بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام به همه دوستان از جمله حمید
آقا دیدم جمع وایرلسی گفتم ما هم با این اینترنت داغون یه پینگی بزاریم :d
1382398061.png

(باز ولی به پینگ آقا حمید که نمی رسه)

كسي ٢٠:٣٠ رو ديد!؟ يارو اومده ميگه اينترنت نا محدود به اين معنا نيس كه شما هر چقد كه بخواي دانلود كني ! متناسب با سرويسي كه داري دانلود ميتوني بكني ، مثلا كسي كه ١٢٨ داره ميتونه ماهي ٤١ گيگابايت دانلود كنه !!! :|

من واسه شاتل را میدونم که نامحدود ! ـش اینطوریه :d :

مثلا من Art 2 شاتل دارم در نتیجه حجم مجاز ـم تا 22 گیگ هستش . بعد اگر انقدر دانلود کردم نت قطع میشه ، زنگ میزنی پشتیبانی حجمت را افزایش میدن ولی سرعت میره پایین ... :|
دیروز من 22 گیگ ـم تموم شد زنگ زدم و 10 گیگ افزایش دادن ، ولی سرعت رفته رو 10 - 15 اینا ... :|
Art 3 باز سی و خورده ای ، Art 4 هم 44 گیگ اینا و ... فقط Art 7 و 8 هستن که وافعا نامحدود ـن . وقتی تموم شد حجمت سرعتت نصف میشه فکر کنم ، یا همین حدودا .
پنج شنبه ها و جمعه ها Free هستش فکر کنم ، تا حالا چک نکردم ولی شنیدم که اینطوری به هر حال ...

كسي ٢٠:٣٠ رو ديد!؟ يارو اومده ميگه اينترنت نا محدود به اين معنا نيس كه شما هر چقد كه بخواي دانلود كني ! متناسب با سرويسي كه داري دانلود ميتوني بكني ، مثلا كسي كه ١٢٨ داره ميتونه ماهي ٤١ گيگابايت دانلود كنه !!! :|
کلا 20.30 توهین به شعور مردمه کل اخبارش.به دل نگیر:d

خب بنده خدا راست گفته اگه سرعت دانلود 16 باشه یک ساعت میشه حدود 60 مگ دانلود کرد یک ماه هم اگه بی وقفه دانلود بشه میشه همون 41 گیگابایت

خب بنده خدا راست گفته اگه سرعت دانلود 16 باشه یک ساعت میشه حدود 60 مگ دانلود کرد یک ماه هم اگه بی وقفه دانلود بشه میشه همون 41 گیگابایت

ببخشید ولی 128 اصلا adsl نیست که بخوان محدود کنن و یا .... الان شما توی uk اگه با دایل اپ وصل بشی دقیقا یه نتی داره اندازه 256 ایران حالا بازم حق دارن این حرف رو بزنن ؟

بچه ها من یک مشکل واقعا عجیب دارم مثلا من 500mb ترافیک گرفتم خواب موقعی که این ترافیک تموم بشه باید
به طور اتوماتیک از طرف isp سرویس قطع شه ولی در عین ناباوری سرویس قطع نمیشه تا زمانی که خودم به طور
دستی دیسکانت کنم این یعنی اینکه هر چقدر دلم بخواد میتونم از ترافیک استفاده کنم تا زمانی خودم دیس کنم
خودمو ترافیک رایگانشم مثلا از ساعت 1 تا 7 صبح هست ولی من تا ساعت 9 صبح هم کانکتم به نظر شما این
مشکل از کجا اب میخوره زیادی داره خوش به حالم میشه

بچه ها من یک مشکل واقعا عجیب دارم مثلا من 500mb ترافیک گرفتم خواب موقعی که این ترافیک تموم بشه باید
به طور اتوماتیک از طرف isp سرویس قطع شه ولی در عین ناباوری سرویس قطع نمیشه تا زمانی که خودم به طور
دستی دیسکانت کنم این یعنی اینکه هر چقدر دلم بخواد میتونم از ترافیک استفاده کنم تا زمانی خودم دیس کنم
خودمو ترافیک رایگانشم مثلا از ساعت 1 تا 7 صبح هست ولی من تا ساعت 9 صبح هم کانکتم به نظر شما این
مشکل از کجا اب میخوره زیادی داره خوش به حالم میشه

معمولا شرکت ها برای اینکه شما ترافیک بخرین و ... یه مقدار زمان به شما میدن فکر نکنم چیز خواصی باشه

منظورت چیه که بهت زمان میدن من دارم به صورت رایگان از ترافیک استفاده میکنم به ازای هر 1g نه هزار تومان
دارن میگیرن اونوقت من ازشون 500m ترافیک میگیرم 5 هزار تومان بعد هر چقدر دلم خواست ترافیک استفاده میکنم بدون اینکه متوجه بشن و دیس ام کنن

منظورت چیه که بهت زمان میدن من دارم به صورت رایگان از ترافیک استفاده میکنم به ازای هر 1g نه هزار تومان
دارن میگیرن اونوقت من ازشون 500m ترافیک میگیرم 5 هزار تومان بعد هر چقدر دلم خواست ترافیک استفاده میکنم بدون اینکه متوجه بشن و دیس ام کنن
سیستم اکانتینگ اونا مشکل داره تا میتونی استفاده کن حالشو ببر:d فن اوا هم قبلا اینطوری بود ولی الان این مشکل برطرف شده !!!

http://www.tstonline.com
اقا مسعود يكم در مورد اين سايت توضيح ميدي چي چي ميگه..؟
شبيه سايت خبري تا بخواد سرويس WI fi بده..يجوريه..:d
والا به نظر منکه آدرسش .net هست! :دی توی مسیر یابی که .net میزنه! بحرحال! :دی
این شرکت به شرکتی که من توی شهرمون ازش وایرلس دارم اینترنت میده! وایرلس اونم.
پینگم برای اینجا عالیه! 150 راضی کنندست تقریبا!
مثلا من برای 4.2.2.4 که 150 میگیرم تا میرسه تهران و از اونجا میره به یاهو یه 30 تا 50 میلی ثانیه میاد روش! یعنی کسی که تهرانه عرفا باید 30 تا 50 تا از من کمتر باشه پینگش! یعنی 100 تا 120 پینگ بگیره!
این شرکت هم میگه 90% تهران رو تحت پوشش داره! منم گفتم اینجا به بچه ها بگم ببینن میتونن ازش سرویس بگیرن تا یکم حال کنن! :دی
اینم برای شما:
jj2rxub6bztuv56ef11c.png

http://www.irupload.ir/images/jj2rxub6bztuv56ef11c.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or