بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امیر بازی ایرانی زولا که کلا مولتی پلیر هست رو بازی کردی؟:D چون ایرانیه پینگ ادم یا تک رقمیه یا نهایت میره روی ۲۰ .اگر بازی های خارجی یه سرور توی ایران میزدن یعنی بهشت میشد[-o<
نه بازی نکردم اما خب بایدم اینطور باشه الان توی ریمبو هرچی آلمانی فرانسوی ایتالیاییه پینگشون ۲۰ به پایینه چون بغل سرورها خوابیدن بازی میکنن اصلا مهد سرورهای بازی فقط توی اروپاست خدایی ما با پینگ بالای ۱۰۰ اون پینگ بیسته رو له میکنیم دیگه چه برسه مثل خودش پینگ داشته باشیم اگه ارزشهای این کشور رو از بین نمیبردن اگه اون خدابیامرز الان زنده بود الان یوبی ea بلیزارد و و و ...... هذچی سرور واسه خاورمیانه بود رو اینجا نصب میکردن

نه بازی نکردم اما خب بایدم اینطور باشه الان توی ریمبو هرچی آلمانی فرانسوی ایتالیاییه پینگشون ۲۰ به پایینه چون بغل سرورها خوابیدن بازی میکنن اصلا مهد سرورهای بازی فقط توی اروپاست خدایی ما با پینگ بالای ۱۰۰ اون پینگ بیسته رو له میکنیم دیگه چه برسه مثل خودش پینگ داشته باشیم اگه ارزشهای این کشور رو از بین نمیبردن اگه اون خدابیامرز الان زنده بود الان یوبی ea بلیزارد و و و ...... هذچی سرور واسه خاورمیانه بود رو اینجا نصب میکردن

دقیقا ما با این پینگها داریم سرویس میکنیم اینا را وای ب حال وقتی ک پینگ بشه 20 البته من به 60 70 هم راضی هستم.

• Like
Reactions: amir_k2m and ps34
دقیقا ما با این پینگها داریم سرویس میکنیم اینا را وای ب حال وقتی ک پینگ بشه 20 البته من به 60 70 هم راضی هستم.
توی توضیحات کانکشن بلک اوپس ۳ نوشته پینگ‌ ۱تا۴۹ هیچ تفاوتی در تاخیر گلوله ندارن.کلا پینگ هر۵۰ تا یک خط کم میکنه و جمعا اره زیر ۱۰۰ عالیه

خب امروز باید قید بازی را زد
باز نوسان پینگ شروع شده پینگ روی 130 هست ی هو میره روی 500 1000
بابا من نمیدونم چرا انقدر دستکاری نتو میکنن اینستا را میخواین ببندین خب ببندین این همه اذیت کردن نداره ک ....

PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=52 time=249.4 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=52 time=116.9 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=52 time=117.7 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=52 time=118.0 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=52 time=116.6 ms

--- 4.2.2.4 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 116.6/143.7/249.4 ms

• Like
Reactions: amir_k2m
بابا من نمیدونم چرا انقدر دستکاری نتو میکنن اینستا را میخواین ببندین خب ببندین این همه اذیت کردن نداره ک ....

واسه من خیلی جالبه با ۴.۲.۲.۴ پینگ رو ۱۴۰ هست با گوگل زیر ۱۰۰ و ۸.۸.۸.۸ زیر ۱۰۰:|توی بازی ریمبو هم از ۱۱۰ تا ۱۲۰ نوسان داره.راستی اون جریان آیپی دادن به مودم که هرسری بخوای رو همون ip که بودی کانکت بشه من انجام دادم چراغ اینترنتم روشن نمیشه مودمم ایسوس هست هم ip ست کردم هم subnet ست کردم هم gateway چرا وصل نشد؟

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern

مشکل دقیقا همین بی تفاوتی و خودبینی هر قشر و جامعه ای ( حالا اینجا گیمری) نسبت به جامعه های دیگست
سر تلگرام هم همین حرف ها رو دیدم
یعنی واقعا فک میکنید با بستن تلگرام و اینستا مشکل پینگ ما حل میشه !!؟ غافل از اینکه بدتر و بدتر میشه
فیلترینگ تلگرام در روسیه برخی وبسایت های این کشور را از کار انداخت ...

مشکل دقیقا همین بی تفاوتی و خودبینی هر قشر و جامعه ای ( حالا اینجا گیمری) نسبت به جامعه های دیگست
سر تلگرام هم همین حرف ها رو دیدم
یعنی واقعا فک میکنید با بستن تلگرام و اینستا مشکل پینگ ما حل میشه !!؟ غافل از اینکه بدتر و بدتر میشه
فیلترینگ تلگرام در روسیه برخی وبسایت های این کشور را از کار انداخت ...

بی تفاوت نیستیم و نخواهیم بود ولی وقتی هنوز جامعه بیدار نشده کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟ ( میشه چیزی را عوض کرد؟؟ )( بهتره سر این قضیا بحث نکنیم و گرنه این تاپیک هم قفل میشه)
سر چیز تلگرام کل نت به فنا رفت سر اینستا هم همینطور داره میشه نوسان پینگ لفت خوردن بی دلیل از سرور ها و لگ ( امروز ب دلیل لگ رنگ شده کوپر)

آخرین ویرایش:
واسه من خیلی جالبه با ۴.۲.۲.۴ پینگ رو ۱۴۰ هست با گوگل زیر ۱۰۰ و ۸.۸.۸.۸ زیر ۱۰۰:|توی بازی ریمبو هم از ۱۱۰ تا ۱۲۰ نوسان داره.راستی اون جریان آیپی دادن به مودم که هرسری بخوای رو همون ip که بودی کانکت بشه من انجام دادم چراغ اینترنتم روشن نمیشه مودمم ایسوس هست هم ip ست کردم هم subnet ست کردم هم gateway چرا وصل نشد؟

عجیبه مطمئنی درست انجام دادی من امروز چندتا ip جدید تنظیم کردم راحت کانکت شد
اینجا باید عدد ها را وارد کرد تو قسمت wan.

مودمت چ مدلی هست؟ فریمورش را آپدیت کردی؟

• Like
Reactions: amir_k2m
بی تفاوت نیستیم و نخواهیم بود ولی وقتی هنوز جامعه بیدار نشده کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟ ( میشه چیزی را عوض کرد؟؟ )( بهتره سر این قضیا بحث نکنیم و گرنه این تاپیک هم قفل میشه)
سر چیز تلگرام کل نت به فنا رفت سر اینستا هم همینطور داره میشه نوسان پینگ لفت خوردن بی دلیل از سرور ها و لگ ( امروز ب دلیل لگ رنگ شده کوپر)
خوبه که با حرفم موافقی ولی ...
پس این جمله چیه ....
کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟
با اینکه میدونم خیلی سخت و شاید نشدنی باشه ولی پیشنهاد میکنم انلاین بازی نکنید حداقل خودمون رو اعصاب خودمون نریم ...

عجیبه مطمئنی درست انجام دادی من امروز چندتا ip جدید تنظیم کردم راحت کانکت شد
اینجا باید عدد ها را وارد کرد تو قسمت wan.

مودمت چ مدلی هست؟ فریمورش را آپدیت کردی؟
مودم ایسوس n14ub1 هست از wan هم عددها رو وارد کردم آخرین آپدیت هم روش نصبه فکر میکنی اون آیپی اشغال شده که من وصل نمیشم بهش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or