بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

میکامی با شماره 4 دوربینی رو به صنعت گیم آورد که کاملا جدید بود و به یه استاندارد تبدیل شد. این روی مثبت قضیه و دلیل امتیاز های بالای بازی و تحسین منتقدا بود. این میشه روی دیگه سکه.

توضیح میدی چرا کپکام باید فردی رو که یه مهره گنده و دلیل بزرگ شدن کمپانیشون میشه رو از کمپانیش اخراج کنه؟
بعد توضیح میدی چرا فکر میکنی کپکام بهش خیانت کرد در حالیکه IP مال خودش بود و میکامی یکی از کارمنداش؟
توضیح میدی این بهانه های الکی و قصد های قبلی چی بودن و چرا میخواسته میکامی رو اخراج کنه؟
توضیح میدی اون شخص دیگه که بازی رو میخواستن بسپرن دستش کی بوده یا میتونسته باشه؟

اینا رو به انضمام سوال های قبلیم که پرسیدم جواب بده خواهشا. البته میدونم نمیتونی. یعنی جوابی نداری که بدی.

همه اینا به فروش ریمیک ربط داره و مدرک هم نشونت دادم. ایضا نشونت دادم که کپکام بهش نگفته بود اکشن بساز. فقط گفته بود چیزی بساز که فروش داشته باشه و میکامی فروش رو توی اکشن کردن بازی دید. کپکام با میکامی مشکل پیدا کرد اما بعد از ساخت یا حین ساخت RE4.
دفعه بعد با مدرک کافی بیا وسط بحث. در صورتی که ببینم حرفاتو تکرار میکنی و مدرک نمیاری، بحث رو ادامه نمیدم و میذارم با بُتی که از میکامی برای خودت ساختی، خوش باشی.

اما در مورد روان شناس:

Anything else؟:-$

پ.ن: نکته جالب قضیه اینجاست تمام این حرفا رو خود میکامی زده ولی معلوم نیست فازتون چیه;)

شما چرا متوجه نمی شی ما داریم در باره مسائل پشت پرده و درگیریهای کپکوم و میکامي بحث میکنیم مسائلي که درباره آنها کمتر کسی اطلاع داره و واقعیت هایی هست که هر کس با میزانه شعورش یک برداشتی میکنه ازش

جواب سؤال های شما بر میگرده به کنسل شدن نسخه رزیدنت 4 اصلی که میکامي ساخته بوده نه اون شماره 4 بعدی که زاویه دوربينشا ميگي

و مطمئن هستم نميدونستي اصلا رزیدنت 4 اصلي چطوری قرار بوده ساخته بشه که اینم من فيلمش را گذاشتم پس:-$

جالبه که بدونی میکامي از ابتدای ساخت شماره 4 که کنسل شد نه اون شماره 4 بعدی که ساخته شده ،با کپکوم درگیری و مشکل پیدا کرده بوده

ما هم به دنبال علت و درد و مرض این هستیم که چرا کپکوم این شماره 4 را که میکامي ساخته بود اول کنسل کرد ?!

یک ویدئو از کنفرانس نمایش تریلر رزیدنت 4اصلی ميزارم سندی معتبر و غیر قابل انکار برای همه تا ببینند:)

درگیریهای میکامي آنقدر زیاد بوده با کپکوم سر این شماره 4 که اول کنفرانس میکامي شایعات اخراجش را رد میکنه ظاهرا توافق کرده بودند با کپکوم استاد ساده دل=((

میکامي عنوان میکنه این بهترین رزيدنتي هست که ساخته
تریلر گیم را هم میبینید

اما چند ماه پس از این کنفرانس کپکوم سر ناسازگاری را باز شروع میکنه و گیم را کنسل میکنه
حالا تو کپکوم پرست به ما بت پرستان میکامي بگو بدونيم درد مرض کپکوم برای کنسل کردن این عنوان چی بوده :))

Biohazard 3.5(50_)Cancelled,this was real re4.mp4 - 7.7 MB

ولی نکاتی هست:d:
گفت تحت فشار بوده که سری رو کنسل میکنن ولی نگفته کپکام دستور داد بازی اکشن بشه.
خب این تحت فشار بودن دقیقا یعنی چی؟ یعنی اصرار به تغییر سبک برای فروش بیشتر..و این تغییر سبک هم نمیتونسته استراتژی یا آر پی جی یا...باشه. میشه همون اکشن تر شدن که کپکام در خوش بینانه ترین حالت به طور غیر مستقیم میکامی رو وادار کرده به این تغییر..چیزی که میکامی و تیم سازندش واقعا میخواستند همون نسخه روح دار! بوده..جوری که در e3 2003 هنگام پخش تریلرش به حضار گفته (شلواراتونو خیس نکنید!) و همچنین اینکه: این نسخه حتی از قبلی ها هم به شدت ترسناک تره..:

At E3 2003, another revision was revealed that is widely known as the "hook man version" now. During Mikami's introduction of the trailer, he assured that development was proceeding very smoothly and claimed the game to be scarier than ever before, warning gamers with the quote "Don't pee your pants!"

