بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

داداش سینا دقت کردی قبل از اینکه کلیر از خواب بیدار بشه، سایه یه نفر پشت در سلولش دیده میشه؟
به نظرت یه افلکتد هست یا الکس؟
نه فکر نکنم الکس باشه . الکس داشت از تو دوربین ( اتاق کنترل ) میپاییدشون

3 که نه ولی RE2 رو یه گروه دیگه داره میسازه که ریمستر نیست
خودشون دارن با دوربین چدید از RE2 قدیم , RE2 ای جدید میسازن با همون لوکسینها و ..........
فقط دوربین و گرافیم تغییر کرده
خیلی وقت هم هست که خبری ازشون نیست

يعني دارن RE2 با دوربين جديد و بالا بردن گرافيك ميسازن؟ كلاسيك نيست مثل رزيدنت اويل ريمستر؟
خب همون ريمستر حساب ميشه يه جورايي
گروه ديگه مگه اجازه ي ساخت داره ؟! اين ip براي كپكام هست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

يعني دارن RE2 با دوربين جديد و بالا بردن گرافيك ميسازن؟ كلاسيك نيست مثل رزيدنت اويل ريمستر؟
خب همون ريمستر حساب ميشه يه جورايي
گروه ديگه مگه اجازه ي ساخت داره ؟! اين ip براي كپكام هست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام،یه گروه از فن ها هستن که میسازنش،بازی هم رایگانه پس کپکم چیزی نمیتونه بگه.اگه هم بگه خودشو خراب کرده:d
تریلر هاش موجوده تو اینترنت.

نیما اطلاعاتش در مورد داستان بازی خیلی زیاده و قابل تحسینه=d>. ولی اطلاعات درمورد داستان که آدمو خدای اون بازی نمیکنه! در کل به کسی خداوند اون بازی میگن که عملی حرفی واس گفتن داشته باشه کسی عملیش بسیار ضعیف باشه ولی اطلاعتش بسیار قوی خدای اون بازی نمیشه. ممکنه بهتون بر بخوره ولی من منظوری ندارم محض شفاف سازی گفتم یه مقدار منتقی به حرفم نگاه کنید. باید میگفتی از فن های قدیمی و اورج هس و کسی از نظر اطلاعات در مورد داستان نمیتونه باهاش کل بندازه. اگه اینو میگفتی کاملا موافق بودم. مثلا این یارو 830 هزار تو مرسناریز public assambly map Re5 تکنفره زده . شاید چیزی در حدود 2 3 سال فشرده بازی کرده حداقل روزی 15 ساعت تا اینو تونسته بزنه بده یوتیوب کفره رکوردش:praying: کسی مرسناریز رفته باشه اینو ببینه میدونه من چی میگم ولی این یارو جرات نداره بگه من خدای اون بازیم چون گنده تر از اینم زیاده تو لیدربورد 1 میلیون هم زدن تکنفره

نه، من فقط از منظر داستان و اطلاعات و درک کلی سری گفتم.

- - -ویرایش - - -

همه قدیمی
همه استاد
همه هاردکور
همه ریزبین
همه تیزبین
همه مقاله نویس
همه 0 تا 100 رزیدت اویل ( ایول )
همه اون موقعها
همه این موقعها
همه ایرانی همه خارجی
....
خسته نشدید انقدر این چیزا رو به رخ هم کشیدید ؟؟؟
چی بهتون میدن این حرفا رو میزنین ؟ ؟
-------------------------------------------------------------------------
تونی بزنیم برای داستان رولیشنز 2 ؟

اگر چیزی می‌دادن من خیلی زودتر این موارد رو به اطلاع می‌رسوندم(!!) تا وقتی یه نفر کم بیاره از قدیمی بودن مایه نذاره. تو جواب یه مقاله منطقی نره و یه ماه بعد بیاد به جای منطق شروع کنه از گفتن مواردی که نام بردی. من هیچ ادعایی ندارم. به خصوص امروز که دیگه به طور حرفه‌ای دنبال نمی‌کنم و زندگیم رو وقف کامل کارم کردم.

برای پیدا کردن تلفظ درست کلمات انگلیسی راه‌های مختلفی وجود داره اما آسون‌ترین گوگل ترنسلیت هست!

آخرین ویرایش:
نه، من فقط از منظر داستان و اطلاعات و درک کلی سری گفتم.

