من الان هایوبم سرعتم خوبه ولی از ظهر تا اخر شب همش تایم اوت دارم صدبارم زنگ زدم میگن نویز داری درحالی که snrم ثابته دقیقا همون عددی هست که صبح هست یه دهم فرق نمیکنه پینگشم شبا میره بالا کلا از ظهر به بعد انلاین نمیشه زد میخوام عوض کنم مخابرات512 نامحدودش تا چند میره؟
راستی این هایوب بشدت ترافیک خوره من قبلا پارس انلاین بودم ماهی 10 گیگ میشد ولی از وقتی اومدم هایوب دوهفته ای 8 گیگ هم کم میارم واسه بازی خوب نیست هایوب کلا
بستگی داره خونتون کجاست باید زنگ بزنیمخابرات الان پورت میده یا نه بالاخره؟
من خطمو جمع کردم اولش زنگ زدم بهشون که خطو جمع کنن زنه گفت باشه جمش میکنیم فرداش دیدم جمع نشده باز زنگ زدم یه یارو دیگه برداشت گفت درخواست دیروز دادی فردا جمع میشه دوباره فرداش دیدم جمع نشده زنگ زدم بهشون گفت تیک درخواست نهایی رو نزدنکلا اینهای وب به هیچ دردی نمیخوره
منم ۲ هفته هست تمدید نمیکنمش
پستهای فوروم هارو خودم دیدم همه این مشکله پینگ و قطع و وصلی شدن رو دارن . منم ۲ ۳ هفته هست این مشکل هارو دارم
( واقعاً نمیدونم چطور به خودشون مسلمان میگن اینا و ...)
کلا باید این آیاسپی های به ظاهر مسلمان . بغل ایسپی شون ۲ کلمهٔ منافق و حروم خور رو اضافه کنن همهٔ آیاسپی ها بی استثنا( هیچوقت این اینتر نت درست نمیشه مثل بقیه مسائل
منافق حروم خور all isps
تنها و تنها های وب و آسیا تک!
البته فقط ی طرح اسیا به درد بخوره!
اما های وب کلا عالیه! سرعت توپ
دوستان اینجا کسی فن آوا داره ؟ میخواستم عوض کنم شرکت رو ! میخوام بیام فن آوا و سرویس ۱۰۲۴ نامحدود ۴۳ گیگ رو که قیمتش ۶۵ هست بگیرم یه توضیح میدید چطوریه ؟ بعد از دانلود ۴۳ گیگ سرعت میاد روی چند ؟ قبلش روی چند هست ؟ پینگش چطوره ؟ خواهشا جواب بدین ممنون