بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کسی که اپیزوید 4 رو نرفته باز نکنه
من استیو ندیدم !!! حالا شاید تو اون دی ال سی ها که واسش میخواد بیاد باشه یا شایدم اصلا نباشه.... یا دیگه هیچ وقت نبینیمش.... شایدم مرده باشه....!!!

بچه ها من سیزن کامل بازی خریدم فصل اولش رو دان کردم که 3 گیگ و خورده ای بود بعدش کمپین فصل اول کلیر رو کامل کردم ولی میخوام مال بری و حتی رید مد رو برم مینویسه Instaling.please wait همینجوری لود میکنه نمیره داخل مشکل کجاست ؟ :((

خب تمومش کردم
استیو که نبود ( لااقل تا اینجا ) حالا تو اضافات شاید بیاد , شایدم نیــــــــــــــــــــاد
کسی هم آخرش نمرد . همه زنده و سر حال
پایان دوم بازی در ادامه پایان اول هست . پایان دوم , پایان درست هست
کلیر شبیه ایدا شده بود
بنده خدا الکس چقدر آلبرت رو دوست داشت !!
احتمال زیاد Revelations 3 هم وجود داره
RE7 بزودی
باقیشم بعدا میگم ............

اسپویل نکنید باید یه قانون بن به خاطر اسپویل هم به قوانین بازیسنتر اضافه بشه.

- - -ویرایش - - -

نسخه فیزیکی PS3 لیک شده.حجمش هم 8 گیگ.حجم 4 تا اپیزود با هم 8 گیگ میشه:|
5و6 فکر نکنم چا بشه توش:|

این کاور هم جالبه
Resident-Evil-Revelations-2.jpg

ویرایش:کاور فیکه

این کاور مجله GI بوده ماله چند ماه پیشه خیلی قدیمیه! من مصاحبشو دانلود کردم و همشو گوش کردم آخرش آقای Okabe در مورد رزیدنت ایول 7 میگه که یک تیم دیگه دارن روی این بازی به سختی کار میکنن و هر چی هست ما باید صبر کنیم تا ببینیم چطوریه. چیز خاصی نمیگه.زیاد ذوق نکنید :))

خب تمومش کردم
استیو که نبود ( لااقل تا اینجا ) حالا تو اضافات شاید بیاد , شایدم نیــــــــــــــــــــاد
کسی هم آخرش نمرد . همه زنده و سر حال
پایان دوم بازی در ادامه پایان اول هست . پایان دوم , پایان درست هست
کلیر شبیه ایدا شده بود
بنده خدا الکس چقدر آلبرت رو دوست داشت !!
احتمال زیاد Revelations 3 هم وجود داره
RE7 بزودی
باقیشم بعدا میگم ............

منظورت چیه کلر شبیه ایدا شده بود:d
یعنی کلر هم کاراش مشکوک میزد؟

بچه ها منم دیشب بازی رو شروع کردم :d یه آپدیت 30 - 40 mg ـی کرد و بعدش بازی شروع شد. 2 تا Extra Episode داره که باز هستن! ولی من جرات نکردم شروع کنم چون میترسیدم اسپویل داشته باشه. اما فقط Chapter 1 ـش برام باز بود که احتمال میدم بعد از تموم شدنش چپترهای بعدی هم باز بشه! اسم اون دو تا اپیزود اضافی The Struggle و Little Miss هستش! یه سری Costume هم برای کلیر، مویرا، بری و ناتالیا بازه! وسکر و هانک هم توی Raid Mode باز هستن!

اما خود بازی که همون اوایلش خیلی جالب بود! این زندان اولش منو یاد زندان اسپنسر انداخت، همونی که کریس و جیل توی RE 5 GE داخلش میشن، توی اون چپتر اضافیه!

فقط یکی و دو تا سوال داشتم. یکیش از همون RE 5ـه. اون چپتری که توی RE 5 GE به بازی اضافه میشه (فکر کنم اسمش Lost in Nightmare ) بود، اون عمارت دقیقاً شبیه عمارت اسپنسر هستش! ولی مگه اون عمارت توی شماره 1 منفجر نشد؟ این یکی دیگست؟ توی اروپاست؟ فکر میکنم کریس توی هدفونش بهش میگن Somewhere in Europe !!!!

یه سوال دیگه، این پروژه های بچه های وسکر یا یه همچین چیزی اصلاً چیه؟ میشه یکی لطفاً توضیح بده! من توی همون فایل های RE 5 خوندمش ولی زیاد جدی نگرفتمش و اصلاً چیزی ازش یادم نیست. مثل اینکه این RE: Rev 2 هم مربوطه خیلی به این قضیه!

ممنون!

بچه ها منم دیشب بازی رو شروع کردم :d یه آپدیت 30 - 40 mg ـی کرد و بعدش بازی شروع شد. 2 تا Extra Episode داره که باز هستن! ولی من جرات نکردم شروع کنم چون میترسیدم اسپویل داشته باشه. اما فقط Chapter 1 ـش برام باز بود که احتمال میدم بعد از تموم شدنش چپترهای بعدی هم باز بشه! اسم اون دو تا اپیزود اضافی The Struggle و Little Miss هستش! یه سری Costume هم برای کلیر، مویرا، بری و ناتالیا بازه! وسکر و هانک هم توی Raid Mode باز هستن!

