بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: اتصال فیبر نوری منازل تا شهریور ماه قطعی است

تلنا: پروژه انتقال و اتصال فیبر نوری منازل از سوی وزیر ارتباطات قطعی و اجرای آن تا شهریور ماه امسال صد درصد اعلام شد.

به گزارش خبرنگار تلنا پس اعلام خبر توقف اجرای پروژه اتصال فیبرنوری منازل از سوی مجری این طرح به علت تغییر در اجرای كلیت پروژه و حتی كارفرمای آن در ابتدای سال رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت:پروژه اتصال فیبر نوری درب منازل متوقف نشده و در حال حاضر به صورت پایلوت در مرحله تست به سر می برد.

وی در ادامه سهم دولت از اجرای این پروژه را 20 درصد عنوان كرد و افزود:80 درصد اجرای این طرح نیز به بخش خصوصی واگذار شده است.

تقی پورگفت:مخابرات در حال آماده سازی ارتباطات برای اجرای كامل این طرح در كشور است.

پروژه اتصال فیبرنوری منازل كه قرار است به عنوان پروژه اپراتور چهارم در كشور عملیاتی شود توسط دولت در بهمن ماه امسال تصویب و براساس آن وزارت ارتباطات مكلف شد با صدور پروانه لازم، فیبرنوری را به درب منازل، كارگاه ها و مراكز كسب و كار منتقل كند.

بستر اصلی این پروژه شبكه فیبرنوری مخابرات است كه در سه بخش محتوا، شبكه و لایه انتهایی تعریف شده و بخش شبكه آن در دست مخابرات و محتوا به عهده شركت های صاحب محتوا است .
...........

یعنی تا شهریور وصل میشن؟! یا شهریور شروع میشه؟!!

چند روزه HTTPS هارو واسه ما بستن !!! خبریه ؟؟ (به قول شاعر جهان سوم جایی که وقتی اینترنت هارو قطع میکنن باید تقویم رو نگاه کرد )
پینگ و سرعت هم ری.... سایت بزور باز میکنه !!

تلنا: پروژه انتقال و اتصال فیبر نوری منازل از سوی وزیر ارتباطات قطعی و اجرای آن تا شهریور ماه امسال صد درصد اعلام شد.

به گزارش خبرنگار تلنا پس اعلام خبر توقف اجرای پروژه اتصال فیبرنوری منازل از سوی مجری این طرح به علت تغییر در اجرای كلیت پروژه و حتی كارفرمای آن در ابتدای سال رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت:پروژه اتصال فیبر نوری درب منازل متوقف نشده و در حال حاضر به صورت پایلوت در مرحله تست به سر می برد.

وی در ادامه سهم دولت از اجرای این پروژه را 20 درصد عنوان كرد و افزود:80 درصد اجرای این طرح نیز به بخش خصوصی واگذار شده است.

تقی پورگفت:مخابرات در حال آماده سازی ارتباطات برای اجرای كامل این طرح در كشور است.

پروژه اتصال فیبرنوری منازل كه قرار است به عنوان پروژه اپراتور چهارم در كشور عملیاتی شود توسط دولت در بهمن ماه امسال تصویب و براساس آن وزارت ارتباطات مكلف شد با صدور پروانه لازم، فیبرنوری را به درب منازل، كارگاه ها و مراكز كسب و كار منتقل كند.

بستر اصلی این پروژه شبكه فیبرنوری مخابرات است كه در سه بخش محتوا، شبكه و لایه انتهایی تعریف شده و بخش شبكه آن در دست مخابرات و محتوا به عهده شركت های صاحب محتوا است .
...........

شهریور 10 سال دیگه رو میگن 100% :d
به هر حال این طرح تنها بدرد اون افرادی میخوره که میخوان اینترنت ملی بگیرند چون تا زمانی که محدودیت برای پهنای باند بین الملل باشه ، هیچ تاثیری نداره . تنها تاثیرش میتونه جا اینکه پینگ مثلا تا isp حدود 60 تا باشه ، اینو به 10-15 تبدیل میکنه که در اخر رو پینگ نهایی شما روی تمام سرور ها 40 تا مثلا کم میشه که زیاد مهم نیست

چرا این قدر مال تو خوبه؟؟؟؟؟؟:(

اون ماله 1 شبه الان برات یدونه گرفتم کلا صبانت نوسان زیاد داره من 1 مگ داشتم بهتر بود این ماهم تموم شه میرم یه isp گمنام چیه بابا این

جالبه ببین 7 دقیقه بعدش

آخرین ویرایش:
آره علی جان خودمم! برای امضام 1 ماه بریدن! نمیدونم چرا! منکه این حرف های توی امضارو تو دهنش فرو نکرده بودم خودش این افاضات رو گفته بود!
.......
شهریور 10 سال دیگه رو میگن 100%
به هر حال این طرح تنها بدرد اون افرادی میخوره که میخوان اینترنت ملی بگیرند چون تا زمانی که محدودیت برای پهنای باند بین الملل باشه ، هیچ تاثیری نداره . تنها تاثیرش میتونه جا اینکه پینگ مثلا تا isp حدود 60 تا باشه ، اینو به 10-15 تبدیل میکنه که در اخر رو پینگ نهایی شما روی تمام سرور ها 40 تا مثلا کم میشه که زیاد مهم نیست
اینم جای شکر داره! حداقل پینگ رو یکم کم میکنه! سرهت بماند برای پروژه های اجنبی ها انشالله!

دست پارس درد نکنه با این سرعت و پینگ :|
مخابرات رو عشقه:d

siytj9bdu8d3d1so8f9s.jpg

اینو داشته باشید:d
1243nsyqpg2ifyxbxngb.jpg

واقعا؟:d
اولی 180 بود
دومی 201
خوبه دیگه:d

اینترنت بنده پهنای باندی که داره از سمت صدا سیما تامین میشه که صدا سیما هم هاست سایت آقا هست .
اینترنت شما خوبه نسبتا . عالی نیست ، تقریبا معمولیه .
ایران از جهت جغرافی میتونه یکی از بهترین اینترنت هارو در آسیا بده ، افسوس که افرادی نمیخوان ....

با سلام
من اینترنت 512 از گیتی نت گرفتم که پهنای باندشو از پیشگامان میگره
مشکل من اینه که موقع دانلود باید 16 ارتباط idm فعال باشه تا سرعتم به 120 تا 130 نهایت برسه مثلا با یک ارتباط سرعتم حدود 20 است میخواستم ببینم برای همه اینطوریه ؟
یه چیز بخوام دانلود کنم باید از جایی دانلود کنم که اجازه 16 ارتباط رو بده به خاطر همین وقتی با سایت speedrest هم تست میکنم میگه سرعتت 10 کیلوبایت و پینگمم بالای 1000 است ولی وقتی خودم پینگ 4.2.2.4 رو میگیرم بین 180 تا 230 است میخواست منو راهنمایی کنید ببینم جریان چیه
یه چیز دیگه من برای 512 گیتی هیچ مدرکی ندادم میخواستم ببینم اسیاتک مدرک میخواد؟
اگه مدرک میخواد میشه یه کاریش کرد

...........

یه اعتبار بهت دادم حالشو ببر:d! من ناراحتم که بن شدی:|ولی خدا رو شکر به خاطر این امضاء دارت نزدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or