بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

لیون هم دقیقا مصداق برگ چغندر رو داره. بیخود زور نزنین که ثابت کنین لیون نقش مهمی داشته. لیون همیشه توسط یه نفر دیگه به داستان کشیده شده و اگر از داستان حذفش کنیم، آب از آب تکون نمیخوره و همه چی همونجور پیش میره که تا الان رفته.
;))
هر وقت یکی کم میاره، تنها کاری که از دستش بر میاد کوچیک کردن طرف مقابله ;))

خواستین اینجا برای بحث آماده-م;)
اگه توهینی توی بحث ها نباشه............................... می تو :d

;))
هر وقت یکی کم میاره، تنها کاری که از دستش بر میاد کوچیک کردن طرف مقابله ;))

اگه توهینی توی بحث ها نباشه............................... می تو :d
اوهوم من یه شخصیت مجازی رو کوچک کردم و الان از این عمل خودم سخت پشیمانم. باشد که رستگار شوم.
فک کنم این دوتا دوست عزیزمون بودن که 4 صفحه داشتن تلاش میکردن به همه بگن RE3.5!!! رو میکامی داره میسازه (لول) ولی وقتی گفتم جریانش چیه به طرز عجیبی پستمو ندیدن:-? اگر کسی قرار باشه کم آورده باشه من فکر کنم اون 2تا دوستمون هستن نه من;)

اوهوم من یه شخصیت مجازی رو کوچک کردم و الان از این عمل خودم سخت پشیمانم. باشد که رستگار شوم.
فک کنم این دوتا دوست عزیزمون بودن که 4 صفحه داشتن تلاش میکردن به همه بگن RE3.5!!! رو میکامی داره میسازه (لول) ولی وقتی گفتم جریانش چیه به طرز عجیبی پستمو ندیدن:-? اگر کسی قرار باشه کم آورده باشه من فکر کنم اون 2تا دوستمون هستن نه من;)

اوهوم :d
الان اگه طرف صحبت شما من هستم، نیازی نداره دوستای دیگه را وسط بکشی ;) غیر از اینه؟
شما میگی لیون مهم نیست، من میگم هست. سر این بحث داری؟
فقط اگه میخوای در موردش بحث کنیم لطفا وسطش دوستات نیان یا بی ادبی و بی احترامی نکن. قبول؟
اگه قبول که بهت ثابت کنم لیون مهمه :d

17917545750821748667.jpg

من , علی , حامد , اسفندیار , حسین آماده هستیم برای بحث b-)
حامد هنوز بن هست !
فقط پایه خاله شوهر خاله ..... رو وسط نکشید . کسی اینجا غمخواری نمیکنه
اینو دارم از اول میگم فردا باز چت روم نشه

آخرین ویرایش:
Challenge Accepted
CHALLENGE ACCEPTED
BRING IT ON
:d

54829090085745551850.jpg

فقط من الان باید برم :d نگید فرار کرده یهو :d

- - -ویرایش - - -

من , علی , حامد , اسفندیار , حسین آماده هستیم برای بحث b-)
منم خودم تنهایی هستم :d اما مهم نیست چون مطمئنم از پستون بر میام :> میخوای زنگ بزنم چند نفر دیگه هم براتون جور کنم :d
حالا به جای یار کشی بهتر نیست بگید مشکلتون کجاست تا براتون حلش کنم :d خواهشن نگید (ما مشکل نداریم) که خیلی کلیشه ای میشه ها :d

- - -ویرایش - - -

فقط پایه خاله شوهر خاله ..... رو وسط نکشید . کسی اینجا غمخواری نمیکنه
اینو دارم از اول میگم فردا باز چت روم نشه
ایندفعه میبینیم اشک کی در میاد :d فقط بازم تاکید میکنم اگه توهین کنی من دیگه ادامه نمیدم :|
حالا هم بسه دیگه، نمیخوای شروع کنی یا نکنه میترسی تنهایی بیای جلو ;)) منتظری دوستات بیان :d

