بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان که قطعی دارند . مشکل از طرف زیرساخت هستش. بیخود با ISP ها تماس نگیرید که بی فایده هستش. دیشب فقط سایتهایی داخل باز می شدند.

اتفاقا امروز برای من همین اتفاق افتاد فقط سایتهایی که هاست داخلی داشتن باز میشد...زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل کلیه و معلوم نیست کی برطرف شه...

من از مخابرات تهران دارم از روز پنجشنبه هفته قبل هر 5 دقیقه یک بار sent و received قطع میشه و بعد چند ثانیه دو باره وصل میشه و این روند تا همین الان هم ادامه داره گاهی 3 یا 4 ساعت درست میشه ولی
باز دوباره همینجوری میشه زنگ زدم مخابرات میگه اینجا مشکلی نیست من هم گفتم به جز من خیلی های دیگه این مشکل رو دارن اخر سر زیر بار نرفت و گفت اگر خواستی port رو واست عوض میکنیم.
دوستان زنگ بزنین تا پیگیری کنن دست رو دست نزارید این مشکل واقعا رو اعصاب هست اصلا هم شوخی بردار نیست. من هر پستی که میدم مجبورم یه کپی ازش بگیرم تا یه وقتی وسط کار sent
قطع نشه!!!!!

اه اه اه حالم بهم خرد آخه این چه وضعیه درست کردن؟!
پس این وظیر جدید داره چیکار میکنه؟! آقا نخواستیم همون وظیر دولت قبلی بیاد باز نت قطع و وصل نمیشد!
آسیاتک سرویس نامحدود برنزی 1 مگش همین طوری سرعتش روی 40 50 هست وای به حال اینکه هر 5 دقیقه یه بار نت قطع میشه! یه فایل 500 مگی رو باید توی دو ساعت و نیم دان کنه ولی با این قطی ها میشه 5 6 ساعت!!!!!

اه اه اه حالم بهم خرد آخه این چه وضعیه درست کردن؟!
پس این وظیر جدید داره چیکار میکنه؟! آقا نخواستیم همون وظیر دولت قبلی بیاد باز نت قطع و وصل نمیشد!
آسیاتک سرویس نامحدود برنزی 1 مگش همین طوری سرعتش روی 40 50 هست وای به حال اینکه هر 5 دقیقه یه بار نت قطع میشه! یه فایل 500 مگی رو باید توی دو ساعت و نیم دان کنه ولی با این قطی ها میشه 5 6 ساعت!!!!!

هر کی بیاد همینه اسیا اونقدر پول میگره حالا سرعتش اینه

افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات

[h=2][/h]
13-8-17-20146vaezi.jpg

ارتباطات > اینترنت- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم، ایجاد تحول در بخش پست کشور، گسترش سرویس‌دهی تلفن همراه، دستیابی به موفقیت‌های فضایی و افزایش سرعت اینترنت را ازجمله مهم‌ترین برنامه‌های خود برای ایجاد تحول در این حوزه عنوان کرد و گفت: آرامش و ثبات را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بازمی‌گردانم.
به گزارش مهر، محمود واعظی که پس از پایان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت تدبیر و امید از میان 284آرای ماخوذه با کسب 218رای موافق، 45رای مخالف و 20رای ممتنع از مجلس شورای اسلامی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم رأی اعتماد گرفت، از دیروز با حضور در ساختمان مرکزی وزارت ارتباطات، فعالیت خود را رسما آغاز کرده است.
وی در گفت‌وگو با مهر، به تشریح برنامه‌های اولویت‌دار خود در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت و اظهار داشت: نخستین قدمم این است که در یک فاصله زمانی کوتاه آرامش و ثبات را به این وزارتخانه برگردانم و نابسامانی‌های درونی و بیرونی این بخش را سامان دهم.واعظی تأکید کرد که برنامه‌های خود را در 5بخش تلفن ثابت و همراه، پست، فضا، فناوری اطلاعات و تحقیق و پژوهش به جد پیگیری خواهد کرد.
واعظی با بیان اینکه باید در بخش پست کشور تحولی جدی روی دهد، اضافه کرد: امیدواریم با یک برنامه‌ریزی مدون، سرویس نوین پستی در خدمت خانواده‌های ایرانی قرار گیرد.وی با تأکید براینکه تکنولوژی‌های فضایی روزبه‌روز در حال پیشرفت هستند به مهر گفت: باید برای جا‌نماندن از تکنولوژی‌های بخش فضایی، همگام با سایر کشورها در این حوزه عمل کنیم و براین اساس باید برنامه‌ای مدون برای بهره‌گیری از توان فنی کشور در عرصه فضایی تهیه شود.
واعظی با بیان اینکه فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و براین اساس پرداختن به این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: فناوری اطلاعات به‌طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری مؤثر است و در این راستا بحث توسعه پهنای باند اینترنت و نیز افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می‌گیرد.
وی با تأکید براینکه در یک زمان کوتاه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تحول به‌وجود خواهد آمد، در مورد وضعیت این وزارتخانه و تعامل با مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: همه‌‌چیز به جایگاه اصلی خود برمی‌گردد و تمامی نابسامانی‌ها خاتمه می‌یابد.

افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات / روزنامه همشهری | خبر فارسی

دوستان انگار خیلی جاها امروز نتشون قطعی داشتم تو فیس.. پرسیدم بیشترشون قطعی داشتن.

j.png
طرف نوشته آره داشت،نروژ ! WTF?!! عجب خدایا با کی زندگی می کنیم تو این کشور!
در مورد حرف وزیر جدید ارتباطات:هر دفعه هر کی میاد همینو میگه...دیگه گوشمون از این حرفا پره آقایون،اقدامی اساسی باید بکنید!

طرف نوشته آره داشت،نروژ ! WTF?!! عجب خدایا با کی زندگی می کنیم تو این کشور!
اینها نخودی پیچمون هستن چندتاش هم میگفت اره داره بارسلون.فرانکفورت... بلاکشون کردم :D حالا هم چند نفر دیگه کامنت گذاشتن که شاهین شهر-اصفهان... قطعی داشته

لعنتی کشور نیست صد رحمت به ترکیه 100 مگ دانلود میده کار ایران شده چرت پرت گفتن هستی اصلا نمیشه از هیجا دانلود کرد من نمیدونم برا چی نت میدن ؟
این پیشگامان وضعیت دان انگار خوبه پینگ بازیش هم خوبه تست هاشو بذاره هرکی میگیره

بچه ها کسی میدونه به اینترنت ماهواره ای جواز میدن یا نه؟؟؟؟ اصلا گیر میدن یا نه؟ منظورم اینترنت دو طرفه هستا!!!!
آخه بعضی سایتا اکنتشو میفروشن ...
کسی اطلاعاتی داره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or