بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام

ببخشید از کسایی که از پارس انلاین سرویس گرفتن می خوام سوال بکنم اینکه وقتی از ترافیک استفاده می کنیم کی تو پنل کاربری کم میشه ؟! چون من هر سری که وارد سیستم کاربری میشم از ترافیکم کم نمیشه مترسم یهو کم بشه :)

ممنون.
 
آخرین ویرایش:
سلام

ببخشید از کسایی که از پارس انلاین سرویس گرفتن می خوام سوال بکنم اینکه وقتی از ترافیک استفاده می کنیم کی تو پنل کاربری کم میشه ؟! چون من هر سری که وارد سیستم کاربری میشم از ترافیکم کم نمیشه مترسم یهو کم بشه :)

ممنون.
کم نشه خوبه که :دی
یه بار مودمتو ری استارت کن دوباره چک کن.
 
سرعت دانلود که 30 ـه ! پینگ که عالیه ! :| آخه کجای این سرزمین پهناور آپلود بالای 120ـه ؟! :| آپلود میخوام چیکار ! گرونه !!!

علی رضا یا امروز یا فردا میخوام اشتراکم رو عوض کنم 512 سیلور بگیرم یا 256 گلد ؟ چه طوری 2 MB دانلود داری اونوقت میگی 30 هستش؟
 
1367597315.png

نت من چجوره ؟

128 دارم مرکز ملت !

یه لحظه Timed Out ندارم
 
بازم می ترسم چون مودم رو خاموش روشن کردم باز همون بود

چیکار کنم ؟

دانلود نکنم سر شب ببینم خالی شده :دی

چقدر ترافیک داری کلاً؟ اگه کمه که به دانلودت ادامه بده نهایتش دوباره یه گیگ میخری :دی
اگه زیاده میترسی یهو همش تموم شه، زنگ بزن پشتیبانی
82200-82201

تو پرتال پارس، یه سر هم به قسمت مدیریت سرویس> گزارش مصرف میتونی بزنی.

شما 128 kb/s داری اون وقت با سرعت 1.27 Mb/s دانلود میکنی؟ یا من اشتباه میکنم ؟
پارس آنلاین کلاً اینجوریه :d
 
علی رضا یا امروز یا فردا میخوام اشتراکم رو عوض کنم 512 سیلور بگیرم یا 256 گلد ؟ چه طوری 2 MB دانلود داری اونوقت میگی 30 هستش؟
خودت که میدونی سرعت دانلود در 5 - 10 ثانیه اول تا 500 هم میره ولی بعد میاد پایین ! یارو گفت سرعت دانلود هر سرویسی که بگیری تقسیم بر 8 میشه ! یعنی چه 512 گلد چه سیلور جفتشون سرعت دانلود 60ـه ! فقط پهنای باند بین 5 تا 8 نفر تقسیم میشه !
 
