بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود
یه چند ماهی هست که از صبانت سرویس میگیرم و تا حالا که بد نبوده،اما مشکل من سر سرعت شبانه اش هست.اوایل سرعت شبانه بین 20 تا 30 کیلوبایت بود اما بعد از چند روز همون سرعتی رو که روز داشتم(بین 300 تا 400)همون رو شب هم داشتم.یه چهار پنج روزی میشه که سرعت شبانه اش به حالت اولیه برگشته.
خواستم بدونم کسانی که سرویس صبانت دارند همین وضع رو دارند؟
یا این که،من تا چند روز پیش مصرف شبانه ام شدیدا زیاد بود(بین 10 تا 15 گیگ دانلود کردم)این دلیلی محسوب بر این میشه که سرعت شبانه ام کم شده؟
به نظرتون تماس باهاشون بگیرم و اینا رو بگم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

به نظر بنده بهترین Isp مخابرات هستش هم کیفیتش از بقیه بهتره و هم ارزونتر از بقیه . البته به این معنی نیست که عالی باشه ها . اتفاقا افتضاحی هستش برای خودش ولی خوب از بقیه بهتر هستش .

به نظر بنده بهترین Isp مخابرات هستش هم کیفیتش از بقیه بهتره و هم ارزونتر از بقیه . البته به این معنی نیست که عالی باشه ها . اتفاقا افتضاحی هستش برای خودش ولی خوب از بقیه بهتر هستش .
حالا بهترین هست یا نه؟
حرفاتون ضد و نقیض هست

از نظر من هم فعلا مخابرات در مقایسه با بقیه از همه بهتره و به صرفه تر ولی بعضی موقع ها معلوم نیست چه فازی داره انگار مثلا از طرحی که داده یا کاری که کرده پشیمون شده باشه. الان چند شبه دانلود رایگان شبانه ندارم چون روی خیلی از سایت ها محدودیت گذاشته حساب و کتاب ترافیک رو هم که نمیدونم از چه فرمولی در میارن که هنوز کشف نشده

مخابرات سرعت خیلی غیر پایداری داره ، از خارجی ها اصلا پایدار نیست !

یه موقع دیدین با سرور خارجی و خط 2 مگ دارین با سرعت 5 کیلوبایت دانلود میکنید !

صحبت های مدیر عامل شرکت اینترنتی شاتل در مورد اینترنت در شبکه ۴

Shatel-Shabake-4.jpg

چهارشنبه شب در برنامه ی کافه فناوری شبکه ۴ صدا و سیما بحث اینترنت و وضعیت آن در ایران با حضور مهندس احمد نخجوانی مدیر عامل شرکت اینترنتی شاتل و دو کارشناس حوزه ی اینترنت صورت گرفت.
در این برنامه ی یک ساعته به حوزه های مختلف کیفی و کمی اینترنت ایران پرداخته شد از جمله کیفیت و سرعت و اختلالات و پهنای باند و شرکت زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات و قوانین مصوب شده ی این سازمان و مصاحبه با عموم کاربران اینترنت در نمایشگاه فناوری اطلاعات و … که برای علاقه مندان حوزه ی ای تی و اینترنت بسیار جذاب خواهد بود.
برای دانلود این برنامه از لینک زیر استفاده نمایید.

دانلود برنامه ی کافه فناوری شبکه ۴

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or