Maxxxx
کاربر سایت
سلام دوستان
آقا من از وقتی که خونمون عوض شد واقعا خط تلفن اشغالی گیرم اومد
اصلا با این اینترنت ام که اصلا نمیشه بازی انلاین کرد همیشه پینگش بالاری 199 ــه با سرویس کاهش پینگم کلی نوسان و پکت لاس داره دوستان اگر راه حلی دارید ( اصلا اگرم حل بشه :cursing
خواهش میکنم بگید چند ماه یه بازی انلاین درست حسابی نزدم ~x(
آقا من از وقتی که خونمون عوض شد واقعا خط تلفن اشغالی گیرم اومد
سیم رو مستقیم به بیرون ساختمون کشیدم تا بالا ولی مشکل حل نشد خلاصه هر کاری میکردم نویز خط از بین نمیرفت به پشتیبانی زنگ زدم گفت فاصله شما با مراکز مخابراتی زیاده اینترنت بیشتر از 1mg نمیکشه هیچ کاریشم نمیشه کرد
![5.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fforum.dotabaz.com%2Fus.yimg.com%2Fi%2Fmesg%2Femoticons7%2F5.gif&hash=3131ea6269617449f5035eeccf861262)
البته درست هم میگفت از زمانی که 2mg ارتقا دادم کیفیت سرویس به شدت افت کرد جوری که هر 5 دیقه یه بار قطع میشد کیفیت سرویس به حدی پایین بود که اصلا در طول روز نمیشد استفاده کرد فقط نصب شب خوب میشد بعدش که اینترنت 1mg گرفتم قطعی کمتر شد تا حدی اینترنت خوب شد که بشه یه سایتی باز کرد یا چیزی دانلود کرد
:dozing:اصلا با این اینترنت ام که اصلا نمیشه بازی انلاین کرد همیشه پینگش بالاری 199 ــه با سرویس کاهش پینگم کلی نوسان و پکت لاس داره دوستان اگر راه حلی دارید ( اصلا اگرم حل بشه :cursing