تو که اویل را از 5 شروع کردی چی میگی! ان موقع که ما پیش ازوقایع رزیدنت اویل را ترجمه کردیم تو کجا بودی؟! اینو بهت گفتم تا دیگه تیکه نندازی!
چیو باید قبول کنیم! ان طرف طوری حرف میزنه انگار بیشتر از میکامی میدونه! باید به یک سری چیزها پایبند بود!
امده میگه البرت وسکر دشمن کریس ردفیلد هست! اخه مرد مومن البرت وسکر یک فرد ایدئولوژیک و یک خیانتکار که حتی به بهترین دوستش ولیام برکین هم خیانت میکنه! با یک ارزو و ساختن یک جهان که تو ان خدایی کنه! بعد ان اقا داستان را میبره تو 3 تا شخصیت و بعد میگه...........
ما حرفامون را قبلا زدیم . حوصله تکرارشو ندارم. ببین بچه جان برو با هر کی که قبول داری حرف بزن راجع به داستان 5. اگه به حرف ها من نرسیدی هر چی میخوای بگو! بابا ان دوستت هنوز نمیدونه عناصر یک داستان خوب چیه
راجع به علی ( sog eros) هم من خیلی قبولش دارم و نمیدونم ان طرف از چی ناراحت شده. علی یکی از بچه هایی بود که من راحت باهاش بحث کردم![]()
این حرف رو به هیچ عنوان قبول ندارم
من الان برات کلی ادم جور میکنم که بازی رو از اویل 1 شروع کردن اونوقت حتی نمیدونن البرت وسکر یا کریس ردفیلد یا جیل ولنتاین کی هست...مهم درکی هست که طرف از بازی داره نه اینکه بازی رو از کی شروع کرده ...الان چون من دیر با عنوان اویل رو اشنا شدم دلیلی بر این نیست که چیزی از داستان یا میکامی ندونم به هزار بدبختی که شده همه سری های اویل (حتی همون فرعی های محض) رو جور کردم و حتی تمام فایلها رو بدون اینکه یه کلمه عقب و جلو کنم خوندم ( مهم نیست که از همون سال 1998 بازی رو شروع کرده باشی چون شما اویل رو از اول بازی کردین دلیلی نمیشه بیاین اینجا منو مسخره کنین از این شکلک ها بذارین)اصن حرف منو نه !برین از همون علی که قبولش دارین بپرسین من که داستان رو از 5 شروع کردم بهتر از داستان درک دارم یا شما؟
شما میگی کلر ردفیلد از لیان نقش پایین تری داره چون 15 سال نیاوردنش اینم شد دلیل
یا البرت وسکر باید میموند و نمیمرد و داستان ادامه داشت در صورتی که کلر بود که دوباره باعث ارتباط داستانی کریس و وسکر شد چون قبل از اون کریس فکر میکرد البرت مرده (بعد از حادثه عمارت) و اگه البرت وسکر زنده بود و تو 6 بود چی میخواستی ببینی! لابد مبارزه لیان و وسکر
یا رویاروی البرت و جیک (والا با این کارگردان دریبری بهتر از این هم انتظار نبود!)در ضمن اسم چن تا از این نویسنده هارو بگین ما هم بدونیم... نکنه منظورتون منتقدای ign که بازی رو انحصارا تو یه سری میبینن یا طرفدارای لیان هست که داستان های عاشقانه لیان و ایدا رو مینویسن یا ...
والا ما هرچی طرفدار اصیل بازی رو (چه ایرانی چه ژاپنی چه انگلیسی ) ازشون درباره اویل 5 پرسدیم گفتن بهترین و مناسبترین داستان مربوط به 5 بود چون جمع کردن داستان بعد از این همه سال و این همه حاشیه سازی کار واقعا دشواریه
درباره نیما:
بنده خدا کی همچین حرفی رو زد؟
شما اصن یه پستشتشو درست و حسابی نخوندید! حتی یه دلیل قانع کننده هم در مقابل پستهاش نتونستید بدید و چند ماه غیبتون میزد این همه پست ا نیما ردفیلد خوندم و ندیدم بگه وسکر نقشش محدود به دشمنی با کریسه وسکر ..حتی کریس رو ادم به حساب نمیورد و دست کمش میگرف برای همین شکست خورد! نیما اینو گفته بود : خط اصلی داستان مربوط میشه سرگذشت و اقامات کریس،وسکرو اسپنس و ماجرا ربکا، بیلی، لیان و... تقریبا فرعی محسوب میشدن! والا نیما به نظرم درک کاملا درستی از وسکر داره و اینیکه باید نظراتش رو اصلاح کنه شمایید و بهتره استدلاتون عوض کنین چون واقعا عذر میخوام میگم ولی بچه گانه هست که بگید چون من اویل 5 رو رفتم درک درستی از اویل ندارم و چون شما خیلی سال پیش اویل رو بازی کردین خیلی بیشتر از من میدونین مثه پز دادن بچه های ابتدایی برای اول رسیدن به کلاس میمونه

ولی با این حال بدک نبود:d