اینکه تو ادامه میدی یا نمیدی برای من اصلا مهم نیست
من فقط میخوام این تایپیک رو که از صفحه 1 توش بودم و براش کلی زحمت کشیدم . از درس کار زندگیم زدم براش , به گند کشیده نشه . چون هر چند وقت سرکله تعدادی افراد چهره پیدا میشه که همه جوره ساز مخالف میزنن . با سند مدرک هم حرف بزنی باز قبول نمیکنن . رجوع به جریان RE0 _ RE2 .
چند بار گفتم بازم میگم : یکی از روشهایی که میشه فهمید چه کاراکتری مهم هست یا نیست , اینه که اون کاراکتر رو از داستان بازی حذف کنی !! بعد باید ببینی که داستان براش چه اتفاقی میفته . ( یکی از شیوه های نگارش داستان هست _ فکت هست _ اینو هر کسی که 2 تا مقاله یا 4 صفحه کتاب داستان خونده باشه میتونه تایید کنه )
الان اگه لیان رو از هر RE ای حذف کنی هیچ مشکلی برای داستانش پیش نمیاد !!!!!!!!! حتی Darkside Chronicles

اوهوم من یه شخصیت مجازی رو کوچک کردم و الان از این عمل خودم سخت پشیمانم. باشد که رستگار شوم.فک کنم این دوتا دوست عزیزمون بودن که 4 صفحه داشتن تلاش میکردن به همه بگن RE3.5!!! رو میکامی داره میسازه (لول) ولی وقتی گفتم جریانش چیه به طرز عجیبی پستمو ندیدن اگر کسی قرار باشه کم آورده باشه من فکر کنم اون 2تا دوستمون هستن نه من

اولا اگه من را میگی که پستها هست جوابها هست هر کی بخواد میتونه بره بخونه از صفحه 788 به بعد تا بفهمه کی کم آورده و اصلا بحث سر چی بوده:))

دوما این روش پاسخ به دیگران که به کار میبری بش میگن مغالطه :)

مغالطه ممکن است برای وارونه کردن حقیقت(ها) به کار رود. مغالطه‌گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌است و ممکن است آن نتیجه را برای نتیجه‌گیری‌های دیگری هم به کار گیرد.

نمونه واضحش پست بالا در جواب دوستمون:>
اوهوم :d
الان اگه طرف صحبت شما من هستم، نیازی نداره دوستای دیگه را وسط بکشی ;) غیر از اینه؟
شما میگی لیون مهم نیست، من میگم هست. سر این بحث داری؟
فقط اگه میخوای در موردش بحث کنیم لطفا وسطش دوستات نیان یا بی ادبی و بی احترامی نکن. قبول؟
اگه قبول که بهت ثابت کنم لیون مهمه :d

برو جلو ما هوا تا داریم هر چند آخر کار با یک مغالطه نتیجه بحث را 1_0 به نفع خودش تموم میکنه :d

اینکه تو ادامه میدی یا نمیدی برای من اصلا مهم نیست
فعلا که اونقدری مهم هست که داری از درست و کارت و زندگیت میزنی و نصفه شبی اینجایی تا جوابم را بدی ;)
من فقط میخوام این تایپیک رو که از صفحه 1 توش بودم و براش کلی زحمت کشیدم . از درس کار زندگیم زدم براش , به گند کشیده نشه
اول اینکه فکر کنم بهتر باشه برا خودت یه اولویت بندی قرار بدی، چطوره؟ درس کار زندگی که میگی از اینجا مهمتره ها :d زیاد هم حرص نخور ;) خوب نیست برات. چون اگه یهو نتونستی این تاپیک را از گند زدگی نجات بدی اونوقت تمام چیزایی که براش فدا کرده بودی هم گند زده میشه بهش :d همون درس و کار و زندگی را میگم ;)
راستی خواهشن اینجا را چت روم نکن. یه کاری هم نکن برا درس و کار و زندگیت که ولش کردی و نابودش کردی تا اینجا را بسازی ;)) کسی غمخواری کنه.
رجوع به جریان RE0 _ RE2
همونی که عالم و آدم جمع شدن و گفتن حق با منه به جزء دور و بری های خودت؟ آهان مرسی که یادم انداختی! راستی یکی بود به اسم احد که خیلی قبولش داشتین. فکر کنم اونم حرف منا تایید کرد. خب بگذریم، نیازی نیست شکست های گذشته را بیشتر از این به رخت بکشم ;)
یکی از شیوه های نگارش داستان هست _ فکت هست _ اینو هر کسی که 2 تا مقاله یا 4 صفحه کتاب داستان خونده باشه میتونه تایید کنه
خب فکر کنم منم 2 تا مقاله یا 4 صفحه کتاب را خوندم. پس تایید میکنم حرفت را :d شاد و خوشحال باش ;)
الان اگه لیان رو از هر RE ای حذف کنی هیچ مشکلی برای داستانش پیش نمیاد !!!!!!!!!
;))
باشه باشه راست میگی. یادم نبود که دُکی برکین (همون دکتر برکین :d ) را کی نفله کرد. نمیخواد داد بزنی که کلیر بود یا ایدا کمک کرد. به هر حال لیون ترکوندش.
اوه اشلی یادم نبود. آهان میدونم چی میخوای بگی، اشلی مهم نیست. سدلر مهم نیست ;)) به هر حال مسئله اینجاست که چه بخوای چه نخوای اسم رزیدنت اویل را یدک میکشه. پس جزء رزیدنت محسوب میشه. پس باهاش کنار بیا. اگه نمیتونی، یه لیوان آب خنک اینجور مواقع خیلی کمک میکنه ;)
لیون بود که به تنهایی سدلر را فرستاد زیر خاک. اوه ایدا را هم نجات داد :d یادت که میاد.
توی رزیدنت 6 هم سیمون را متلاشی کرد.
فکر کنم فعلا برات کافی باشه ;)

