Mohammad@li
Gold User
با پیشگامان سرعت دانلودم فعلا مشکلی پیدا نکرده ولی تو از بازی آنلاین از هر ۱۰ تا مچ ۶ تا دیسکانکت که واقعا ری*ده تو اعصابم پینگ هم تو بازی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هست واقعا نمیدونم چیه مشکلش.
SNR 10 خوب هست Line attenuation چنده؟ این دو تا پارامتر با هم تعیین میکنند. اگر از قسمت گزارش خط مودم عکس بزارید بهتره. اینجا همه میگفتن پارس آنلاین بهتره برای همین من عوض کردمبا سلام من نتم رهام داتک هست فاصلمون تا مرکز مخابراتی ۱ کیلومتر هست. پینگم از ۱۳۰تا ۱۶۰ متغییر هستش و زیاد تایم اوت میخورم پکت لاس هم بعضی اوقات دارم snr 10 هست و نویز 37. میخواستم ببینم این نویز شدید با توجه به فاصله از مخابرات عادیه یا نه و اگر نه isp رو باید تغییر بدم؟ در حال حاظر بهترین نت رو برای گیم کدوم شرکت ارائه میده. ممنون میشم جواب بدید با تشکر
اگر اینترنت ملی راه بیفته به احتمال 99 درصد تا همیشه وضع همینه. اینترنت ملی یعنی هر وقت حال کنن ارتباط با خارج از کشور رو کلا ببندند. کسی هم غیر از این گفت بدونین سان... دستشه!ارتباط گستر با سرعت دو مگ تو دانلود و مرور داخلی 260kb میده ولی تو خارجی 30kb استیم به سختی باز میشه فرند هام به سختی لود میشن چه برسه دانلود و بازی انلاین
ایرانسل با دانگل 4 جی هم داخلی 50 مگ میگیرم همون 6MB/s ولی خارجی 60kb تا 100kb
تا کی قراره اینجوری باشه ؟ TwT
سلام برنامه PingInfoViewسلام . با چه ابزاری این جدول و محتویاتش درست شده ؟
وقتی پشتیبان شرکت میگه سراسریه باید احتمال زیاد بدیم که راست میگن چون همه شرکت ها پهنای باند رو از شرکت زیرساخت که مال خود مخابرات هست میگیرنبا پیشگامان سرعت دانلودم فعلا مشکلی پیدا نکرده ولی تو از بازی آنلاین از هر ۱۰ تا مچ ۶ تا دیسکانکت که واقعا ری*ده تو اعصابم پینگ هم تو بازی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هست واقعا نمیدونم چیه مشکلش.
اگه میدونستم اینترنت یک ساله نمی خریدم TwTاگر اینترنت ملی راه بیفته به احتمال 99 درصد تا همیشه وضع همینه. اینترنت ملی یعنی هر وقت حال کنن ارتباط با خارج از کشور رو کلا ببندند. کسی هم غیر از این گفت بدونین سان... دستشه!
سلام . صبانت ؟ارتباط گستر با سرعت دو مگ تو دانلود و مرور داخلی 260kb میده ولی تو خارجی 30kb استیم به سختی باز میشه فرند هام به سختی لود میشن چه برسه دانلود و بازی انلاین
ایرانسل با دانگل 4 جی هم داخلی 50 مگ میگیرم همون 6MB/s ولی خارجی 60kb تا 100kb
تا کی قراره اینجوری باشه ؟ TwT
پارس انلاین هم همینطور هست. سرعت سرور های خارجی کم شده.اگه میدونستم اینترنت یک ساله نمی خریدم TwT
بگذریم از این... من هنوز نمیدونم فقط من اینطوری ام یا کلا داغون شده XD
یعنی اتصال داخلی مشکلی نداره ها... بخوای به خارج وصل بشی سرعتت یک دهم یا بدتر میشه
بابا گند خورده تو کل نت کشور هر کسی یک مشکلی داره، الان یک هفته هست اکثرا یا با پینگ مشکل دارن یا پکت لاس ربطی هم گویا به ISP نداره، من تا دیشب اوکی بود دیشب پینگ بدون دلیل رفته بود روی 300 در بهترین حالت 250 میشد و تا 350-400 هم بالا میرفت الان باز درست شده معلوم نیست چیکار دارن میکنن.دیشب اینترنت شاتل فرا افتضاح بود، قبلا پینگم 90-95 بود، الان نزدیک یک ماهه که دیگه پینگ زیر 105 ندیدم، دیشب پکت لاست وحشتناک بالا بود! تو رینبو رد کانکشن فیکس شده بود ( دوشاخه قرمز ) و یکسره لگ و تلپورت و ... تو دهن طرف شاتگان میزدی اصن رجیستر نمیشد! گندشو در اوردن ...
واسه من که اینطوری نمیشه تازه دارم با فیلتر شکن دیویژن میزنمپارس آنلاین دقیقا بعد اذان مغرب پینگ و سرعتش میترکه تا ساعت 3 4 صبح
سامانه 195به این که شاتل هزینه تعرفه هاشو بالا برده کجا باید اعتراض کنیم؟
شاید از منطقه شماست این مشکلپارس آنلاین دقیقا بعد اذان مغرب پینگ و سرعتش میترکه تا ساعت 3 4 صبح
برای منکه بعضی وقتا قطعی داره هم پینگش بالاست ( کمترین حالت 150) ولی مجبورم دیگه چون حجمش بالاستاین دیده بان نت خیلی خوبه ممنون از دوستی که معرفی کرد.
من که بازی های anthem , Destiny ۲ , world war z , Fortnite , و ... رو بدون لگ بازی کردم. بسته هاش هم نسبت به بقیه isp ها بهتره