- - -ویرایش - - -

اگر چیزی می‌دادن من خیلی زودتر این موارد رو به اطلاع می‌رسوندم(!!) تا وقتی یه نفر کم بیاره از قدیمی بودن مایه نذاره. تو جواب یه مقاله منطقی نره و یه ماه بعد بیاد به جای منطق شروع کنه از گفتن مواردی که نام بردی. من هیچ ادعایی ندارم. به خصوص امروز که دیگه به طور حرفه‌ای دنبال نمی‌کنم و زندگیم رو وقف کامل کارم کردم.
احتیاجی به اطلاع رسانی نیست . قابل مشاهده هست . از روی پست ها کاملا مشخصه کی دنبال چی هست
اگر هم منظورت اون رفیقتونه که خاله شوهر خالش رو میاورد تو تایپیک !! اون وکیل وصی نمیخواد , اون از پس خودش بر میاد .
یا اون رفیقت که میشینه گپ میزنه
منطق زمانی هست که خود کپکام اون چیزا رو تایید کنه . هر چقدر هم درست باشه وقتی تایید نشه از سمت سازنده یا فایلی چیزی نباشه . تا آخر دنیا هم بگید فقط گفتیدو گفتید
مثل زمانیکه میگفتن Nero پسر Vergil هست ولی مدرکی تو بازی نبود . 1 سال بعد خود کپکام تایید کرد .
یکی بود میگفت مدیر شرکتم وقت ندارم ( !!! ) بعد صبح تا شب اینجا بود . میشناسیش که ؟
گفتن مدیر شرکت بودن یا لیسانس فلان داشتن یا با اون نویسنده از اون سایت معاشرت داشتن , فول تایم کارکردن , مقاله این اونو خوندن , اون موقع که اینترنت نبود من این بودم یا اون بودم
دردی رو دوا نمیکنه !! که شماها یکی در میون تو هر صفحه میگید

احتیاجی به اطلاع رسانی نیست . قابل مشاهده هست . از روی پست ها کاملا مشخصه کی دنبال چی هست
اگر هم منظورت اون رفیقتونه که خاله شوهر خالش رو میاورد تو تایپیک !! اون وکیل وصی نمیخواد , اون از پس خودش بر میاد .
یا اون رفیقت که میشینه گپ میزنه
منطق زمانی هست که خود کپکام اون چیزا رو تایید کنه . هر چقدر هم درست باشه وقتی تایید نشه از سمت سازنده یا فایلی چیزی نباشه . تا آخر دنیا هم بگید فقط گفتیدو گفتید
مثل زمانیکه میگفتن Nero پسر Vergil هست ولی مدرکی تو بازی نبود . 1 سال بعد خود کپکام تایید کرد .
یکی بود میگفت مدیر شرکتم وقت ندارم ( !!! ) بعد صبح تا شب اینجا بود . میشناسیش که ؟
گفتن مدیر شرکت بودن یا لیسانس فلان داشتن یا با اون نویسنده از اون سایت معاشرت داشتن , فول تایم کارکردن , مقاله این اونو خوندن , اون موقع که اینترنت نبود من این بودم یا اون بودم
دردی رو دوا نمیکنه !! که شماها یکی در میون تو هر صفحه میگید

اون‌جا هم دقیقا نیاز بود تا به تو بگم. بله عزیزم، من مدیر شرکت بودم و فعلا دفتر اختصاصی خودم رو دارم. همین الآن دو تا دانشگاه مملکت توی دستمه به اضافه پروژه‌های خارج از شهر و مدام بین راهم. کافیه اسم دانشگاه‌ها رو بخوای و یه تماس بگیری! پس فکر نکن برای کلاس گذاشتن دروغ سر هم می‌کنم. این‌جا سرگرمی بنده‌ست که تو کوچکترین استراحت با تبلت میام یه سر می‌زنم. از گفتن این موارد متنفرم اما هر بار مسئله‌ای پیش اومده که مجبور شدم! حالا هم تو اومدی از زیر خاک چیزی کشیدی بیرون! این‌قدر خاطرش تلخ بوده؟
کی کدوم چیزا رو بیاد تأیید کنه عزیز دلم؟ من از مقاله‌ی نیما گفتم.
کسی نیاز نداره یکی بیاد تأیید کنه الان شبه یا روز! مردم شعور دارن. استدلال می‌کنن.
دردی نبوده که بخواد دوا بشه مگر دردی باشه که سوزش بعد سال‌ها خاطره توی ذهن آدم بذاره! نه من دنبال درد دوا کردن نیستم. این‌جا کسی دردی نداره اگر شما داری.