برو جلو ما هوا تا داریم هر چند آخر کار با یک مغالطه نتیجه بحث را 1_0 به نفع خودش تموم میکنه :d
;)
تنکز

تو اینجا نمیای بحث کنی ! میای فقط تعداد پستات رو ببری بالا .
حتی ارزش احترامی هم برای کار دیگران قاثل نیستی . خیلی راحت میای با چت روم کردن تایپیک و گذاشتن شکلک فقط ارزش تایپیکی رو که من احد علی حامد نیما ........... براش جون کندیم رو میاری پایین . حتی به خودت زحمت نمیدی صفحه های اول رو بخونی .
جریان RE0_RE2 رو بهتره بری 1 بار دیگه ببنی .
برکین رو بمبی که Ada کار گذاشته بود کشت .
جز RE باشه !! خب که چی ! دلیل نمیشه که جز مهمی باشه .
Ada بود که برای RPG رو فرستاد .
توی 6 هم که 98% کار رو باز Ada کرد

آخرین ویرایش:
اولا اگه من را میگی که پستها هست جوابها هست هر کی بخواد میتونه بره بخونه از صفحه 788 به بعد تا بفهمه کی کم آورده و اصلا بحث سر چی بوده:))

دوما این روش پاسخ به دیگران که به کار میبری بش میگن مغالطه :)

مغالطه ممکن است برای وارونه کردن حقیقت(ها) به کار رود. مغالطه‌گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌است و ممکن است آن نتیجه را برای نتیجه‌گیری‌های دیگری هم به کار گیرد.
لول مثکه شما در عالم رویا سیر میکنی:-/ این تو بودی که پا فشاری میکردی که این RE 3.5 (که اصلا نمیدونستی اسمش Hallucination بود) رو شینجی میکامی ساخته و داره بازیش میکنه:-? (بعد جالب اینه به من میگفتی تو اصلا از RE 3.5 خبری نداشتی و وقتی من گفتم فهمیدی:)>-)در حالی که شینجی میکامی ساخت نسخه ای که عرضه شد (RE 4 که هممون بازیش کردیم) رو بر عهده گرفت و کارگردان Hallucination یه نفر به اسم Hiroshi Shibata بود نه میکامی.
جهت یادآوری، این اولین پست شما:
Resident evil(biohazard) 3.5
استاد میکامي در سال 2003 بیش از 50٪ بازی را به پایان رسانده بوده و تریلر گیم هم پخش شده بوده ،اما در در ژانویه 2004 کپکام رسما اعلام ميکنه که هر چیزی درباره رزیدنت 3.5 ما در تریلر دیده بود به کل عوض شده و منتظر این گیم با تريلري که قبلا پخش شده نباشید،درگیری های استاد Shinjia Mikami از همین زمان با کپکوم شروع میشه :|
تریلر بازی
Shinji Mikami playing Biohazard 3.5 (Build 2).mp4 - 13.5 MB
که کلا قسمت قرمزش غلطه.

