Itachi_Uchiha
Gold User
دوستان دارن دکلهای مخابراتی شهر ما رو عوض میکنن.. یه دکل های گنده ای دارن میارن اصلا یه وضعی.. ماله شمام همینطوره؟!
اینم پینگ دوست عزیز....
![]()

با سلام خدمت دوستان ....
یه مشکلی دارم اونم اینکه قبلا مودمم رو 800 آپ میشد با سرعت 80 تا 100 با snr 6 تا 9 دانلود میکردم ولی الان رفتم روی آرت 5 سرعت رو 5 مگ بسته شده بود snr 6 بود سرعت تا 100 میرفت ولی چون قطعی داشتم گفتم بذارن رو 2 مگ الان مودمم رو 700 آپ میشه و snr 6 ولی سرعتم از 50 بالاتر نمیره در صورتی که تازه سرویس گرفتم از شاتل و اصلا نتونستم دانلود کنم که بخواد محدودشه ...الان مشکل کجاست حتی رو 1 مگ هم بستن باز snr 6 بود ...چرا سرعتم دیگه بالا نمیره با اینکه مودمم بالاتر آپ شده؟... توروخدا کمک کنید...من از شاتل سرویس میگیرم....
[TABLE="class: formlisting"]
[TR]
[TD="class: form_label_col, colspan: 2"]Mode:[/TD]
[TD]ADSL2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col, colspan: 2"]Type:[/TD]
[TD]ANNEX_A[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col, colspan: 2"]Status:[/TD]
[TD]Showtime[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"][/TD]
[TD="class: form_label_col"]Downstream[/TD]
[TD="class: form_label_col"]Upstream[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]Rate (Kbps):[/TD]
[TD] 726 kbps[/TD]
[TD] 576 kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]SNR Margin (dB):[/TD]
[TD]6.0[/TD]
[TD]13.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]Attenuation (dB):[/TD]
[TD]45.2[/TD]
[TD] 40.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]Output Power (dBm):[/TD]
[TD]13.3[/TD]
[TD] 11.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
سلام.کسی از مخابرات بوشهر سرویس گرفته؟یه چند مدتیه پینگش خیلی رفته بالا قبلنا زیر 200 بود اما الان رفته بالای 300
امشبم مصاحبه خبری وزیر بود که امید دهنده اومدن سرعت بالا به زودی و تغییر نظام *****ینگ بود.
حالا ناگفته نماند یه جا سوتی داد گفت 25(همین حدودا) گیگاهرتز قراره به پهنای باند کل اینترنت اضافه بشه و یجا دیگه هم گفت اینترانت قراره با سرعت 2 گیگابیت اراعه بدن که .... :d

از سیم ورودی تلفن که میاد تو خونه تست کردی؟
- - -ویرایش - - -
سلام.کسی از مخابرات بوشهر سرویس گرفته؟یه چند مدتیه پینگش خیلی رفته بالا قبلنا زیر 200 بود اما الان رفته بالای 300![]()
خود مخابرات به فیبر نوری سرویس میده شرکت ها هم نمیدن! بازم باید از شرکت مورد نظرت بپرسی.یه سوال داشتم میگم تو منطقه ی ما فیبر نوری است ایا با مسی فرق زیادی داره سرعت دان و پینگ یا نه
اگه میشه یه شرکت خوب هم برای فیبرنوری نام ببرید خیلی ممنون
این طرح برام 3ماهش در اومد برام 46تومن با 9گیگ ترافیکشما ماهانه چقدر پول میدید ؟؟؟؟؟ سرعتش دقیق چنده ؟ راضیید در کل ؟
من تهرانم از مخابرات گرفتم سرعتش روی 130 هست. ماله مشهد رو نمیدونم چه طوریاست.دوستان لدفن یه شرکت معرفی کنید که اینترنت نامحدود یه مگ با ضریب اشترک نهایتا 1/12 بده!!!(قیمت هم مهم نیست)