و همین موارد نشون میدن که شینجی میکامی بی دلیل به اعتقادات خودش در مورد 3 گانه اول پشت پا نزد..!

این حرفاتو من همه را میدونم و کاملا تکراری هست. این وسط درک و شعور مردم را نادیده گرفتی. میکامی تو حرفاشم میگه که ریمیک بیشتر از سطح فکر مردم فروش نرفت. به نظر من باز هم تقصیر کپکام. دیگه انقد پول پرست!
درک و شعور مردم؟ بیشتر از سطح فکر مردم فروش نرفت؟
Maybe there weren't many people ready to accept that.
میگه شاید خیلی از مردم آماده نبودن تا اونو بپذیرن. (درک و شعور؟ سطح فکر؟)
یعنی مردم بلانسبت اون موقع بی شعور بودن و هیچی نمیفهمیدن و الان شعور پیدا کردن؟ من توی این جمله چیزی در رابطه با سطح فکر (!) نمیبینم.
ریمیک فروش نرفت چون انحصاری بود. میکامی هم به این قضیه دامن میزد و میخواست انحصاری برای نینتندو بسازه:
Shinji Mikami touted the game as a GameCube exclusive. In an interview with a Japanese magazine, Mikami even said that he would "commit harakiri" if it came out on another platform.[SUP][12][/SUP] This was loosely translated as Mikami claiming to "cut [his own] head" and later parodied in God Hand, which featured a racing dog named "Mikami's Head". Recently in an interview he gave apologies for Resident Evil 4 going multiplatform. He felt quite bad, believing some people bought a GameCube just to play Resident Evil 4 without knowing that it would finally be made available for PlayStation 2.
این پاراگراف رو 10 بار بخون تا بدونی جریان چی بوده و مشکل میکامی با کپکام چجوری بیشتر و بیشتر میشد.
در مورد کپکام هم من دارم در مورد کپکام نسل قبل حرف میزنم نه کپکام نسل حاضر. کپکام به عنوان یه ناشر که بزرگ شده بود برای رضای خدا بازی نمیساخت و هیچ کمپانی نمیسازه و نخواهد ساخت. این میکامی بود که اصرار داشت برای نینتندو بازی بسازه وگرنه چجوری امکان داره 3 شماره اول بازی های پر فروش محبوبی بشن (روی پلتفرم سونی) ولی یه دفعه فروش اینقدر پایین بیاد؟ دوباره این وسط وضعیت افتضاح نینتندو و پشتیبانی نکردن سازنده ها از کنسول گیم کیوب هم بود که به این قضیه دامن میزد که وارد اون نمیشم. همه اینا دست به دست هم دادن تا ریمیک فروش نکنه. اگر همون اول برای برند سونی عرضه-ش میکرد، فروش بازی از قبل تضمین شده بود ---> رجوع شود به 3 شماره اول
تازه تو با قسمت 5 که یک کلون از رزیدنت4 بوده مشکلی نداری. ان وقت با 4 که بهترین بازی سال 2005 ، بهترین بازی تاریخ از نظر گیم پرو در سال 2005 ، دومین بازی تاریخ از نگاه edge در سال 2007 به نظر میاد مشکل داری!
:arrowd:
من با RE5 مشکلی نداشتم. چون به نظرم RE5 یکی از بهترین قسمت ها از نظر داستانی بود و باقی چیزها مثل اکشن شدنش رو میشه توجیه کرد (بحثی که قبلا من و حامد داشتیم). حتی با 4 هم مشکل نداشتم (قسمت دهکده بازی یه قسمت اضطراب آور خوب به حساب میومد)
:-/
بعد اگر مشکل دارم پس این توی پروفایل Xfire من چیه؟

