qozmyox
کاربر سایت
من اگه بخوام بهم بزنم با اون شرکت باید پول بدم ؟!![]()
نه . چون وایرلس هست لازم نیست کاری کنی (البته اگر بدهکار نباشی)
من اگه بخوام بهم بزنم با اون شرکت باید پول بدم ؟!![]()
سلام به همه دوستان از جمله حمید
آقا دیدم جمع وایرلسی گفتم ما هم با این اینترنت داغون یه پینگی بزاریم :d
![]()
(باز ولی به پینگ آقا حمید که نمی رسه)
کلا 20.30 توهین به شعور مردمه کل اخبارش.به دل نگیر:dكسي ٢٠:٣٠ رو ديد!؟ يارو اومده ميگه اينترنت نا محدود به اين معنا نيس كه شما هر چقد كه بخواي دانلود كني ! متناسب با سرويسي كه داري دانلود ميتوني بكني ، مثلا كسي كه ١٢٨ داره ميتونه ماهي ٤١ گيگابايت دانلود كنه !!!![]()
كسي ٢٠:٣٠ رو ديد!؟ يارو اومده ميگه اينترنت نا محدود به اين معنا نيس كه شما هر چقد كه بخواي دانلود كني ! متناسب با سرويسي كه داري دانلود ميتوني بكني ، مثلا كسي كه ١٢٨ داره ميتونه ماهي ٤١ گيگابايت دانلود كنه !!!![]()
خب بنده خدا راست گفته اگه سرعت دانلود 16 باشه یک ساعت میشه حدود 60 مگ دانلود کرد یک ماه هم اگه بی وقفه دانلود بشه میشه همون 41 گیگابایت
بچه ها من یک مشکل واقعا عجیب دارم مثلا من 500mb ترافیک گرفتم خواب موقعی که این ترافیک تموم بشه باید
به طور اتوماتیک از طرف isp سرویس قطع شه ولی در عین ناباوری سرویس قطع نمیشه تا زمانی که خودم به طور
دستی دیسکانت کنم این یعنی اینکه هر چقدر دلم بخواد میتونم از ترافیک استفاده کنم تا زمانی خودم دیس کنم
خودمو ترافیک رایگانشم مثلا از ساعت 1 تا 7 صبح هست ولی من تا ساعت 9 صبح هم کانکتم به نظر شما این
مشکل از کجا اب میخوره زیادی داره خوش به حالم میشه
سیستم اکانتینگ اونا مشکل داره تا میتونی استفاده کن حالشو ببر:d فن اوا هم قبلا اینطوری بود ولی الان این مشکل برطرف شده !!!منظورت چیه که بهت زمان میدن من دارم به صورت رایگان از ترافیک استفاده میکنم به ازای هر 1g نه هزار تومان
دارن میگیرن اونوقت من ازشون 500m ترافیک میگیرم 5 هزار تومان بعد هر چقدر دلم خواست ترافیک استفاده میکنم بدون اینکه متوجه بشن و دیس ام کنن
والا به نظر منکه آدرسش .net هست!http://www.tstonline.com
اقا مسعود يكم در مورد اين سايت توضيح ميدي چي چي ميگه..؟
شبيه سايت خبري تا بخواد سرويس WI fi بده..يجوريه..:d