بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها میگم این پارس آنلاین چطور حجم دریافتی رو محاسبه میکنه؟
یعنی هرچقدر استفاده کنی فرداش برات مینویسه؟ یا همون موقع؟قضیه اش چیه آخه من تو بازی هاست شدم
بازی کردم اما هرکاری کردم نگفت و گزارش نداد امروز نگاه کردم دیدم 400 مگابایت کم شده نمیدونم چرا!!!
فعلا 2 روز استفاده کردم اینطوری پیش بره که......
یه نرم افزار خوب هم برای مدیریت این پهنای باند بگید من خودم الان du metter دارم میخوام ببینم
بهترش هم هست؟

یعنی هرچقدر استفاده کنی فرداش برات مینویسه؟ یا همون موقع؟قضیه اش چیه آخه من تو بازی هاست شدم
بازی کردم اما هرکاری کردم نگفت و گزارش نداد امروز نگاه کردم دیدم 400 مگابایت کم شده نمیدونم چرا!!!
یه نرم افزار خوب هم برای مدیریت این پهنای باند بگید من خودم الان du metter دارم میخوام ببینم
بهترش هم هست؟
بعضی از شرکت ها بدجوری روی این حجم کلاه برداری میکنن.
خودت از استاتوس اینترنت نگاه کن ببین چه حجمی استفاده کردی بعد توی سایت چک کن.

دقیقاً ساعت بالاترین پیک مصرف هفته (12 ظهر 4 شنبه)
تست از دانشگاه امیرکبیر - IPM
tracert گرفتم که Routing رو با اینترنت هایی که از مخابرات>:) گرفته می شه مقایسه کنید!!!

بهترش هم هست؟

کانکشن PPPoE شما که بسته بشه و یه مدت زمانی بگذره یه ردیف حجمی به لیست شما اضافه می شه. در مورد پارس آنلاین ترافیک مصرفی شما با NetBill محاسبه می شه که هیچ گونه خطایی نداره.

دقیقاً ساعت بالاترین پیک مصرف هفته (12 ظهر 4 شنبه)
تست از دانشگاه امیرکبیر - IPM
tracert گرفتم که Routing رو با اینترنت هایی که از مخابرات>:) گرفته می شه مقایسه کنید!!!

امیرکبیر از کجا اینترنتشو گرفته پس؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

بچه شمال تهرانی نکنه نون شب نداری؟ :biggrin1: اونم منطقه یک و دو!
یعنی هر کی منطقه 2 زندگی می کنه میلیاردر ـه ؟ :دی چرا من خودم خبر ندارم پس :دی
اینجوری ها هم نیست برادر من :دی

یعنی هر کی منطقه 2 زندگی می کنه میلیاردر ـه ؟ :biggrin1: چرا من خودم خبر ندارم پس :biggrin1:
اینجوری ها هم نیست برادر من :biggrin1:
والا ماکه اینجوری شنیدیم و دیدیم! :دی
....
راستی تست الانم:

1311561728.png

پینگ در حال دانلود:
f24osqi5e3rpxm7quecm.png

آخرین ویرایش:
امیرکبیر از کجا اینترنتشو گرفته پس؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
نوشتم که!! از IPM
چند وقت پیش فکر کنم تو همین تاپیک بود که گفتم اینترنت ایران یا از IPM تأمین می شه که فقط به مراکز علمی-تحقیقاتی و چند دانشگاه مثل شریف-امیرکبیر-تهران سرویس می ده.
برترین و بی نقص ترین روتینگ و بهترین کیفیت سرویس بالاتر از استانداردهای جهانی داره.
سروش رسانه که برای صدا و سیما و سازمان های وابسته هست.
شرکت ارتباطات زیرساخت وابسته به مخابرات که همه چیش فاجعه به تمام معناست و تمام ISP ها با این واسطه مجبورند پهنای باندشون رو تأمین بکنند. شنود، قطعی، ریزش بسته و صفحه های پلیتر LCT1 فقط مختص پهنای باند تأمین شده از اینجا هستند.
-----
لازم به ذکره که مرکز تحقیقات فیزیک نظری یا همون IPM اولین جایی بود که در ایران به اینترنت (آرپانت قبلی) متصل شد و از اون زمان دانشگاه ها برای اتصال به اینترنت به اینجا متصل می شدند.

