بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پیدا کردن مکان رو میتونند ولی پارازیت رو نه چون روسیه هم همچین حرکتی رو میخواست بزنه و کد ها رو عوض کردند شکست خورد.:D
خب مکان رو بخوان پیدا کنن فایده نداره که بری کلی پول بدی بعد فرداش با گونی بیان دم در خونه فک کنم تنها راه نجاتمون همین باشه که مستقیم به موبایل وصل بشه که احتمالا تا اون موقع پیر شدیم ما

واقعا خنده داره
بزرگترین دغدغه الانمون شده ابتدایی ترین حقوق هر انسانی

امیدوارم اینترنتمون اکی بشه وگر نه با اینترنت صیانته کره شمالی طوری،
این زندگی معنایی نداره
همین چند روز که اینترنت محدود شده و به شبکه های اجتماعی دسترسیمون قطع شده چقد زندگی خسته کننده شده...

پیدا کردن مکان رو میتونند ولی پارازیت رو نه چون روسیه هم همچین حرکتی رو میخواست بزنه و کد ها رو عوض کردند شکست خورد.:D
این امکان وجود ندارد
چون برخلاف اینترنت ماهواره ای مرسوم کنونی که کلاینت به یک ماهواره وصل است و امکان قفل کردن روی کلاینت و پیدا کردن مشخصاتش وجود دارد استارلینک در هر 3-4 دقیقه بین 1 تا 2 ماهواره جابجا میشود کلاینت و امکان نقطه زنی وجود ندارد ( حداقل الان )
دوم طول موج و نوع فرکانس است که طبق چیزی که من اطلاع دارم از نوع ویو است چیزی شبیه به تجهیزات Ubiquiti که در ایران ممنوع شد.

برایم من عجیبه که بازی سنتر فقط با ف.لتر شکن باز میشه!
آیا برای شما هم اینجوریه؟

هم تو PC هم تو موبایل باز نمیشه
آره برا منم همینطوره
دوستان v.p.n config دستی رایگان برا آیفون از کجا پیدا کنم ، کمک کنید خواهشا

جالبه الان نت مخابرات هیچ سایتی رو باز نمیکنه چه خارجی چه داخلی، سامانه دانشگاه هم بالا نمیاد. حالا من VPN فعال کردم همه سایت ها بالا میاد ولی سامانه دانشگاه اجازه دسترسی نمیده چون فقط با IP ایران باز میشه :|

• Poker Face
Reactions: BatmanGame
یک اتفاق بسیار مثبتی که رخ داد اینه که خزانه داری و کنگره آمریکا مجوز رسمی این خدمات رو صادر کرده و این یعنی کاربرای ایرانی ممکنه مجبور نباشن هزینه دلاری مرسوم سرویس رو پرداخت کنن و ممکنه قیمت خاص منطقه خودمون برامون اعمال بشه با یک تخفیف محسوس. دقیقا مثل مارکت گیمینگ که همتون تجربه کردید قیمت گذاری وابسته به قدرت اقتصادی اون کشور متغیر هستش.

• Like
Reactions: milad.ps4
امیدوارم همراه با starlink محدودیت تمام خدمات سرویس محور چه گیمینگ چه غیر گیمینگ تا ابد برای ایرانی ها برداشته بشه تا پا به پای تمام مردم دنیا بتونن ازش استفاده کنن و لذت ببرن اونم الان که دیگه فهمیدن قضیه چیه

سلام
اولا که بازیسنتر عملا دو روزه بسته شده، فقط از کلمه فیلتز استفاده نمیکنم چون اون صفحه پیوندها نمیاد. لعنت الله علیهم.

دوما ازین استارلینک یه جوری ذوق میکنید انگار همین الان در دسترسه، معلوم نیست کی بیاد و isp ها چجوری باهاش برخورد کنند، یادمون باشه به صنعت خودرو که چطور چهل ساله مردم رو مجبور میکنن پراید و پژو بخرن در حالی که معادل خارجی صدبرابر بهتر هست.
بعدم یه سریا شاید ندونن ولی استارلینک اصلا اینطوری نیست که سرعت فضایی داشته باشه و سرعتش اکثر مواقع خیلی معمولیه، اینترنت های خانگی که خیلی هاتون الان دارید از استارلینک سرعت بهتری داره، پینگ هم نمیدونم ولی بعیده اونم خوب باشه.

کلا اومدم چار تا چیز منفی بگم و برم، خودمم به زندگی علاقه ای ندارم و گاهی به خودکشی فک میکنم.
التماس دعا

دوستان خواهشند یک هلتر بشکن معرفی کنین هیچی کار نمیکنه برای من :دی (نه آیفون نه کامپیوتر)
تا دیروز ویندسکرایییب و اووپن کار میکرد اما از دیشب همینام کار نمیکنن

ضمن تشکر بسیار از این کار خدا پسندان
و بی اثر کردن صیانت .
از اینترنت بدون فیلتر بدون سانسور بدون لگ بدون قطعی بدون نوسان بدون تحریم از ایلان ماسک سپاسگذاریم ..
خدا خیرش بده
فقط برای شما اختصاصی فعالش کرد؟! :Biggrin:

