نه بازی نکردم اما خب بایدم اینطور باشه الان توی ریمبو هرچی آلمانی فرانسوی ایتالیاییه پینگشون ۲۰ به پایینه چون بغل سرورها خوابیدن بازی میکنن اصلا مهد سرورهای بازی فقط توی اروپاست خدایی ما با پینگ بالای ۱۰۰ اون پینگ بیسته رو له میکنیم دیگه چه برسه مثل خودش پینگ داشته باشیم اگه ارزشهای این کشور رو از بین نمیبردن اگه اون خدابیامرز الان زنده بود الان یوبی ea بلیزارد و و و ...... هذچی سرور واسه خاورمیانه بود رو اینجا نصب میکردنامیر بازی ایرانی زولا که کلا مولتی پلیر هست رو بازی کردی؟ چون ایرانیه پینگ ادم یا تک رقمیه یا نهایت میره روی ۲۰ .اگر بازی های خارجی یه سرور توی ایران میزدن یعنی بهشت میشد
نه بازی نکردم اما خب بایدم اینطور باشه الان توی ریمبو هرچی آلمانی فرانسوی ایتالیاییه پینگشون ۲۰ به پایینه چون بغل سرورها خوابیدن بازی میکنن اصلا مهد سرورهای بازی فقط توی اروپاست خدایی ما با پینگ بالای ۱۰۰ اون پینگ بیسته رو له میکنیم دیگه چه برسه مثل خودش پینگ داشته باشیم اگه ارزشهای این کشور رو از بین نمیبردن اگه اون خدابیامرز الان زنده بود الان یوبی ea بلیزارد و و و ...... هذچی سرور واسه خاورمیانه بود رو اینجا نصب میکردن
توی توضیحات کانکشن بلک اوپس ۳ نوشته پینگ ۱تا۴۹ هیچ تفاوتی در تاخیر گلوله ندارن.کلا پینگ هر۵۰ تا یک خط کم میکنه و جمعا اره زیر ۱۰۰ عالیهدقیقا ما با این پینگها داریم سرویس میکنیم اینا را وای ب حال وقتی ک پینگ بشه 20 البته من به 60 70 هم راضی هستم.
واسه من خیلی جالبه با ۴.۲.۲.۴ پینگ رو ۱۴۰ هست با گوگل زیر ۱۰۰ و ۸.۸.۸.۸ زیر ۱۰۰توی بازی ریمبو هم از ۱۱۰ تا ۱۲۰ نوسان داره.راستی اون جریان آیپی دادن به مودم که هرسری بخوای رو همون ip که بودی کانکت بشه من انجام دادم چراغ اینترنتم روشن نمیشه مودمم ایسوس هست هم ip ست کردم هم subnet ست کردم هم gateway چرا وصل نشد؟خب امروز باید قید بازی را زد
باز نوسان پینگ شروع شده پینگ روی 130 هست ی هو میره روی 500 1000
بابا من نمیدونم چرا انقدر دستکاری نتو میکنن اینستا را میخواین ببندین خب ببندین این همه اذیت کردن نداره ک ....
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=52 time=249.4 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=52 time=116.9 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=52 time=117.7 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=52 time=118.0 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=52 time=116.6 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 116.6/143.7/249.4 ms
مشکل دقیقا همین بی تفاوتی و خودبینی هر قشر و جامعه ای ( حالا اینجا گیمری) نسبت به جامعه های دیگستخب امروز باید قید بازی را زد
باز نوسان پینگ شروع شده پینگ روی 130 هست ی هو میره روی 500 1000
بابا من نمیدونم چرا انقدر دستکاری نتو میکنن اینستا را میخواین ببندین خب ببندین این همه اذیت کردن نداره ک ....
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=52 time=249.4 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=52 time=116.9 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=52 time=117.7 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=52 time=118.0 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=52 time=116.6 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 116.6/143.7/249.4 ms
مشکل دقیقا همین بی تفاوتی و خودبینی هر قشر و جامعه ای ( حالا اینجا گیمری) نسبت به جامعه های دیگست
سر تلگرام هم همین حرف ها رو دیدم
یعنی واقعا فک میکنید با بستن تلگرام و اینستا مشکل پینگ ما حل میشه !!؟ غافل از اینکه بدتر و بدتر میشه
فیلترینگ تلگرام در روسیه برخی وبسایت های این کشور را از کار انداخت ...
واسه من خیلی جالبه با ۴.۲.۲.۴ پینگ رو ۱۴۰ هست با گوگل زیر ۱۰۰ و ۸.۸.۸.۸ زیر ۱۰۰توی بازی ریمبو هم از ۱۱۰ تا ۱۲۰ نوسان داره.راستی اون جریان آیپی دادن به مودم که هرسری بخوای رو همون ip که بودی کانکت بشه من انجام دادم چراغ اینترنتم روشن نمیشه مودمم ایسوس هست هم ip ست کردم هم subnet ست کردم هم gateway چرا وصل نشد؟
دادا شما مودمت n14 بود؟عجیبه مطمئنی درست انجام دادی من امروز چندتا ip جدید تنظیم کردم راحت کانکت شد
اینجا باید عدد ها را وارد کرد تو قسمت wan.
مودمت چ مدلی هست؟ فریمورش را آپدیت کردی؟
خوبه که با حرفم موافقی ولی ...بی تفاوت نیستیم و نخواهیم بود ولی وقتی هنوز جامعه بیدار نشده کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟ ( میشه چیزی را عوض کرد؟؟ )( بهتره سر این قضیا بحث نکنیم و گرنه این تاپیک هم قفل میشه)
سر چیز تلگرام کل نت به فنا رفت سر اینستا هم همینطور داره میشه نوسان پینگ لفت خوردن بی دلیل از سرور ها و لگ ( امروز ب دلیل لگ رنگ شده کوپر)
پس این جمله چیه ....بابا من نمیدونم چرا انقدر دستکاری نتو میکنن اینستا را میخواین ببندین خب ببندین این همه اذیت کردن نداره ک ....
با اینکه میدونم خیلی سخت و شاید نشدنی باشه ولی پیشنهاد میکنم انلاین بازی نکنید حداقل خودمون رو اعصاب خودمون نریم ...کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟
حامد انلاين نميشي؟بحث این بستن فلان جا و اینا کلا نکته انحرافیه. میخوان ترند خبری رو از روی یه موضوعاتی عوض کنن و ذهن مردم مشغول یه چیزای دیگه بشه.