بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم شاتل استفاده میکنم 2m
اینم تست باکو

لندن
936095174.png

من کلا راضیم

کویت
isp شاتل:

لندن

پینگش همیشه مشکل داره این قضیه ISP های ایرانیو زیاد جدی نگیرید کلا اینترنت تو ایران برای همه سرویس دهنده ها یک منبع داره کیفیت اینترنت تو ایران به کیفیت زیر بنای مخابرات منطقه ای که هستین بستگی داره ممکنه یه منطقه سرویس دهی خوب باشه یه منطقه بد البته فاصله محل استفاده تا مرکز مخابراتم میتونه تاثیر داشته باشه خلاصه اینجا ایرانه!

منم شاتل استفاده میکنم 2m
اینم تست باکو

لندن
936095174.png

من کلا راضیم
اااه با اینکه 2m گرفتی ولی بازم پینگت زیاده
ما 2هفتس میخوایم یه وایرلس نصب کنیم مارو میزارن سره کار:((
ولی پینگه این شرکتی گه میگیرم ازش خیلی خوبه 150(قبلا از این شرکت گرفته بودم)128kb

1- با کشور های عربی هیچ وقت پینگ نگیرید چون غیر از فاجعه چیزی نمیبینید !
2- پینگ ربطی به سرعت نداره پینگ 128 با 2MB یکیه !
3- پینگ به هزار یک چیزی ربط داره اما چیزی که پینگ مارو تو ایران میبره بالا میزان پهنای باند ISP هاست و همینطور Share بودن اینترنتشون ( کاش Dedicated بود )

[اااه با اینکه 2m گرفتی ولی بازم پینگت زیاده
ما 2هفتس میخوایم یه وایرلس نصب کنیم مارو میزارن سره کار:((
ولی پینگه این شرکتی گه میگیرم ازش خیلی خوبه 150(قبلا از این شرکت گرفته بودم)128kb /QUOTE]

شما از چه شرکتی پینگ 150 سراغ داری؟
لطفا به من هم معرفی کن.
کلآ کدوم ISP برای سمت نیاوران توصیه میکنین؟

بله! داستان ما همچنان ادامه دارد...
به دلیل شهادت و نعطیل بودن مخابرات adsl ما موکول شد به شنبه و یکشنبه! دیگه به جان خودم اون روز وصل نکنه ازش نمیگیرم!
رفتم پیش مسئولش که آشنامون هست و گفتم من ازت 1 مگ میگیرم سرعت چند بهم میدی؟
گفت از 128 تا 250 کیلو دانلود میکنی! البته گفت که از ساعت 2 تا 8 صبح (رایگان) ممکنه سرعتت به 80 هم برسه!
گفتم نخواستم! قیافش شد این: :-o
گفتم بهم 50 کیلو سرعت بده اما پینگ خوبی میخوام! گفت چرا پینگ خوبی میخوای؟ گفتم آنلاین بازی میکنم! گفت خیالت راحت پینگ خوبی داریم! چون تا دلمون بخواد پهنای باند میگیریم و مشکلی نداریم!
و نمیذاریم پهنای باندمون مثل بقیه isp ها تا خرخره پر بشه! یعنی ممکنه بچه ها؟!!

به دلیل شهادت و نعطیل بودن مخابرات adsl ما موکول شد به شنبه و یکشنبه! دیگه به جان خودم اون روز وصل نکنه ازش نمیگیرم!
گفت از 128 تا 250 کیلو دانلود میکنی! البته گفت که از ساعت 2 تا 8 صبح (رایگان) ممکنه سرعتت به 80 هم برسه!
گفتم بهم 50 کیلو سرعت بده اما پینگ خوبی میخوام! گفت چرا پینگ خوبی میخوای؟ گفتم آنلاین بازی میکنم! گفت خیالت راحت پینگ خوبی داریم! چون تا دلمون بخواد پهنای باند میگیریم و مشکلی نداریم!
کدوم شرکتی همچین حرفی بهت زده که گفته نمیذاریم پهنای باندمون مثل بقیه ISP ها تا خر خره پر بشه و بهت سرعت دانلود 128 تا 250 کیلو میدیم ؟بعدش نگفت کدوم سرویس همچین سرعت دانلودی داره؟بازم مسعود تو که میگی اشناتون هست پس خیالت راحت راحت یه ماهی بگیر کار کن بعد خبرش رو بهش بده چون توی یه ماه واقعا معلوم یمشه قضیه چی هست سرعتت چقدره توی باری ها پینگت چجوری هست و خلاصه کلی چیزه دیگه

بوی پول به مشامشون برسه Share میکنن مثله هلو ! :d

گه پول بدی هلو که چه عرض کنم میشه آلبالو ! والا ! ما الان 512 داریم سرعتش باید 64 باشه اما تو روز سرعت زیر 180 نمیره ! ولی شبا رو 64 فیکس میمونه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or