نحوه عملکرد اینترنت چمدانی + مشخصات فنی


“فست کمپانی ” در گزارشی به قلم “کیت ایتون ” می‌نویسد: جدیدترین ابزار دولت آمریکا برای تبادل اطلاعات در سطح جهان، می‌تواند تلویحات مهمی در لیبی، مصر، سوریه و سایر نقاط جهان داشته باشد. وی در ادامه به معرّفی نحوه عمل فناوری جدیدی موسوم به “اینترنت در چمدان ” می‌پردازد.
* اینترنت در چمدان، جدیدترین ابزار آمریکا برای تبادل ارتباط از طریق شبکه اینترنت است .
ایده این فناوری این است که می‌توان حجم نسبتاً کمی از تجهیزات را با چتر نجات (هم به معنای دقیق کلمه و هم به معنای استعاری آن) به منطقه‌ای فرستاد که نیروهای آن توانایی عموم مردم برای برقراری ارتباط از طریق شبکه اینترنت را سرکوب می‌کنند. این جدیدترین ابزار ما برای تبادل ارتباط در سراسر جهان است که البته هر کدام از آنها ۲ میلیون دلار برای آمریکا هزینه دارد.
اینترنت در چمدان ” از فناوری‌های بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌کند. در حالی که شبکه اینترنت مبتنی بر هاب است، اینترنت چمدانی از فناوری متفاوتی استفاده می‌کند
این فناوری، در واقع از نوعی ایده جنگ سرد در DARPA، که قصد داشت روش حفاظت از ارتباطات و دستگاه‌های دیجیتال در مقابل حمله را بررسی کند، پا به عرصه گذاشت ـ فرض بر این است که طراحی توزیع شده این فناوری باعث می‌شود که، حتی اگر یک یا چند لینک در حمله‌ای از کار بیفتند، کل شبکه بین رایانه‌ای، همچنان قابلیت مقاومت داشته باشد. اما طبق آنچه ما در طی چند ماه اخیر دانسته‌ایم، اگر شما به نقطه‌های حساس شبکه، مانند فراهم کننده‌های بستر اینترنت (ISP) که اطلاعات را تنها از طریق چند نقطه اتصال درگاهی اصلی (مانند کابل‌های استاندارد بین‌المللی داده‌ها) به یک کشور منتقل می‌کنند، دسترسی داشته باشید، می‌توانید کل شبکه یا حداقل بخش‌هایی از آن که برای شما اهمیت دارند را از کار بیندازید. علت این امر آن است که شبکه اینترنت برای پخش کردن اطلاعات به “پره چرخ‌ها “، از “هاب ” استفاده می‌کند.
* جلوگیری از ارتباطات شبکه‌ای در اینترنت چمدانی، به علت استفاده از شبکه “مش ” دشوارتر است
اینترنت چمدانی از روش ارتباطی کاملاً متفاوتی، موسوم به “مش ” (mesh)، استفاده می‌کند. در این مدل، در واقع، کل شبکه حول محور لینک‌های میانی دستگاه‌ها، سازمان یافته است که این ویژگی از اتکای بیش از حد بر هاب‌ها، که می‌توانند نقطه ضعف تلقی شوند، جلوگیری می‌کند. این قضیه را به این صورت در نظر بگیرید ـ گوشی هوشمند شما امکان ارتباط توسط Wi-Fi را دارد که می‌تواند به یک مسیریاب متصل باشد که خودش، طبق روال استفاده‌های معمول، به شبکه پهن‌باند کابلی وصل است. اگر این لینک، به جای این نوع اتصال، به رایانه‌ای وصل باشد که آن رایانه به یک رایانه دیگر به علاوه یک مسیریاب، یک گوشی هوشمند و یک گوشی عادی با امکانات اتصال ۳G wireless، وصل باشد، کل این آرایه در میان فناوری‌ها و انواع اتصالات مختلف دیگر پخش می‌شود. سرکوب کردن این نوع شبکه، دشوارتر است. در واقع راه سرکوب چنین شبکه‌ای، قطع اتصالات به صورت نفر به نفر (peer-to peer) است.
* شرکت Peep wireless با حمایت شرکت Apple از سیستمی مانند شبکه مش استفاده می‌کند
شرکتی به نام Peep Wireless، بر اساس سیستمی مانند این کار می‌کند؛ این سیستم، در شبکه‌های ۳G، برای اشتراک‌گذاری اتصالِ بین یک دستگاه که به شبکه تلفن همراه وصل شده است با رایانه‌های دیگر، از یک “تاریکخانه ” قانونی استفاده می‌کند. سیستم مورد نظر به برنامه کاربردی روی سخت افزار توزیع شده متکی است، به این صورت که برنامه کاربردی، کل گزینه‌های ارتباطی که هر کدام از سخت‌افزارها برای به اشتراک گذاشتن (شر کردن) اطلاعات، در دسترس دارند ـ اعم از بلوتوث، Wi-Fi، ۳G، پیام کوتاه و حتی سخت‌افزار Walkie-talkie ـ را وارسی می‌کند. شرکت اپل به Peep کمک کرده است این برنامه کاربردی را تسریع کند تا کاربران iOS در مناطقی مانند سوریه بتوانند شبکه مش مخصوص خودشان را ایجاد کنند.
* اینترنت چمدانی با اتصال مبتنی بر Wi-Fi قابلیت راهیابی به شبکه‌های تلفن همراه را نیز دارد
ایده اینترنت چمدانی کاملاً شبیه ایده مذکور است ـ با این تفاوت که با فرستادن اطلاعات از طریق نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مناسب برای به اشتراک گذاشتن اتصال‌های بی‌سیم (وایرلس) در محدوده‌های دور برد تری از آنچه در حالت‌های دیگر امکان‌پذیر است، می‌توان به جای اتصال‌های شبکه‌ای در سطح یک کشور، یک اتصال مبتنی بر Wi-Fi ایجاد کرد که حتّی قابلیت راهیابی به شبکه‌های تلفن ماهواره‌ای نیز دارد، و یا اینکه یک سیگنال دور برد Wi-Fi را از آن‌سوی مرزها به یک کشور همسایه فرستاد.