پست دومت:
این دشمن Hookman نام داره همون حالتهای زامبي را داره ،طبق گفته استاد و داستانه بازی ویروس umbrella توسط دکتری روش کار میشه و تغییراتی در اون ایجاد میشه که fog virus نام پیدا میکنه که زامبيها یک چنین حالتی پیدا میکنن

میکامي برای ایجاد ترس بیشتر و تنوع و جلوگیری از تکراری شدن بازی این ایده های جدید و دشمنانه جدید را به بازی اضافه کرده بوده

کسی که خالق یک بازی و پدر سبک ترس هست خودش بهتر ميدونسته چی بسازه و چی کار کنه :|
که باز هم قسمت قرمز غلطه چون میکامی بعد از هر 4 نسخه به سمت کارگردانی شماره 4 رسید نه قبلش.

این هم جواب من به کل پستات که سعی داشتی اطلاعات غلط بدی:
http://forum.bazicenter.com/thread24348/page790/#post3178068

اینم برای تاکید بیشتر و توصیه میکنم حتما بخونش و در مورد حرفات سند یا مدرک به همراه لینک بذاری:
Resident Evil 3.5 - Resident Evil Wiki - The Resident Evil encyclopedia

نکته جالب هم اینه چرا بعد از آخرین پست من به طرز عجیبی یه دفعه بحث رو ادامه ندادی؟:-? من که فکر میکنم تو داری سفسطه و مغلطه میکنی، تو چی؟:-/ هر چی باشه قبول حقیقت از بیانش سخت تره.

من حرفم با شما تمومه. خوش گذشت.
====================================
راستی یکی بود به اسم احد که خیلی قبولش داشتین. فکر کنم اونم حرف منا تایید کرد.
گویا اینجا حرف احد سنده. خب اینو قبول دارین پس؟ پس بر طبق گفته احد پیش میریم که بیاییم شخصیت های اصلی رو از داستان حذف کنیم و ببینیم داستان بدون اونا پیش میره یا نه.

قسمت به قسمت میریم جلو تا دقیق بررسیش کنیم.

اولا بگم ترتیب اصلی توی شماره دوم Clair A / Leon B هست پس طرز وقوع اتفاقات رو جا یه جا نکنین چون خیلیا فکر میکنن Leon A / Clair B هست.
لیون به عنوان یه تازه کار میاد توی شهر و از هیچی خبر نداره. کلیر هم از اونطرف میاد تا برادرش رو پیدا کنه. در واقع RE 2 رو به خاطر کلیر ساختن چون بعد از حادثه عمارت خبری از برادرش نیست و اون وارد شهر میشه. کلیر میدونه جریان چیه ولی لیون توی بی خبری کامله. میاد توی اداره پلیس و با افسرش صحبت میکنه و میفهمه شهر آلوده شده. اینجا اصولا باید از شهر فرار میکرد اما توی اتاق S.T.A.R.S کلیر رو میبینه و توسط اون وارد داستان میشه. این قسمت اول.

