بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واقعا این پیشگامان چرا اینقدر گله ؟؟؟ :دی

هقته پیش اینترنت من هم مدت زمان ماهینش و هم حجمش تموم شد ولی بعد از اینکه مودم رو خاموش رو کردم ( همینجوری ) یهویی وصل شد و حجم من و مدت زمان باقیمانده الان یه هفتس که 0هه ولی اینترنت کاملا وصله :دی

منم تو این یه هفته تا الان حدود 70 گیگ دانلود کردم >:) >:)

Revenge

هقته پیش اینترنت من هم مدت زمان ماهینش و هم حجمش تموم شد ولی بعد از اینکه مودم رو خاموش رو کردم ( همینجوری ) یهویی وصل شد و حجم من و مدت زمان باقیمانده الان یه هفتس که 0هه ولی اینترنت کاملا وصله :دی

Revenge
دوست عزیز از پیشگامان شما راضی هستید؟(به طور کلی نه فقط تو این هفته:d)

خدارو شکر بعد از پیگیرهای مکرر و پیله شدن به مخابرات تونستم راضیشون کنم خطمونو از فیبر بندازن رو مس که یه نفس راحت بکشیم!!!#:-s
بچه هایی که خطتشون فیبر هست و ناراضی از سرعت دانلود هستن توصیه میکنم پیله بشید و مطمئن باشید تو منطقه شما حداقل 10 یا 20 تا مس وجود داره زیره فیبر.
اگه رفتید و بهتون گفتند نه نمیشه اگه دیگه پیگیری نکردید مقصر خودتون هستید ولی تنها راه گرفتن مس پیله شدن هست.
من شماره موبایل رئیس مرکز مخابراتیمونو گرفته بودم و یکسره براش زنگ و پیامک میزدم زیاد جواب نمیداد اینقدر زدم تا دقیق روز اول فروردین 30 دقیقه کار داشت به سال تحویل بازم زنگ زدم طرف اعصابش خورد و داغون شد یهو همچین بلند داد زد گفت پسر تو منو دیوانه کردی من میگم نره تو میگی بدوش بهش گفتم آقای بوق {با صدای آروم} الان چند ماهه که من دارم پیگیری میکنم هیچکس جوابگو نیست چرا چون پارتی ندارم کارمو درست نمیکنید من که میدونم شما اگه بخواهید میتونید کل فیبرهارو مس کنید که باهاش اینقدر حرف زدم طرف نرم و آروم شد و گفت باشه الان که نزدیک سال تحویله بزار صبح زنگ بزن من میگم بعد از 6 عید بیان یه خط مس بهت بدن که تو دست از سر کچل ما برداری حالا خوب شد!!
گفتم دستتون درد نکنه خیلی خیلی لطف میکنید ولی وجدانا نمیشد همون اولین روز بهم همینو میگفتید و کارمو راه مینداختید گفت پسر تو مثل اینکه تا سال بعد دوست داری حرف بزنی نه؟؟عذر خواهی کردمو قطع کردم.
اینم از عیدی عید ما:x

آخرین ویرایش:
دوست عزیز از پیشگامان شما راضی هستید؟(به طور کلی نه فقط تو این هفته:d)

ای بد نیست ! مثل شرکتای دیگه زیاد مشکل نداره

خودم بعد از پارس انلاین و شاتل و اسیاتک اومدم پیشگامان و تو این حدودا ۱ سال از هر ۳ تای اون قبلیا یه سر و گردن بالاتر بوده

مثلا تا حالا هیچ مشکلی با پینگ تو بازی انلاین نداشتم و سرعت ها معمولا زیاد نوسان ندارند ( ۱ مگی که من دارم سرعت روزش حدود ۴۰۰هه و شبش ۱۴۰ ) ! همیشه هم همینه و تقریبا هر شب میشه یه ۲ یا ۳ گیگی دان کرد

فقط تنها مشکلش اینه سرویس های نامحدودش خیلی گرونه ! ولی در عوض با کیفیته ( ۱ مگ ۱۰۰ تومن ماهیانه :| )

دوستان غیر از مشکلات چند روز اخیر نزدیک 2 ماهه پینگ گوگل نوسان داره از 260 میره رو 6000-3000 برای بازی هم همینطور! مشکل از چیه؟
و سوال دیگه اینکه الان دارم از عصر تلکام میگیرم (1 مگ محدود ماهی 80 تومن) ولی راضی نیستم شما کدوم isp رو (برای بازی) پیشنهاد میکنید؟

درود

صبانت مشهد چطوریه سرعتش؟ همه طرح هاش شبانه رایگان داره؟

ممنان

سلام
من 4 مگ داشتم راضی بودم
شبانه رایگان داره و سرعت روز و شب هیچ فرقی نمیکنه و سرعت سرویس رو بهتون میدن و فقط یه مشکلی داشت اونم سرعت تک کانکشن رو روی 80 محدود کرده بودن یعنی باید 7 تا لینک همزمان برای دانلود میزاشتم
پینگشم که بد نبود

نت فقط نت خودم بهترين پينگ ايرا ن و دارم

آخه مگه میشه با این سرعت و این پینگ Faste Than 60% OF IR باشی با این وضع تو باید حداقل اینترنتت بهتر از 90% باشه...:|

دوستان فقط سرعت دانلود مخابرات خوزستان رو کف کنید...همه دوستان مخابراتی اینطورین یا فقط من فلک زده؟؟؟؟(2مگ محدود)

Revenge
آقا دمت گرم! جای منم 60-70 گیگ دانلود کن تا دهنشون سرویس بشه نت گرون ندن :دی

- - -ویرایش - - -

سرعت دانلود مخابرات چجوریه؟! 1 مگش چه سرعتی میده؟! 512 چه سرعتی میده؟! :-/
بستگی به شهر و سرویساش داره1 هیچ وقت تو همه جا یک جور نیست!
مثلا تو مشهد 128 - 256 - 512 اینا واسه محدود هیچ فرقی با هم ندارن فقط پول اضافه تر میگیرن!
سرعت 128 ـش 140 تا میده 256 ـشم 140 تا 512 ـم 140 تا! البته این طرحی بود که من گرفتم! باز طرح طلاییش سرعتش بیشتره!

کلا نمیشه تعریف جامعی از سرعت دانلود در ISP های ایرانی داشت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or