Little John
کاربر سایت
داداش سینا دقت کردی قبل از اینکه کلیر از خواب بیدار بشه، سایه یه نفر پشت در سلولش دیده میشه؟
به نظرت یه افلکتد هست یا الکس؟
نه فکر نکنم الکس باشه . الکس داشت از تو دوربین ( اتاق کنترل ) میپاییدشون
داداش سینا دقت کردی قبل از اینکه کلیر از خواب بیدار بشه، سایه یه نفر پشت در سلولش دیده میشه؟
به نظرت یه افلکتد هست یا الکس؟
3 که نه ولی RE2 رو یه گروه دیگه داره میسازه که ریمستر نیست
خودشون دارن با دوربین چدید از RE2 قدیم , RE2 ای جدید میسازن با همون لوکسینها و ..........
فقط دوربین و گرافیم تغییر کرده
خیلی وقت هم هست که خبری ازشون نیست
يعني دارن RE2 با دوربين جديد و بالا بردن گرافيك ميسازن؟ كلاسيك نيست مثل رزيدنت اويل ريمستر؟
خب همون ريمستر حساب ميشه يه جورايي
گروه ديگه مگه اجازه ي ساخت داره ؟! اين ip براي كپكام هست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نیما اطلاعاتش در مورد داستان بازی خیلی زیاده و قابل تحسینه=d>. ولی اطلاعات درمورد داستان که آدمو خدای اون بازی نمیکنه! در کل به کسی خداوند اون بازی میگن که عملی حرفی واس گفتن داشته باشه کسی عملیش بسیار ضعیف باشه ولی اطلاعتش بسیار قوی خدای اون بازی نمیشه. ممکنه بهتون بر بخوره ولی من منظوری ندارم محض شفاف سازی گفتم یه مقدار منتقی به حرفم نگاه کنید. باید میگفتی از فن های قدیمی و اورج هس و کسی از نظر اطلاعات در مورد داستان نمیتونه باهاش کل بندازه. اگه اینو میگفتی کاملا موافق بودم. مثلا این یارو 830 هزار تو مرسناریز public assambly map Re5 تکنفره زده . شاید چیزی در حدود 2 3 سال فشرده بازی کرده حداقل روزی 15 ساعت تا اینو تونسته بزنه بده یوتیوب کفره رکوردشraying: کسی مرسناریز رفته باشه اینو ببینه میدونه من چی میگم ولی این یارو جرات نداره بگه من خدای اون بازیم چون گنده تر از اینم زیاده تو لیدربورد 1 میلیون هم زدن تکنفره
همه قدیمی
همه استاد
همه هاردکور
همه ریزبین
همه تیزبین
همه مقاله نویس
همه 0 تا 100 رزیدت اویل ( ایول )
همه اون موقعها
همه این موقعها
همه ایرانی همه خارجی
....
خسته نشدید انقدر این چیزا رو به رخ هم کشیدید ؟؟؟
چی بهتون میدن این حرفا رو میزنین ؟ ؟
-------------------------------------------------------------------------
تونی بزنیم برای داستان رولیشنز 2 ؟
احتیاجی به اطلاع رسانی نیست . قابل مشاهده هست . از روی پست ها کاملا مشخصه کی دنبال چی هستنه، من فقط از منظر داستان و اطلاعات و درک کلی سری گفتم.
- - -ویرایش - - -
اگر چیزی میدادن من خیلی زودتر این موارد رو به اطلاع میرسوندم(!!) تا وقتی یه نفر کم بیاره از قدیمی بودن مایه نذاره. تو جواب یه مقاله منطقی نره و یه ماه بعد بیاد به جای منطق شروع کنه از گفتن مواردی که نام بردی. من هیچ ادعایی ندارم. به خصوص امروز که دیگه به طور حرفهای دنبال نمیکنم و زندگیم رو وقف کامل کارم کردم.
احتیاجی به اطلاع رسانی نیست . قابل مشاهده هست . از روی پست ها کاملا مشخصه کی دنبال چی هست
اگر هم منظورت اون رفیقتونه که خاله شوهر خالش رو میاورد تو تایپیک !! اون وکیل وصی نمیخواد , اون از پس خودش بر میاد .
یا اون رفیقت که میشینه گپ میزنه
منطق زمانی هست که خود کپکام اون چیزا رو تایید کنه . هر چقدر هم درست باشه وقتی تایید نشه از سمت سازنده یا فایلی چیزی نباشه . تا آخر دنیا هم بگید فقط گفتیدو گفتید
مثل زمانیکه میگفتن Nero پسر Vergil هست ولی مدرکی تو بازی نبود . 1 سال بعد خود کپکام تایید کرد .
