بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه آقا چه ربطی داره شما سرعتت رو هر چی که تا الان داشتی همونه پهنای باند ربطی به اضافه کردن سرعتت نداره پهنای باند رو افزایش بدن فقط کیفیت کار یکم بهتر میشه
منظورت از کیفیت چیه ؟! :دی
ببینم ممکن نیست که 256 تا 2 مگ برای کار برای خانگی آزاد بشه ؟!

--------------------------

خب راس گفتن دیگه ! پینگمون 11 برابر شده ! :دی

آخرین ویرایش:
میدونید چرا میگم ماکسنت بهترین شرکت اینترنتی ایران هست؟
1 مگابیت سرعت + 3 گیگ در ماه + دانلود رایگان بدون افت سرعت از ساعت 2 تا 8 هر روز و جمعه ها 2 تا 10 صبح! + پینگ بسیار خوب! در حالت عادی 120 تا 160 در ماه 12 تومن!
++++ مهمترین ویژگی و بهترینش که علت تک بودنش هست حجم زیادش هست!
درست هست که میگه ماهی 3 گیگ! اما خودم همین امشب حدود 1 گیگ دانلود کردم و از حجمم فقط 200 مگ کم شد!

.........
افعال به کار رفته در وعده مسئولین هم شده این سه تا:
آخر ماه....دهه فجر....آخر سال....

بهتره بگیم 11 برابر کم شد :d

الان یه 4.2.2.4 گرفتم 300 داد

پس برای همه این طوری هست=((
همه صبانتیا بییاید همزمان isp مون عوض کنیم صبا به فنا بره! من که تو قم دارم بر علیه هشون کودتای مخملی میکنم !)x
یه هفته بهشون وقت دادم!.../:)
دکسون جان منم یه زمانی صبارو بهترین میدونستم اما الان در وضعیت خوبی بسر نمیبره متاسفانه!
ماکسنت هم در آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل فقط پوشش داره! به زبون ساده تر بگم فقط به ترک ها سرویس میده منم که کورد هستم شانس آوردم آذربایجان غربی میشینم! :d

الان با 4.2.2.4 پینگ 120 رو میگیرم.
مسعود جان الان در واقع افتضاحه! هر چی بگم کم گفتم یه زمانی بعد سیگنال من دوم بودم :d الان از اخر اولم !:(
اون وقت چه فرقی میگرد اگه شرقی بودی دیگه بت پورت نمی دادن!؟:d

مسعود جان الان در واقع افتضاحه! هر چی بگم کم گفتم یه زمانی بعد سیگنال من دوم بودم :d الان از اخر اولم !:(
نه ماکسنت اصلیتش ماله آذربایجان شرقی و تبریز هست و جدیدا غربی و اردبیل رو مستعمره کرده! :d
آخه فقط در استان های ترک نشین فعالیت داره و آذربایجان غربی از نصفش به بعد دست کورد ها هست و ما زورکی داریم سرویس میگیرم! :d اما خداییش سرویسی که به ما میدن توی خود تبریز هم نمیدن! :d

نه ماکسنت اصلیتش ماله آذربایجان شرقی و تبریز هست و جدیدا غربی و اردبیل رو مستعمره کرده! :d
آخه فقط در استان های ترک نشین فعالیت داره و آذربایجان غربی از نصفش به بعد دست کورد ها هست و ما زورکی داریم سرویس میگیرم! :d اما خداییش سرویسی که به ما میدن توی خود تبریز هم نمیدن! :d
عجب :d این ماکسنت نژادپرست بود ما خبر نداشتیم :)):))=)) :d

پس برای همه این طوری هست=((
همه صبانتیا بییاید همزمان isp مون عوض کنیم صبا به فنا بره! من که تو قم دارم بر علیه هشون کودتای مخملی میکنم !)x
یه هفته بهشون وقت دادم!.../:)

آره بیاد صبا نت رو به زمین بزنیم ولی بعدش از کجا بگیریم؟

آره بیاد صبا نت رو به زمین بزنیم ولی بعدش از کجا بگیریم؟
مهم نیست!الان از هرجا بگیری از صبا بهتره ....

دوستان اصفهان جای خوبی سراغ ندارید؟ من می خوام صبانت کنیا کنم خیلی افتضاح شده
من پیشنهاد میکنم از isp جناب سیگنال بگیر...;)

به به واقعا خاک بر سر صبا امروز یه صفخه رو درست باز نکرد

امروز از دایال آپ هم کمتره ماله همه صبایی ها این طوریه؟
راستی من اصفهانیم کل کشور این طوریه یا فقط اصفهان؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or