[FONT=&]*****************پست بسیار مهم*****************
بچه ها،میخوام یکم بیشتر درباره ی این عکس های جدید صحبت کنم.در آلبرت وسکر بودن اون فرد که جای هیچ شکی برای من نیست.همچنین در اینکه الکس وسکر زن هست و رئیس سازمانه و استیو هم دست خودشه.بنابراین با استناد به همین مسائل،این بحث رو مطرح میکنم:
[/FONT]
[FONT=&]عکس اولی که اومد،من خیلی سریع و گذرا دیدمش.برای همین هم اول فکر کردم اون دستی که به عکس اشاره میکنه واقعیه و مثلا دست سازندگان بازی یا یکی دیگست.در واقع دچار خطای دید شدم.ولی بعد حمید بهم گفت که اون دست انیمیشن هست و دست یکی از شخصیت های بازی.بعد که برگشتم با دقت نگاه کردم دیدم همینطوره.از طرف دیگه سن و سال و همچنین هیکل وسکر مال زمان [/FONT]RE5[FONT=&] نیست.بلکه برمیگرده به فاصله ی زمانی بین [/FONT]RE0[FONT=&] و [/FONT]UC[FONT=&].پس با این حساب نتیجه میگیریم که اون عکس توسط کلیر یا یکی دیگه از شخصیت ها،در بین اسناد و مدارک سازمان پیدا میشه![/FONT]
[FONT=&]کمی بعد از اون،دو عکس دیگه هم منتشر شد.یکی عکس وسکر در کنار یک زن سفید پوش که صورتش مشخص نیست و دیگری هم مربوط به همون زن سفید پوش که از پشت ایستاده و باز هم صورتش معلوم نیست.ولی از لباسش و موهاش خیلی کاملا واضحه که این زن،همون زن سفید پوشی است که در کانسپت تریلر دیدیم و من هم مقاله ی کوتاهی دربارش نوشتم!
این هم عکسش برای یادآوری (توی قسمت آدرس دادن مرورگرتون بذارین):
[/FONT]
[FONT=&]http://8pic.ir/viewer.php?file=o9xchbxulwax71qquog7.png
بدین ترتیب فرضیه ی من در مورد زن بودن الکس وسکر و اینکه اون زن داخل تریلر همون الکس وسکره،تا حد زیادی تایید میشه.پس با این حساب نتیجه می گیریم که اون عکس ها مربوط میشن به زمان همکاری آلبرت وسکر با سازمان،یعنی قبل از سال 2003!
[/FONT]
[FONT=&]جالب اینجاست که تا حالا،تمام فرضیه های من به واقعیت پیوسته.دقیقا همون اوایلی که [/FONT]RE5[FONT=&] (گلد ادیشن) ریلیز شد و اسم الکس وسکر برای اولین بار مطرح شد،من گفتم که سرگذشت این شخصیت با کلیر گره میخوره و در نهایت،توسط کلیر کشته میشه.بعد در کمال تعجب دیدیم که [/FONT]RE6[FONT=&] ساخته شد و با اینکه چند تا از شخصیت های بزرگ سری مثل کریس،لیون،جیک و شری در اون بودند،ولی هیچ اسمی از الکس برده نشد و الکس به هیچ کدوم از این شخصیت ها ربط پیدا نکرد.بعد الآن باز در کمال تعجب می بینیم که الکس رو واسه ی کلیر کنار گذاشته بودن و فرضیه ای که من چندین سال پیش مطرح کرده بودم به وقوع پیوست.علتش اینه که من همینجوری برحسب علاقه و برحسب سلیقه ی شخصی چیزی رو نمیگم و برای همه ی حرفام دلیل دارم.همونطور که پیش از این هم دلایلم در مورد چگونگی ارتباط کلیر و الکس و اینکه چرا کلیر باید با الکس روبرو بشه رو در غالب مقاله ای مفصلا بیان کردم.دلایلی مثل قرار گرفتن کلیر در واقعه ای که سازمان شکل داده بود (در کد ورونیکا)،ارتباط مشترک کلیر و الکس با استیو،ارتباط مشترک کلیر و الکس با یک جزیره و همچنین قانون روبرو شدن کلیر با مسائلی که کریس کشف میکنه.ولی متاسفانه بعضی ها (منظورم شخص خاصی نیست) فقط از روی سطحی نگری و براساس نظرات شخصی،مسائل عجیبی رو مطرح می کنند که به هیچ عنوان پایه و اساس علمی ندارند!
[/FONT]
[FONT=&]جالبه که الآن باز نه تنها فرضیه ی زن بودن الکس که خیلی روش اصرار داشتم هم به واقعیت پیوسته،بلکه بلافاصله پس از اون،فرضیه ی الکس بودن زنی که در کانسپت تریلر دیدیم هم تقریبا تایید شده.فرضیه ی حضور استیو در بازی و اینکه الکس رئیس سازمانه و اینکه اون جزیره متعلق به الکسه و....که دیگه جای خود دارند و از نظر من،از همون ابتدا تایید شده بودند!
[/FONT]
[FONT=&]تازه جالب اینجاست که با وجود همه ی اینها،باز یک عده میان میگن تو اصلا نمیفهمی رزیدنت اویل چی هست و تمام سعی خودشون رو می کنند که طرز فکر کذایی و پوسیده ی خودشون که تماما ناشی از سطحی نگری و ظاهر بینی هست و هیچ دلیل عقلانی و منطقی براش ندارند رو به زور به مردم تحمیل کنند.واقعا جالبه![/FONT]