حالا دیگه بماند قبل از عضویت من توی Xfire من این بازی رو قریب 100 ساعت بازی کرده بودم و این عکسی که گذاشتم مربوط به نسخه Ultimate HD هست که چند وقت پیش عرضه شد. اگر من مشکل دارم چرا باید بین این سری بیشترین وقت رو بهش اختصاص داده باشم؟ مشکل من با RE4 در اصل با داستانشه.
در ضمن میکامی پدر سبک ترس هست. مواظب خودت باش. چون دیدم گفتی پدر سبک ترستون!
پستمو نشونم میدی ببینم؟
وگرنه مطمئن باش روی هوا حرف زدن برای من یکی خیلی راحت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی.
در رابطه با سوالات جوابش یک کلمه هست. کپکام یک عقیده ی مذخرف و عجیبی داره و مدام تیم سازتده ها را عوض میکنه!!! کامیا گفته بود بدترین اتفاق زندگیم زمانی بود که خبر رسبد دارند قسمت دوم دویل را بدون اطلاع من میسازند. کپکام دنبال کیفیت نیست دنبال فروش! تو این نسل حتی نتونست یک سری بازی درست درمان بسازه و اصلا هم براش مهم نیست. فقط میخواد فروش بره
میکامی باید میرفت
اینم ببینید
لیست 10 بازی تمام دوران از نگاه edge
من دارم میگم من کاری به کپکام این نسل ندارم تو دوباره بگو پول پرست بوده:)
لیست برای من نذار. میکامی سازنده بزرگی هست آفرین دمش گرم و یه استاندارد رو وارد صنعت گیم کرده اما در خصوص RE یه سری کارهای اشتباهی کرد.
و مطمئن هستم نميدونستي اصلا رزیدنت 4 اصلي چطوری قرار بوده ساخته بشه که اینم من فيلمش را گذاشتم پس:-$
نه جدی؟ یعنی من توی این 790 صفحه و توی این 710 تا پستی که فقط توی این تاپیک دادم چیزی در این مورد نمیدونستم؟:)) اون موقع که ما در مورد اینا حرف میزدیم، شما کجا تشریف داشتین؟:)
خب این تحت فشار بودن دقیقا یعنی چی؟ یعنی اصرار به تغییر سبک برای فروش بیشتر..و این تغییر سبک هم نمیتونسته استراتژی یا آر پی جی یا...باشه. میشه همون اکشن تر شدن که کپکام در خوش بینانه ترین حالت به طور غیر مستقیم میکامی رو وادار کرده به این تغییر..چیزی که میکامی و تیم سازندش واقعا میخواستند همون نسخه روح دار! بوده..جوری که در e3 2003 هنگام پخش تریلرش به حضار گفته (شلواراتونو خیس نکنید!) و همچنین اینکه: این نسخه حتی از قبلی ها هم به شدت ترسناک تره..:

At E3 2003, another revision was revealed that is widely known as the "hook man version" now. During Mikami's introduction of the trailer, he assured that development was proceeding very smoothly and claimed the game to be scarier than ever before, warning gamers with the quote "Don't pee your pants!"

و همین موارد نشون میدن که شینجی میکامی بی دلیل به اعتقادات خودش در مورد 3 گانه اول پشت پا نزد..!
تحت فشار بودن به هیچ وجه به معنی تغییر سبک بازی ها به اکشن شدن نیست. این برداشت اشتباهیه که خیلیا امروزه از این واژه میکنن. میکامی میتونست همون RE4 رو با تم ترسناک عرضه کنه و مطمئنا بازم فروش عالی میداشت (چون RE4 یه پله از همه بازی های هم رده-ش بالاتر بود چه از نظر گیم پلی چه از نظر گرافیک و چه از نظر فاکتور موفق دوربین روی شونه) ولی میترسید ریسک کنه و بنابراین اکشنش کرد تا از همه بابت خیالش راحت باشه و بتونه این سری رو زنده نگه داره حتی به بهای اینکه از ریشه-ش فاصله بگیره.
==============
این بحث از روح به اینجا کشیده شد. بازم میگم من مشکلی با 3.5 ندارم فقط عنصر ماورای طبیعه باید از توش حذف بشه تا بشه روش اسم RE گذاشت. حتی اگر قبول کنیم که همچین ویروسی باشه، پس اون عروسک های توی اون اتاق رو چجوری توجیه میکنین؟
در مورد کپکام هم لازمه بگم این شرکت رو در حال حاضر حالم ازش به هم میخوره و فقط به خاطر سری RE ،DMC و SF هست که دارم اخبارشو دنبال میکنم. توی دو نسل قبل و فقط با یه نگاه به کاور بازیا و دیدن لوگوی کپکام میشد از کیفیت بازی مطمئن شد و بی درنگ اون بازی رو خرید ولی الان ...

