بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1342331232.png

پارس آنلاین-انزلی
128
6gb
3ماهه 25 تومن
---------------------------
با idm سرعتم اینه:
h2otr3ekfop4f7r7om47.jpg

در این لحظه و ثانیه پینگم اینقدر بود! باید ثانیه ای بگی چون از دقیقه آیندت خبر نداری!!

4zimabg5ujwpxm4vk9d1.png

آپدیت پس از چند دقیقه کوتاه:
از تمام متخصصان اینترنت تقاضا دارم این پدیده رو برام توضیح بدن که چطور ممکنه!!!!؟!؟

bmve780gr0dsnoa6f0q.png

یعنی با اینترنت در چمدان میشه انلاین بازی کرد ؟ سیاست رو بیخیال:d
نه!
اگه آمریکا میدونست هدف 90% کسایی که این سرویس رو براشون میذاره بازی آنلاین و دانلود آهنگ و فیلم هست هرگز همچین شکری نمیخورد که 70 میلیون دلار خرجش کنه!
نگران بازی آنلاین نباش خود دولت خدمتگذار برات اینترنت ملی راه میندازه باقلوا! بهت قول میدم با سرورهای داخل کشور پینگ 5 باشه!

آخرین ویرایش:
اگر میخوای بازی انلاین بکنی ، حتما برو GOLD CLASS بگیر که Sharing کمتری داره پینگت 90% بهتر میشه , 128هم کافیه چون اگر واقعا 1/5 باشه حواب میده
مگه از یک سرور نیستن؟ چطوری با تغییر سرویس پینگ بهتر میشه؟

مگه از یک سرور نیستن؟ چطوری با تغییر سرویس پینگ بهتر میشه؟

Sharing وقتی کمتر بشه در نتیجه پهنای باندی که برای شما قرار میدن خلوت تر میشه و بعد یک تاثیر حدودی توی پینگ داره
به طور مثال اگر یک سرویس معمولی داشه باشید که پینگس به فلان سرور 120تا140 باشه ، اگر برید DEDICATED بگیرید به دلیل این که هیچ Sharing توش نیست ، پینگ شما میشه 100 و کوچکترین نوسانی ندارین
اینم حکم همینو داره , اینترنت خلوت تر = کیفیت بهتر
اینم از این جهت بهشون گفتم که چون میگن نوسان دارند ...
b-)

اگه آمریکا میدونست هدف 90% کسایی که این سرویس رو براشون میذاره بازی آنلاین و دانلود آهنگ و فیلم هست هرگز همچین شکری نمیخورد که 70 میلیون دلار خرجش کنه!
نگران بازی آنلاین نباش خود دولت خدمتگذار برات اینترنت ملی راه میندازه باقلوا! بهت قول میدم با سرورهای داخل کشور پینگ 5 باشه!

سلام.لطفا به این سه سوال جواب بده!!!
پینگ 5 ؟ شوخی میکنی یا جدی گفتی؟
ممکنه ایران بخاطر این کار آمریکا وضع اینترنت رو بهتر کنه که سراغ سرویس آمریکا نریم؟

ممکنه ایران بخاطر این کار آمریکا وضع اینترنت رو بهتر کنه که سراغ سرویس آمریکا نریم؟
معلومه که بهتر نمیکنه !!! تازه میخواد جمع کنه به جاش شبکه ملی راه بندازه !! تازه امروز این یارو عجوزه وزیر ارتباطات داشت در مورد همین شبکه ملی تو اخبار حرف میزد !!!!

Sharing وقتی کمتر بشه در نتیجه پهنای باندی که برای شما قرار میدن خلوت تر میشه و بعد یک تاثیر حدودی توی پینگ داره
به طور مثال اگر یک سرویس معمولی داشه باشید که پینگس به فلان سرور 120تا140 باشه ، اگر برید DEDICATED بگیرید به دلیل این که هیچ Sharing توش نیست ، پینگ شما میشه 100 و کوچکترین نوسانی ندارین
اینم حکم همینو داره , اینترنت خلوت تر = کیفیت بهتر
اینم از این جهت بهشون گفتم که چون میگن نوسان دارند ...
وقتی شیرنگ نداشته باشی افت سرعت نخواهی داشت نه پینگ کمتر!
پینگ مربوط روتینگ اون شرکت و سروروهاش و پهنای باندش داره! افتاقا یکی از بچه ها اینو امتحان کرده بود و سرویس dedicate گرفته بود و هیچ تغییری در پینگ صورت نگرفت! فکر کنم توی فروم پی سی ورلد بود!!

با راه اندازی شبکه ملی بر بستر فیبر نوری و پهنای باند زیاد که 90% بیمصرف خواهد بود پینگ 5 رو خواهید داشت! مطمئون باشین! البته فقط داخل کشور!!!
برای مقابله با این اینترنت هم نه تنها اینترنت رو بهتر نمیکنن بلکه کلا با جهان قطعش میکنن و اونقدر پارازیت میفرستن تا انشالله خودشون هم سرطان بگیرن و شدت پارازیت بقدری خواهد بود که وقتی رفتی بیرون مثل باد به صورتت بخوره و احساسش کنی! ;):d
اینترنت SUMTS که قراره برای ما بیاد خوشبختانه نمیشه با پارازیت زدش! احمق که نیستن میلیاردها تومن خرج کنن بعد ایران با یه پارازیت... ;)

خوب حالا اگه شبکه ملی شه و اینترنت جهانی برداشته شه ،باز میشه سایت های خارجی مجاز رو باز کرد؟
مثلا سایتهای مثل : Google , yahoo , Gameranger اینا باز میشن دیگه؟
من شنیدم شبکه ملی فقط از سایت های غیر اخلاقی پاک شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or