بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خوب ببینید دوستان این دوست بنده طرحش اینطوری بود:
ما به یه vps احتیاج دارم! یعنی یک سرور خصوصی مجازی!
vps مثل یک کامپیوتر دیگه هست که همه چیز داره! هارد،گرافیک،سی پی یو و...
دقیقا مثل کامپیوتر خودمون!
این دوستمون گفت میتونیم بازی رو روی vps نصب کنیم! یعنی دانلودش کنیم روی اون! نگران سرعت دانلود نباشین! چون بسیار بالا هست!
خوب بعد از نصب بازی، بازی رو در vps اجرا میکنیم! حتما میدونید پینگ vps چجوری هست! با یاهو و گوگل زیر 10 میزنه!

یعنی ما عملا با اجرای بازی در vps این پینگ رو خواهیم داشت!
.......
جو گیر نشین هنوز مونده! :d

......
خوب حالا بزرگترین مشکلی در ذهن من در حال جریانه!
مشکلی که من بهش اشاره میکنم پینگ ما تا اون vps هست!

.....
دوستان لطفا کسی اینجا نه تستی بذاره نه چیزی! اول تکلیف اینو بذارین مشخص کنیم که مهمترین چیزه!
از تمام دوستان متخصص شبکه و... میخوام کمک کنن!
خوب اگه مشکل اینه که فکر کردن نمیخواد.باید از شرکتایی که VPS اجاره میدن بهترین (=کم پینگ ترین) سرورشون رو پیدا کنیم ببینیم حدودا پینگش چقدره.ولی فکر نکنم مجموع پینگ ما تا VPS و پینگ VPS تا سرور بازی کمتر از مسیر مستقیم بشه.
داداش میتونی یه موضوع جدید بزنی.همه بیان اونجا نظراتشون رو بگن.
راستی یه سری موضوع دیگم هست.مثلا حجم اطلاعات تصویری VPS باید از ADSL منتقل بشه رو کامپیوتر ما و این حجم اطلاعات زیاده.
کلا به نظر من به هیچ وجه عملی نیست.:d

خوب ببینید دوستان این دوست بنده طرحش اینطوری بود:
ما به یه vps احتیاج دارم! یعنی یک سرور خصوصی مجازی!
vps مثل یک کامپیوتر دیگه هست که همه چیز داره! هارد،گرافیک،سی پی یو و...
دقیقا مثل کامپیوتر خودمون!
این دوستمون گفت میتونیم بازی رو روی vps نصب کنیم! یعنی دانلودش کنیم روی اون! نگران سرعت دانلود نباشین! چون بسیار بالا هست!
خوب بعد از نصب بازی، بازی رو در vps اجرا میکنیم! حتما میدونید پینگ vps چجوری هست! با یاهو و گوگل زیر 10 میزنه!

یعنی ما عملا با اجرای بازی در vps این پینگ رو خواهیم داشت!
.......
جو گیر نشین هنوز مونده! :d

......
خوب حالا بزرگترین مشکلی در ذهن من در حال جریانه!
مشکلی که من بهش اشاره میکنم پینگ ما تا اون vps هست!

.....
دوستان لطفا کسی اینجا نه تستی بذاره نه چیزی! اول تکلیف اینو بذارین مشخص کنیم که مهمترین چیزه!
از تمام دوستان متخصص شبکه و... میخوام کمک کنن!
oooooooo کی میره این همه راه ـُ !!؟

الان این vps همون v-p-n یا یچیزه دیگه؟؟؟
اگه یه چیز دیگس چجوری باید بریم توش؟
وی پی اس اون هاست یا چیزی رو میگن که باهاش سرورای وی پی اُن رو میفروشن !

خوب ببینید الان سرور های mw2 که برای ایرانی ها هستن روی vps هستن دیگه! بچه های ایرانی هم باهاشون پینگ زیر 50 دارن!!!! :-?
پینگ 50 ما تا vps و پینگ 20 از vps تا سرور بازی = پینگ 70 ما تا یه سرور بازی خارجی! نظر؟

خوب ببینید الان سرور های mw2 که برای ایرانی ها هستن روی vps هستن دیگه! بچه های ایرانی هم باهاشون پینگ زیر 50 دارن!!!! :-?
پینگ 50 ما تا vps و پینگ 20 از vps تا سرور بازی = پینگ 70 ما تا یه سرور بازی خارجی! نظر؟

1-بازی CODبحثش جداست ولیBF BC2که بخوایم روی VPSنصب کنیم باید تقریبا سخت افزار قوی داشته باشه تا حداقل 40-50 فریم بگیریم!معمولا سرور سی پی یو رم خیلی قوی دارن و کارت گرافیکشون زیاد قوی نیست!
2-بعدشم سرور VPSکه به ما نزدیک باشه و پینگ ما با هاش زیر 180باشه مثلا کدوم کشور هستش؟
3-اجازه کردن این سرور ها مطئنا مجانی نیست! اون وقت چقدر هزینه داره؟
--------------------
به نظر من اگه قیمتش خوب باشه و بتونه یک پینگ زیر 170بده میشه بگیم ارزش داره! :d
------------------
قیمت سایت ایرانی رو دیدم بد نبود ولی خب ترافیک هم داره! مثلا 200گیگ برای مصارف خارجی! که 200گیگ برای بازی خوبه خب!