آخرین ویرایش:
همون که خودتون میگید هرکسی بنا به زاویه دید خودش به مساله نگاه میکنه
میکامی هم یه جاهایی تلورانس پیدا کرد سطحکاراش
درگیری و نارضایتی از کپکام شاید روی خلاقیتش هم تاثیر گذار بود تو اون برهه
همه ی این بحث ها از ویدئو گیم پلی نسخه ای که سال ها قبل توسط میکامی ساخته شده بود شروع شده و خیلی خوب بود چون باعث شد بیشتر تاریخچه این سری و اتفاقاتی که از اول تا به الان واسه این عنوان افتاده رو مرور کنیم.
یه حرفی علی آقا زد خوب که فک کردم دیدم شاید اگه اینجوری میشد بهتر بود یعنی کد ورونیکا یه نسخه اصلی می بود و رزیدنت 4 نسخه ای فرعی
شاید خود کپکام هم این روزا مثل همه ی فن های بازی متوجه شده که راه رو از یه جایی و تو برهه ای خیلی حساس اشتباه رفت و اون زمان دقیقا قبل از عرضه شماره 4 بود
شاید اگه کمی صبر می کردن و بررسی های بیشتری انجام میدادن الان داستان زریدنت اویل چیزی غیر از اینی می بود که امروز شاهدش هستیم
اومدم بگم خشت اول چون نهد معمار.... که دیدم برعکس بهترین معمار سنگ بنا شو گذاشت
اما داستان چیزه دیگه ای بود
آشپز دوتا شد!!
یکی از رفقا هم نکته ی خوبی گفت نمیدونم شاید وقتی پدیده ای جهانی و بزرگ میشه خیلی چیزهای به ظاهر بی ربط هم تاثیر گذار میشن توی روند آتی اون قضیه
شایید مسائل پولوتیکی هم بی تاثیر نبودن تو این ماجرا
ماها نمیتونیم به ضرس قاطع بگیم داستان دقیقا چی بوده شاید یه روزی خود میکامی بیاد و کامل و بدون هیچ کنایه و مستعاره حرف زدنی کل ماجرا رو شرح بده
این عنوان سر شماره 3 خوب تموم شد و تو نسخه 5 امیدهارو هم از بین برد

کپکام توی این نسل روی روال نزولی افتاده و کیفیت بازیاش به طرز فجیعی پایین اومده. یکی از دلایلش هم همکاری با شرکت های غربی بوده که خدا رو شکر با شکست مواجه شد و تمام پروژه هایی که داشت رو به ژاپن منتقل کرد. خیلی از مهره های ارزشمند کمپانی رفتن و عملا فقط سری Street Fighter توی بالاترین کیفیت خودش مونده.
حتی اگر کپکام صلاحیت ساخت ادامه بازی رو پیدا کنه، با اون گندی که سر RE6 زدن من بعید میدونم بتونن جمعش کنن. با آوردن مهره سوخته و بی ارزشی مثل جیک مولر عملا گند زد به بزرگترین شخصیت بازی یعنی وسکر و کلی پلات هول به بازی اضافه کرد.
من با RE5 مشکلی نداشتم. چون به نظرم RE5 یکی از بهترین قسمت ها از نظر داستانی بود و باقی چیزها مثل اکشن شدنش رو میشه توجیه کرد (بحثی که قبلا من و حامد داشتیم). حتی با 4 هم مشکل نداشتم (قسمت دهکده بازی یه قسمت اضطراب آور خوب به حساب میومد.). ولی 4 میباست یه شماره فرعی میشد و به جاش Code Veronica به عنوان یه شماره اصلی عرضه میشد (نکته اینجاست خودشون هم اقرار کردن به این موضوع). به نظرم RE با شماره 5 تموم شد و پرونده-ش بسته شد. اگرچه کلی پلات هول داره که میشه پرشون کرد ولی وجود جیک مولر رو هیچوقت نمیشه از چهره بازی خط زد.

بله بله. RE تا 3 تا شماره اولش یه بازی علمی تخیلی بود که لااقل جنبه علمیشو میشد یه جورایی توجیه کرد ولی این یکی کجاش جنبه علمی داره؟ بازی داشت ماورای تخیلی و به سایلنت هیل نزدیک میشد.
کسی که خالق یک سری و به قول شما پدر سبک ترس هست هم میتونه کارشو خراب کنه. فرق بین من و شما اینه که شما چشماتون رو بستین و فک میکنین میکامی هیچ خطایی نمیکنه و همش کارش درسته. توضیحات دوستمون اون بالا در نوع خودش هم جالبه.. ماوراطبیعه...
فعلا باید با این قضیه کنار بیایین که خود میکامی گفته من سری RE رو نابود کردم. End of the story.

پ.ن: یه تیکه مصاحبه میکامی:

گفته من تصمیم گرفتم اکشن بیشتری به شماره 4 بیارم. نگفته کپکام ازم خواست.
میبینی؟ مسئله پوله. سر فروش ریمیک افسردگی گرفت، میفهمی؟ افسردگی! بعد اینجا میگن خودش میدونسته چکار داره میکنه:)

منظورم از سطح فکر و شعور ان چیزی نیست که ما در زبان عامه باش سروکار داریم. منظورم همین بود دیگه. بیا اینم جملت!
کپکام با بازگشتن به ریشه ها هم موفق نخواهد شد. علتش هم کاملا مشخص هست. نبود یک بازیساز بزرگ. به نظر من کارگردان فوق العاده مهم هست. الان کپکام به جز یک دو نفر که کارنامه قابل قبولی دارند دیگه واقعا بازیساز نداره. در ضمن فعلا من منتظر اویل ویتین هستم ببینم چی میشه. فعلا بی خیال رزیدنت:d