آخرین ویرایش:
گفتم که تحلیل های مسخره ای میبینم. لئون مهم نیست! چند تا دانشمند اینجا را اباد کردند!این هم از دستاوردهای این شخصیت. واقعا مهم نیست!فقط رتبه ها را حال کن
Since his appearance in Resident Evil 2, Leon has had a positive reception. In 2010, Nintendo Power listed Leon as their 14th favorite Nintendo gaming hero, stating that he went from a "glorified meter maid with a bad haircut" to a tough guy.[SUP][43][/SUP] In 2009, GameSpot chose him as one of the 64 characters to compete in their poll for the title of "All Time Greatest Game Hero".[SUP][44][/SUP] In a 2010 Famitsu poll, Leon was voted by readers as the 31st most popular video game character in Japan.[SUP][45][/SUP] In the Guinness World Records Gamer's Edition from 2011, he was voted as the 36th best video game character.[SUP][46][/SUP] In 2012, GamesRadar ranked him as the 11th most "influential and badass" hero in video games.[SUP][42][/SUP] Empire also included Leon on their list of the 50 greatest video game characters, ranking him as 44th.[SUP][47][/SUP]
IGN has featured Leon on the list of things they would like to see in Resident Evil 6,[SUP][48][/SUP] calling him one of the two main characters of the series along with Chris Redfield,[SUP][49][/SUP] describing him in the article about the best zombie fighters as the "straight-laced hero" of Resident Evil.[SUP][50][/SUP] The IGN character guide made another comparison between Chris and Leon, calling him the "determined guy clawing his way up the ladder."[SUP][51][/SUP] Gameplanet's Aylon Herbet wrote that if both Leon and Chris would share protagonism in a Resident Evil game it would be "awesome", believing them both to be the main protagonists of the series.[SUP][52][/SUP] In 2010, GameDaily predicted that Leon along with Claire Redfield would be the protagonists of the next main Resident Evil title, citing the pattern of alternating protagonists and because Leon had not been seen since Resident Evil 4.[SUP][53][/SUP]
IGN also repeatedly named him as a character they wished to see in crossover series Super Smash Bros., describing this "intimidating hero" a "unique breed of *** kicker" and one of the best things to happen to the Resident Evil series.[SUP][54][/SUP][SUP][55][/SUP] GamesRadar labelled Leon's Resident Evil 4 design as "David Bowie piloting the Memphis Belle" stating that while it was appealing, the hairstyle required modifications for encounters in the games.[SUP][56][/SUP] In 2010, Game Informer chose Leon as one of the 20 Capcom characters they would like to see in a rumored crossover fighting game Namco Vs Capcom, his Namco side equivalent being Nightmare from the Soul series: "The only man with enough experience and courage to take out this mutated menace is none other than Leon S. Kennedy. We bet this fight ends with a rocket launcher."[SUP][57][/SUP]
Together with Ada Wong, Leon was featured in the The Inquirer's 2007 list of the most memorable video game love teams.[SUP][58][/SUP] In 2011, "a highly disfunctional relationship" between Leon and Ada was ranked as the ninth top video game romance by James Hawkins of Joystick Division.[SUP][59][/SUP] According to PlayStation Universe, "we’ve seen Kennedy transition from likeable, wet-behind-the-ears love-sick puppy to a wise-cracking, super smooth government agent."[SUP][21][/SUP] In 2012, Complex included him on a list of the 25 "douchiest" video game characters for "his sarcastic and moody attitude in RE4," adding that while Leon "stepped it up in the series by maturing and becoming a true hero" they "enjoyed the game more when Leon didn’t speak."[SUP][60][/SUP]

- - -ویرایش - - -

تو اینجا نمیای بحث کنی ! میای فقط تعداد پستات رو ببری بالا .
حتی ارزش احترامی هم برای کار دیگران قاثل نیستی . خیلی راحت میای با چت روم کردن تایپیک و گذاشتن شکلک فقط ارزش تایپیکی رو که من احد علی حامد نیما ........... براش جون کندیم رو میاری پایین . حتی به خودت زحمت نمیدی صفحه های اول رو بخونی .
جریان RE0_RE2 رو بهتره بری 1 بار دیگه ببنی .
برکین رو بمبی که Ada کار گذاشته بود کشت .
جز RE باشه !! خب که چی ! دلیل نمیشه که جز مهمی باشه .
Ada بود که برای RPG رو فرستاد .
توی 6 هم که 98% کار رو باز Ada کرد
:shocked::shocked::shocked::shocked:

ما میخواییم نقش این کاراکتر رو توی بازی بررسی کنیم این بنده خدا رفته چمیدونم رتبه 14 هیرو مورد علاقه نینتندو رو میذاره:)) بله این برای این سری خیلی مهمه که لیون توی رکوردهای گینس رتبه 36 رو کسب کرده:))
اون که میگه میکامی داشته 3.5 رو میساخته و اینم که رکورد گیس برای من میذاره:dخدایا چی داریم میبینیم:d جدیدا ملت با رکوردها و امتیاز ها بیشتر از خود اون موضوع حال میکنن:d ادامه بدین شماها:d

جدی من دیگه کاری به شما دوتا ندارم. من بحثم رو با همون Fallen - Angel ادامه میدم و کسی هم خواست بیاد وسط با اطلاعات کامل و به دور از لودگی و خوشمزگی بیاد (منبع برای حرف ها و گذاشتن لینک فراموش نشه!)

