بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برو تو انجمن پی سی وورد همه چی معلومه .. در ضمن شما الان بخوای درخواست تغییر پهنای باند بدی دیگه بالاتر از 512 نیست
g0fi9i2kegej.jpg
2ug7iyg9uk9v.jpg

دوستان بنده امروز نتم تموم میشه مخابرات دزفول هم دیگه داده شده به آسیاتک ظاهرا.
آلان وارد پنل کابری شدم برای دیدن تعرفه ها دو چیز رو متوجه نشدم مثلا نوشته بود:
"نامحدود طلایی به 7 گیگ هدیه و تبادل 14 گیگ در ماه"
آلان من متوجه نشدم...اگه نامحدوده چره 7 گیگ هدیه داره؟:-/ منظور از 14 گیگ تبادل چیه؟:-/
ممنونم میشم یه توضیحی بدید.:)

دوستان بنده امروز نتم تموم میشه مخابرات دزفول هم دیگه داده شده به آسیاتک ظاهرا.
آلان وارد پنل کابری شدم برای دیدن تعرفه ها دو چیز رو متوجه نشدم مثلا نوشته بود:
"نامحدود طلایی به 7 گیگ هدیه و تبادل 14 گیگ در ماه"
آلان من متوجه نشدم...اگه نامحدوده چره 7 گیگ هدیه داره؟:-/ منظور از 14 گیگ تبادل چیه؟:-/
ممنونم میشم یه توضیحی بدید.:)
خودتو خسته نکن چون قستشون این بوده که کسی متوجه نشه فردا بیان بگن ما که گفته بودیم شما متوجه نشدید

خودتو خسته نکن چون قستشون این بوده که کسی متوجه نشه فردا بیان بگن ما که گفته بودیم شما متوجه نشدید
خب حالا من چه کنم؟ منظورشون از 7 گیگ هدیه سرعت بالا توی سرویس نامحدود چیه؟ منظور از تبادل چیه؟

ویرایش: آقا هیچی. خودم فهمیدم چین اینا:دی

آخرین ویرایش:
دوستان پارس انلاین اگهی برای سرویس های محدود رو برداشته فکر کنم منصرف شدن و همون حالت اول هست !
2 تا 7 رایگان

آره برداشته ولی این تنها کافی نیست باید یه اطلاعیه جدید بدن که منصرف شدن .

فکر نمیکنم منصرف شده باشن به احتمال زیاد برداشتن که افکار عمومی کاربراشون باخبر نشن از این قضیه کسی هم سوال کرد بگن که اقا ما قبلا اعلامیه زده بودیم گفته بودیم...!!!
اگر میخوان این سرویس محدود کردن دانلود رایگان در شب باشه باید تو قسمت تعرفه های عمومیشون قرار بدن اگرم که قضیه کنسل شده باید یه اعلامیه بزنن که کنسل شد.
ولی من خودم فکر میکنم نمیخوان صداشو در بیارن و همچنان همان محدود سازی دانلود در ساعات رایگان برقرار باشه.
من که خودم تست نکردم ولی مثل اینکه دیشب دانلود کردم از حجمم کم شده!!!
حالا شما هم یه تست بکنید محظ اعتیاد ببینید کم میشه یا نه!!
مثلا یه فایل 100 مگی رو دانلود کنید ببینید از ترافیککتون 35 مگ کم شده یا نه!!

- - -ویرایش - - -

خب حالا من چه کنم؟ منظورشون از 7 گیگ هدیه سرعت بالا توی سرویس نامحدود چیه؟ منظور از تبادل چیه؟

ویرایش: آقا هیچی. خودم فهمیدم چین اینا:دی

منظور اینه که تا 7 گیگ با سرعت بالا میتونی دانلود کنی بعد اون سرعتت میاد روی 30 کیلو بیت بر ثانیه:|
دیگه همه ی عالم و آدم میدونند تمام شرکت ها سیاست های سرویس های نا محدودشون به اینصورته, تا الان کجا بودی خبری نداری یا خارج بودی یا خواب بودی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or