در مورد حرف اون دوستان که RE5 رو همردیف RE6 بی کیفیت میدوننن.شاید حالا نسخه6 بی کیفیت باشه ولی نسخه 5 بی کیفیت نبود
ببنید نسخه 5 تنها دو چیز کم داشت معما و محیط ترسناک حالا رو این حساب بایدبگیم بی کیفیت؟ وگرنه چرا باید نسخه 6 با وجود چند تا معما(هرچند شاید شما اسمشو معما نذارین) و محیطهای تاریک(که خب البته بعضیاش ترسناک بود نمونش تو سناریو لیان و ایدا ) بازم اکثرا ما میگیم بی کیفیت بود؟
نسخه5 تو محیط افریقا عرضه شد و امکان خلق محیط ترسناک نبود! و طبعا خلق معما هم بی نتیجه بود
از نظر خودم تنها نسخه ای که حتی رو PC هم خوب به نحو رضایت بخش عرضه شد همین نسخه 5 بود .اتفاقا همین نسخه 5 رو کیفیت عالی ساخته شد.مشکل من با نسخه 5 در اصل جذاب نبودن محیطهای بازی و گیم پلی خطی بودنش هست.که اونم کاریش نمیشد کرد
اما در مورد نسخه اصلی بودن یا نبودن در کل اینکه چرا فلانی نسخه شماره دار نیست (نظیر کد ورنیکا) دلیل بر فرعی بودنش نمیشه.نسخه سوم هم با عنوان RE:Nemesis عرضه شد نه با عنوان RE:3 پس نظر شخصی من اینه که علت نامگذاری غیر معمول این دو نسخه سوم و کد ورنیکا به خاطر تاکید روی دو عنصر برجسته این دو عنوان بوده .توی شماره سوم مورد مهم نمسیس بود و تو کد ورنیکا شخص VERONICA که اینم اشاره داره به خاندان اشفورد که تو نسخه کد ورنیکا داستنان ساز اصلی بودن.پس لازم نیست حتما نسخه ای اصلی شماره دار باشه.

تحت فشار بودن به هیچ وجه به معنی تغییر سبک بازی ها به اکشن شدن نیست. این برداشت اشتباهیه که خیلیا امروزه از این واژه میکنن.
موافقم..ولی اگر فرضو بر این بذاریم که کپکام هیچوقت به میکامی دستور نداد که بازیو اکشن کنه..در بهترین حالت :
اونقدر فشار به میکامی آورد که طبق گفته خودتون ترسید که ریسک کنه( یعنی اکشن=ریسک کمتر) و بازیو اکشن ساخت تا فروش تضمین بشه..درسته؟
و اون چیزی که میخواستو (رزیدنت اویل 3.5) نتونست به پایان برسونه..در نتیجه مقصر اصلی کسی نیست جز کپکام.
میکامی میتونست همون RE4 رو با تم ترسناک عرضه کنه و مطمئنا بازم فروش عالی میداشت (چون RE4 یه پله از همه بازی های هم رده-ش بالاتر بود چه از نظر گیم پلی چه از نظر گرافیک و چه از نظر فاکتور موفق دوربین روی شونه)
صد البته همینطوره.
ولی پس چرا این اتفاق نیافتاد؟ میکامی مقصره که ترسید ریسک بکنه؟ یا کپکام که با اعمال فشار و نظارت به خاطر فروش..امکان این ریسکو از کارمندش گرفت؟
شما بگید.:)
فقط عنصر ماورای طبیعه باید از توش حذف بشه تا بشه روش اسم RE گذاشت. حتی اگر قبول کنیم که همچین ویروسی باشه، پس اون عروسک های توی اون اتاق رو چجوری توجیه میکنین؟
هیچ توجیهی نداره متاسفانه..برای همین برام سوال شده بود میکامی چجوری میخواسته شیوع یک بیماری یا ویروسو به ماورالطبیعه ارتباط بده؟؟:-/

یک ویدئو از کنفرانس نمایش تریلر رزیدنت 4اصلی ميزارم سندی معتبر و غیر قابل انکار برای همه تا ببینند:)
دقیقا منظور منم در پست قبلی همین بود دوست عزیز..مرسی

آخرین ویرایش:
من اول یه سری توضیحات بدم تا بفهمین جریان چی بوده و اشتباهتون کجاست:

ببینین RE 3.5 در واقع یکی از 4تا ورژن RE4 بود که بازنگری شدن و در نهایت RE4 ساخته شد. مثل پروسه ساخت خیلی بازیا. در اصل قضیه از این قراره که اصلا چیزی به اسم RE 3.5 وجود نداره. در واقع RE4 طی یه پروسه بلند مدت از 4تا ورژن میگذره و ورژن نهایی که میشه همونی که بازیش کردیم، عرضه میشه. 4تا فرمت از این قرارن:

Stylish

Castle

Hallucination

Zombie

اولی که Stylish هست رو هیدکی کامیا قرار بود کارگردان باشه و اینکه گروه ساخت بازی یه سر به اسپانیا زده بودن تا با معماری و فرهنگشون آشنا بشن اما پروسه اینقدر عجیب پیش میره که فرمت نهایی ذره ای شبیه به RE نمیشه و اینجاست که سری Devil May Cry متولد میشه و بر روی PS2 عرضه میشه.