ما میخواییم نقش این کاراکتر رو توی بازی بررسی کنیم این بنده خدا رفته چمیدونم رتبه 14 هیرو مورد علاقه نینتندو رو میذاره:)) بله این برای این سری خیلی مهمه که لیون توی رکوردهای گینس رتبه 36 رو کسب کرده:))
اون که میگه میکامی داشته 3.5 رو میساخته و اینم که رکورد گیس برای من میذاره:dخدایا چی داریم میبینیم:d جدیدا ملت با رکوردها و امتیاز ها بیشتر از خود اون موضوع حال میکنن:d ادامه بدین شماها:d

جدی من دیگه کاری به شما دوتا ندارم. من بحثم رو با همون Fallen - Angel ادامه میدم و کسی هم خواست بیاد وسط با اطلاعات کامل و به دور از لودگی و خوشمزگی بیاد (منبع برای حرف ها و گذاشتن لینک فراموش نشه!)
این که یک شخصیت به این همه دستاورد میرسه ، شد لودگی؟!نقش کلیر از لئون مهم تر هست!!!!لئون مهم نیست! یا نقش مهمی نداشته! یا مثلا داستان قسمت 5 خیلی عالی بود! یا مثلا جیک از کجا امده! یا مثلا 5 خیلی بازی زیبایی هست! بابا بیا برو شمال بگذار یک بادی به کلت بخوره!

این که یک شخصیت به این همه دستاورد میرسه ، شد لودگی؟!نقش کلیر از لئون مهم تر هست!!!!لئون مهم نیست! یا نقش مهمی نداشته! یا مثلا داستان قسمت 5 خیلی عالی بود! یا مثلا جیک از کجا امده! یا مثلا 5 خیلی بازی زیبایی هست! بابا بیا برو شمال بگذار یک بادی به کلت بخوره!
اولا مودب باش! وقتی بهت احترام میذارن قرار نشه سو استفاده کنی.

باز جای شکرش باقیه من هر جا میرسه برای خفن بودنم نمیگم 15 ساله! طرفدار این سری هستم. خب هستی که هستی. به من ربطی نداره. اینجا جامعه مجازیه و هر چی بگی کنتور نمیندازه.

همین که تو داستان RE 6 رو خفن! میبینی و باهاش خیلی حال کردی کاملا همه چی مشخصه. در ضمن ما اینجا تو کرمان بیشتر از هرجا هوای آزاد داریم. بر خلاف اصفهان شما. پس داروتون رو برای خودتون تجویز کنین سنگین ترین.

پ.ن: نه اصلا مهم نیست این سری پلات هول داره و شخصیت هایی مثل جیک و ... از کجا اومدن و چی میشن. مهم اینه لیون رکورد گینس داره. Only in Bazicenter

دوستان عزیزم. به این تاپیک بروید و این مطلب جاودانه را بخونید
http://forum.bazicenter.com/thread88272/#post3199118

- - -ویرایش - - -

اولا مودب باش! وقتی بهت احترام میذارن قرار نشه سو استفاده کنی.

باز جای شکرش باقیه من هر جا میرسه برای خفن بودنم نمیگم 15 ساله! طرفدار این سری هستم. خب هستی که هستی. به من ربطی نداره. اینجا جامعه مجازیه و هر چی بگی کنتور نمیندازه.

همین که تو داستان RE 6 رو خفن! میبینی و باهاش خیلی حال کردی کاملا همه چی مشخصه. در ضمن ما اینجا تو کرمان بیشتر از هرجا هوای آزاد داریم. بر خلاف اصفهان شما. پس داروتون رو برای خودتون تجویز کنین سنگین ترین.

پ.ن: نه اصلا مهم نیست این سری پلات هول داره و شخصیت هایی مثل جیک و ... از کجا اومدن و چی میشن. مهم اینه لیون رکورد گینس داره. Only in Bazicenter
من بی احترامی نکردم. اهل این حرفام نیستم. این امار و ارقام مهم هست! چقدر شخصیت پردازی قدرتمند و نقش بی نظیری داشته است که تو تمام لیست ها حضور داره! برات مهم نیست نباشه. ولی لودگی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or