بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداشی این یه شرکته که 2 تا دومین داره!
تقریبا نوبرش هم هست! :d
خونتون کجاست؟ یعنی توی محل شما فقط این اتیغه ها سرویس میدن؟
پس چرا اسماشون فرق ميكنه
:(
اره
ما بالاتر از ميدون بهرود(پارك پرواز)
هستيم
بالاي ميدون سرو:d
:(
2212 پيش شمارمونه

jkznlw.jpg

=((:((
دروغ محضه. توی آمریکا چون بزرگه اکثر مناطق یک مگابایت هنوز 30 دلاره تقریبا. اگه سرعت خوب اینترنت و ارزون میخواید باید برید سوئد یا ژاپن. اونجا دارن حق مارو میخورن نامردها.

دروغ محضه. توی آمریکا چون بزرگه اکثر مناطق یک مگابایت هنوز 30 دلاره تقریبا
یک مگابیت 30 هزار تومنه پس توی آمریکا؟ پس ما رتبه آخر دنیارو نداریم ودروغ محضه! چون زیاد وضعمون از آمریکا بدتر نیست! عجب! :))
دوست عزیز این قیمتی که شما گفتید ماله وقتی هست که وزارت خارجه ما با دیال آپ وصل میشد به اینترنت!
.....
راستی چرا پست منو پاک کردید؟
بهداد منطقه شما فیبر نوری نیست؟

• Like
Reactions: 54M113
عجب...!
وهقعا خیلی ب ی چ ا ر ه هستیم ها...! 1 مگ 30 تومن تو ایران 512 نزدیک 30 تومن...!
بابا اونجا یک مگو رایگانم نمیگیرن! کی میگه 30 تومن آخه؟ 1 گیگ پهنای باند رو شروع کردن به دادن توی آمریکا حدود 350 تومن! یک گیگ! یعنی 1024 مگابیت پهنای باند! تو میگی 1 مگ؟ :))

مدیرعامل شرکت زیرساخت:
قیمت اینترنت باز هم کاهش می‌یابد
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با تاکید بر این که این موضوع باید به‌صورت دقیق بررسی شود و از حالا نمی‌توان میزان آن را مشخص کرد گفت: با توجه به اینکه قیمت پهنای باند در درگاه بین‌الملل روند کاهشی دارد، باید در این زمینه طرح تجاری مربوطه، قیمت‌های مختلف و آیتم‌هایی که در این زمینه وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم تا ببینیم می‌توانیم به چه میزان کاهش قیمت داشته باشیم.
وی یادآور شد: روند اداری مورد نیاز برای اعمال کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت انجام و این موضوع ابلاغ شد که این کاهش از طریق بخش واگذاری مدارات در حال اجراست.
خسروی افزود: این موضوع که کاربران نهایی از این کاهش به چه میزان متنفع می‌شوند، بر عهده سازمان تنظیم مقررات است که رگولاتوری نیز در این رابطه تعرفه‌ای تنظیم و به ارایه‌کنندگان خدمات ابلاغ کرد و در این تعرفه‌ها میزان کاهشی که به واسطه این 20 درصد باید برای کاربران نهایی اعمال شود، مشخص شده است و نظارت بر این موضوع هم توسط خود سازمان صورت می‌گیرد.
به گزارش ایسنا خسروی پیش از این نیز با تاکید بر این‌که ما به دنبال کاهش قیمت اینترنت هستیم گفته بود: به دنبال آنیم که توسعه بزرگی را در شبکه ایجاد کنیم تا نیاز هر اپراتور را در هر جا و با هر سطح خدمتی که می‌خواهد، برطرف کنیم و این هدف برایمان مهم است که با این کار هزینه‌های سربار ما کاهش یابد و روند حرکت در جهت کاهش قیمت پهنای باند است.
اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که کاهش قیمت اینترنت برای کاربران نهایی و محدود شدن آن برای کاربران بستگی به ترکیب هزینه‌های اپراتورها دارد، تصریح کرده بود: ما قیمت اینترنت را کاهش دادیم و بقیه موضوع بستگی به ترکیب هزینه‌های اپراتورها دارد.

