نه برای ما که معمولا اجازه دانلود نمی ده :d !
بعدشم تا جایی که می دونم به دانشجو ها 128 میدن (محدود می کنن) حالا این دانشگاه مثل این که خیلی داره حال می ده !
اينترنت مخابرات، اينترنته ديگه :d
تشريف ببريد مركز مخابراتتون، اقدام بكنيد.
2 3 مگا بيت كه بعيد مي دونم. ولي تا اونجا كه خبر دارم تا 256 مي دن ، بعضي ها مثله اينكه توي برخي از مراكز مخابراتي 512 هم گرفتن.
در مورد شهر ها هم اطلاعات خاصي ندارم.
اين هم تست الان من با لندن :
مخابرات تهران به کاربر خونگی فقط 128 میده بیشتر نمیده .
اون دوستتون هم که خودتون گفتین باباش کارمنده مخابراته یعنی پارتی داره برای همین تونسته 256 بگیره.
مخابرات تهران به کاربر خونگی فقط 128 میده بیشتر نمیده .
اون دوستتون هم که خودتون گفتین باباش کارمنده مخابراته یعنی پارتی داره برای همین تونسته 256 بگیره.
دوستان من نمیدونم شما کدوم استان هستین . ولی برا ما که تو آذربایجان شرقی هستیم سرعت 2الی 3 مگابیت و 8 گیگ ترافیک رو برای کاربرای عادی میده 99500 تومن .
من از پارس آنلاین(نمایندگی زاهدان) دارم،سرعت 1 مگ
شبها از ساعت 12 تا 6 صبح سرعت به شدت میاد پایین ولی در طول روز بد نیست،کار آدمو (بگی نگی) راه میندازه!
برای تهران که میام پیشنهاد میکنین از کجا بگیرم؟
دوستام از دانشگاه آزاد زیاد تعریف کردن، ورداشتم لپتاپم رو آوردم یکم فایل دانلود کنم گفتم یه تستی هم بزارم.
یعنی رسما من از فردا خونه زندگیم رو جمع میکنم و میرم دانشگاه زندگی میکنم:d
اتفاقا منم که تازه دانشگاه قبول شده بودم صبح تا شب میموندم دانشگاه دانلود. سرعت حدود 5 مگا بایت بر ثانیه.بعد یه مدتی بی خیال شدم. اولش خیلی حال میداد ولی مثل بقیه چیزا بعد یه مدتی دیگه عادی بود فقط مواقعی که کسی فایل حجیم داشت میرفتم دانشگاه
یه خاطره جالبم این بود : یه روز یکی از دوستام یه لینکی داده بود واسه دانلود حدود 20 گیگ . حدود 1.5 تا 2 ساعت طول کشید براش دانلود کردم ریختم رو لپتاپ بعد شارژ لپتاپ قطع کردم شروع کردم ریختن رو هارد اکسترنال.جالب این بود سرعت ریختن رو هارد اکسترنال کمتر از سرعت دانلود بود چون برقم جایی نبود دوباره بزنم شارژ بشه (چون لپتاپ من رو باتری سرعت USB2 کم میشه در حد 3-4 مگابایت ) حدود 2 ساعت فقط طول کشید ریختم رو هارد.
(البته دانشگاه سراسری نه آزاد)
ایشاا... یه روزی اینترنت 10 مگم میاد تو این مملکت ولی مطمئن باش بعد یه مدتی عادی میشه.
برای اینکه اسپم نشه اینم وضعیت فعلی آسیاتک 1mb غرب تهران:
پارس انلاین 256 دارم (تهران)! پینگ درست و حسابی نداره اما در عوض سرعتش عالیه شبانه هم از ساعت 1 تا 6 هست. من که سرعت شبانه همام هیچ فرقی نمیکنه بیشتر سرعت شبانه بین 190 تا 220 هست اما اگه خودش رو بکشه میاد رو 250 اونم برای 1 الی 2 دقیقه!