مدتی بعد استارت رسمی RE4 برای گیم کیوب زده میشه که قرار بود انحصاری نینتندو باشه. توی TGS 2002 یه نمایش از بازی پخش میشه (بهش میگفتن ورژن Castle) و طراح محیط RE3 یعنی هیروشی شیباتا میشه کارگردانش. داستانش هم در مورد لیون بوده که به یه قلعه توی اسپانیا که متعلق به اسپنسر بوده میره تا ویروس مادر رو ریشه کن کنه ولی توسط یه ویروس باکتری آلوده میشه. اما در نهایت این ورژن تکامل پیدا میکنه و وارد فاز بعدش میشه.

حالا اون تریلری که دوستمون گذاشت مربوط میشه قسمت Hallucination که فقط همین ورژن بود که نمایشی توی عموم داشت. اشتباهتون اینجاست که فکر میکردین این در واقع RE4 اصلی بوده و قرار بوده این بشه ولی جریان یه چیز دیگه-ست. به این ورژن Hooked Man Version هم توی غرب میگفتن. که توی نمایشی که توی E3 2003 داشت، لیون رو میبینیم که توی یه عمارت با عوامل ماورا طبیعه مثل زره های تو خالی قرون وسطی و عروسک های تسخیر شده روبرو میشه. توی این ورژن لیون هنوز توسط همون ویروس مذکور، آلوده بوده و هر وقت با ماورا طبیعه روبرو میشده، صفحه شروع به فلش زدن به رنگ آبی میکنه. در نهایت 2تا ورژن Castle و Hallucination به خاطر محدودیت های تکنیکی که هزینه های زیادی در پی داشت دور ریخته میشن. اشتباه دیگه-تون این بود که میگفتین کپکام به خاطر پول پرستی کنسلش کرده (انصافا با توجه به تریلر، قشنگ معلوم بود هزینه بره. انیمشن ها بینهایت نرم و روون بودن و گرافیک هم چند پله از RE4 نهایی بهتر بود)

آخرین ورژن هم تحت عنوان Zombie داشته ساخته میشده که باز شاهد زامبی ها بودیم. در مورد این یکی هیچی معلوم نیست چون هیچ نمایشی نداشت. چون خیلی فرمالیته بود، بازم ایده-ش دور ریخته میشه و در نهایت تازه اینجاست که شینجی میکامی وارد میشه و کارگردانی رو از شیباتا میگیره و نسخه ای که بازی کردیم رو میسازه و عرضه میکنه.

توی E3 2003 که میکامی رو میبینیم در مورد Hallucination توضیح میده، کارگردان بازی نیست هنوز. اونجا فقط حضور داشته تا یه سری توضیحات بده. کارگردانش همچنان شیباتا بوده.

امیدوارم گرفته باشین قضیه چی بوده و چرا اینقدر اصرار داشتین که بگین RE4 اول همون Hallucination بوده.
در مورد حرف اون دوستان که RE5 رو همردیف RE6 بی کیفیت میدوننن.شاید حالا نسخه6 بی کیفیت باشه ولی نسخه 5 بی کیفیت نبود
ببنید نسخه 5 تنها دو چیز کم داشت معما و محیط ترسناک حالا رو این حساب بایدبگیم بی کیفیت؟ وگرنه چرا باید نسخه 6 با وجود چند تا معما(هرچند شاید شما اسمشو معما نذارین) و محیطهای تاریک(که خب البته بعضیاش ترسناک بود نمونش تو سناریو لیان و ایدا ) بازم اکثرا ما میگیم بی کیفیت بود؟
نسخه5 تو محیط افریقا عرضه شد و امکان خلق محیط ترسناک نبود! و طبعا خلق معما هم بی نتیجه بود
از نظر خودم تنها نسخه ای که حتی رو PC هم خوب به نحو رضایت بخش عرضه شد همین نسخه 5 بود .اتفاقا همین نسخه 5 رو کیفیت عالی ساخته شد.مشکل من با نسخه 5 در اصل جذاب نبودن محیطهای بازی و گیم پلی خطی بودنش هست.که اونم کاریش نمیشد کرد
اما در مورد نسخه اصلی بودن یا نبودن در کل اینکه چرا فلانی نسخه شماره دار نیست (نظیر کد ورنیکا) دلیل بر فرعی بودنش نمیشه.نسخه سوم هم با عنوان RE:Nemesis عرضه شد نه با عنوان RE:3 پس نظر شخصی من اینه که علت نامگذاری غیر معمول این دو نسخه سوم و کد ورنیکا به خاطر تاکید روی دو عنصر برجسته این دو عنوان بوده .توی شماره سوم مورد مهم نمسیس بود و تو کد ورنیکا شخص VERONICA که اینم اشاره داره به خاندان اشفورد که تو نسخه کد ورنیکا داستنان ساز اصلی بودن.پس لازم نیست حتما نسخه ای اصلی شماره دار باشه.
کاملا موافقم. RE5 در کنار ریمیک و شماره دوم، جز بهترین داستان های سری به شما میومد.
اما اشتباهتو تصحیح کنم:
RE: Nemesis توی لوگوش هم شماره 3 بود:

موافقم..ولی اگر فرضو بر این بذاریم که کپکام هیچوقت به میکامی دستور نداد که بازیو اکشن کنه..در بهترین حالت :
اونقدر فشار به میکامی آورد که طبق گفته خودتون ترسید که ریسک کنه( یعنی اکشن=ریسک کمتر) و بازیو اکشن ساخت تا فروش تضمین بشه..درسته؟
و اون چیزی که میخواستو (رزیدنت اویل 3.5) نتونست به پایان برسونه..در نتیجه مقصر اصلی کسی نیست جز کپکام.

صد البته همینطوره.
ولی پس چرا این اتفاق نیافتاد؟ میکامی مقصره که ترسید ریسک بکنه؟ یا کپکام که با اعمال فشار و نظارت به خاطر فروش..امکان این ریسکو از کارمندش گرفت؟
شما بگید.:)

هیچ توجیهی نداره متاسفانه..برای همین برام سوال شده بود میکامی چجوری میخواسته شیوع یک بیماری یا ویروسو به ماورالطبیعه ارتباط بده؟؟:-/
من فکر میکنم کپکام اون زمان همچین کاری نمیکرده. یعنی فشار بیش از اندازه نمیاورده و به میکامی اختیار تام میداده (حتی میکامی رو گذاشت سر این کار که استعداد یابی کنه برای کمپانی و باعث شد هیدکی کامیا به کپکام بیاد). به قول میکامی، وقتی کپکام بیش از حد بزرگ شد، شروع کرد به تغییر کردن و توی کارهای سازنده-هاش دخالت کردن. ولی در مورد RE با اینکه کپکام بزرگ شده بود اما هنوز اونقدر بزرگ نبود که بتونه جبران اشتباه کنه. قبل از اون هم میکامی با Capcom Five که قراردادی برای ساخت 5تا بازی انحصاری برای نینتندو بود، یه سری شکست های تجاری و امتیازی داشت که توی صدرشون P.N.03 بود. بعد از اونم فروش ضعیف ریمیک و زیرو. در واقع اینجا من به کپکام حق میدم که به میکامی هشدار بده چون برگزیده ترین فردش بود و کسی بود که میتونست کپکام رو نجات بده و همین کار رو هم کرد. میکامی هم این وسط ریسک نکرد که بازی ترسناک خالص بسازه (میتونست بسازه ولی به نظرم میخواست یک بار و برای همیشه این قضیه رو فیصله بده) و در نتیجه اکشن رو مخلوطش کرد و معجونش چیزی شد که دنیای گیم رو لرزوند اما به خود سری ضربه زد چون مطمئنا در آینده این سری روند جدید رو در پیش میگرفت. منکر فشار کپکام نمیشم ولی به نظرم اونقدر زیاد نبوده. چون اگر زیاد میبود، حتی به میکامی اجازه نمیداد دوربین رو عوض کنه و چیزی بسازه که تا حالا نمونه نداشته و امکانش بره که شکست بخوره. اختیار تام بهش داده.

آخرین حرفت هم دقیقا مشکل من با قسمت Hallucination همینه که به این بحثا کشیده شد. میشه گفت به خاطر تزریق باکتری ویروس به لیون، یه سری توهمات میزد ولی توجیه جالبی نیست.

اما اشتباهتو تصحیح کنم:
RE: Nemesis توی لوگوش هم شماره 3 بود:
بله درسته
ولی اون زمون که تازه نسخه سوم عرضه شده بود همه رزیدنت اویل نمسیس صداش میکردن! یعنی با وجودیکه نسخه اصلی بحساب میاد ولی پسوند نمسیس داره.
در مورد رزیدنت اویل کد ورونیکا هم وضعیت همینه.ولی یه چیز عجیب اینه که این نسخه هیچ شماره ای نداره و فقط پسوند ورونیکا با وجود این نسخه اصلی به حساب میاد
در اصل اگه بنا بود نسخه های اصلی شماره گذاری بشن کد ورنیکا بایستی شماره 4 شماره گذاری میشد و نسخه 6 فعلی شماره 7!
به خاطر همین میگم بهتره زیاد رو شماره ها اصرار نکینم .

