بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با چه منطقی شما میگی پینگ زیر 200 غیر ممکن است من نمیدونم! ولی پینگ من به ندرت میره بالای 200.غیر ممکن وجود ندارد
منظور من این نیست که نمیشه همچین پینگی داشت!
من خودم گاهی وقت ها زیر 200 میشم برای یاهو!
البته همینکه از مرزهای ایران رد شدی به ندرت 200 رو میبینی و 200 غیر ممکن میشه! :d
توی کل ایران هم تعداد انگشت شماری از isp ها اونم توی مراکز خاص مخابراتی پینگ زیر 200 میدن!
وگرنه بالای 80% پینگ بالای 200 دارن!
شماهم میتونید یه تست بگیرید اینجا بذارید؟
توی cmd با یاهو تست کنید لطفا!

این تست ماله خودمه ها! :d
جالبش اینه با چیز پی ان! سرعتم تغییری نمیکنه! :d
همه چی آرومه! من چقدر خوشحالم! :d:))

969478539.png

واقعا دلت خوشه ها
من با فن آوای آشغالی 256 پینگ از این بهتره
کدوم شهری که وضعت از ساری هم بدتره؟
فردا پس فردا میرم شاتل
وقتی گرفتم حتما یه تست میذارم

دوستان پارس آنلاین دارند و از سرویس F استفاده می کنند نظرشون رو بدن لطفا سرعتش چطوره ،پینگش چی؟!

اگه من خودم از سرویس 128 سری E استفاده می کنم 15 ماهی تومن می دم اما 1 مگ و 512 سری Fحدود ماهی 16 هست!:-o

حالا به نظر شما سری اف بگیرم؟!/:)

دوستان پارس آنلاین دارند و از سرویس F استفاده می کنند نظرشون رو بدن لطفا سرعتش چطوره ،پینگش چی؟!
اگه من خودم از سرویس 128 سری E استفاده می کنم 15 ماهی تومن می دم اما 1 مگ و 512 سری Fحدود ماهی 16 هست!:-o
حالا به نظر شما سری اف بگیرم؟!/:)
من پارس انلاین دارم با سرعت 128 ومحدودیت ترافیک 14gb ماهیانه.
پینگش دور و ور 300و400 میچرخه.

سلام.
من که تو لیست ص1 اسم پردیس رو ندیدم.من تو کرج از پردیس میگیرم سرعت 98 بدون محدودیت پینگش هم حدود 210-260 هست.سرعت دانلودم هم 17-25 تغییر میکنه.خیلی هم ازش راضیم.کل روز هم یا دارم آنلاین بازی میکنم یا دانلود!

آقا من یه مشکل جدید با شاتل دارم. صد در صد به خاطر کانکشنه.
با IDM که از رپیدشیر دانلود میکنم به جای فایل صفحه وب رو دانلود میکنه. تمام دانلود های دیگه هم وقتی Resume میزنم ارر میده میگه ممکنه مکان فایل تغییر کرده باشه!! آخه مگه همه ی فایل ها با هم جا به جا میشن! یه نفر بیزحمت بگه چه نوع خاکی برسر بریزم :-s بعد تازه هر صفحه رو باید دو بار بار reload کنم تا بالا بیاد !!
کسی این مشکلات رو داره یا داشته ؟

آقا من یه مشکل جدید با شاتل دارم. صد در صد به خاطر کانکشنه.
با IDM که از رپیدشیر دانلود میکنم به جای فایل صفحه وب رو دانلود میکنه. تمام دانلود های دیگه هم وقتی Resume میزنم ارر میده میگه ممکنه مکان فایل تغییر کرده باشه!! آخه مگه همه ی فایل ها با هم جا به جا میشن! یه نفر بیزحمت بگه چه نوع خاکی برسر بریزم :-s بعد تازه هر صفحه رو باید دو بار بار reload کنم تا بالا بیاد !!
کسی این مشکلات رو داره یا داشته ؟
برو به Options بعد Site Logins. بعد New Site، بعد هر رپیدشیر و مگا آپلود و هات فایل و چرتی و پرتی که میخوای اضافه کن.
یا هم کار ساده تر پلاگین IDM برای فایرفاکس رو دانلود کن.

اون دوستمون که چند صفحه پیش می گفت وضعیتش خوبه ، اینو ببینه :
اشتراک 512 هم بید ...!

973796929.png

جاتون خالی یه دل سیر فیلم HD دانلود کردیم ...!
ولی پینگش رو اعصابه...! )x

اینم وضعیت پینگ! بازم باید تست بذارم؟ لول! البته سرعت همیشه انقد نیست! بعضی وقتا انقد زیاد
میشه! :d
ولی پینگ معمولا عالیه!

این نیما داره خر حال میکنه خداییش! :d
خونتون کجاست؟ سرویست چنده؟ قیمتش چنده؟

منم که وضعم بد نیست! بچه شهرستانی از 128 رفته روی یک مگ از سرشم زیاده! والا! :d:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or