اینو دیدم یادم اومد که بعد از موج بازی های اکشن با ست پیس های سینمایی که گریبان خیلی از ژانرها رو گرفته بود، حتی سوروایول هارورها ، معرفی بازی شینجی میکامی اونم بعد از مدت ها مثل روشنایی امید بخشی بود در دنیای تاریک این ژانر. قبل از عرضه بازی هم کلی خبر میومد که بازی قراره حسابی ترسناک باشه و میکامی هم که پشت پروژه بود و همه انتظار داشتیم ژانر سوروایول هارور دوباره به اوج خودش برسه. یادمه چندتا اسکرین شات از بازی اومد بیرون که خیلی خفن بود اما بازی از لحاظ فنی بنظر میرسید زیاد جالب نبود و بعضی ها به گرافیک ایراد میگرفتن تا اینکه بلاخره بازی اومد. و کمتر از انتظار ظاهر شد. بازی مشکلاتی داشت مثل دوربین نه چندان خوب ، گان پلی متوسط ، بعضی ها میگفتن بازی ترسناک نیست! از طرفی صفحه بازی فول اسکرین نبود و مثل فیلم های سینمایی دوتا حاشیه سیاه بالا و پایین داشت که اینم برای بعضی ها نکته ی منفی بود. داستان بازی هم بعضی قسمت هاش مبهم بود ولی بنظر من انتظار بالایی که همه از بازی و اسم میکامی داشتیم باعث شد تو ذوقمون بخوره. با تمام این احوال من یادمه خوشحال بودم

بلاخره بعد از مدت ها یه سوروایول هارور با تاکید روی المان ترس ساخته شده بود. اونم ip جدید. همون موقع که بازی رو رفتم همه چیزش برام عالی بود. اتسمفر بازی ، گان پلی و حتی دوربین بازی ، کادر بازی هم برام لذت بخش بود و بنظرم ابتکار جالبی بود، یعنی هرچی که میگفتن بازی توش مشکل داره برای من اوکی بود! چند وقت پیش هم دوباره رفتم سراغش ، اونم روی xbox sx که متوجه شدم متاسفانه بازی برای الان یکم کهنه شده. ولی همیشه این بازی برام جایگاه ویژه داره و واقعا توی اون دوران جرات میخواست ادم بره سراغ این ژانر و یه بازی با این اسکیل بسازه. امیدوارم الان که بازار این ژانر داغه مایکی بازی رو دوباره احیا کنه و سری رو ادامه بدن.