آخرین ویرایش:
بروبکس اینم پینگ من :

de0uftn8zes33ricqc1.jpg

آقا لطفا یه امشب رو تست پینگ نذارین تا تکلیفمون روشن شه! ممنون.
.........

-بازی CODبحثش جداست ولیBF BC2که بخوایم روی VPSنصب کنیم باید تقریبا سخت افزار قوی داشته باشه تا حداقل 40-50 فریم بگیریم!معمولا سرور سی پی یو رم خیلی قوی دارن و کارت گرافیکشون زیاد قوی نیست!
2-بعدشم سرور VPSکه به ما نزدیک باشه و پینگ ما با هاش زیر 180باشه مثلا کدوم کشور هستش؟
3-اجازه کردن این سرور ها مطئنا مجانی نیست! اون وقت چقدر هزینه داره؟
--------------------
به نظر من اگه قیمتش خوب باشه و بتونه یک پینگ زیر 170بده میشه بگیم ارزش داره! :d
------------------
قیمت سایت ایرانی رو دیدم بد نبود ولی خب ترافیک هم داره! مثلا 200گیگ برای مصارف خارجی! که 200گیگ برای بازی خوبه خب!
امیر جان من کال اف رو برای نمونه عرض کردم.
چون الان میدونم سرورهای ایرانی اون روی vps هستن.
همونطور که uرض کردم پینگ ایرانی ها با اون سرور vps کمتر از 50 میلی ثانیه هست! پهنای باند بالای 10 مگ هم دارن! و گرافیک بسیار عالی! چرا میگی گرافیک خوبی ندارن؟ پس چطور کال اف رو اجرا میکنن؟
قبول که در حد یه چیز مثل gtx590 نیست اما خوبه بازم...
سخت افزارشونم که خیلی قویتر از چیزی هست که الان توی خونه داریم!

آخرین ویرایش:
آقا لطفا یه امشب رو تست پینگ نذارین تا تکلیفمون روشن شه! ممنون.
.........

امیر جان من کال اف رو برای نمونه عرض کردم.
چون الان میدونم سرورهای ایرانی اون روی vps هستن.
همونطور که uرض کردم پینگ ایرانی ها با اون سرور vps کمتر از 50 میلی ثانیه هست! پهنای باند بالای 10 مگ هم دارن! و گرافیک بسیار عالی! چرا میگی گرافیک خوبی ندارن؟ پس چطور کال اف رو اجرا میکنن؟
قبول که در حد یه چیز مثل gtx590 نیست اما خوبه بازم...
سخت افزارشونم که خیلی قویتر از چیزی هست که الان توی خونه داریم!
نمی دونم شاید من خوب متوجه نشدم!
ببین ما یک VPSمثلا اجاره کردیم!
به نظر من این VPSبرای سرور های روسیه می تونه خوب باشه!
چون اولا روسیه سرور بازی زیاد داره و ضمنا به کشور ما هم نزدیک هستش تقریبا!
من خودم با سرور روسیه پینگم150-160هستش!اگر بتونیمVPSبگیریم که با سرور روس پینگ مثلا 50 باشه و پینگ ما با اون VPSمثلا 50 باشه خوب ارزش داره ولی در مجموع می خوام بگم اگه پینگ زیر 150 نتونیم بگیریم کلاVPSدیگه ارزش پیدا نمی کنه چون تو همین ایران خودمون ISPهایی هستن که با اورپا پینگ زیر200و حتی زیر 150 دارن!

آقا اصلا به یه چیز توجه کردید؟
شما فرض کن همچین VPS پیدا کردید که پینگش با شما و گیم سرور خوب باشه.
فرض کنید مشخصات سیستمش هم بالا باشه.بازی رو هم روش نصب کردید.

شما دارید الان بازی رو به صورت Remote رو سرور انجام میدید. یعنی تمام ورودی های کامپیوتر شما مثل Mouse , Keyboard باید از طریق ADSL به VPS منتقل بشن و تمام خروجی های VPS مثل تصویر و صدا باید از طریق ADSL به کامپیوتر شما منتقل بشن.
پس ADSL شما باید پهنای باند بالایی داشته باشه که خروجی تصویر 1080P و صدای 5.1 رو بتونه رو کامپیوتر شما Stream کنه.که با این ADSL که ما داریم اینکار عملی نیست.

