در تلاش هستن که چیز پی انای Tunnel + رو کلا قطع کنن و طبیعیه که وضع مزخرف اینترنت از قبل هم مزخرف تر شه.یا ابالفضل
فک کنم دارن کم کم کلا اینترنت بین المللی رو قطع میکنن فقط اینترانت داخلی داشته باشیم
واسه شمام انفجار رخ داده؟
شما کدوم شهر زندگی میکنین؟ من از شاتل داشتم تازه پارس انلاین گرفتم. پینگ در مشهد با 8.8.8.8 120 هست!!درود
دوستان اگه نت adsl میخواین ک پینگش خوب باشه صد در صد پارس انلاین سرویس گیمینگ بگیرید من از 50 تا friends ک تو ps4 دارم 40 تاشون پارس انلاین تو شهر های مختلف گرفتند پینگ هممون هم خوبه.سرویس خودمم 8 مگ معمولی هستش ماهی 50 تومن.اینم یه سری تست پینگ:
ping asiadl.com: 14
ping 4.2.2.4: 90
ping 31.186.251.60: 87
ping 8.8.8.8: 89
ping eu-central(Frankfurt).amazonaws(52.94.17.90): 88
ping eu-west(Paris).amazonaws(52.94.16.4): 95
اگر ادرس سروری دارید ک میخواید براتون پینگ بگیرم reply کنید.
شما کدوم شهر زندگی میکنین؟ من از شاتل داشتم تازه پارس انلاین گرفتم. پینگ در مشهد با 8.8.8.8 120 هست!!
کرمانشاهشما کدوم شهر زندگی میکنین؟ من از شاتل داشتم تازه پارس انلاین گرفتم. پینگ در مشهد با 8.8.8.8 120 هست!!
بگو سرویس گیم را برات فعال کنن (البته اگه فعال نکرده باشی)
سرویس گیمینگ رو فعال کردند شد بین 93 تا 100. خوبه من راضی ام. خوبیه پارس انلاین این هست که با فعال کردن سرویس گیمینگ سرعت دانلود رو کم نمیکنن. تشکرکرمانشاه
البته این هفته نت یکم خرابی داشت پینگ 8.8.8.8 اومده بود روی 100
همین الان ک تست گرفتم 89--90 هستش فکر کنم درست شده
بر اساس تجربه و مطالبی که در سایت های مختلف خوندم سمت اسیا تک نرین! پارس انلاین و شاتل خوب هستند اما من شاتل رو توصیه میکنم برای پشتیبانی قوی و خوبش. البته همه اینها به کیفیت سیم کشی و فاصله تا مرکز مخابرات و همینطور نویز خط بستگی داره.سلام دوستان، من اینترنت ای دی اس ال 512 کیلوبیت مخابرات دارم که از بس قطع و وصل میشه دیوونه ام کرده، می خوام از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم، اینترنت چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟ تهران هم هستم و بازی آنلاین هم انجام نمی دم، گهگداری دانلودی می ذارم. ماهی هم حدود 25 تومن می خوام خرج اینترنت کنم.
کلا بهتره از کابل استفاده کنید. باید ازمون خطا انجام بدین از هر شرکت یک ماه تست کنید. پیشنهاد اول من برای بازی پارس انلاین بعد شاتل.سلام
من اصفهان هستم صبانت گیمینگ رو دارم
کیفیت خطم رو هر شرکتی تست میکنه میگه توی ایران هچین کیفیت خطی نداریم خیلی عالیه اما نمیدونم چرا پینگ میگیرم روی 200 هست چیکار کنم ؟
مشکل از isp هست ؟ مودم مشکل داره ؟ باید با کابل وصل بشیم یا وای فای ؟ خلاصه یکی راهنمایی کنه لطفا
اگه جایی رو باید تنظیم کنم بگید یا از شرکت خاصی باید بخرم بفرمایید لطفا