بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم زورم میاد 1 میلیون بدم یکدفعه واسه نت :| پول مفت بیاد دستم میدم ولی فعلا که نیومده :d به نظر منم اون 5مگ باز بهتره نسبت به این :|
سرعت دانلودش که دیدم 1200kb's ـه حدودا که یعنی همون 10 مگابیت :d الان من خودم طلایی دارم 260 میشه دانلود کرد ولی مشکل اینه که حجمیه هر روز باید شارژش کرد دوباره :|
منم طلایی دارم . ماهی 10 گیگ حدودا مصرف میکنم . نامحدودای مخابرات درسته گرونه ولی واقعا نامحدوده نه مثل بعضی شرکتا که فقط از مردم دزدی میکنن به اسم نامحدود .

430 تومن زیاده...نه در واقع کمر شکنه.آخه فقط پول اینترنت نیست که کلی خرج دیگه هم هست.اینو اگه بگیری باید دیگه قید خرید بازی و کنسولو همه چیو بزنی تا دلت خوش باشه نت 1 مگ داری که با شناختی که من از مخابرات دارم(نه اینکه شرکت های ندا خوب باشنا همه سرتا پا یه کرواسن(خدا کنه درست نوشته باشم:d))یا همش قطع هست یا timed out.

منم طلایی دارم . ماهی 10 گیگ حدودا مصرف میکنم . نامحدودای مخابرات درسته گرونه ولی واقعا نامحدوده نه مثل بعضی شرکتا که فقط از مردم دزدی میکنن به اسم نامحدود .
10 گیگ که خوبه ! من روزی 1 گیگ اگه صرفه جویی کنم ! رفتم ریز کارکردم رو دیدم به عقل خودم شک کردم :))
مخابرات 2 تا خوبی داره یکی همین که نامحدوداش واقعا نامحدوده ! یکی هم این که پینگش پایینه نسبت به بقیه راحت میشه بازی آنلاین کرد :d

430 تومن زیاده...نه در واقع کمر شکنه.آخه فقط پول اینترنت نیست که کلی خرج دیگه هم هست.اینو اگه بگیری باید دیگه قید خرید بازی و کنسولو همه چیو بزنی تا دلت خوش باشه نت 1 مگ داری که با شناختی که من از مخابرات دارم(نه اینکه شرکت های ندا خوب باشنا همه سرتا پا یه کرواسن(خدا کنه درست نوشته باشم
:d
))یا همش قطع هست یا timed out.
آره دیگه ! فقط در صورتی که پول مفت داری باید بگیری ! :d اگه نداری اصلا فکرشم نکن :d اون time out و قطعی هم که همیشه هست ! میخواد مخابرات باشه میخواد isp های دیگه ! :d

آیا افزایش سرعت اینترنت باعث کاهش پینگ می شود ؟

الان 256 دارم . مثلا اگر 512 بگیرم پینگ کاهش پیدا می کنه یا نه ؟

افزایش پهنای باند اینترنت روی بدنه و ساختار اصلی اینترنت ( کیفیت - پایداری - پینگ - سرعت و ...) تاثیر می زاره،البته وقتی واقعا پهنای باند افزایش پیدا کنه،از 256 تا 512 نمی شه گفت اتفاقی نمی افته ولی شاید انچنان محسوس نباشه،ولی در کل حتی کمش هم بازم هم بهتر هست از وضعیت قبلی.

- - -ویرایش - - -

دوستان گیمر origin باز می شه براشون آیا!؟ برای من بیشتر از ۱ ماهه که باز نمیشه دیگه! فقط با ***** شکن!
نه متاسفانه،با F I L T E R باید رفت و در حالت عادی کاملا کاملا غیر قابل دسترس هست.چنین چیزی انگار وجود نداره در حالت عادی!

سلام کسی تو اصفهان از مخابرات 2030 سرویس میگیره؟ من با سرویس 128 سرعت دانلودم 180ه ولی میخوام ارتقا سرویس بدم خواستم ببینم اینترنتی میشه؟
ممنون.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

براي ارتقا سرويس حتما يك صبح روز كاري با واحد حسابداري تماس بگير تا مراحل كار رو برات بگه براي تغيير سرعت حسابدار بايد تاييديه بده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان سرویس نامحدود 512 مخابرات چقدر سرعت میده ؟ ( مازندران هستم )
الان محدود 512 دارم حول و حوش 100-150 کیلوبایت میگیرم

نامحدود 512 من خودم الان دارم.بین 50 تا 60 سرعت دانلودش.
کلا دانلود اینا رو باید بذاری کنار , اگه حوصله نداری.

دوستان توی رشت سرویس اینترنت خوب غیر اندیشه کدومه ؟؟ صبانت خوبه یا شاتل ؟؟ واسه بازی میخوام ...این اندیشه واقعا 1 ماه که افتضاح شده و همش تایم اوت و قطعی داره ..خواهشا یه نفر یه isp معرفی کنه واسه بازی ...

دوستان توی رشت سرویس اینترنت خوب غیر اندیشه کدومه ؟؟ صبانت خوبه یا شاتل ؟؟ واسه بازی میخوام ...این اندیشه واقعا 1 ماه که افتضاح شده و همش تایم اوت و قطعی داره ..خواهشا یه نفر یه isp معرفی کنه واسه بازی ...

آقا این اندیشه دهن مهن ما رو آسفالت کرده.....تا همین دیروز 128 نامحدود 30 40 تا سرعت داشتیم الان امروز صبح دانلودم اومده زیر 15 ...زنگ زدم گفتن استان بیت ریت و سرعت دانلود رو استاندارد کرده!!!! دیگه همینه......BU#LLSH*#T

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or