فقط یه حالتی میمونه که VPS نقش Pro..Xy رو بازی کنه.یعنی تمام دستورات شما در بازی به جای اینکه مستقیم به Game Server منتقل بشه از VPS روت بشه.در اینصورت اینکار عملیه.
البته VPS که نقش Pro..Xy بگیره همون چیز پی ان دیگه:d یعنی یه *** پیدا کنیم که در صورت وصل شدن به اون پینگمون کم تر بشه با Game Server .

راه اول به نظر من به هیچ وجه شدنی نیست ولی راه دوم چرا.راه سومی هم هست که بیایم Game Server ایرانی زیادتر راه بندازیم (مثل روسیه) که از دو راه بالا با صرفه تره و افراد بیشتری میتونن ازش استفاده کنن (خوب مشکلات خودش رو هم داره مثل بعضی بازی های EA باید نسخه خاصی داشته باشید که بتونید Server بشید)

امکان داره که خط من اشکال داشته باشه ؟
من با چند نفر که صبانت دارند چک کردم هیچ کدوم مثل من نبودند من هم مشکلی نداشتم 1 ماهی هست که پینگم افتضاح شده
من یه خط دیگه هم دارم که اومدند کابل برگردان کردند اگر انتقال بدم رو اون توی سرعت فرقی داره؟

امکان داره که خط من اشکال داشته باشه ؟
من با چند نفر که صبانت دارند چک کردم هیچ کدوم مثل من نبودند من هم مشکلی نداشتم 1 ماهی هست که پینگم افتضاح شده
من یه خط دیگه هم دارم که اومدند کابل برگردان کردند اگر انتقال بدم رو اون توی سرعت فرقی داره؟
مسعود گفت فعلا تست نذارید ! این بحث باید تموم شه ! :دی

---------------

من همچین موافق نیستم احساس میکنم به صرفه نیس ! خرجش بالاس ! :دی

آقا اصلا به یه چیز توجه کردید؟
شما فرض کن همچین VPS پیدا کردید که پینگش با شما و گیم سرور خوب باشه.
فرض کنید مشخصات سیستمش هم بالا باشه.بازی رو هم روش نصب کردید.

شما دارید الان بازی رو به صورت Remote رو سرور انجام میدید. یعنی تمام ورودی های کامپیوتر شما مثل Mouse , Keyboard باید از طریق ADSL به VPS منتقل بشن و تمام خروجی های VPS مثل تصویر و صدا باید از طریق ADSL به کامپیوتر شما منتقل بشن.
پس ADSL شما باید پهنای باند بالایی داشته باشه که خروجی تصویر 1080P و صدای 5.1 رو بتونه رو کامپیوتر شما Stream کنه.که با این ADSL که ما داریم اینکار عملی نیست.

فقط یه حالتی میمونه که VPS نقش Pro..Xy رو بازی کنه.یعنی تمام دستورات شما در بازی به جای اینکه مستقیم به Game Server منتقل بشه از VPS روت بشه.در اینصورت اینکار عملیه.
البته VPS که نقش Pro..Xy بگیره همون چیز پی ان دیگه:d یعنی یه *** پیدا کنیم که در صورت وصل شدن به اون پینگمون کم تر بشه با Game Server .

راه اول به نظر من به هیچ وجه شدنی نیست ولی راه دوم چرا.راه سومی هم هست که بیایم Game Server ایرانی زیادتر راه بندازیم (مثل روسیه) که از دو راه بالا با صرفه تره و افراد بیشتری میتونن ازش استفاده کنن (خوب مشکلات خودش رو هم داره مثل بعضی بازی های EA باید نسخه خاصی داشته باشید که بتونید Server بشید)
هـــــــــــــــــــــــم! :-?
اینم یه حرفیه!
پس کلا این پروژه تخته شد! :d
آقا نا امید نشین یکی از همین جمعه ها ییهو دیدین وضعیت خوب شد! :دی

من کل مطلب رو نخوندم . ولی کجا 20 برابره ؟!!! خیلی بیشتر از 20 برابر هست !! شما نت 5-10 مگ اونجارو رو با قیمت 128 مقایسه کردین به این نتیجه رسیدید ؟؟؟

چه فایده ما اینهمه داریم میزنیم تو سرو کلمون. هیچکس نیست گوش کنه... کاش میشد طوری اعتراض رو آشکارا نشون بدیم.

همچین حرفی نزنیا به جرم اختلال در ذهن افکار عمومی می برنت اوین دیگه برگشتنت با خداست .

• Like
Reactions: Gow
شما نت 5-10 مگ اونجارو رو با قیمت 128 مقایسه کردین به این نتیجه رسیدید ؟؟؟
مگه من نوشتم مطلب رو؟ اینرتنت توی انگلیس هم نسبت به سایر اروپا بسیار گران هست!

..............

خوب دوستان تمام آرزوهای اینترنت ما بر باد رفت:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or