اون‌جا هم دقیقا نیاز بود تا به تو بگم. بله عزیزم، من مدیر شرکت بودم و فعلا دفتر اختصاصی خودم رو دارم. همین الآن دو تا دانشگاه مملکت توی دستمه به اضافه پروژه‌های خارج از شهر و مدام بین راهم. کافیه اسم دانشگاه‌ها رو بخوای و یه تماس بگیری! پس فکر نکن برای کلاس گذاشتن دروغ سر هم می‌کنم. این‌جا سرگرمی بنده‌ست که تو کوچکترین استراحت با تبلت میام یه سر می‌زنم. از گفتن این موارد متنفرم اما هر بار مسئله‌ای پیش اومده که مجبور شدم! حالا هم تو اومدی از زیر خاک چیزی کشیدی بیرون! این‌قدر خاطرش تلخ بوده؟
کی کدوم چیزا رو بیاد تأیید کنه عزیز دلم؟ من از مقاله‌ی نیما گفتم.
کسی نیاز نداره یکی بیاد تأیید کنه الان شبه یا روز! مردم شعور دارن. استدلال می‌کنن.
دردی نبوده که بخواد دوا بشه مگر دردی باشه که سوزش بعد سال‌ها خاطره توی ذهن آدم بذاره! نه من دنبال درد دوا کردن نیستم. این‌جا کسی دردی نداره اگر شما داری.
همین قسمت کافیه . مرسی مرسی مرسی

از زمان عرضه‌ی اولین شماره عاشق این سری و هوادارهاش شدم و هنوزم در جمع شما لذت می‌برم. حضورم تو این انجمن فقط در این تاپیکه. من یه گیمر نیستم.
این موارد رو فقط در جاهایی که دیدم یه نفر می‌خواد خودش رو در سطح بالاتری از بقیه نشون بده به زبون آوردم. یا دیدم کسی حضور در این‌جا رو منوط به بی‌کاری بچه‌ها دیده! یک استاد میان‌سال دانشگاه که در تماس نزدیک باهاش بودم، یه گیمر بود و به من همیشه توصیه انجام یک بازی در هر شرایط رو می‌کرد.

بچه ها دارم دیونه میشم :| این روزا چقر دیر میگذره:(( چرا نسخه فیزیکی زودتر عرضه نمیشه:((

من چجوری بهت بگم هم الکس هست هم اون زنه هست و هم اوروبوروس و تازه توی اپیزود اول هم باهاش رو به رو می‌شیم!؟b-)
البته نیما با رفتن سناریو کلیر تو همین اپیزود قطعی می‌شه فکرش. وقت همه چیز برای فرار محیا می‌شه زنه در کل سلول‌ها رو باز می‌کنه و سه تا گارد و کلی افلکتد می‌ریزن سرش فقط و فقط به منظور کشتن. آنت بیرکین که با کلیر دشمنی نداره! گزینه دوم الکسه! البته به نظرتون اگر فکرش قطعی نبود این‌جور قبل رلیز میومد می‌نوشت همه رو؟
خداوند رزیدنت ایولی! خیلی راحت می‌تونم بگم کسی گنده‌تر از تو تو این انجمن وجود نداره.
هر کسی که این پست رو لایک می‌کنه با من موافقه.
علی جان این پستتو کاملا قبول دارم و گفتم بهتره علنا بگم تا بیام لایک کنم و برم
به نظر منم نیما خدای اویله! و همچنین دید کاملا درستی از بازی داره و اویل رو فقط تو یه کاراکتر پرفروش نمیبینه و برای هر حرفش یه مدرک درست و حسابی داره که همه رو قانع میکنه و دلیل اینکه پیش بینی هاش درست بود استنادهای عمیقی بود که داشت نه طرفداری های سطحی و بچه گانه
متاسفانه تو کل جهان (اغراق نکردم) یه سری ادم رو میبینیم که در حین پوچی کامل فقط ادعا دارن در حالی که هیچی نمیدونن و حاضر نیستن حرف منطقی کسی رو بشنون مثه یکی از طرفدار های انگلیس اویل که صحنه مبارزه لیان و کریس رو بهترین صحنه میدونست و جالبه طرف خوشو فن اصیل اویل خطاب میکرد:|
الان دیگه مشخص شده که بعد از کریس کلر مهمترین شخصیت بازی محسوب میشه این دیگه از بدیهیاته که بعضی ها نمیخوان قبول کنن چون از یه کاراکتر دیگه خوششون میاد

