بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دقیقا.ولی قبول داری اگه جیک باشه (که هست)،بخش زیادی از داستان به اون اختصاص پیدا میکنه؟این یعنی کلا منحرف شدن داستان از مسیر اصلی و هدر رفتن پتانسیل های یک نسخه ی شماره دار،دقیقا مثل 6.مطمئن باش اگه الکس بره توی 7،به جیک ربطش میدن.بی برو برگرد و من اصلا دوست ندارم شاهد همچین فاجعه ای باشم!
امیدوارم هرچی بشه این جیک رو تو شماره 7 نابود کنن؛ چی بود فقط و فقط اسم البرت وسکر کبیر رو به اتیش کشید:|
هرچند این موضوع رو بعید میدونم:(
این جیک نه طرفدار چندانی داشت و نه داستان و پیشینه خاص ونه جربزه پدرش فقط بخاطر خونی که داشت توی 6 نقشش پررنگ تر شده بود
به احتمال بیشتر جیل نقش پررنگ تری رو خواهد داشت و مطمئنا گذشته نامشخصش از سال 2009 به بعد معلوم میشه و..

امیدوارم هرچی بشه این جیک رو تو شماره 7 نابود کنن؛ چی بود فقط و فقط اسم البرت وسکر کبیر رو به اتیش کشید:|
هرچند این موضوع رو بعید میدونم:(
این جیک نه طرفدار چندانی داشت و نه داستان و پیشینه خاص ونه جربزه پدرش فقط بخاطر خونی که داشت توی 6 نقشش پررنگ تر شده بود
به احتمال بیشتر جیل نقش پررنگ تری رو خواهد داشت و مطمئنا گذشته نامشخصش از سال 2009 به بعد معلوم میشه و..
فیسش خیلی رو اعصاب بود نگاهش میکردی ناراحتی اعصاب میگرفتی:dیجوری بود مثل عقب مونده ها بود خیلی دست و پا چلفتی بود. تو اون cutscene برفه ایدا بهش گفت تو مثل پدرت نیستی.....

بچه ها،من وقتی که هر چهار اپیزود بازی کامل ریلیز شد بازیش میکنم.چون اینجوری تمام حسش میره.دقیقا مثل این میمونه که کنار دریا باشید و با قطره چکون آب بخورید.برای همین هم تا زمانی که هنوز خودم بازی نکردم دیگه تاپیک نمیام.چون نمیخوام حتی کوچکترین مسئله ای از داستان بازی برام اسپویل بشه.ماشاا... بچه ها هم که اسپویلر مسپویلر حالیشون نیست.میگن خودمون که بازی کردیم.گور پدر بقیه!:d ولی خب خدا رو شکر،تا این لحظه چیزی برام اسپویل نشده.چون به پستهای مشکوک حتی نگاه هم نکردم.ولی بعد از اینش دیگه با خداست!:d

واسه همین شاید یک ماهی نباشم.ولی بعد از بازگشتم،همه ی پستها رو میخونم!;)

فقط دعا کنید که فرضیاتم درست از آب دربیاد.یعنی ماجرای سازمان و الکس در میون باشه.الکس رئیس سازمان باشه.استیو دست سازمان و الکس باشه.الکس زن باشه.اون زنی که توی تریلر صداش میاد و توی کانسپت تریلر هم هست الکس باشه.آنتی در کار نباشه.اون مرد توی عکس آلبرت باشه و زن کنارش هم الکس.پای اوروبوروس وسط باشه،مویرا اواخر بازی مجبور بشه از اسلحه استفاده کنه و ترسش بریزه،سازمان در نهایت توسط کلیر نابود بشه و الکس هم توسط کلیر کشته بشه و....در این صورت نه تنها با مهمترین و زیباترین داستان کل سری،بعد از RE5 طرف هستیم،بلکه کلیر هم تبدیل به مهمترین قهرمان داستانی سری بعد از کریس میشه!:bighug:

شدیدا برای گرفتن دسته در دستم و کنترل کلیر بعد از 15 سال لحظه شماری میکنم!:x

فعلا خداحافظ همگی!:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

آخرین ویرایش:
من چجوری بهت بگم هم الکس هست هم اون زنه هست و هم اوروبوروس و تازه توی اپیزود اول هم باهاش رو به رو می‌شیم!؟b-)
البته نیما با رفتن سناریو کلیر تو همین اپیزود قطعی می‌شه فکرش. وقت همه چیز برای فرار محیا می‌شه زنه در کل سلول‌ها رو باز می‌کنه و سه تا گارد و کلی افلکتد می‌ریزن سرش فقط و فقط به منظور کشتن. آنت بیرکین که با کلیر دشمنی نداره! گزینه دوم الکسه! البته به نظرتون اگر فکرش قطعی نبود این‌جور قبل رلیز میومد می‌نوشت همه رو؟
خداوند رزیدنت ایولی! خیلی راحت می‌تونم بگم کسی گنده‌تر از تو تو این انجمن وجود نداره.
هر کسی که این پست رو لایک می‌کنه با من موافقه.

آخرین ویرایش:
من چجوری بهت بگم هم الکس هست هم اون زنه هست و هم اوروبوروس و تازه توی اپیزود اول هم باهاش رو به رو می‌شیم!؟b-)
البته نیما با رفتن سناریو کلیر تو همین اپیزود قطعی می‌شه فکرش. وقت همه چیز برای فرار محیا می‌شه زنه در کل سلول‌ها رو باز می‌کنه و سه تا گارد و کلی افلکتد می‌ریزن سرش فقط و فقط به منظور کشتن. آنت بیرکین که با کلیر دشمنی نداره! گزینه دوم الکسه! البته به نظرتون اگر فکرش قطعی نبود این‌جور قبل رلیز میومد می‌نوشت همه رو؟
خداوند رزیدنت ایولی! خیلی راحت می‌تونم بگم کسی گنده‌تر از تو تو این انجمن وجود نداره.

من بازی را وقتی نسخه فیزیک امد با ps4 میرم! در رابطه با ان حرفت اینجا هیچ کس به اندازه من نمیدونه! نیما ردفیلد گنده تر ار همه هست؟! کسی یک مقاله درست حسابی راجع به رزیدنت نخونده! کسی که خالق این سری را درست نمیشناسه! کسی که کلیت داستان سری را نمیدونه و ان را باشیطان پرستی مقایسه میکنه! و....

کسی که کلیر ردفیلد را مهم تر از لئون میدونه! کسی که 15 سال هست بازیش ندادند! بازم بگم! کسی که میگفتم پایان رزیدنت 5 مشکل داره میگفت یک داستانی بوده بین 3 تا شخصیت امدند تو 5 تموم کردند! خداییش همچین اظهار نظراتی را من اینجا دیدم. با هر نویسنده ای حرف زدم هم عقیده بودیم. یک 4 نفری بودند حرف های قشنگ میزدند که ادم میخواست بره تو دیوار

من با سرنوشت شخصیت ها مشکلی نداشتم. من با شکل تموم شدن مشکل داشتم

بس کنید بابا! منم بیام 30 خط 30 خط بنویسم بالاخره یکیش درست در میاد! فعلا:) بعد تموم کردنش همو میبینیم. هر چند قیافه داغون کلیر اجازه نمیده ادم بازی کنه!:d

اینجا من و دوستم اکبر رزیدنت را زودتر از همه شروع کردیم. چون اکثر شماها pc باز هستید و ان موقع که ما بازی میکردیم شناها هنوز نمیدونستید رزیدنت چیه! هوز پرت نشده بود برای pc. ببخشید شخص خاصی منظورم نبود!;;)

من بازی را وقتی نسخه فیزیک امد با ps4 میرم! در رابطه با ان حرفت اینجا هیچ کس به اندازه من نمیدونه! نیما ردفیلد گنده تر ار همه هست؟! کسی یک مقاله درست حسابی راجع به رزیدنت نخونده! کسی که خالق این سری را درست نمیشناسه! کسی که کلیت داستان سری را نمیدونه و ان را باشیطان پرستی مقایسه میکنه! و....

