Thundersky
کاربر سایت
سوالاتتون بستگی به سن دارهمن دو تا سوال راجع به بازیهای ترسناک دارم، البته میدونم برای بازیهای ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما میخوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغتره و هم به RE مربوطه و میخوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سالها بازی کنم.
1. سوال اولم اینکه آیا شده جانورهای ترسناک بازیها رو، مخصوصاً اون Boss ها که از همه چندشآور تره رو، تو خوابتون ببینید؟ یا حتی بخاطرش وحشتزده از خواب بیدار بشید؟
2. سوال دوم اینکه وقتی رو به روی تلویزیون مثلاً 40 اینچی نشستید و اون Boss های ترسناک و بد ترکیب رو میبینید، چندشتون نمیشه؟! نمیترسید؟! نمونهش همین باس U-3 توی RE4. نمیدونم چطور خودم رو آماده کنم که باهاش رو به رو بشم! یادمه در هنگام نوجوانی که اینو دیدم چشمام رو میبستم و چشم بسته بهش تیر میزدم.
آخه این چیه ساختن!
حالا شاید بگید تو که انقدر میترسی چرا اصلاً میخوای بازی کنی. آره. اما نمیدونم، یه چیزی رفته رو مخم که تو حتماً باید دوباره RE4 رو بازی کنی. شاید بخاطر حس نوستالوژی و اتمسفری که بازی داره. کلاً مشکل من با اکثر بازیهای ترسناک، Boss هاش هستن که از همه چیزای دیگه وحشتناکتر ساخته میشن، و البته همچنین غافلگیر شدنهای ناگهانی. یه سری بازیهای دیگه مثل Dead Space هست که کافیه فقط چندتا اسکرینشات ازش ببینم تا اصلاً سمتش نرم!
مثلا من در کودکی می ترسیدم . خواب بد و .... . الان بعد ۳۰ سال گیمری پوست کلفت شدم و اوکیم . اصلا تا می تونم وحشت بقا می زنم
اگر خیلی حساس هستید با معده پر بازی ترسناک مخصوصا چندش آور نروید