گوشیتون چیه؟سلام
دوستان چطور باید اینترنت 4.5g ایرانسل رو توی گوشی راه اندازی کرد؟
گوشیتون چیه؟سلام
دوستان چطور باید اینترنت 4.5g ایرانسل رو توی گوشی راه اندازی کرد؟
تو این خطا کدومش نویز و نشون میده؟دوستان الان کیفیت خط من اینه و پینگم داغون.زنگ میزنم ISP میگه مشکلی نداره.به نظرتون با کم کردن پهنای پاند مشکل نویز و پینگ درست میشه ؟؟
کجا باید ببینم cat6 داره یا نه.گوشیتون باید cat6به بالا داشته باشید تا از 4g+ پشتیبانی کنه که فک نکنم داشته باشه
تو این خطا کدومش نویز و نشون میده؟
درود
تو تست سرعت دانلود و آپلود رو این اعداد نشون میده یا تو idm هنگام دانلود فایل این ریت رو میزنه؟ اگه تو idm هم همین ریت دانلود رو دارید ک فوق العاده ست چون منم با نت ظاهرا 2 مگی سرعت دانلودم از سرورهای خارجی یک سوم میشه!
البته احساس میکنم به اعداد در تست بسنده کردید
سلام
دوستان من الان اینترنت باسرعت 2mbps دارم بعد میخواستم بدونم به طور معمول سرعت دانلود و اپلودم چقدر باید باشه. همیشه که تست میگیرم با سرورهای اروپا(لندن معمولا) دانلود 1.5mbps و اپلود 0.3mbps هست و احساس میکنم سرعت اپلودم پایینه!
سایتای تست درست میزنن، ولی همشون با مگابیت میزنن.سلام
دوستان من الان اینترنت باسرعت 2mbps دارم بعد میخواستم بدونم به طور معمول سرعت دانلود و اپلودم چقدر باید باشه. همیشه که تست میگیرم با سرورهای اروپا(لندن معمولا) دانلود 1.5mbps و اپلود 0.3mbps هست و احساس میکنم سرعت اپلودم پایینه!
نه اقا چخبره تو idm این سرعت تست با این سایتهای تست(!) و تست با ps4 همیشه این اعداد رو نمایش میده که با idm سرعت دانلود میشه تقریبا 250 kb/sec که فکر کنم درسته اما اپلود رو نمیدونم چقدر باید باشه؟
پ.ن : البته اینا مگابایت و مگابیت هم دارن که من سردر نمیارم کجا کدومه!