کسی که کلیر ردفیلد را مهم تر از لئون میدونه! کسی که 15 سال هست بازیش ندادند! بازم بگم! کسی که میگفتم پایان رزیدنت 5 مشکل داره میگفت یک داستانی بوده بین 3 تا شخصیت امدند تو 5 تموم کردند! خداییش همچین اظهار نظراتی را من اینجا دیدم. با هر نویسنده ای حرف زدم هم عقیده بودیم. یک 4 نفری بودند حرف های قشنگ میزدند که ادم میخواست بره تو دیوار

من با سرنوشت شخصیت ها مشکلی نداشتم. من با شکل تموم شدن مشکل داشتم

بس کنید بابا! منم بیام 30 خط 30 خط بنویسم بالاخره یکیش درست در میاد! فعلا:) بعد تموم کردنش همو میبینیم. هر چند قیافه داغون کلیر اجازه نمیده ادم بازی کنه!:d

اینجا من و دوستم اکبر رزیدنت را زودتر از همه شروع کردیم. چون اکثر شماها pc باز هستید و ان موقع که ما بازی میکردیم شناها هنوز نمیدونستید رزیدنت چیه! هوز پرت نشده بود برای pc. ببخشید شخص خاصی منظورم نبود!;;)

بهزاد جان، قدیمی‌تر از من پیدا نمی‌کنی!
دو تا از بزرگ‌ترین کلوپ‌های شهر در سال‌های 74 تا 82 برای خونواده ما بود. قیمت پلی استیشن وقت ورود به مشهد بود 200 هزارتومن که اون زمان معمول یک آپارتمان 5 میلیون تومن بود. خرید پلی استیشن جز برای کلوپ توجیه اقتصادی نداشت. بهت اطمینان می‌دم قدیمی‌تر از من نباشی! کل نسخه‌ها رو همزمان با عرضه تموم کردم و شاهد هزاران بار تموم کردنش توسط مردم بودم. دقیقا آمار محبوبیت هر نسخه و هر شخصیت دستمه. من کل جزئیات روز عرضه‌ی اولین رزیدنت ایول رو توی مشهد یادمه! کل صحبت‌هایی که همون روز ازش بود.
زمانی که توی اینترنت مطالب و نظر سنجی‌ها رو دنبال می‌کردم یک نفر ایرانی تو فضای مجازی نبود.

نیما کلیت داستان رو خیلی خوب می‌شناسه و برای همینم می‌دونه لیان یک کاراکتر فرعی بود که زمانی که فروش بالا نیاز بود ماهیت RE رو تغییر دادن و اون وارد داستان شد. حتی میکامی هم ارزش لیان رو می‌دونست که توی 4 به ریشه‌های داستان اتصالش نداد. ریشه‌های داستان برای 5 و کرس کنار گذاشته شد.
بهزاد من رمان‌ها رو هم خوندم اما ادعای تو رو ندارم!
اگر نیما هیچ مقاله‌ای نخونده من از تو خواستم فقط همین یک مقاله‌ی نیما رو جواب بدی. که قادر نبودی. شاید هم احترام به دوستان برات معنی نداره. چون شخصا ازت خواستم.

امروز اهمیت کلیر رد فیلد از جیل ولنتاین بیشتره. کلیر کسی بود که دوباره کرس و وسکر رو متصل کرد. کسی بود که بدونش شماره 2 با تمام خرجی که روش شد، قادر به عرضه نبود. می‌دونی چی می‌گم؟ لیان اس. کندی برای شماره 2 کافی نبود. قلب داستان بیرون افتاده بود. اصلا برای همین کلیر ردفیلد خلق شد.
حالا با لیان مقایسش می‌کنی؟
این سال‌ها که به قول تو بازیش ندادن نزول RE بود! اوج تجاری شدنش بود. کلیر ردفیلد برای داستان‌های مهم ساخته شده نه حاشیه.
امروز اهمیتش از جیل ولنتاین بیشتره چون همه می‌دونیم الکس وسکر به دست اون کشته می‌شه. تو میای و با لیان کندی مقایسش می‌کنی؟ شخصیتی که زمان بحران مالی برای یک داستان حاشیه ساخته شد؟
کل پیش بینی‌هاش درست دراومد. کدومش اشتباه بود؟ آره 30 خط نوشت و هر 30 تاش درست در اومد! اسمش رو چی میذاری؟ جادوگری؟ من که دیگه جرأت عرض اندام ندارم جلوش. هنوز کسی نامی از الکس وسکر تو این نسخه نمی‌دونست فهمید زنه و توی کانسپت تیزر شناختش! به قدری مطمئن بود که اومد واضح به همه گفت بدون ترس! تو که ادعای اثبات مرد بودنش رو داشتی!!!
بهزاد،
اگر متوجه این حرفای من نمی‌شی من می‌ذارم بچه‌ها قضاوت کنن اما برای هر بحث و جواب باهات آمادم. مخصوصا حالا که نیما مدتی نیست. احترام نگه نداشتی، مهم نیست. برای منم دیگه دونستن ندونستنت مهم نیست. اما بچه‌های انجمن برام اهمیت دارن. فقط دوست دارم نتیجه‌ی شخصی‌شون رو از این صحبت‌ها داشته باشن.

