بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ممنون البته به پای رسانه شما نمیرسه ;)
من سرویس 1m از شرکت ایده نگار دارم>:d<
این تستایی که از من میبینی همش الکیه فقط پینگش واقعیه !!! :دی

پ.ن : الان یه چیزی زدم رو دانلود سرعتش هنوز زیر 130 نیمده ! :دی ساعت هنوز 2 هم نشده که سرعتم بره بالا ! :دی

ممنون البته به پای رسانه شما نمیرسه ;)
من سرویس 1m از شرکت ایده نگار دارم>:d<

wireless دارید یا ADSL ؟
لطف میکنی چندتا ایپی رو برام trace و پینگ کنی ؟ (pls :d )

ping 77.111.224.233
tracert 77.111.224.233

ping 178.236.68.16
tracert 178.236.68.16

پشتیبانیشون چطوره ؟ سواد دارن ؟ :d

یه عکس میزارم پارس انلاینی ها کف کنن
الان حدود 4 ماهه چنین سرعتی تو ساعت رایگان نداشتم!
q331lti12m2rfiljfri.png

سرعت همینجوری بمونه اینترنت چمدونی نمیخوام دیگه همین خوبه!!

یه عکس میزارم پارس انلاینی ها کف کنن
الان حدود 4 ماهه چنین سرعتی تو ساعت رایگان نداشتم!
نمی دونم شاید چون من شهرستان هستم اینطوری سرویس میدن:|
ساعت رایگان من که 128 دارم سرعت 17 هست شب ها میشه 4!

سرویس شما چیه؟؟256 داری؟آخه فکر کنم 256 share هست

سرعت همینجوری بمونه اینترنت چمدونی نمیخوام دیگه همین خوبه!!

آخ بزار بیاد همه isp ها ور شکست میشن اگه خدا بخواد تا آدم بشن بفهمن چطوری باید قیمت و سرویس بدن!

نمی دونم شاید چون من شهرستان هستم اینطوری سرویس میدن:|
ساعت رایگان من که 128 دارم سرعت 17 هست شب ها میشه 4!

سرویس شما چیه؟؟256 داری؟آخه فکر کنم 256 share هست

آخ بزار بیاد همه isp ها ور شکست میشن اگه خدا بخواد تا آدم بشن بفهمن چطوری باید قیمت و سرویس بدن!

نه برا من تا دوروز پیش 256 بود
ولی الان 128 هست تو ساعت محدو با 256 حدود 200 KB/s دانلود میکردم ولی با 128 حدود 150KB/s
الانم شانسی اینجوری شده شما چند صفحه قبلو ببین یه عکس گذاشتم که با سرعت 2KB/S دارم دانلود میکنم
با حرف آخرتم کاملا موافقم
من از یک نظر از اینترنت چمدونی خوشم میاد و اونم همینه که گفتید مگه نه امرا سمتش برم

ایتنا - تعیین تعرفه ارایه خدمات ترانزیت ارتباطات در سطح بین‌الملل به شرکت ارتباطات زیرساخت تفویض اختیار شد.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اختیار تعیین تعرفه ارایه خدمات ترانزیت ارتباطات در سطح بین‌الملل را به شرکت ارتباطات زیرساخت واگذار کرد.

به گزارش ایتنا به نقل از دبیرخانه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تبدیل کشور به HUB منطقه‌ای و اجرای اهداف و سیاست‌های کلان پیش بینی شده مبنی بر لزوم تأمین و توسعه ارتباطات از طریق فیبر نوری با کشورهای منطقه و با توجه به ضرورت نیاز به اخذ تصمیم به موقع در جذب بازار درخواست «تفویض اختیار در خصوص تعرفه ارایه خدمات ترانزیت ارتباطات در سطح بین‌الملل» به شرکت ارتباطات زیرساخت، تصویب شد.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت تفویض اختیار کرد به منظور تأمین و توسعه ارتباطات از طریق زیرساخت‌های موجود با کشورهای منطقه و جذب سهم بیشتر بازار منطقه، همچنین در مواجهه با متقاضیان ترانزیت ارتباطات و مذاکره با کشورهای نیازمند به سرویس‌ها و خدمات ارتباطی ترانزیت بین‌الملل اعم از خطوط انتقال و پهنای باند اینترنت قیمت خدمات ترانزیت بین‌الملل را ضمن حفظ و در نظر داشتن صرفه و صلاح شرکت و با رعایت سایر ضوابط و مقررات تعیین و به مشتریان ارایه کند.

بدیهی است این اختیار صرفاً «برای خدمات ترانزیت بین‌الملل بوده و ارایه هرگونه خدمات در داخل کشور توسط شرکت زیرساخت منوط به رعایت تعرفه‌های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است.».

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or