الآن توی این عکس IP اولی داخلی دانشگاه دومی روتر اصلی دانشگاه 3 و 4 و 5 برای شبکه شهری iritco (جدا از مخابرات) ردیف 6 و 7 برای IPM هست که 3 و 4 میلی ثانیه پینگ داره که مینیمم مینیمم هست و بلافاصله از کشور خارج شده و با پینگ 27 میلی ثانیه به AZ-IX وصل شده. همون طور که توی Trace بسته مشخصه، بسته از هیچ روتر مخابراتی و ...ای نگذشته.
تازه این پینگ برای شلوغ ترین زمان استفاده از اینترنت و همچنین زمانی که تمام آموزش مجازی ها که پهنای باند زیادی مصرف می کنند همزمان فعال بودند.
کلاً آدم با این اینترنت های 40-50 مگابیتی با این پینگ کار کنه، ADSL خونه براش به اندازه Dial-Up زجرآور می شه. تازه می فهمه مردم بقیه کشورها چه لذتی می برند از اینترنت که ما محروم ایم. همون طور که 5-6 سال پیش که اونا با ADSL چند مگابیتی شون کار می کردند ما با Dial-Up و خط تلفن اشغال داشتیم سر و کله می زدیم... #:-s

• Like
Reactions: Persian-Masoud
بسیار ممنون بردیا جان بابت اطلاعات خوبت.
بنظرت چرا من با وایرلس پینگ خوبی دارم؟ 150 خوبه بنسبت.
دلیلش این نیست که کمتر با بستر مخابرات کار دارم؟

آخرین ویرایش:
کسی اینجا با من کار داشت؟؟؟؟:d
دوستان که در مورد وایرلس سوال داشتن این چند تا تست من که برا چند وقته پیشه:
[
1212808191.png

1286416708.png

1286420580.png

1212808191.png

این شرکت فقط منطقه 1 و 2 رو پوشش میده . هزینه ای که برا سرویسش میدم 23 هزار تومن هست حدودا
شماره شرکت:22088057
سایت:http://rasane.com/internet/

دوستانی که سوال دارن تماس بگیرن من بیشتر از این شاید نتونم راهنمایی کنم:)
عكسا رو ميشه يجا آپ كني؟؟ برا من نمياد هيچكدوم !

آیدین جان چرا زحمت کشیدی عزیز؟ گذاشته بودم. بحرحال مرسی. :)
حالا هی کوفتمون کن اینترنت رو! :دی

.........
تست های 8 صبح با ممالک استکبار:
1312555016.png

1312555930.png

1312557106.png

1312558524.png

پینگ با یاهو و گوگل:

nhw2x022o0kdyt5t8ba.png

سرعت واقعی دانلود:

v14j3g9ejy3nr44i.png

این یکی دو درصد توی ایران که اینترنتشون از من بهتره فکر کنم آیدین و دار و دستش باشن! :دی

آخرین ویرایش:
من تو 4 روز 1 گیگم رفت یکی یه راه حلی به من بگه
چیکار کنم !!!!!!!!!!!نمیشه جلو خودمو بگیرم بازی نکنم که:(
متاسفانه توی ایران یا باید خرمارو بخوای یا...
اگه دانلود برات مهمه و کمتر بازی میکنی محدود بگیر! و در ساعات رایگان دانلودتو بزن!
اگه فقط پشت سرهم گیم انلاین میزنی نامحدود بگیری بهتره! یه سرویسی بگیر 30 کیلو هم بهت بده کفاف همه بازیهارو میده!
پینگتم نمیدونم چطوریاست!

بسیار ممنون بردیا جان بابت اطلاعات خوبت.
بنظرت چرا من با وایرلس پینگ خوبی دارم؟ 150 خوبه بنسبت.
دلیلش این نیست که کمتر با بستر مخابرات کار دارم؟
وایرلس و غیر وایرلس بودن خیلی تأثیری نداره.
دلیل پینگ خوب شما ISP خوب شماست که اولاً Sharing مناسبی برای کاربراش داره و بیش از حد کاربر نگرفته. دوماً مسیری که از مخابرات گرفته باید خوب باشه.
مخابرات هم من نمی دونم چه طوریه! همه ISP ها باید از سد مسیرهای مخابرات بگذرند ولی بعضی ها مسیر های خیلی بهتر و روترهای کمتری سر راهشون هست بعضی ها بیشتر. انگار درجه 1 و 2 داره!
از روی Trace ای که گذاشتی IP های وسط رو Whois بگیری معلوم می شه هر IP مال کجاست و از کجاها رد می شه.
الآن من از 4.2.2.4 با پارس آنلاین پینگ 290 دارم! که هر دو عامل روش افتضاح اند. هم پینگ خودم تا ISP 60 میلی ثانیه است!!! که خوب فاجعه است و نشون می ده فشار زیادی روی روترهای ISP هست.:-s از اون ور هم از کلی روتر مخابرات می گذره که هر کدوم تأخیر ایجاد می کنند.
مثلاً مسیری که ISP سیگنال ازش رد می شد خیلی بهتر بود به نسبت من که با پارس آنلاین مقایسه کردم!!
خیلی قدر ISP تو بدون :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or