™M.O.S.T.A.F.A
کاربر سایت
اااه با اینکه 2m گرفتی ولی بازم پینگت زیاده
من تازه فهمیدم چقدر این ISPها (شرکت هایی که اینترنت میفروشن) دزدن !
[اااه با اینکه 2m گرفتی ولی بازم پینگت زیاده
ما 2هفتس میخوایم یه وایرلس نصب کنیم مارو میزارن سره کار
ولی پینگه این شرکتی گه میگیرم ازش خیلی خوبه 150(قبلا از این شرکت گرفته بودم)128kb /QUOTE]
شما از چه شرکتی پینگ 150 سراغ داری؟
لطفا به من هم معرفی کن.
کلآ کدوم ISP برای سمت نیاوران توصیه میکنین؟
از این چیزا نگوکه تورو فوش میدمخسته نباشی
اگه اینترنت 128 رو بخواد یه امریکایی بگیره فک کنم تو ماه خرجش 200 سنت هم نشه :d
کدوم شرکتی همچین حرفی بهت زده که گفته نمیذاریم پهنای باندمون مثل بقیه ISP ها تا خر خره پر بشه و بهت سرعت دانلود 128 تا 250 کیلو میدیم ؟بعدش نگفت کدوم سرویس همچین سرعت دانلودی داره؟بازم مسعود تو که میگی اشناتون هست پس خیالت راحت راحت یه ماهی بگیر کار کن بعد خبرش رو بهش بده چون توی یه ماه واقعا معلوم یمشه قضیه چی هست سرعتت چقدره توی باری ها پینگت چجوری هست و خلاصه کلی چیزه دیگهبله! داستان ما همچنان ادامه دارد...
به دلیل شهادت و نعطیل بودن مخابرات adsl ما موکول شد به شنبه و یکشنبه! دیگه به جان خودم اون روز وصل نکنه ازش نمیگیرم!
رفتم پیش مسئولش که آشنامون هست و گفتم من ازت 1 مگ میگیرم سرعت چند بهم میدی؟
گفت از 128 تا 250 کیلو دانلود میکنی! البته گفت که از ساعت 2 تا 8 صبح (رایگان) ممکنه سرعتت به 80 هم برسه!
گفتم نخواستم! قیافش شد این: :-o
گفتم بهم 50 کیلو سرعت بده اما پینگ خوبی میخوام! گفت چرا پینگ خوبی میخوای؟ گفتم آنلاین بازی میکنم! گفت خیالت راحت پینگ خوبی داریم! چون تا دلمون بخواد پهنای باند میگیریم و مشکلی نداریم!
و نمیذاریم پهنای باندمون مثل بقیه isp ها تا خرخره پر بشه! یعنی ممکنه بچه ها؟!!
بوی پول به مشامشون برسه Share میکنن مثله هلو ! :dبله! داستان ما همچنان ادامه دارد...
به دلیل شهادت و نعطیل بودن مخابرات adsl ما موکول شد به شنبه و یکشنبه! دیگه به جان خودم اون روز وصل نکنه ازش نمیگیرم!
رفتم پیش مسئولش که آشنامون هست و گفتم من ازت 1 مگ میگیرم سرعت چند بهم میدی؟
گفت از 128 تا 250 کیلو دانلود میکنی! البته گفت که از ساعت 2 تا 8 صبح (رایگان) ممکنه سرعتت به 80 هم برسه!
گفتم نخواستم! قیافش شد این: :-o
گفتم بهم 50 کیلو سرعت بده اما پینگ خوبی میخوام! گفت چرا پینگ خوبی میخوای؟ گفتم آنلاین بازی میکنم! گفت خیالت راحت پینگ خوبی داریم! چون تا دلمون بخواد پهنای باند میگیریم و مشکلی نداریم!
و نمیذاریم پهنای باندمون مثل بقیه isp ها تا خرخره پر بشه! یعنی ممکنه بچه ها؟!!