بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تو که اویل را از 5 شروع کردی چی میگی! ان موقع که ما پیش ازوقایع رزیدنت اویل را ترجمه کردیم تو کجا بودی؟! اینو بهت گفتم تا دیگه تیکه نندازی!:)

چیو باید قبول کنیم! ان طرف طوری حرف میزنه انگار بیشتر از میکامی میدونه! باید به یک سری چیزها پایبند بود!

امده میگه البرت وسکر دشمن کریس ردفیلد هست! اخه مرد مومن البرت وسکر یک فرد ایدئولوژیک و یک خیانتکار که حتی به بهترین دوستش ولیام برکین هم خیانت میکنه! با یک ارزو و ساختن یک جهان که تو ان خدایی کنه! بعد ان اقا داستان را میبره تو 3 تا شخصیت و بعد میگه...........

ما حرفامون را قبلا زدیم . حوصله تکرارشو ندارم. ببین بچه جان برو با هر کی که قبول داری حرف بزن راجع به داستان 5. اگه به حرف ها من نرسیدی هر چی میخوای بگو! بابا ان دوستت هنوز نمیدونه عناصر یک داستان خوب چیه=))

راجع به علی ( sog eros) هم من خیلی قبولش دارم و نمیدونم ان طرف از چی ناراحت شده. علی یکی از بچه هایی بود که من راحت باهاش بحث کردم;)

این حرف رو به هیچ عنوان قبول ندارم:| من الان برات کلی ادم جور میکنم که بازی رو از اویل 1 شروع کردن اونوقت حتی نمیدونن البرت وسکر یا کریس ردفیلد یا جیل ولنتاین کی هست...مهم درکی هست که طرف از بازی داره نه اینکه بازی رو از کی شروع کرده ...الان چون من دیر با عنوان اویل رو اشنا شدم دلیلی بر این نیست که چیزی از داستان یا میکامی ندونم به هزار بدبختی که شده همه سری های اویل (حتی همون فرعی های محض) رو جور کردم و حتی تمام فایلها رو بدون اینکه یه کلمه عقب و جلو کنم خوندم ( مهم نیست که از همون سال 1998 بازی رو شروع کرده باشی چون شما اویل رو از اول بازی کردین دلیلی نمیشه بیاین اینجا منو مسخره کنین از این شکلک ها بذارین)
اصن حرف منو نه !برین از همون علی که قبولش دارین بپرسین من که داستان رو
از 5 شروع کردم بهتر از داستان درک دارم یا شما؟
شما میگی کلر ردفیلد از لیان نقش پایین تری داره چون 15 سال نیاوردنش اینم شد دلیل:)) یا البرت وسکر باید میموند و نمیمرد و داستان ادامه داشت در صورتی که کلر بود که دوباره باعث ارتباط داستانی کریس و وسکر شد چون قبل از اون کریس فکر میکرد البرت مرده
(بعد از حادثه عمارت) و اگه البرت وسکر زنده بود و تو 6 بود چی میخواستی ببینی! لابد مبارزه لیان و وسکر:)) یا رویاروی البرت و جیک (والا با این کارگردان دریبری بهتر از این هم انتظار نبود!)
در ضمن اسم چن تا از این نویسنده هارو بگین ما هم بدونیم... نکنه منظورتون منتقدای ign که بازی رو انحصارا تو یه سری میبینن یا طرفدارای لیان هست که داستان های عاشقانه لیان و ایدا رو مینویسن یا ...
والا ما هرچی طرفدار اصیل بازی رو (چه ایرانی چه ژاپنی چه انگلیسی ) ازشون درباره اویل 5 پرسدیم گفتن بهترین و مناسبترین داستان مربوط به 5 بود چون جمع کردن داستان بعد از این همه سال و این همه حاشیه سازی کار واقعا دشواریه