مدیرعامل شرکت زیرساخت:
قیمت اینترنت باز هم کاهش می‌یابد
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با تاکید بر این که این موضوع باید به‌صورت دقیق بررسی شود و از حالا نمی‌توان میزان آن را مشخص کرد گفت: با توجه به اینکه قیمت پهنای باند در درگاه بین‌الملل روند کاهشی دارد، باید در این زمینه طرح تجاری مربوطه، قیمت‌های مختلف و آیتم‌هایی که در این زمینه وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم تا ببینیم می‌توانیم به چه میزان کاهش قیمت داشته باشیم.
وی یادآور شد: روند اداری مورد نیاز برای اعمال کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت انجام و این موضوع ابلاغ شد که این کاهش از طریق بخش واگذاری مدارات در حال اجراست.
خسروی افزود: این موضوع که کاربران نهایی از این کاهش به چه میزان متنفع می‌شوند، بر عهده سازمان تنظیم مقررات است که رگولاتوری نیز در این رابطه تعرفه‌ای تنظیم و به ارایه‌کنندگان خدمات ابلاغ کرد و در این تعرفه‌ها میزان کاهشی که به واسطه این 20 درصد باید برای کاربران نهایی اعمال شود، مشخص شده است و نظارت بر این موضوع هم توسط خود سازمان صورت می‌گیرد.
به گزارش ایسنا خسروی پیش از این نیز با تاکید بر این‌که ما به دنبال کاهش قیمت اینترنت هستیم گفته بود: به دنبال آنیم که توسعه بزرگی را در شبکه ایجاد کنیم تا نیاز هر اپراتور را در هر جا و با هر سطح خدمتی که می‌خواهد، برطرف کنیم و این هدف برایمان مهم است که با این کار هزینه‌های سربار ما کاهش یابد و روند حرکت در جهت کاهش قیمت پهنای باند است.
اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که کاهش قیمت اینترنت برای کاربران نهایی و محدود شدن آن برای کاربران بستگی به ترکیب هزینه‌های اپراتورها دارد، تصریح کرده بود: ما قیمت اینترنت را کاهش دادیم و بقیه موضوع بستگی به ترکیب هزینه‌های اپراتورها دارد.
اینترنت که روند نزولی داره و باید از اینی که هست پایین تر بیاد ولی حیف که زیر ساخت های مخابرات کمی غلط و اشتباه هست)x و باید روند نزولی اینترنت رو روز به روز افزایش بدن چند ماه پیش یه خبر خوندم که میگفت اینترنت ایران 330 برابر گران تر از ژاپن است اگر بخواهیم خودمون رو از نظر قیمت با دیگر کشور ها بسنجیم از نظر قیمت اینترنت از افتضاح یه چیزی اون ور تریم.مخابرات هم که جلوی دزدی هیچ شرکتی رو نمیگیره! من فکر نمیکنم هیچ کشوری که اینترنت با این سرعت بخواد بده اینقدر گران بفروشه! تازه بعضی کشور ها هم محدودیت ترافیک برای کاربرانشون در نظر نمیگیرن، البته فقط برای برخی از سرویسای اینترنت شون.:d

دروغ محضه. توی آمریکا چون بزرگه اکثر مناطق یک مگابایت هنوز 30 دلاره تقریبا. اگه سرعت خوب اینترنت و ارزون میخواید باید برید سوئد یا ژاپن. اونجا دارن حق مارو میخورن نامردها.
اینو از کجات گفتی !!!!؟ /:)
آمریکا که خودش صاحاب ماله قیمتش اینه !!!؟
عربستان که تو صفحه پیش قیمت اینترنتش رو زدم 8 مگ نامحدود 20300 تومن میشه یک ماهش :((

خب همین دیگه میگم بیچاره هستیم همینه...! آقایون:gunner: دم به دقیقه میان میگن ارزون میشه ارزون میشه...!
یکی نیست به اینا بگه برید کشک .... !!! ای بابا...! )x)x)x)x
به جای اینکه ارزون کنن نمیان درست و حسابی بستر سازی کنن که ... دلشون برای من و شما نمیسوزه که ...! تا 1000 سال دیگه شایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــد به اروپای فعلی برسیم...!!!! شاید...!
خدا به داد ما برسه با این اوضاع...!:praying:

آقا یه چیز بگم کف کنید
دوستم امروز 128 از شاتل گرفت ( وصل شد امروز ) سرعت دانلودش 100 هست !!!!!!!!!!!!!! من اصلا باورم نمی شد ! من 512 دارم به زور 70 - 75 دانلود کنم اون با 128 سرعت دانلودش 100kb / sec بود !!! :d
ولی کلا شاتل مشکل زیاد داره ! الان دو روزه هی قطع و وصل می شه زنگ هم می زنیم می گن مشکل از ماست بشین رفع شه !!!

این که کف کردن نداره ... کار هر روزشونه...
من بعضی مواقع سرعتم تا 250 میره در ضمن 512 دارم . بعضی مواقع هم 50 یا 40 ...!
البته اینا چیزهای طبیعی هستند:(( البته در اینجا...!;)

من یه اشنا تو یکی ار isp ها دارم میگفت که 1 مگ پهنای باند دادیم برای همین سرعتتون به جای اینکه برای اشتراک 512 ، 64 بشه سرعت مثل جون میره بالا .مثلا میگفت ما تا 250 باز گذاشتیم تا بره و واقعا هم همینطوره من صبح ساعت 7 که دان میکنم سرعت فوق العاده است تا ساعت تقریبا 10 اینجوریه.بقیه ساعات هم تا ساعت 12 شب سرعت خوبه دور وبر 200 می پلکه...!:d

بالاخره قراره فردا اینترنت من وصل بشه!
تست رو میذارم همینجا تا خودتون قضاوت کنید راجبش!
1 مگ از آسیاتک!
فردا زنگ بزني ميگن پس فردا:p:p حالا ميبيني .;)
مسعود جان البته ما كه از خدامونه يكي سروسامون بگيره(البته اينترنتش:d)
حالا منه بدبخت با اون پيش شماره مسخره 2212 دستم به هيچ جا بند نيست:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or