دوستان این هم تاثیرات شگرف رزیدنت اویل 4 بر روی صنعت بازی
[h=2]Impact[/h] Resident Evil 4 is regarded as one of the most influential games of the 2000s decade, due to its influence in redefining the third-person shooter genre[SUP][155][/SUP] by introducing a "reliance on offset camera angles that fail to obscure the action".[SUP][156][/SUP] The new gameplay alterations and immersive style appealed to many not previously familiar with the series.[SUP][157][/SUP] The over-the-shoulder viewpoint introduced in Resident Evil 4 has later become standard in third-person shooters, including titles ranging from Gears of War to Batman: Arkham Asylum.[SUP][155][/SUP] It has also become a standard "precision aim" feature for action games in general, with examples ranging from Dead Space and Grand Theft Auto to the Ratchet & Clank Future series.[SUP][158][/SUP]
Resident Evil 4 also attempted to redefine the survival horror genre by emphasizing reflexes and precision aiming,[SUP][159][/SUP] thus broadening the gameplay of the series with elements from the wider action game genre.[SUP][160][/SUP] However, this also led some reviewers to suggest that the Resident Evil series had abandoned the survival horror genre,[SUP][161][/SUP][SUP][162][/SUP] by demolishing the genre conventions that it had established.[SUP][163][/SUP] Other major survival horror series followed suit, by developing their combat systems to feature more action, such as Silent Hill Homecoming[SUP][161][/SUP] and the 2008 version of Alone in the Dark.[SUP][164][/SUP] These changes represent an overall trend among console games shifting towards visceral action gameplay.[1

- - -ویرایش - - -

دوستان این هم سند بنیانگذار بودن رزیدنت. بسیاری فکر میکنند alone in the dark بنیانگذار هست اما در اشتباهند. چون نخستین بازی دلهره ی بقا رزیدنت اویل هست
The term "survival horror" was first used by Capcom to market their 1996 release, Resident Evil.[

علي صلح و صفا من بيشتر حرفا تو قبول دارم
به نظر منم خود ميكامي مقصر اصلي تغيير بود
اون أويل رو تغيير داد كه ٤ با اينكه يكفي از بهترين هاي عمرم بود ولي يه مشكل اصلي داشت و أون اينكه ديكه رزيدنت أويل نبود
اما اينو در نظر داشته بأش كه يه سري موارد از بالا تحميل شده بود
نوع دشمنان رو ببين
تغييرات محسوسه...

علي صلح و صفا من بيشتر حرفا تو قبول دارم
به نظر منم خود ميكامي مقصر اصلي تغيير بود
اون أويل رو تغيير داد كه ٤ با اينكه يكفي از بهترين هاي عمرم بود ولي يه مشكل اصلي داشت و أون اينكه ديكه رزيدنت أويل نبود
اما اينو در نظر داشته بأش كه يه سري موارد از بالا تحميل شده بود
نوع دشمنان رو ببين
تغييرات محسوسه...
بله بله رزیدنت اویل نبود!!!!!

من دیروز این گیم پلی 3.5 رو دیدم و نظر اکثر بچه ها رو هم خوندم...گیم پلی و دوربین و محیط و اتمسفر و موزیک واقعا عالی کار شده بود اما درون مایه ماورایی زیاد به دلم ننشست و بازی رو با یه تم علمی تخیلی کلاسیک مخصوص RE برای خودم تصور میکردم.

اقا نمیخوایم نظرسنجی رو عوض کنیم؟؟؟:d

من دیروز این گیم پلی 3.5 رو دیدم و نظر اکثر بچه ها رو هم خوندم...گیم پلی و دوربین و محیط و اتمسفر و موزیک واقعا عالی کار شده بود اما درون مایه ماورایی زیاد به دلم ننشست و بازی رو با یه تم علمی تخیلی کلاسیک مخصوص RE برای خودم تصور میکردم.

اقا نمیخوایم نظرسنجی رو عوض کنیم؟؟؟:d

درسته گیم پلی گرافیک دوربین محیط اتمسفر و صداگذاری عالی بوده

البته در مورد ماورایی بودنش و دشمنان بر میگرده به داستانه بازی و نوع ویروسی که در بازی هست

گویا Leon هم به ویروس آلوده شده و در اصل این دشمن ها که به این شکل می بینه با اون حالتها توهمات و اثر ویروس روی مغزش هست

که در نوع خودش فکر جالب و زیرکانه بوده :)

کی میدونه حتما اگه گیم به طور کامل ساخته شده بود بعد از مدتی Leonبا روش خاصی پادزهري چیزی ویروس را از بدن خودش خارج

میکرد و دشمنان را به حالت عادی خودشون میدید:>

اگه یادتون باشه تو شماره 4هم که اومد Leon آلوده شده بود البته توهم نميزد،بعدا اون جانوره تو بدنش را از بین برد:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or