یکی بود میگفت مدیر شرکتم وقت ندارم ( !!! ) بعد صبح تا شب اینجا بود . میشناسیش که ؟
گفتن مدیر شرکت بودن یا لیسانس فلان داشتن یا با اون نویسنده از اون سایت معاشرت داشتن , فول تایم کارکردن , مقاله این اونو خوندن , اون موقع که اینترنت نبود من این بودم یا اون بودم
دردی رو دوا نمیکنه !! که شماها یکی در میون تو هر صفحه میگید
همین قسمت کافیه . مرسی مرسی مرسیاونجا هم دقیقا نیاز بود تا به تو بگم. بله عزیزم، من مدیر شرکت بودم و فعلا دفتر اختصاصی خودم رو دارم. همین الآن دو تا دانشگاه مملکت توی دستمه به اضافه پروژههای خارج از شهر و مدام بین راهم. کافیه اسم دانشگاهها رو بخوای و یه تماس بگیری! پس فکر نکن برای کلاس گذاشتن دروغ سر هم میکنم. اینجا سرگرمی بندهست که تو کوچکترین استراحت با تبلت میام یه سر میزنم. از گفتن این موارد متنفرم اما هر بار مسئلهای پیش اومده که مجبور شدم! حالا هم تو اومدی از زیر خاک چیزی کشیدی بیرون! اینقدر خاطرش تلخ بوده؟
کی کدوم چیزا رو بیاد تأیید کنه عزیز دلم؟ من از مقالهی نیما گفتم.
کسی نیاز نداره یکی بیاد تأیید کنه الان شبه یا روز! مردم شعور دارن. استدلال میکنن.
دردی نبوده که بخواد دوا بشه مگر دردی باشه که سوزش بعد سالها خاطره توی ذهن آدم بذاره! نه من دنبال درد دوا کردن نیستم. اینجا کسی دردی نداره اگر شما داری.
این روزا چقر دیر میگذره
چرا نسخه فیزیکی زودتر عرضه نمیشه
علی جان این پستتو کاملا قبول دارم و گفتم بهتره علنا بگم تا بیام لایک کنم و برممن چجوری بهت بگم هم الکس هست هم اون زنه هست و هم اوروبوروس و تازه توی اپیزود اول هم باهاش رو به رو میشیم!؟b-)
البته نیما با رفتن سناریو کلیر تو همین اپیزود قطعی میشه فکرش. وقت همه چیز برای فرار محیا میشه زنه در کل سلولها رو باز میکنه و سه تا گارد و کلی افلکتد میریزن سرش فقط و فقط به منظور کشتن. آنت بیرکین که با کلیر دشمنی نداره! گزینه دوم الکسه! البته به نظرتون اگر فکرش قطعی نبود اینجور قبل رلیز میومد مینوشت همه رو؟
خداوند رزیدنت ایولی! خیلی راحت میتونم بگم کسی گندهتر از تو تو این انجمن وجود نداره.
هر کسی که این پست رو لایک میکنه با من موافقه.

بچه ها دارم دیونه میشماین روزا چقر دیر میگذره
چرا نسخه فیزیکی زودتر عرضه نمیشه
علی جان این پستتو کاملا قبول دارم و گفتم بهتره علنا بگم تا بیام لایک کنم و برم
به نظر منم نیما خدای اویله! و همچنین دید کاملا درستی از بازی داره و اویل رو فقط تو یه کاراکتر پرفروش نمیبینه و برای هر حرفش یه مدرک درست و حسابی داره که همه رو قانع میکنه و دلیل اینکه پیش بینی هاش درست بود استنادهای عمیقی بود که داشت نه طرفداری های سطحی و بچه گانه
متاسفانه تو کل جهان (اغراق نکردم) یه سری ادم رو میبینیم که در حین پوچی کامل فقط ادعا دارن در حالی که هیچی نمیدونن و حاضر نیستن46می%3lط در bu06CC کسی رو بشنون مثه یکی از طرفدار های انگلیس اویل که ص46مFه مبارزه لیان و کریس رو بهترین ص46مFه میدونست و جالبه طرف خوشو فن اصیل اویل خطاب میکرد
الان دیگه مشخص شده که بعد از کریس کلر مهمترین شخصیت بازی م46م3وب میشه این دیگه از بدیهیاته که بعضی ها نمیخوان قبول کنن چون از یه کاراکتر دیگه خوششون میاد

کسی به یه موضوع خیلی مهم دقت کرد؟
توی بازی گفته میشه این دست بند ها 4تا رنگ دارن و هر کدوم یه وضعیتی رو نشون میدن:
سبز: عادی
زرد: استرس
نارنجی: ترس
قرمز: تغییر/تبدیل شدن
و دقت کردین دست بند ناتالیا کلا قرمزه؟:d