دوما ازین استارلینک یه جوری ذوق میکنید انگار همین الان در دسترسه، معلوم نیست کی بیاد و isp ها چجوری باهاش برخورد کنند، یادمون باشه به صنعت خودرو که چطور چهل ساله مردم رو مجبور میکنن پراید و پژو بخرن در حالی که معادل خارجی صدبرابر بهتر هست.
بعدم یه سریا شاید ندونن ولی استارلینک اصلا اینطوری نیست که سرعت فضایی داشته باشه و سرعتش اکثر مواقع خیلی معمولیه، اینترنت های خانگی که خیلی هاتون الان دارید از استارلینک سرعت بهتری داره، پینگ هم نمیدونم ولی بعیده اونم خوب باشه.
من چند تا نکته بگم:
1- استارلینک چیزی نیست که ISP ها دخلی درش داشته باشن. همونطور که صدا و سیما در شبکه های ماهواره ای و تجهیزات ماهواره دخلی نداره.
2- استارلینک از لحاظ سرعت بالاتر از اینترنت های در دسترس در ایران و از لحاظ Latency پایین تر از سرویس های در دسترس در ایران هست. در نتیجه از چیزی که شما توی خونه داری خیلی بهتره. رقم دقیقش رو نمی شه گفت چون ربط مستقیم با تعداد افرادی که بهش متصل ان و تعداد ترمینال های اطراف داره.
3- استارلیتک حتی اگر برای ایران فعال هم بشه (که ایلان ماسک دیروز تایید کرد می شه) فعلا در دسترس نیست چون ترمینال های زمینی اش باید در کشور های همسایه میزبانی بشن.
4- هدف از فعال سازی استارلینک برای ایران این نیست که شما جایگزین اینترنت خونگی اش کنی و بشینی باهاش گیم بزنی. هدفش دقیقا برای همین مواقعیه که نت به همچین روزی افتاده. هدفش اینه که وقتی نت به همچین روزی افتاد یک آبراهی باشه هرچند محدود. دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم.

الان این قطعی اینترنت و کل اتفاقات این چند روزه کاملا بیهوده و بیشتر به ضرر ما شد یعنی ضرر تو ضرر ... یه سری اتفاقات افتاد که از اول هم معلوم بود آخر چی مشه فقط ما می مونیم دو هفته بدون اینترنت بودن ... با این انترنت ملی برای بعضی ها همه کارهاشون رو انجام میدن ... بعضی آقایون هستن که با یه ظرف حلوا یه ماه سر میکنن و از نظر اونا بقیه هم باید همینطوری زندگی کنن ... آخرش اینه دو هفته قطعی تا همه به التماس بیفتن ، یه پیروزی خیالی دیگه دیگه واسه انترنت ملی ها ...
نه بیهوده بوده و نه ضرر!

من چند تا نکته بگم:
1- استارلینک چیزی نیست که ISP ها دخلی درش داشته باشن. همونطور که صدا و سیما در شبکه های ماهواره ای و تجهیزات ماهواره دخلی نداره.
2- استارلینک از لحاظ سرعت بالاتر از اینترنت های در دسترس در ایران و از لحاظ Latency پایین تر از سرویس های در دسترس در ایران هست. در نتیجه از چیزی که شما توی خونه داری خیلی بهتره. رقم دقیقش رو نمی شه گفت چون ربط مستقیم با تعداد افرادی که بهش متصل ان و تعداد ترمینال های اطراف داره.
3- استارلیتک حتی اگر برای ایران فعال هم بشه (که ایلان ماسک دیروز تایید کرد می شه) فعلا در دسترس نیست چون ترمینال های زمینی اش باید در کشور های همسایه میزبانی بشن.
4- هدف از فعال سازی استارلینک برای ایران این نیست که شما جایگزین اینترنت خونگی اش کنی و بشینی باهاش گیم بزنی. هدفش دقیقا برای همین مواقعیه که نت به همچین روزی افتاده. هدفش اینه که وقتی نت به همچین روزی افتاد یک آبراهی باشه هرچند محدود. دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم.
راجع به سرعت بنظر میاد داری بر اساس تبلیغاتشون نظر میدی، یه سر به ساب ردیت استارلینک بزن ببین مردم چه سرعت هایی گزارش میدن، بله استارلینک در حالت ایده آلش سرعت رویایی داره بالای چندصد مگابیت، ولی این خیلی تفاوت داره با چیزی که عموم مردم میگیرن. واسه همینم فعلا اکثر مشتری هاش محدود شده به کسایی که تو منطقشون نمیتونن اینترنت دیگه ای داشته باشن یا دائم در حرکتن تو مناطق دور افتاده و ... و اکثرا همون ده مگابیت اینا گزارش میدن. پس نه بعید میدونم از اینترنت خونه من که ۳۰ مگابیت هست و اینترنت های موبایلی که ۶۰-۷۰ مگابیت هستن سرعت بهتری بده گرچه امیدواریم که اینطور باشه.

راجع به ممنوعیت ایران خب مسلمه که به isp ها ربطی نداره همون طور که سایپا به تویوتا و بنز ربطی نداره اما مردم رو به شیوه های غیر مستقیم با ایجاد محدودیت و قانون های عجیب غریب مجبور میکنند که محصول ایرانی رو بگیرن. راجع به استارلینک باید فقط ببینیم اون دیش ها رو میخوان به چه قیمتی پخش کنن، اون قیمت هست که اثر بخشی اش رو در ایران مشخص میکنه.

• Like
Reactions: BoxBox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or