بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه مشکل از سیم کشی و اینا نیست، خودشونم میدونن که ..یدن با این نتشون.
1 ساعت راه رو برم مرکز استان (دستشویی، قبلا هم ذکر کردم) که این احمقا یه کاری که وظیفشونه رو انجام بدن؟ اگه ظرف چیزی بارش باشه و مشکلی باشه از پشت تلفن هم میتونه ناله کنه.

یه کم خالی میشم میام اینجا چرت میگم، اینجا (شهرمون) همه احمقن، طرف بهش میگم راضی هستی از نت مخابرات؟ میگه آآآآآآررررره بابا دانلود نامـــحـــــدوده. فقط باید بهش گفت برو چاقال دانلودتو بکن.
من خودم الان شهرستان بغلتم!خواف!
مخابرات پینگش 200 دانلود خوب

پیشگامان پینگ 160 دانلود خوب

الکا(؟!) اونم خوبه بدک نیس ولی پینگش بالاتره
دلیل نمیشه!وقتی پینگ بالا بره پیچها هم دیرتر باز میشه یارو گاگول هم که باشه میفهمه!

تاره مخابرات محدودش دانلود تا 200 هم میره!
قائن بودی دیگه؟عجیبه واقعا!

من خودم الان شهرستان بغلتم!خواف!
مخابرات پینگش 200 دانلود خوب

پیشگامان پینگ 160 دانلود خوب

الکا(؟!) اونم خوبه بدک نیس ولی پینگش بالاتره
دلیل نمیشه!وقتی پینگ بالا بره پیچها هم دیرتر باز میشه یارو گاگول هم که باشه میفهمه!

تاره مخابرات محدودش دانلود تا 200 هم میره!
قائن بودی دیگه؟عجیبه واقعا!
آره، مزخرفترین جایی که میتونستم باشم.

فردا غیر از این قضیه ی پینگ چی بهشون بگم ؟
فحش باشه واسه موقع قطع کردن :دي

آره، مزخرفترین جایی که میتونستم باشم.

فردا غیر از این قضیه ی پینگ چی بهشون بگم ؟
فحش باشه واسه موقع قطع کردن :دي
بهشون بگو سرعتتون افتضاحه!
بگو کیفیت 0
بگو شبا چرا اینجوری میشه
بگو چرا در مقابل پولی که دادم بهم سرویس خوب نمیدین
برو مرکز مخابرات شهرتون حضوری بهتره همونجایی که واسه ثبت نام رفتی
دمشون گرم مال من یه روزه تخلیه کردن پرت رو همون روز هم وصل کردن!:d
تاره گفت گواهی دانشجویی بیار 512 بهت میدیم نامحدود ماهی 20 تومن:dپینگش هم که عالیه خدا رو شگر
اینجا پیشگامان 128 میده نامحدود ماهی 16 تومن!

بگو کیفیت 0
بگو شبا چرا اینجوری میشه
تاره گفت گواهی دانشجویی بیار 512 بهت میدیم نامحدود ماهی 20 تومن:dپینگش هم که عالیه خدا رو شگر
اینجا پیشگامان هم هست رفیقم 128 داشت پینگش 350 به بالا بود همش.
کلا این منطقه مشکل داره.

اینجا پیشگامان هم هست رفیقم 128 داشت پینگش 350 به بالا بود همش.
کلا این منطقه مشکل داره.
این بدترن حالت منه
1397828674.png

البته با دانلود منیجر تا 40 میره
جمع کن برو یه شهر دیگه:d

یه مشت بی صفتن اینا. ~X(

1397749305.png

سرساعت 2 شب نت یهو پینگش از 400 (pffff) میزنه بالا میره رو حالات رکوردشکن. صبحها هم pffff
این دو روز که اصلا نمیدونم چشه آپلود نداره. این تستی هم که تونستم بزارم از عجایبه.

نت همش شده تایم اوت و لگ اسپایک ): هر 7-8 خطی یه تایم اوت داره.

آپلودو !!! Bullshit !:-o:-o:-o
واقعا 2012 پایان دنیاست با این وضعیت !!

