امروز تو فکر این بودم که سرویس مخابرات (نامحدود256) رو 512 تغییر بدم بعد زنگ زدم گفتم باید چیکار کنم که افزایش پیدا کنه یارو خیلی راحت گفت میتونی بری سایت tct.ir از اونجا تا 1 مگ به صورت اینترنتی درخواست بدی درست میشه منم به خودم گفتم چرت و پرت میگه 1000 تا دنگ و فنگ داره لابد باید مدارک ببرم فلان بسال..... بعد رفتم تو سایتش دیدم واقعا همچین گزینه هایی داره طبق این عکس:
منم زدم 512 ,تایید کردم یه شماره پیگیری داد اونو دادم به یارو که بهش زنگ زدم گفت تا 30 مین دیگه سرویستون فعال میشه هنوزم باورم نمیشد که یهو دیدم چراغ Adsl خاموش شد بعد 1 مین باز روشن شد دیدم سرعتش شد این
حالا اصل موضوع اینه که در اوج هنگ بودم که چه اتفاقی افتاد اصلا طرف گفت با تشکر : اگه سرویس تا 6مگ هم خواستین حضوری تشریف بیارین بهتون داده میشه
:-b چی میگه
(شوخی بود.جدی نگیر)امروز تو فکر این بودم که سرویس مخابرات (نامحدود256) رو 512 تغییر بدم بعد زنگ زدم گفتم باید چیکار کنم که افزایش پیدا کنه یارو خیلی راحت گفت میتونی بری سایت tct.ir از اونجا تا 1 مگ به صورت اینترنتی درخواست بدی درست میشه منم به خودم گفتم چرت و پرت میگه 1000 تا دنگ و فنگ داره لابد باید مدارک ببرم فلان بسال..... بعد رفتم تو سایتش دیدم واقعا همچین گزینه هایی داره طبق این عکس:
منم زدم 512 ,تایید کردم یه شماره پیگیری داد اونو دادم به یارو که بهش زنگ زدم گفت تا 30 مین دیگه سرویستون فعال میشه هنوزم باورم نمیشد که یهو دیدم چراغ Adsl خاموش شد بعد 1 مین باز روشن شد دیدم سرعتش شد این
حالا اصل موضوع اینه که در اوج هنگ بودم که چه اتفاقی افتاد اصلا طرف گفت با تشکر : اگه سرویس تا 6مگ هم خواستین حضوری تشریف بیارین بهتون داده میشه
:-b چی میگه
اسیا تک هم بعد از 5 روز پُکید
تو این 4 5 روزه 37Gb دانلود کردم با سرعت 300 400 دانلود کردم اما امشب سرعتم اومد روی 30 40 !
این بهم ثابت شد که تو ایران کم کم داره بند و بساط اینترنت جم میشه !
دوستان من اصفهان اینترنت مخابرات 128 دارم.سرعتم هم 150-160 کیلوبایت هستش و پینگ هم 130-120 هست.من الان اگه 1مگ بخرم با این حساب سرعتم بالای 800کیلوبایت میشه؟!اگه کسی تو اصفهان داره یه توضیحی بده
ممنون.اینم سایتش:adsl.tce.ir
اونجاش که زده واسه چی میخوای این سرعت رو(مورد استفاده پهنای باند بالای ١٢٨) الکی بزن "پزشکی" بعد که کد رهگیری رو گرفتی زنگ بزن 2020 قسمت خرابی سرویس بگو من از طریق سایت اقدام کردم به افزایش سرعت , چیکار کنم ؟! خودش میگه چیکار کنی
هعییی! بریم قسمت آموزش ترک تحصل کنیم! 
دوستان من اصفهان اینترنت مخابرات 128 دارم.سرعتم هم 150-160 کیلوبایت هستش و پینگ هم 130-120 هست.من الان اگه 1مگ بخرم با این حساب سرعتم بالای 800کیلوبایت میشه؟!اگه کسی تو اصفهان داره یه توضیحی بده
ممنون.اینم سایتش:adsl.tce.ir
شما کجا میشینید؟سلام سلام سلام
من خودم همین مخابرات اصفهان رو دارم ....ظاهرا اون سرعت های جدید گذاشتن که خیلـــــــــــــــــــی بازی اعداد داره .....من زنگ زدم طرف گفت در کنار سرویس قیلیت این هم میتونی اضافه کنی یعنی با پسورد جدید ....الان شما سامانه رو مگه چک نمیکی؟؟؟ دیدی که قسمت سرویس که میری روش کلیک میکنی یدونه هست مشخصات و میزان شارژ....... مال من دوتاست الا ن چون رنگین کمان هم دارم دوتا شده .... اگر الان 2 مگ یا 1 مگ بگیرم میشه 3 تا ...خواستی عکس میزارم .... پس بنظرم کلک پوله چون خیلی گرونه شما خودت اعدا د رو تقسیم کن ببین چقدررر درمیاد مثلا گیگی 4000 تومن ...چه خبره ......

والا من 5-6 ماه پیش که میخواستم سرعت رو ببرم بالا طرف گفتش که نیاز به مدرک دانشجویی اینا داره که دنگو فنگ زیاد داشت! الان اینجوری نیست ؟ 
پینگت خوب شد که!!؟!؟[/URL][/IMG]![]()
آخه این هم پینگه خدایی تو سال 2013![]()