بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مسعود یه توضیحی درباره ی سرویسی که داری بده ببینم
به نام خدا! :d
مسعود هستم 21 سالمه! :d :))
....
از ماکسنت گرفتم که نماینده آسیاتک هستش در غرب کشور!
1 مگابیت هست پهنای باندم! سرعت دانلودم توی 24 ساعت و حتی ساعات رایگان که از 2 تا 8 صبح هست یکسانه!
سرعت دانولد بین 100 تا 150 و گاه گداری 200 میچرخه! سرعت آپلود هم از بدترین حالت تا بهترینش بین 40 تا 60 هست!
پینگ هم از بهترین حالت یعنی عکسی که گذاشتم تا بدترینش بین 150 تا 300 میره!
قیمت هم ماهیانه با 10 گیگ میشه 50 تومن!
خیلی خیلی خیلی راضیم!

....
1 مگابیت هست پهنای باندم! سرعت دانلودم توی 24 ساعت و حتی ساعات رایگان که از 2 تا 8 صبح هست یکسانه!
سرعت دانولد بین 100 تا 150 و گاه گداری 200 میچرخه! سرعت آپلود هم از بدترین حالت تا بهترینش بین 40 تا 60 هست!
خیلی خیلی خیلی راضیم!
همه چیش خوبه جز اون ده گیگ محدودیتش.

بله اما با پارتی که دارم یه کارایی دارم میکنم! مثلا 4 روزه از اعتبارم کم نشده! ;)
تو رو خدا به منم بگو چجوری من خیلی از این نظر مشکل دارم.
پارس انلاین دارم همیشه حجمم کم میاد با این که خیلی دانلودم نمیکنم.

تو رو خدا به منم بگو چجوری من خیلی از این نظر مشکل دارم.
پارس انلاین دارم همیشه حجمم کم میاد با این که خیلی دانلودم نمیکنم
آخه چی رو بگم؟!!
رئیس isp از آشناهامونه و باهاش صمیمی هستم! یه کاری کرده از حجمم زیاد کم نشه!
بستگی به پارتی داره وگرنه فرایند خاصی نداره!

....
خیلی خیلی خیلی راضیم!
مسعود جان پيش شماره خونتون چنده؟

3-4 سالی هست از آسیاتک استفاده میکنم و حاضر نیستم با شرایط فعلی با هیچ شرکت دیگه ای عوضش کنم مخصوصا با گذاشتن اکانت رایگان 1 تا 7 صبحش:d
512 هستش و سرعت دانلود هم 70کیلوبایت در ثانیه و در دقایق کوتاهی به 120 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه.
6 گیگ هم گرفتم برای 3 ماه حدودا 48تومان.
اصولا گیگ ها استفاده خاصی ازش نمیشه و در شب هم حدودا 1200000 مگابایت دانلود میکنم.
امیدوارم کسی آسیاتک نیاد که همین سرعت برامون بمونه :d
پرداخت آنلاینشم حرف نداره:d

فقط پیشگامان...! 512 دارم سرعتم هم 180 b-)بید زیر 100 نمیاد...! شبها هم 70 ...! :d ماهی سه گیگ 4 ماهه بستم 60 تومن...! تا الان هم که دارم این پست رو مینویسم حالشو بردم...!:d

مسعود جان پيش شماره خونتون چنده؟
داداش تهران نیستم! وگرنه 222 :d

3-4 سالی هست از آسیاتک استفاده میکنم و حاضر نیستم با شرایط فعلی با هیچ شرکت دیگه ای عوضش کنم مخصوصا با گذاشتن اکانت رایگان 1 تا 7 صبحش:d
512 هستش و سرعت دانلود هم 70کیلوبایت در ثانیه و در دقایق کوتاهی به 120 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه.
6 گیگ هم گرفتم برای 3 ماه حدودا 48تومان.
اصولا گیگ ها استفاده خاصی ازش نمیشه و در شب هم حدودا 1200000 مگابایت دانلود میکنم.
امیدوارم کسی آسیاتک نیاد که همین سرعت برامون بمونه :d
پرداخت آنلاینشم حرف نداره:d
کاملا تائید میشه! واقعا منم از اسیاتک راضیم! واقعا تکه! :d
اما رایگان ما 2 تا 8 هست بجای 1 تا 7 !!

بچه ها این فن آوا خوبه ؟ سرعت سرویس هاش چه جوریه ؟ مثلاً اگه 512 بگیرم سرعتم چقدره ؟ و توی زمان رایگانش (12 تا 8 ) چقدر خواهد بود ؟ لطفاً جواب بدید که اگه از شاتل بهتره برم از این بگیرم چون شاتل الان دارم روز با 128 دانلودم 60 تاست که راضی ام ولی شب ها که رایگان میشه سرعتم میشه 30 که راضی نیستم حالا کسی نمیدونه اگه من 512 از شاتل بگیرم در زمان دانلود رایگان آیا سرعتم بیشتر میشه یا نه ؟ یعنی تو زمان رایگان هم باید باشه 60 نه 30 که اگه اینطور باشه باز هم شاتل میگیرم ولی اینبار 512 چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها این فن آوا خوبه ؟ سرعت سرویس هاش چه جوریه ؟ مثلاً اگه 512 بگیرم سرعتم چقدره ؟ و توی زمان رایگانش (12 تا 8 ) چقدر خواهد بود ؟ لطفاً جواب بدید که اگه از شاتل بهتره برم از این بگیرم چون شاتل الان دارم روز با 128 دانلودم 60 تاست که راضی ام ولی شب ها که رایگان میشه سرعتم میشه 30 که راضی نیستم حالا کسی نمیدونه اگه من 512 از شاتل بگیرم در زمان دانلود رایگان آیا سرعتم بیشتر میشه یا نه ؟ یعنی تو زمان رایگان هم باید باشه 60 نه 30 که اگه اینطور باشه باز هم شاتل میگیرم ولی اینبار 512 چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
یه نماینده توی شهر ما داره!
البته وضعیت شهر ما:
با 128 بهت 12 کیلو سرعت میده! پینگ تا نزدیک خدا میره میره بالا! سرعت هم تا نزدیک ما ایرانی ها میره ته چاه فاضلاب! :d :))
هرکی ازش اکانت گرفته بود سر ماه تمدید نکرد!
نمیدونم توی شهر های دیگه چه جوریه! شاید خوب باشه!
اینجا حتی زمان رایگان هم نداشت! حالا زمان رایگانش از 12 تا 8 فوق العادست!
هیچ isp نشنیدم 8 ساعت رایگان بده!
شاتل هم بیش از حق خودتون به شما سرعت داده عزیز! سرعت شما به هبچ وجه نباید از 16 کیلو فراتر بره! تعجب میکنم از حرف شما!

مسعود جون این برای 512 خوبه ؟ یا کمه ؟
966063591.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or