درباره نیما:
بنده خدا کی همچین حرفی رو زد؟:| شما اصن یه پستشتشو درست و حسابی نخوندید! حتی یه دلیل قانع کننده هم در مقابل پستهاش نتونستید بدید و چند ماه غیبتون میزد این همه پست ا نیما ردفیلد خوندم و ندیدم بگه وسکر نقشش محدود به دشمنی با کریسه وسکر ..حتی کریس رو ادم به حساب نمیورد و دست کمش میگرف برای همین شکست خورد! نیما اینو گفته بود : خط اصلی داستان مربوط میشه سرگذشت و اقامات کریس،وسکرو اسپنس و ماجرا ربکا، بیلی، لیان و... تقریبا فرعی محسوب میشدن! والا نیما به نظرم درک کاملا درستی از وسکر داره و اینیکه باید نظراتش رو اصلاح کنه شمایید و بهتره استدلاتون عوض کنین چون واقعا عذر میخوام میگم ولی بچه گانه هست که بگید چون من اویل 5 رو رفتم درک درستی از اویل ندارم و چون شما خیلی سال پیش اویل رو بازی کردین خیلی بیشتر از من میدونین مثه پز دادن بچه های ابتدایی برای اول رسیدن به کلاس میمونه

منم اویل رو با کلاسیک ها شروع کردم ولی هیچ وقت با داستانش کاری نداشتم. شاید برا همینه که بعد از کلاسیکا دیگه اصلا متوجه اویل بودنشون نمیشدم.

میتونم ازتون خواهش کنم با جواب ندادن به پست های چیپ و بی ارزش یه سری، سطح تاپیک رو پایین نیارین و از تبدیل شدن تاپیک به کودکستان، جلوگیری کنید؟
=============================================
احتمالا باس فایت بشه
باس فایت که بعید میدونم بشه. ولی فکر کنم یه چیزی مثل وسکر بشه که ویروس اونو نابود نکرد و توانایی هاش رو ارتقا داد. اینم همینطوره. اینکه میتونه جای دشمن ها رو بفهمه و اشیا مخفی رو پیدا کنه. اختمال میدم قدرت های دیگه ای هم داشته باشه که به وقتش رو میکنه:d

میتونم ازتون خواهش کنم با جواب ندادن به پست های چیپ و بی ارزش یه سری، سطح تاپیک رو پایین نیارین و از تبدیل شدن تاپیک به کودکستان، جلوگیری کنید؟
=============================================

باس فایت که بعید میدونم بشه. ولی فکر کنم یه چیزی مثل وسکر بشه که ویروس اونو نابود نکرد و توانایی هاش رو ارتقا داد. اینم همینطوره. اینکه میتونه جای دشمن ها رو بفهمه و اشیا مخفی رو پیدا کنه. اختمال میدم قدرت های دیگه ای هم داشته باشه که به وقتش رو میکنه:d

من 2 تا احتمال دیگه هم میدم
1 - مثل مانوئلا تو Darkside Chronicles باشه . (همون قدرتی که تو هم میگی )
2 - بهمون در آخر کمک میکنه تا باس آخر ( الکس یا هر کس دیگه ای ) رو بکشیم

آره عزیزم، فوق‌العاده مشکوکه شخصیتش. ناتالیا توی سناریو کلیر هم دیده شد توی زندان! چجوری رفته تو و چجوری بی‌رد و نشون بیرون اومده همش سواله. اما چیزی که ذهن منو مشغول کرده حرف بری انتهای اپیزود هست! That was logged six months ago!

چرا الکس وسکر هم باید دست بند داشته باشه؟! شاید سیستم کنترل روی خودش هم اعمال شده. توسط کی؟ شاید هم برای صحبت و کنترل بقیه هست که توی یک دست بند، اونم درست شکل بقیه، بعید به نظر میاد.
و چرا سازنده‌ها قبل از عرضه گفتن ویروسی در کار نیست در حالی که از همون اسم سابقش می‌دونستیم انهنسد ورونیکا وجود داره. با اوروبوروس هم رسما رو به رو شدیم!

توی بازی گفته میشه این دست بند ها 4تا رنگ دارن و هر کدوم یه وضعیتی رو نشون میدن:

سبز: عادی
زرد: استرس
نارنجی: ترس
قرمز: تغییر/تبدیل شدن
البته عزیزم یه مقدار تغییر داشت. زرد نداشت؛ نارنجی استرس بود و قرمز چشمک زن ترس.