مشخصات فنی :
Internet Suitcase
۱٫ Directional sector antenna – The base station antenna that gets your cellular network up and running. This looks like the 900MHz airMAX model from Ubiquiti Networks.
2. Cellular WiFi router – Picks up the signal and creates a WiFi network. Anyone have a guess as to exactly which model this is?
3. USB flash drives. You don’t see it in the picture, but there’s a laptop involved with this setup, and flash drives are the best way to swap software when the network’s not available. Multiple drives make sharing software easy. Speaking of software…you’re going to need to to bring some along. Gigaom did a great write up of the essential software stack:
Serval Project – Enables communication over regular Android smartphones without the need for internet access.
Commotion – Software that would turn any mobile device, cell phone or router, into another node in a mesh network.
Tor – Using multiple encrypted nodes, Tor hides your network activity from prying eyes.
OpenBTS – Can turn existing GSM phones into VoIP devices when coupled with a Commotion network.
OpenGSM – Open source magic that allows GSM phones to make calls using cheap base stations over various cellular frequency bands. Users should weight the pros and cons of potentially breaking government airwaves regulations before using OpenGSM.
4. CDs/DVDs – Blank or pre-burned, its a good idea to have more than one option for sharing data.
5. PicoStation outdoor wireless access point – Extends the mesh and provides access to the network. This particular unit is the Ubiuquiti PicoStation M. Want one? Ubiquiti Networks PICO2HP 2.4GHz 802.11bg High Power
6. Rugged wireless router – Another node in the mesh, another access point. Post a comment if you can identify this model.
7. Cell phone / Smartphone – Once your software stack is up and running, these are your means of communication. Kind of obvious, huh?
8. Outdoor wireless antenna – Four of them! These are the Qbiquiti NanoStation M, a pole mounted antenna that can send 150+ Mbps over 15 km. Want one? Ubiquiti Networks NanoStation M2 2.4GHz 802.11n 2×۲ MIMO
 
مسعود جون زیاد به این چیزا دل نبند...
به راحتی درش اختلال ایجاد میشه الان رو سیستم های پیشرفته ارتباطی نظامی میشه اختلال ایجاد کرد این که دیگه...
 
دکسون جان بحث این با جیمرها فرق داره! خودت خوب به مثائل نظامی واردی.
وقتی یه جیمر به کار میوفته مثل یه شمشیر دولبه میمونه!
پس هیچوقت نمیشه به طور دائمی ازشون استفاده کرد...
...........

خبر وزیر ارتباطات از اقدامات ايران براي مقابله با پروژه "اينترنت چمداني "






وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درخصوص پروژه آمريكايي "اينترنت چمداني " گفت: از نظر فني اقدامات لازم براي مقابله با اينترنت چمداني پيش‌بيني شده است.
به گزارش فارس، رضا تقي‌پور وزير ارتباط و فناوري اطلاعات كه در حاشيه نشست همگرايي خدمات ارتباطي ايران و كره جنوبي در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالي درباره برنامه‌هاي وزارتخانه متبوعش براي مقابله با پروژه آمريكايي "اينترنت چمداني " گفت: از نظر فني اقدامات لازم براي مقابله با اينترنت چمداني پيش بيني و با محتوايي كه در ايران ايجاد شده است و خواهد شد شهروندان نيازي نخواهند داشت از اين مسائل استفاده كنند.برخي اقدامات آمريكا و كشورهاي هم‌پيمانش مصاديق سايبر تروريسم است و خودشان ابراز مي‌كنند براي ايجاد ناهنجاري اجتماعي و دامن زدن به مفاسد اين كار را انجام داده اند.
وي گفت: بايد اظهار تأسف كنيم كه در دنياي متمدن امروز كشورهايي كه ادعاي پيشرفت دارند اظهار مي كنند براي تشديد تهاجم فرهنگي دست به اين اقدامات مي زنند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: مهمترين برنامه ما براي توليد محتواي ايراني، شبكه ملي اطلاعات است و با همكاري دستگاه هاي مختلف در كارگروه مديريت اطلاعات، توسعه محتواي ديجيتال در كشور پيش بيني شده است.

گفتنی است "اینترنت چمدانی" طرح جدید آمریکاست که بر اساس آن ، رایانه هایی با قابلیت دسترسی نامحدود به اینترنت بدون ***** عرضه می شود.
 
آخرین ویرایش:
من اگه این اینترنت بیاد به هیچ وجه ازش استفاده نمیکنم
1-پینگ افتضاح
2-غیر قانونی بودن (مرض دارم واسه اینترنت بندازنم زندان؟)
3-اینارو دارن واسه افراد خودشون تو ایران میسازن که ارتباط بهتره برای آتیش زدن سطل آشغالی با هم داشته باشن
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or