بچه ها دارم دیونه میشم :| این روزا چقر دیر میگذره:(( چرا نسخه فیزیکی زودتر عرضه نمیشه:((

علی جان این پستتو کاملا قبول دارم و گفتم بهتره علنا بگم تا بیام لایک کنم و برم
به نظر منم نیما خدای اویله! و همچنین دید کاملا درستی از بازی داره و اویل رو فقط تو یه کاراکتر پرفروش نمیبینه و برای هر حرفش یه مدرک درست و حسابی داره که همه رو قانع میکنه و دلیل اینکه پیش بینی هاش درست بود استنادهای عمیقی بود که داشت نه طرفداری های سطحی و بچه گانه
متاسفانه تو کل جهان (اغراق نکردم) یه سری ادم رو میبینیم که در حین پوچی کامل فقط ادعا دارن در حالی که هیچی نمیدونن و حاضر نیستن46می%3lط در bu06CC کسی رو بشنون مثه یکی از طرفدار های انگلیس اویل که ص46مFه مبارزه لیان و کریس رو بهترین ص46مFه میدونست و جالبه طرف خوشو فن اصیل اویل خطاب میکرد:|
الان دیگه مشخص شده که بعد از کریس کلر مهمترین شخصیت بازی م46م3وب میشه این دیگه از بدیهیاته که بعضی ها نمیخوان قبول کنن چون از یه کاراکتر دیگه خوششون میاد

تو که اویل را از 5 شروع کردی چی میگی! ان موقع که ما پیش ازوقایع رزیدنت اویل را ترجمه کردیم تو کجا بودی؟! اینو بهت گفتم تا دیگه تیکه نندازی!:)

چیو باید قبول کنیم! ان طرف طوری حرف میزنه انگار بیشتر از میکامی میدونه! باید به یک سری چیزها پایبند بود!

امده میگه البرت وسکر دشمن کریس ردفیلد هست! اخه مرد مومن البرت وسکر یک فرد ایدئولوژیک و یک خیانتکار که حتی به بهترین دوستش ولیام برکین هم خیانت میکنه! با یک ارزو و ساختن یک جهان که تو ان خدایی کنه! بعد ان اقا داستان را میبره تو 3 تا شخصیت و بعد میگه...........

ما حرفامون را قبلا زدیم . حوصله تکرارشو ندارم. ببین بچه جان برو با هر کی که قبول داری حرف بزن راجع به داستان 5. اگه به حرف ها من نرسیدی هر چی میخوای بگو! بابا ان دوستت هنوز نمیدونه عناصر یک داستان خوب چیه=))

راجع به علی ( sog eros) هم من خیلی قبولش دارم و نمیدونم ان طرف از چی ناراحت شده. علی یکی از بچه هایی بود که من راحت باهاش بحث کردم;)

خب Episode 2 رو هم Gamersyde ریویو کرد
+
+ Harder level of difficulty in normal mode
+ Rich atmosphere
+ The Barry/Natalia duo works well
+ Finally, a boss fight
+ A nice upgrade path
+ Classic scenes re-envisioned
+ Invisible foes
+ Price quality ratio is still good

_
- Moira doesn't really add much as Claire's partner
- Fighting bosses feels a bit dated
- Slowdowns, even on a powerful PC
- Lots of recycling of assets in the second half
- Not that scary
- Too easy with Barry's equipment
- Classic scenes re-envisioned