*****ینگ سایت ها و محدودیت پهنای باند مانع توانمندی های کشور است

موبنا- استاد دانشگاه علم و صنعت معتقد است که ***** کردن اینترنت و محدویت های پهنای باند مانع از بسیاری از توانمندی های کشور ما در حوزه های گوناگون شده است.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبناعلی اکبر جلالی در همایش علمی فناوری های پردازشی نوین در صنعت بانک و بیمه با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی با استفاده از فناوری اطلاعات باید از روستاها آغاز شود، گفـت: نقش آگاهی در توسعه جوامع، لزوم فرهنگسازی را برای بکارگیری فناوری اطلاعات پررنگ می کند و در این میان شروع فرهنگسازی از روستاها می تواند گام نخست در توسعه کشور در هزاره سوم باشد.
وی با بیان اینکه تمامی جوامع امروزه بر پایه فناوری اطلاعات بنا شده است، ادامه داد: در حالیکه کشورهایی مانند فیلیپین، مالزی و کره جنوبی با تکیه بر فناوری اطلاعات خود را توسعه داده اند در کشور ما اینترنت ***** است و محدودیت پهنای باند جلوی توانمندی ما را گرفته است.
این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه بحث امنیت چالش عمده در کشور ما محسوب می شود و به همین دلیل تهدیدات در فضای سایبر ما را دچار مشکل می کند، افزود: اینترنت چمدانی که چندی است از سوی آمریکا مطرح شده است برای کشورهایی است که از نظر اقتصادی دچار مشکل هستند و از فرصتهای بکارگیری فناوری اطلاعات برای توسعه استفاده نکرده اند.وی با تاکید بر اینکه در قرن 21 عدم استفاده صحیح از فناوری اطلاعات به ضرر توسعه اقتصادی کشور می انجامد اضافه کرد: به دلیل عدم استفاده از توانمندی ها و عدم اطلاع رسانی و آموزش هم اکنون تمامی کامپیوترها در ادارات و دانشگاههای کشور ویروسی است.
وی با اشاره به راه اندازی فاز آزمایشی امکان سنجی بانکداری مجازی در ایران که در بانک مسکن انجام شد، ادامه داد: نیازمند آموزش و آگاه سازی برای بانکداری مجازی در کشور هستیم و این در حالی است که جهان دیجیتالی در حال حرکت در مسیر ارتباطات ویدیویی است.
جلالی با بیان اینکه آینده دنیا به سمت ارتباطات ویدیویی با استفاده از باند پهن در حرکت است به رشد اقتصادی دنیا با پهنای باند روی تلفن همراه اشاره کرد و گفت: بیش از 22 درصد از رشد اقتصادی دنیا از طریق پهنای باند موبایل صورت می گیرد و این در حالی است که پهنای باند اینترنت در کشور ما محدود است.
وی با بیان اینکه نگاه اقتصادی به فضای مجازی می تواند بسیاری از مشکلات فعلی کشور را رفع کند، افزود: در این راستا نیاز به حضور شرکتهای قدر و توانمند در عرصه فناوری اطلاعات در کشور نیز احساس می شود,
در همین حال دکتر روحانی یکی دیگر از سخنرانان این همایش با بیان اینکه تعاریف و رویکردهای متفاوتی در خصوص بانکداری مجازی ارائه شده است، اظهار داشت: بر اساس مطالعه منابع علمی و تجربیات ، سه رویکرد کلی را می توان برای بانکداری مجازی بر شمرد.
وی با اشاره به رویکردهای مطرح در بانکداری مجازی گفت: بانکداری مجازی به عنوان ارائه خدمات بانکی بر بسترهای کانال های غیر فیزیکی، بانک مجازی به عنوان یک سازمان و بانک مجازی یک سازمان مجازی برای ارائه خدمات به صورت مجازی سه رویکرد مطرح در این زمینه هستند.
وی با بیان اینکه بانکداری مجازی در فضای مجازی شکل گرفته و بازارها و فرصت های جدیدی را برای یک بانک سنتی ایجاد کرده، گفت:در بانکداری مجازی نیاز به سرمایه گذاری فیزیکی نیست و تنها باید با استفاده از زیر ساخت ها به خلق ارزش بیشتر اندیشید.
وی افزود:در بانکداری مجازی علاوه بر بانکداران ، مشتریان نیز به فناوری پردازشی به ویژه ابزارهای پردازشی همراه دسترسی داشته باشند، تصریح کرد: بانکداران باید شناخت کافی نسبت به ابزارهای پردازشی فناوری ها، پهنای باند، محیط عملیاتی و سلایق کاربران داشته باشند.
روحانی تحرک پذیری، تعامل پذیری و خود خدمتی را از جمله ویژگی های بانکداری مجازی در تقابل با بسترهای پردازشی دانست و ادامه داد: در فضای مجازی پول به صفر و یک تبدیل می شود و این صفر و یک ها منتقل می شوند و جریان نقدینگی را شکل می دهند.

بگو کیفیت 0
بگو شبا چرا اینجوری میشه
امروز زنگ زدم، طرف یعنی واقعا گوسفنده. واسه من شعار میده. میگه داره زیر ساخت ها انجام میشه و ..شرهایی که همه اینجور ادما میگن. 15 روز پیش که زنگ زده بودم میگفتن 1 ماه دیگه درست میشه، باز الان که زنگ زدم میگه تا 2 ماه دیگه همه چی درست میشه !!! (:|

میگه شما مشکل از سیستمته =)) خوب شد یه سرویس دیگه هم ازین نت مزخرفشون داشتم و بهش گفتم اگه مشکل از سیستم بود اون یکی چرا آشغالدونیه.
بعد خودش پینگ گرفت روی 1200. دو دقیقه نگذشت باز میگه شما مشکل از سیستمته =))=))=)) میگم خب خودت همین الان پینگ گرفتی 1200 بود. :))

باز شروع کرد یه چرت دیگه گفتن : " در یک بازه ی زمانی همه از نت استفاده میکنن و اینطوری می

