بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها از طریق سامانه مخابرات میشه سرویس رو دوباره فعال کرد یا مثلا یه سرویس دیگه جایگزین سرویس قبلی کرد؟الان 1 مگم میخوام برم 2 مگ

بسته به سامانه و رابط کاربری و امکاناتش متفاوته ولی برای مخابرات تا جایی می‌دونم و اطلاع دارم و انجام دادم، اگر سرویس قبلیت فعال نیست و می‌خوای فعالش کنی، اگر پورت خالی نشده باشه که با تمدید دوباره یا در صورت اتمام حجم، با شارژ دوباره، می‌شه فعالش کرد.

اگر هم قصد تغییر تعرفه و جایگزینی سرویس داری، باید روزهای مربوط به تعرفه‌ای رو که الان داری، بسوزونی تا صفر بشه ( از طریق تماس یا خود سامانه ) و بعد تعرفه جدید رو جایگزینش کنی.( یا اینکه از تعرفه‌ای که الان فعال هست استفاده کنی تا روزهاش تموم بشه و توی تمدید بعدی سرویس 2 مگ بگیری.)

( اگر الان سرویس جدید بگیری و قبلی هم فعال باشه و روزهاش مونده باشه، سرویس 2 مگ می‌ره توی حالت رزرو و بعد اتمام روزهای سرویس قبلی اضافه می‌شه.)
. سامانه‌ای من استفاده می‌کردم به این شکل بود، بازم تماس بگیری جهت اطمینان بهتره...

خودم الان 256 محدودش رو دارم واقعا راضیم . حتی سرعت دانلود شبانش هم خوبه .
حالا با این تفاسیر که برای سرویس نامحدود بعد از میزان مشخصی سرعت رو کم می کنن بنظر شما نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم بعدش ترافیک بخرم ؟
کدوم بصرفه هست ؟

خودم الان 256 محدودش رو دارم واقعا راضیم . حتی سرعت دانلود شبانش هم خوبه .
حالا با این تفاسیر که برای سرویس نامحدود بعد از میزان مشخصی سرعت رو کم می کنن بنظر شما نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم بعدش ترافیک بخرم ؟
کدوم بصرفه هست ؟

اگه مصرفت 30-40 گیگه 256 نامحدود بهتره و اگه نه همونی که داری خوبه نگهش دار

سلام دوستان سوالی دارم ممنون میشم کمک کنین

من میخوام اینترنت نا محدود بگیریم میخوام بینم چطوریه به درد بازی انلاین میخوره چون من زیاد دقیقا تر بگم اصلا دانلود نمیکنم
قیمتاش به چه صورته ؟

چرا ؟ مگه 128 کم سرعت میده ؟
بنظرت همون محدود بگیرم با گیگ اضافی بهتره پس ؟

آخه به صرف تترینش 256 هست.

میل خودته ولی به نظر من محدود بهتره.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان سوالی دارم ممنون میشم کمک کنین

من میخوام اینترنت نا محدود بگیریم میخوام بینم چطوریه به درد بازی انلاین میخوره چون من زیاد دقیقا تر بگم اصلا دانلود نمیکنم
قیمتاش به چه صورته ؟

با این تفاسیر برای شما شاتل گزینه ی خوبی هست.

نمیدونم جدیدا واسه شما هم اینگونه شده که با موزیلا سایت ها دیر لود میشن ؟ ولی با مرورگره دیگه بهتره لود میشه ؟ مخابرات تهران.

سلام

دوستان میشه اینو واسه من توضیح بدید ؟ واقعا گیج شدم الان.
"اینترنت پرسرعت نامحدود نقره ای با 5 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه" واسه آسیاتک.

به من که گفت بعد 25 گیگ سرعت دانلود میاد روی سرعت اصلیتون یعنی 50 - 60 واسه یه نت 512.

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان میشه اینو واسه من توضیح بدید ؟ واقعا گیج شدم الان.
"اینترنت پرسرعت نامحدود نقره ای با 5 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه" واسه آسیاتک.

به من که گفت بعد 25 گیگ سرعت دانلود میاد روی سرعت اصلیتون یعنی 50 - 60 واسه یه نت 512.
آقا نامحدودای آسیاتک رو نگیر افتضاحه. اون 5 گیگ رو تقسیم بر 30 کنی، روزی 170 مگابایت با ضریب 1 به 4 دانلود میکنی، بعد که تموم شد 840 مگ با ضریب 1 به 8 دانلود می کنه، اونم تموم بشه بقیشو باید با سرعت 20 تا دانلود کنی.
من نامحدود برنز 1 مگ گرفتم، سرعت دانلودم از 70 کیلو بالاتر نمی رفت. آشغال به تمام معنا
محدوداش خیلی خیلی بهتره

در راستای بحث قبلی ( نامحدود پارس آنلاین ) 2 سوال برام پیش اومد
مثلا اگر 128 نامحدود 6 ماه بگیرم هر ماه 25 گیگ با سرعت خوب دانلود میکنه یا تو کل این 6 ماه فقط 25 گیگ رو با سرعت بالا دان می کنه ؟
بعد ساعات شبانه جزء این 25 گیگ حساب میشه یعنی اگر تو این ساعات دان کنیم از اون 25 گیگ سرعت بالا کم می کنه یا نه ؟

آقا نامحدودای آسیاتک رو نگیر افتضاحه. اون 5 گیگ رو تقسیم بر 30 کنی، روزی 170 مگابایت با ضریب 1 به 4 دانلود میکنی، بعد که تموم شد 840 مگ با ضریب 1 به 8 دانلود می کنه، اونم تموم بشه بقیشو باید با سرعت 20 تا دانلود کنی.
من نامحدود برنز 1 مگ گرفتم، سرعت دانلودم از 70 کیلو بالاتر نمی رفت. آشغال به تمام معنا
محدوداش خیلی خیلی بهتره
تشکر.

فقط سرویس های محدودش شبانه داغون که نمیشه ؟
مثلا این سرویس؟
(اینترنت پرسرعت چابکـ 20 گیگ در ماه1 تا 8 صبح رایگان)
آدم حالش به هم میخوره از نام گذاریشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or