بهزاد من ازت شخصا خواستم به اون پست نیما جواب بدی. بله ما بحث کردیم خیلی هم منطقی پیش رفتیم؛ این‌جا هم دوست داشتم یک بحث منطقی انجام بدیم.
خب، از لحاظ دشمنی شخصی که آره، کرس در حدی نیست که دشمن اصلی وسکر باشه؛ مثل سرگئی ولادیمر؛ اما از لحاظ تعارض داستانی، این دو تا قطب منفی و مثبت داستان هستن. همون‌طور که خود وسکر در سناریو آخر UC می‌گه؛ کرس، انگار سرنوشت ما تا ابد گره خورده!
نیما داستان رو از لحاظ عناصر کلی و تعارض‌ها می‌بنده. خب، توی داستان نویسی این‌ها مهم‌ترینن. حتی با بزرگ‌ترین ساب-استنس یا مفهوم، بدون پایه ریزی کاراکترها و تعارض، در واقع چیزی که بشه اسم داستان روش گذاشت وجود نداره. به همین خاطر بود که داستان 2 بدون کلیر ردفیلد نتونست بیرون بیاد. چون یک عنصر بنیادی بود. ارتباط نسخه‌ی بعد و قبل بود و اگر نبود 2 تبدیل می‌شد به چیزی مثل زیرو که جز عنوان کردن وقایع اونم نه به واسطه کاراکترها، هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
همیشه گفتم لیان بهترین شخصیت پردازی رو در کل سری داره. جلوی چشم، محبوبیت روز افزونش رو از زمان عرضه و قیامت RE2 دیدم. بعد از عرضه‌ی 3 و محبوبیت زیاد جیل ولنتاین، توی یک نظرسنجی وسیع اینترنتی، اختلاف چشم گیر لیان کندی رو در مقام اول دیدم. و حتی دیدم حضور دوبارش توی 4 چه قیامتی به پا کرد! مثل روزهای اول RE2! ولی اگر بخوایم برای کسی داستان RE رو فقط به شکل یک داستان اونم توی ده خط بنویسیم، از کجا شروع می‌کنیم؟
من از اسپنسر، مارکوس و اشفورد شروع می‌کنم، این وسط باید برم سراغ وسکر و بیرکین، بعد حادثه‌ی عمارت و جیل و کرس، آلوده شدن راکون سیتی و اضافه‌ شدن اسم هانک، نابود شدن راکون سیتی، جستجوی کلیر برای کرس، نفوذ کلیر به مقر آمبرلا در پاریس و برخورد با خاندان اشفورد، وسکر زندست! رو به رویی کرس و وسکر؛ ترایسل و اهداف جدید وسکر، رو به رویی نهایی کرس و وسکر و نابودی یک ایده و پایان یک قصه.
من توی ده خط از این موارد می‌نویسم و از این‌ها نام می‌برم چون زمان اجازه‌ی بیشترش رو نمی‌ده. برای پیدا کردن قلب هر داستان باید از این تکنیک استفاده کرد. رزیدنت ایول با الگوی داستانی جام مقدس شروع شد. یک داستان بزرگ که در رهگذر سفر یک قهرمان و اهداف اون روایت می‌شه. چیزی مثل ارباب حلقه‌ها.
داستان RE حتی با صدا و روایت کرس ردفیلد شروع می‌شه.
توی یک تعریف چند خطی که بشه اسم یک داستان روش گذاشت نه طرح مفهوم محور، اسمی از لیان کندی نمی‌تونه به میون بیاد.
البته این تعریف ده خطی من شامل پروژه‌ی بچه‌های وسکر، دزدیده شدن کلیر، الکس وسکر در رأس سازمان، و نابودی الکس و سازمان به دست کلیر که پایان نهایی قصه هست، نبود.
این هم از یک کاراکتر قدیمی که در رید مود این هفته باز می‌شه!

آخرین ویرایش:
کسی به یه موضوع خیلی مهم دقت کرد؟
توی بازی گفته میشه این دست بند ها 4تا رنگ دارن و هر کدوم یه وضعیتی رو نشون میدن:

سبز: عادی
زرد: استرس
نارنجی: ترس
قرمز: تغییر/تبدیل شدن

و دقت کردین دست بند ناتالیا کلا قرمزه؟:d

آخرین ویرایش:
من تونستم دو تا secret file دو آنلاک کنم که در مورد حرفای بری به کریس هست گفته باز هوس باشگاه زدن بسرت بزنه یک اردنگی میخوری خخخ برو با جیل بیرون یک نوشیدنی بزنی تو رگ :)

کسی به یه موضوع خیلی مهم دقت کرد؟
توی بازی گفته میشه این دست بند ها 4تا رنگ دارن و هر کدوم یه وضعیتی رو نشون میدن:

سبز: عادی
زرد: استرس
نارنجی: ترس
قرمز: تغییر/تبدیل شدن

و دقت کردین دست بند ناتالیا کلا قرمزه؟:d
احتمالا باس فایت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or