اما خود بازی که همون اوایلش خیلی جالب بود! این زندان اولش منو یاد زندان اسپنسر انداخت، همونی که کریس و جیل توی RE 5 GE داخلش میشن، توی اون چپتر اضافیه!

فقط یکی و دو تا سوال داشتم. یکیش از همون RE 5ـه. اون چپتری که توی RE 5 GE به بازی اضافه میشه (فکر کنم اسمش Lost in Nightmare ) بود، اون عمارت دقیقاً شبیه عمارت اسپنسر هستش! ولی مگه اون عمارت توی شماره 1 منفجر نشد؟ این یکی دیگست؟ توی اروپاست؟ فکر میکنم کریس توی هدفونش بهش میگن Somewhere in Europe !!!!

یه سوال دیگه، این پروژه های بچه های وسکر یا یه همچین چیزی اصلاً چیه؟ میشه یکی لطفاً توضیح بده! من توی همون فایل های RE 5 خوندمش ولی زیاد جدی نگرفتمش و اصلاً چیزی ازش یادم نیست. مثل اینکه این RE: Rev 2 هم مربوطه خیلی به این قضیه!

ممنون!
عمارت اسپنسر تو کوهستان آرکلی ( جنگل ) بود . اطراف راکون سیتی تو آمریکا . تو شماره 1 بود . آخرش شماره 1 هم منفجر میشه
LIN تو اروپا بود . اونجا هم مخفیگاه اسپنسر بود . یکم شبیه هم بودن
پروژه بچه های وسکر هم زیر نظر اسپنسر بود . یه سری از بچه ها که هوششون از بقیه بیشتر بود رو میدزدن و بهشون ویروس میزنن . از اینا فقط البرت و الکس زنده میمونن
توضیح کاملش تو چند 100 صفحه پبش هست
اینی که گفتم کلی بود

عمارت اسپنسر تو کوهستان آرکلی ( جنگل ) بود . اطراف راکون سیتی تو آمریکا . تو شماره 1 بود . آخرش شماره 1 هم منفجر میشه
LIN تو اروپا بود . اونجا هم مخفیگاه اسپنسر بود . یکم شبیه هم بودن
پروژه بچه های وسکر هم زیر نظر اسپنسر بود . یه سری از بچه ها که هوششون از بقیه بیشتر بود رو میدزدن و بهشون ویروس میزنن . از اینا فقط البرت و الکس زنده میمونن
توضیح کاملش تو چند 100 صفحه پبش هست
اینی که گفتم کلی بود
آهان پس، ممنون. تعجب میکردم چرا اینقدر شبیه هستن! فقط منظورت رو از LIN متوجه نشدم!؟!؟
پروژه بچه های وسکر رو هم والا فکر نکنم الان بتونم توی چند 100 صفحه پیش :-o پیدا کنم. دارم ذره ذره میخونم ولی اگه اطلاعات کامل تری رو الان داشته باشم خیلی بهتره! اینجوری راحت تر rev 2 رو میفهمم!
آقا ولی واقعاً این شماره هیچ ربطی به Rev 1 نداره :| تنها چیزی که از Rev 1 به ارث برده به نظرم فقط شکل و شمایل Inventory ـشه :d

ممنون!

اپیزود چهارم از بازی رزیدنت ایول رولیشنز 2 به همراه دو اپیزود اضافی با نام Struggle و Little Miss منتشر شد.
در اپیزود Struggle مویرا به کمک یک پیرمرد (که در اپیزود سوم حضور داشت) برای نجات از جزیره وحشت با به جنگ با هیولاها میرود. این داستان کشکمش و رستگاری مویراست.
در اپیزود Little Miss ناتالیا خواب میبیند که عروسک مورد علاقه اش Lottie گم شده است وقتی بیدار میشود با شخصیت دیگری از خودش روبرو میشود ناتالیا مطمعن نیست که خواب میبیند یا بیدار است. آنها به کمک هم برای پیدا کردن Lottie به راه می افتند و این داستان ماجراجویی مرموز ناتالیا است.
هر دوی این اپیزود ها نگاه ژرف تری به شخصیت های مویرا و ناتالیا خواهند انداخت.

منبع پیج طرفداران Resident Evil در FB!

[video=youtube;FwkKKbqTyyg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FwkKKbqTyyg[/video]

آهان پس، ممنون. تعجب میکردم چرا اینقدر شبیه هستن! فقط منظورت رو از LIN متوجه نشدم!؟!؟
پروژه بچه های وسکر رو هم والا فکر نکنم الان بتونم توی چند 100 صفحه پیش :-o پیدا کنم. دارم ذره ذره میخونم ولی اگه اطلاعات کامل تری رو الان داشته باشم خیلی بهتره! اینجوری راحت تر rev 2 رو میفهمم!
آقا ولی واقعاً این شماره هیچ ربطی به Rev 1 نداره :| تنها چیزی که از Rev 1 به ارث برده به نظرم فقط شکل و شمایل Inventory ـشه :d
LIN کوتاه شده List In Nightmare
اطلاعات کامل تری نمیخواد ! فقط همین که الکس یک از بازمانده های پروژه بود و تو تمام این سالها داشته تحقیقات خودش رو میکرده
یه چیزایی از REV1 میگن مربوط به خیانت مرگان و ... ولی زیاد مهم نبود . تو دیالوگ ها بین کلیر و مویرا رد بدل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or