منم طلایی دارم . ماهی 10 گیگ حدودا مصرف میکنم . نامحدودای مخابرات درسته گرونه ولی واقعا نامحدوده نه مثل بعضی شرکتا که فقط از مردم دزدی میکنن به اسم نامحدود .منم زورم میاد 1 میلیون بدم یکدفعه واسه نتپول مفت بیاد دستم میدم ولی فعلا که نیومده :d به نظر منم اون 5مگ باز بهتره نسبت به این
سرعت دانلودش که دیدم 1200kb's ـه حدودا که یعنی همون 10 مگابیت :d الان من خودم طلایی دارم 260 میشه دانلود کرد ولی مشکل اینه که حجمیه هر روز باید شارژش کرد دوباره![]()
10 گیگ که خوبه ! من روزی 1 گیگ اگه صرفه جویی کنم ! رفتم ریز کارکردم رو دیدم به عقل خودم شک کردممنم طلایی دارم . ماهی 10 گیگ حدودا مصرف میکنم . نامحدودای مخابرات درسته گرونه ولی واقعا نامحدوده نه مثل بعضی شرکتا که فقط از مردم دزدی میکنن به اسم نامحدود .

آره دیگه ! فقط در صورتی که پول مفت داری باید بگیری ! :d اگه نداری اصلا فکرشم نکن :d اون time out و قطعی هم که همیشه هست ! میخواد مخابرات باشه میخواد isp های دیگه ! :d430 تومن زیاده...نه در واقع کمر شکنه.آخه فقط پول اینترنت نیست که کلی خرج دیگه هم هست.اینو اگه بگیری باید دیگه قید خرید بازی و کنسولو همه چیو بزنی تا دلت خوش باشه نت 1 مگ داری که با شناختی که من از مخابرات دارم(نه اینکه شرکت های ندا خوب باشنا همه سرتا پا یه کرواسن(خدا کنه درست نوشته باشم:d))یا همش قطع هست یا timed out.
آیا افزایش سرعت اینترنت باعث کاهش پینگ می شود ؟
الان 256 دارم . مثلا اگر 512 بگیرم پینگ کاهش پیدا می کنه یا نه ؟
آیا افزایش سرعت اینترنت باعث کاهش پینگ می شود ؟
الان 256 دارم . مثلا اگر 512 بگیرم پینگ کاهش پیدا می کنه یا نه ؟
نه متاسفانه،با F I L T E R باید رفت و در حالت عادی کاملا کاملا غیر قابل دسترس هست.چنین چیزی انگار وجود نداره در حالت عادی!دوستان گیمر origin باز می شه براشون آیا!؟ برای من بیشتر از ۱ ماهه که باز نمیشه دیگه! فقط با ***** شکن!
سلام کسی تو اصفهان از مخابرات 2030 سرویس میگیره؟ من با سرویس 128 سرعت دانلودم 180ه ولی میخوام ارتقا سرویس بدم خواستم ببینم اینترنتی میشه؟
ممنون.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوستان سرویس نامحدود 512 مخابرات چقدر سرعت میده ؟ ( مازندران هستم )
الان محدود 512 دارم حول و حوش 100-150 کیلوبایت میگیرم
دوستان توی رشت سرویس اینترنت خوب غیر اندیشه کدومه ؟؟ صبانت خوبه یا شاتل ؟؟ واسه بازی میخوام ...این اندیشه واقعا 1 ماه که افتضاح شده و همش تایم اوت و قطعی داره ..خواهشا یه نفر یه isp معرفی کنه واسه بازی ...
دوستان یه کمک
برای جایی ک خط pcm (درست گفتم دیگه؟) چیو ک بهترین بازدهی رو داشته باشه پیشنهاد میدین؟