مهم نیست.
اقا من يه سوال دارم مخابرات ته كوچه ي منزل ماست اينكه نزديكم به مخابرات تو سرعتي كه اينترنت مخابرات ميده تاثير داره؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
خیر. در سرعت های بالا تاثیر میذاره نه چند کیلوبایت ما.
فرودگاه امام را اگر منظورت است یک اینترنت افتضاحی داره که صفحه به زور باز می کنه خودشون را مسخره کردن باید برید از اطلاعات User/Pass بگیری برای 30 دقیقه .یکسری اینترنت رایگان هم هست که هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
والا تو فرودگاهم امکان هست چرخ های هواپیما از فببر نوری رد شه
) مشکل داشته !؟ من و چندتا از دوستام مشکل داریم ، به زور کانکت میشه بعد که وصل هم شد ، سرعت پایین ـه ! ping هم بین 700-800 متغییره ! 
کلا مبین نت که تعطیله تا الان کسی رو ندیدم که از مبین نت تعریف کنهدوستان من تصمیمم رو گرفتم ، میخوام نتم رو از یه جای دیگه بخرم فقط به دلایلی فقط منیتونم از مبین نت یا مخابرات بگیرم .
حالا به نظر شما کدوم یکی خوبه ؟ ( سرعت و پینگش ) مثلا من از همین ISPی که میخریدم قبلا بسته 256 کیلوبیتش 256 کیلوبایت میداد ، مخابرات یا مبین نت هم همین طورین ؟
بابا پارس آنلاینو ول کن12 گیگ دیگه دانلود کنم ، 512 با ترافیک 30 گیگ میخرم !![]()
پارس آنلاین محدودش معرکس !![]()
منم پارس آنلاین دارم تهران.مشکل سراسری هست.دوستان کسی این 2-3 روز با پارس اَن لاین) مشکل داشته !؟ من و چندتا از دوستام مشکل داریم ، به زور کانکت میشه بعد که وصل هم شد ، سرعت پایین ـه ! ping هم بین 700-800 متغییره !
نمیدونم شهر ما فقط مشکل پیدا کرده یا سراسری ـیه ؟![]()
سرعتش دقیقا چه قدر هستش ؟کلا مبین نت که تعطیله تا الان کسی رو ندیدم که از مبین نت تعریف کنههمه میان میگن پینگ ضایع سرعت دانلودم افتضاح
بنظر من از مخابرات بگیر
هم پینگش خوبه هم سرعتش خوبه
حداقل من راضیم
من چون قبلا شاتل داشتم میدونم حداقل از شاتل که خیلی خیلی بهتره
---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------
بابا پارس آنلاینو ول کن
بی دردسر ترین نت میخوای بیا همین مخابرات بگیر سریع رانژه میشی
ارزونم هستپینگشم خیلی خوبه
. یه سوال اساسی مطرح هست اینجا که آیا کشیش ها میرن تو کار شرکت های سرویس دهنده اروپا دخالت کنن یا اینکه اصلا کشیش ها میرن تو کار فضانوردا دخالت کنن. هر چیزی جایی داره وقتی یارو رو با یه عالمه پشم تاز از پایگاه میارن میذارن تو چنین جاهایی و اصلا نمیدونه کلمه نت یعنی آدم باید چی بگه ! تازه بهش میگن این نت یه نماد شیطانی هست و تا میتونی پاتو روس سیم فشار بده تا ملت بترکن . نگران هم نباش کلا کسی پیگیر نیست >:d