آخرین ویرایش:
بی خیال بابا بحث کردن فایده نداره! باید وقتمو صرف ترجمه خبر و.. بکنم! من معمولا پست های که حرف بیخود توش باشه جواب نمیدم! ان غیبت من به خاطر مشکلات سربازی بود که خداراشکر داره حل میشه! نیما ردفیلد هیچی نمیدونه جز یک سری تفکرات مسخره! به هر حال کسی که داستان رزیدنت را مساوی با شیطان پرستی میدونه من دیگه حرفی باهاش ندارم. ان پست ها من حوصله جواب دادن نداشتم. البته ما قبلا بحث کرده بودیم. اصلان من نمیدونم این اینجا چیکار میکنه! نه گیمر نه هیچی! 4 تا مطلب فارسی خونده و برای خودش رویا پردازی کرده امده اینجا!;;)

در رابطه با علی هم من نگفتم همه حرفاشو قبول دارم گفتم کاربر منطقی هست همین!

چون اینجا تاپیک رزیدنت هست و خالق رزیدنت اویل هم روی چشم همه جا داره نزدیک به دو ماه پیش مراسم پلی استیشن اواردز 2014 برگزار شد و در ان از استاد میکامی تقدیر شد. ویدیو را کامل داشتم ولی چون زیاد بود نتونستم اپلود کنم. به همین خاطر از دوست خوبم حامد خواهش کردم ان قسمت که مربوط به استاد میشه را اپلود کنه. میتونید ببنید. استاد میاد روی سن. ماشالا استاد

PlayStation® Awards 2014

فعلا:p

اصلان من نمیدونم این اینجا چیکار میکنه! نه گیمر نه هیچی! 4 تا مطلب فارسی خونده و برای خودش رویا پردازی کرده امده اینجا!;;)
چه اعجوبه‌ای که با همون 4 تا مطلب زیرو بالای نسخه‌ی بعدی رو قبل عرضه اومد و با رنگ قرمز نوشت! اون هم بین باسوادایی که مرد بودن الکس وسکر رو اثبات شده می‌دونستن!!!
نیما داستان رو 0 تا 100 از بره. تا جایی که امروز درست مثل سازنده‌هاش فکر می‌کنه!! گفتن از بی‌اطلاعیش توهین به شعور ماست بهزاد جان.
بهتر نیست حالا که یه مدتی برای لوث نشدن بازی این‌جا نیست، حرفی پشتش نگیم؟

باید وقتمو صرف ترجمه خبر و.. بکنم! من معمولا پست های که حرف بیخود توش باشه جواب نمیدم! ان غیبت من به خاطر مشکلات سربازی بود که خداراشکر داره حل میشه! نیما ردفیلد هیچی نمیدونه جز یک سری تفکرات مسخره! به هر حال کسی که داستان رزیدنت را مساوی با شیطان پرستی میدونه من دیگه حرفی باهاش ندارم. ان پست ها من حوصله جواب دادن نداشتم. البته ما قبلا بحث کرده بودیم. اصلان من نمیدونم این اینجا چیکار میکنه! نه گیمر نه هیچی! 4 تا مطلب فارسی خونده و برای خودش رویا پردازی کرده امده اینجا!;;)

در رابطه با علی هم من نگفتم همه حرفاشو قبول دارم گفتم کاربر منطقی هست همین!