آخرین ویرایش:
امروز زنگ زدم، طرف یعنی واقعا گوسفنده. واسه من شعار میده. میگه داره زیر ساخت ها انجام میشه و ..شرهایی که همه اینجور ادما میگن. 15 روز پیش که زنگ زده بودم میگفتن 1 ماه دیگه درست میشه، باز الان که زنگ زدم میگه تا 2 ماه دیگه همه چی درست میشه !!! (:|

میگه شما مشکل از سیستمته =)) خوب شد یه سرویس دیگه هم ازین نت مزخرفشون داشتم و بهش گفتم اگه مشکل از سیستم بود اون یکی هم باید همیجوری آشغالدونی بود.
بعد خودش پینگ گرفت روی 1200. دو دقیقه نگذشت باز میگه شما مشکل از سیستمته =))=))=)) میگم خب خودت همین الان پینگ گرفتی 1200 بود. :))

باز شروع کرد یه چرت دیگه گفتن : " در یک بازه ی زمانی همه از نت استفاده میکنن و اینطوری میشه " :|:| آخه مگه من بیکارم که هر موقع نت از اون بازه ی ..شرتون گذشت بیام بشینم کار کنم باهاش. خب وقتی پهنای باند ندارین .. میخورین سرویس میدین.

خلاصه یادم باشه بعدا زنگ بزنم یه چنتا نثارش کنم مرتیکه گوسفند.
عجیبه!مخابرات که دولته نباد مشکل پهنای باند داشته باشه!
حالا شرکتهای خصوصی مشکل پهنای باند داشته باشن تو شهرهای کوچیک عجیب نیص ولی مخابرات نباید داشته باشه!
خاک بر سرشون!

کسایی که حوصله ندارن بخونن خلاصه: ریس شرکت زیر ساخت که تنها تامین کننده اینترنت ایرانه گفت اینترنت ارزان نخواهد شد! اگر اینترنت ارزان میخوایید از اینترانت یا همون اینترنت ملی استفاده کنید!!!!

..............

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد محتوا روی شبکه اینترانت را راهکاری برای کاهش هزینه های دسترسی کاربران به اطلاعات عنوان کرد و گفت: برای کاهش قیمت اینترنت باید محتوای این شبکه در داخل کشور تولید و این اطلاعات از طریق اینترانت رد و بدل شود.

محمود خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره نرخ پهنای باند اینترنت و دلایل عدم توانایی مالی خانوار ایرانی در استفاده از اینترنت در شرایط موجود اظهار داشت: زمانی پهنای باند اینترنت ارزان خواهد شد که تمامی میزبانی ها و محتواهای این شبکه را در داخل کشور تولید کنیم و در داخل کشور هم این اطلاعات رد و بدل شود.
وی با تاکید بر اینکه اغلب کشورها 90 درصد اطلاعاتشان را در داخل کشورشان تولید و رد و بدل می کنند ادامه داد: اکثر کشورها تنها 10 تا 20 درصد از محتوای شبکه اینترنت خارجی استفاده می کنند و به همین دلیل نرخ استفاده از پهنای باند در این کشورها پایین تر از ایران است.

خسروی با بیان اینکه ما اینترانت را به یک دهم قیمت اینترنت ارائه می دهیم گفت: اما روی اینترانت هیچ محتوایی وجود ندارد و به همین دلیل کاربران مجبور به استفاده از اینترنت برای دریافت خدمات هستند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: باید روی اینترانت کشور محتوا و اطلاعات قرار گیرد و یا شبکه اینترنت کشور محتوای داخلی داشته باشد و میزبانی ها در داخل انجام شود تا کاربران مجبور نباشند برای تبادل اطلاعات از یک سازمان به سازمان دیگر هزینه خروج اطلاعات از کشور و ورود دوباره آن را پرداخت کنند.

خسروی با تاکید بر اینکه ایجاد محتوا روی شبکه اینترانت هزینه های دسترسی کاربران را به شدت کاهش می دهد ، تصریح کرد: تنها راهکاری که می توان از طریق آن اینترنت را در سبد خانوار جای داد همین مساله است.

وی با اشاره به ارائه تخفیف 20 درصدی به شرکتهای اینترنتی برای دریافت پهنای باند و کاهش 6 درصدی قیمت اینترنت برای کاربران اضافه کرد: حتی اگر پهنای باند رایگان نیز به شرکتهای اینترنتی توزیع شود تنها حدود 30 درصد در قیمت ارائه اینترنت به کاربر نهایی تاثیرگذار خواهد بود به همین دلیل مشکل نرخ اینترنت تنها با ارائه محتوا در داخل کشور مرتفع می شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت انحصار توزیع و تامین پهنای باند توسط این شرکت را دلیلی بر گرانی نرخ فعلی پهنای باند ندانست و گفت: این تبلیغی است که برخی شرکتها علیه شرکت ارتباطات زیرساخت دارند و به هیچ وجه منطقی نیست.

• Like
Reactions: dr.ice

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or