آخرین ویرایش:
اپیزود اول رو بازی کردم:
از بازی راضی بودم. هم از گیم پلی و هم از محیط و اتمسفر. در مورد داستان هم به نظر میاد جالب باشه. حضور اوروبوروس در نوع خودش جالب بود:biggrin1:
فقط این زنه (الکس؟) خیلی رمزی حرف میزنه. یه نکته ای باید تو حرفاش باشه.
اپیزود دوم به نظر قراره خیلی شلوغ بشه:biggrin1:

همه قدیمی
همه استاد
همه هاردکور
همه ریزبین
همه تیزبین
همه مقاله نویس
همه 0 تا 100 رزیدت اویل ( ایول )
همه اون موقعها
همه این موقعها
همه ایرانی همه خارجی
....
خسته نشدید انقدر این چیزا رو به رخ هم کشیدید ؟؟؟
چی بهتون میدن این حرفا رو میزنین ؟ ؟
-------------------------------------------------------------------------
تونی بزنیم برای داستان رولیشنز 2 ؟

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: IMANOKA
نیما اطلاعاتش در مورد داستان بازی خیلی زیاده و قابل تحسینه=d>. ولی اطلاعات درمورد داستان که آدمو خدای اون بازی نمیکنه! در کل به کسی خداوند اون بازی میگن که عملی حرفی واس گفتن داشته باشه کسی عملیش بسیار ضعیف باشه ولی اطلاعتش بسیار قوی خدای اون بازی نمیشه. ممکنه بهتون بر بخوره ولی من منظوری ندارم محض شفاف سازی گفتم یه مقدار منتقی به حرفم نگاه کنید. باید میگفتی از فن های قدیمی و اورج هس و کسی از نظر اطلاعات در مورد داستان نمیتونه باهاش کل بندازه. اگه اینو میگفتی کاملا موافق بودم. مثلا این یارو 830 هزار تو مرسناریز public assambly map Re5 تکنفره زده . شاید چیزی در حدود 2 3 سال فشرده بازی کرده حداقل روزی 15 ساعت تا اینو تونسته بزنه بده یوتیوب کفره رکوردش:praying: کسی مرسناریز رفته باشه اینو ببینه میدونه من چی میگم ولی این یارو جرات نداره بگه من خدای اون بازیم چون گنده تر از اینم زیاده تو لیدربورد 1 میلیون هم زدن تکنفره

من که هنوز بازی نکردم:(
الان داره حالم بد میشه که شما اپیزود اولشو بازی میکنین من باید حسرت بخورم:d.اخه حال دانلود ندارم
در مورد داستان هم درسته الکس حضور داره و بدست کلر قراره نابود بشه اما این برای من کافی نیست
باید داستان بازی زیبا باشه نه فقط چند تا اتفاق مهم مثل نابودی الکس توش مد نظر باشه
اگه بتونن داستان و دیالوگهای قشنگی براش بزارن میشه گفت بازی از لحاظ داستانی چیزی از کد ورنیکا و 5 کم نداره.
وگرنه الکس رو بخوان بصورت ماست مالی شده کارشو تموم کنن زیاد واسه من ارزش نداره
هرچند با شخصیت محبوبم کلر این اتفاق بیفته

قسمت اول Resident Evil Revelations 2 خیلی خوب بود منتها اینقدر لگ زیاد داشت که جذابیت بازی رو از دست داده بود.در کل خیلی منتظر قسمت بعدی هستم امیدوارم دیگه مشکلاتی اینطوری نداشته باشه

خبري از ريمستر ورژن هاي 2&3 براي ps4 نيست؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
3 که نه ولی RE2 رو یه گروه دیگه داره میسازه که ریمستر نیست
خودشون دارن با دوربین چدید از RE2 قدیم , RE2 ای جدید میسازن با همون لوکسینها و ..........
فقط دوربین و گرافیم تغییر کرده
خیلی وقت هم هست که خبری ازشون نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or