چون اینجا تاپیک رزیدنت هست و خالق رزیدنت اویل هم روی چشم همه جا داره نزدیک به دو ماه پیش مراسم پلی استیشن اواردز 2014 برگزار شد و در ان از استاد میکامی تقدیر شد. ویدیو را کامل داشتم ولی چون زیاد بود نتونستم اپلود کنم. به همین خاطر از دوست خوبم حامد خواهش کردم ان قسمت که مربوط به استاد میشه را اپلود کنه. میتونید ببنید. استاد میاد روی سن. ماشالا استاد

PlayStation® Awards 2014

میگم بهتره این حرف رو بذاریم با وقتی که خود نیما هست بگیم ...
اون مطلبی که پررنگ کردم کاملا نشون میده که شما اصلا به پستهای نیما یه نگاه ننداختین کسی که 4 تا مطلب سطحی از اویل خونده عمرا اینقدر درک عمیقی نسبت به بازی داشته باشه فقط 4 تا مطلب روزنامه وار میدنه و بس! در صورتی که استدلال های نیما به حدی قوی بودن که به راحتی تونست ذهن نویسنده داستان رو بخونه
خدا وکیلی! اکثرما (از جمله خود من) فکر میکردیم الکس وسکر مرده و اون صدا صدای انته در صورتی که نیما با استدلال دقیق فایلها و داستانهای گذشته و هم چنین تریلر تونست قشنگ اثبات کنه که الکس زنه و واقعا هم همین بود.
به هر حال بهتره صبر کنیم شاهد این باشیم تمام پستهای نیما درست بوده

کسی لینک دانلود اپیزود 2 بلک باکس رو داره؟
حمید فکر نکنم هنوز اومده باشه بلک باکسش.
================
آقا این Raid Mode خیلی عالیه! خواستم برای دفعه سوم اپیزود اول رو بازی کنم که گفتم برم ببینم Raid Mode چجوریه که 2 ساعت مشغولم کرد:d اوایل کلا حالم از این بخش ها به هم میخوره (توی هر RE) ولی این یکی یه طرز خیلی خوبی بهم میچسبه:d

================
آقا این Raid Mode خیلی عالیه! خواستم برای دفعه سوم اپیزود اول رو بازی کنم که گفتم برم ببینم Raid Mode چجوریه که 2 ساعت مشغولم کرد:d اوایل کلا حالم از این بخش ها به هم میخوره (توی هر RE) ولی این یکی یه طرز خیلی خوبی بهم میچسبه:d
نکته خوبی که ازش دیدم این بود که به مپ بازی دست نزده بودن. شایدم باشه من هنوز ندیدم! ایراد من از رید مود همیشه اکشن کردن اتمسفر مپی بود که قرار بود داخل بازی جو ساکت و مرموزی داشته باشه.
تا این‌جا که من مپی از خود بازی ندیدم.
Ivy University هم بدجوری سخته!

- - -ویرایش - - -

کسی لینک دانلود اپیزود 2 بلک باکس رو داره؟
عزیزم واسه یک اپیزود اون‌قدری تفاوت نداره. 2، 3 گیگه نهایتش. کدکس رو دانلود کن.

نکته خوبی که ازش دیدم این بود که به مپ بازی دست نزده بودن. شایدم باشه من هنوز ندیدم! ایراد من از رید مود همیشه اکشن کردن اتمسفر مپی بود که قرار بود داخل بازی جو ساکت و مرموزی داشته باشه.
تا این‌جا که من مپی از خود بازی ندیدم.
Ivy University هم بدجوری سخته!

- - -ویرایش - - -

عزیزم واسه یک اپیزود اون‌قدری تفاوت نداره. 2، 3 گیگه نهایتش. کدکس رو دانلود کن.

lچرا همون قبلی کدکسش 6 گیگ بود ولی بلک باکیش 2.5 :|

================

من بازی کردم raid mode اینو بازم خوشم نیومد. بازی خیلی آسونه توقع داشتن سخت تر باشه.

من بازی کردم raid mode اینو بازم خوشم نیومد. بازی خیلی آسونه توقع داشتن سخت تر باشه.
حمید جلوتر برو ببین چجوری - ببخشین - پارت میکنن:d
من که 3تا از مراحل خیلی شیک و مجلسی زیرش زاییدم. اوایلش آسونه ولی مراحل بعدش خوشگل همه از بیخ و بن Elite هستن و نمیفهمی توی نیم وجب جا چیکار بکنی:d
============
راستی علی متاسفانه یکی از نقشه های خود REV 2 هم رویت شد:( ولی با این حال بدک نبود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or