بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان راجبه صبانت خیلی سوال داشتن من 1m دارم سرعتم چه روز چه شب 116 هست نکته جالب اینه که تا حالا 120 نشده و 100 هم نشده روزا پیج رو عالی باز میکنه شبا کنده ولی همون هر ساعت قطع شدناش پدر در میاره.
اما پینگ که تقریبا همه میدونن صبانت پینگ خوبی داره نسبت به بقیه همیشه زیر 300 هست تو گیم هم اصلا مشکلی نداره
کلا راضیم خدارو شکر درسته دانلودم بیشتر از 116 نمیره خوبیش اینه که کم هم نمیشه ولی به نظرم یکم گرونه 1m شاید دو ماه دیگه به 128 ها بپیوندیم

این هم وضع قشنگ ما !!!!

1223927789.png
شما 2مگ دارین؟

دوستان راجبه صبانت خیلی سوال داشتن من 1m دارم سرعتم چه روز چه شب 116 هست نکته جالب اینه که تا حالا 120 نشده و 100 هم نشده روزا پیج رو عالی باز میکنه شبا کنده ولی همون هر ساعت قطع شدناش پدر در میاره.
اما پینگ که تقریبا همه میدونن صبانت پینگ خوبی داره نسبت به بقیه همیشه زیر 300 هست تو گیم هم اصلا مشکلی نداره
کلا راضیم خدارو شکر درسته دانلودم بیشتر از 116 نمیره خوبیش اینه که کم هم نمیشه ولی به نظرم یکم گرونه 1m شاید دو ماه دیگه به 128 ها بپیوندیم

من نمی فهمم این سرعتا یعنی چی من 128 دارم ولی بعضی وقت ها سرعت دانلود از اینا هم بیشتر می زنه بالا
باورتون میشه یه دفعه با سرعت 2mb دانلود کردم؟:-o لودینگش یه دفع پر شد حیف که دیگه هیچ وقت اون لحظه تکرار نشد

من نمی فهمم این سرعتا یعنی چی من 128 دارم ولی بعضی وقت ها سرعت دانلود از اینا هم بیشتر می زنه بالا
باورتون میشه یه دفعه با سرعت 2mb دانلود کردم؟:-o لودینگش یه دفع پر شد حیف که دیگه هیچ وقت اون لحظه تکرار نشد
به خاطر این هست که تمام پورت ها رو 2 مگ میبندند ... و شما اونموقع تو خلوت ترین موقع بودید :دی

دوستان این شاتل دهنمو آسفالت کرد مثلا 3 ساله سرویس 512 دارم سرعت دانلودم 65 ایناست الانم نزدیک یک ماهه شبا که رایگانه سرعتم میره رو 10 یعنی نمیشه یه صفحه باز کرد زنگ زدم پشتیبانی میگه چون شبا رایگانه اینطوری جدا خجالت نمیکشن یهو بگن رایگان نداریم خیره سرشون 512 دارم . یعنی....به این اینترنت:|:((

مطمنی ؟ من چند روز پیش خونه داییم بودم 512 شاتل داره ! خیلی نتش خوب بود

رفتم هر چی آپدیت PS3 بود رو انجام دادم 400 مگ رفتم دانلود کردم 1 ساعت هم نشد
120 مگ رو تو 13 دقیقه یا 17 دقیقه :d دانلود کرد

من یه بار با 128 بیست مگ رو تو 2 دقیقه دانلود کردم . ببین این شرکت ها از چیزیشون نمیان یه خط به تو اختصاص بدن در واقع تو با چند نفر دیگه از یک خط استفاده می کنید و همین خیلی رو سرعتت تاثیر داره
من پارسال از تجربه یه مغازه داری بهره بردم خیلی خوف بود :d ببین پارسال عید ساعت 11 شب بود
این بمن گفت تو یک ربع قبل از عید با ADSL و Dial up تا خود عید با نت کانکت شو سرعت و ثبت کن
10 دقیقه بعد از عید هم ثبت کن ! نتیجه خوف انگیز بود . همه سر عید میرن پیش سفره واسه همین سرعت نت بطور عجیبی بالا هست اما دقیقا 10 دقیقه بعد از عید اوضاع افتضاح میدونی چرا ؟ چون همه میان تبریک بگن

آخرین ویرایش:

آره شانس منه کجا میشسنن.احتمالا این خطی که من ازش میگیرم به 100 نفر دادن

آره شانس منه کجا میشسنن.احتمالا این خطی که من ازش میگیرم به 100 نفر دادن
کلا با PS3 سرعت دانلود کمتراز چیزیه که شما با PC دانلود میکنید ! من خودم با سرعت 30 به پایین با PS3 دانلود میکنم درصورتی که با PC با 230 240 دانلود میکنم !

• Like
Reactions: hosein me
یکی این پارس آنلاین رو چش زد ! :|
پارس که اصلا کلا خراب کرده اولا معلوم نیست چی به چیه یه موقعی با 512 که نباید بیشتر از 60kbباشه 100-120میدانلودیدیم الانم که رایگان شده اگه بترکونه 15kbاونم باDAPوIDMهمینجوریش 5kb.(البته شاید من ارومیه ام اینجوریه )
خوب مرد حسابی اگه پهنای باندت اجازه نمیده نکن دیگه.:((

یکی این پارس آنلاین رو چش زد ! :|

پارس که اصلا کلا خراب کرده اولا معلوم نیست چی به چیه یه موقعی با 512 که نباید بیشتر از 60kbباشه 100-120میدانلودیدیم الانم که رایگان شده اگه بترکونه 15kbاونم باDAPوIDMهمینجوریش 5kb.(البته شاید من ارومیه ام اینجوریه )
خوب مرد حسابی اگه پهنای باندت اجازه نمیده نکن دیگه.:((
برای من از 1 ام تا 8 ام اصلا افت نکرده بود اما از دیروز دیگه آخرین سرعتی که برای هر فایل دانلودی میداد بهم 140بود! در حالی که قبلا 250 بود. اما وقتی تست میگرفتم دیدم که سرعتم همون 250 هست. 2 تا فایل رو با هم گذاشتم دانلود دیدم یکی داره با 100 دانلود میکنه اونیکی هم با 130 داره دانلود میکنه. حالا دارم از کل سرعت استفاده میکنم.همه پارس آنلاینی ها همین کار رو بکنن درست میشه سرعت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or