بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من FATAL FRAME را بازی کردم. بگذریم. نابودی رزیدنت ربطی به میکامی ندارد. این دیگه به سوء استفاده یک شرکت مذخرف به اسم کپکام برمیگرده. همین رزیدنت 4 بارها به عنوان بهترین بازی تاریخ انتخاب شد. کلی دستاورد داشت. در ضمن اولین و اخرین بازی بود که توانست یک تعادلی مابین اکشن و ترسناک ایجاد کند. این که چرا اینگونه رزیدنت4 را ساخت برمیگرده به شکست تجاری رزیدنت ریمیک. ربطی به خیانت نداره
چرا اتفاقا ربط داره. میکامی میتونست ایده هاشو در قالب یه بازی دیگه ارائه کنه یا اصلا استودیو خودشو بزنه و از کپکام بره و ...
ولی به جاش وایساد و دید ریمیک شکست خورد، سریع اومد RE4 رو اکشن کرد (دقت کن میگم اکشن. با عوض شدن دوربین و گیم پلی و ... کاری ندارم) و بعد هم خودش گفت سری رو به نابودی کشوند. نکنه پدر سبک ترس داره دروغ میگه و چیزی نمیدونه؟;;)

البته دلیل فروش کمه ریمیک به خاطر انحصاری گیم کیوب بودنشه .اگرچه گیم کیوب قدرت بیشتری نصبت به سونی 2 داشت.ولی بیشتر مردم طرف سونی میرفتن .و همین باعث شد ریمیک فروش انچنانی نداشته باشه.

چرا اتفاقا ربط داره. میکامی میتونست ایده هاشو در قالب یه بازی دیگه ارائه کنه یا اصلا استودیو خودشو بزنه و از کپکام بره و ...
ولی به جاش وایساد و دید ریمیک شکست خورد، سریع اومد RE4 رو اکشن کرد (دقت کن میگم اکشن. با عوض شدن دوربین و گیم پلی و ... کاری ندارم) و بعد هم خودش گفت سری رو به نابودی کشوند. نکنه پدر سبک ترس داره دروغ میگه و چیزی نمیدونه؟;;)
اخه سری با 5 و 6 به گند کشیده شد. اگر همین کپکام میتونست ان دو عنوان را از لحاظ کیفی به قسمت 4 برسوند دیگه شاید کسی ان حداقل انتقادات را از میکامی نمیکرد.
به نظر من دیگه کپکام صلاحیت ساخت این سری بازی را ندارد. باید به میکامی سپرده بشود. علتش هم این هست که واقعا بازیسازی بزرگ به غیر از کوبایاشی یا کاواتا تو کپکام وجود نداره و متاسفانه ان ها هم در نقش تهیه کننده ظاهر میشوند نه کارگردان!

آخرین ویرایش:
اتفاقا همین دیشب داشتم تو ویکی میخوندم که قضیه این ورژنhook manچی بوده..که گویا نسخه های کنسل شده بدون تریلری هم قبل ازین وجود داشته..ولی در مود این نسخه هم صحبت از بیماری هست. و هم ماورالطبیعه..حالا میکامی چجوری این 2 مقوله رو بهم میخواسته ربط بده ..میتونسته خیلی جالب باشه..:

The story was set in a haunted building where Leon contracted a bizarre disease and foughtparanormal enemies, such as animated suits of armor, living dolls, and a ghostlike man armed with a large hook.
میشه گفت اون مرد یجور روح خاص ! بوده..کاش میکامی بعدها توضیح میداد چی توی ذهنش بوده..

در مورد نسخه نهایی پس از چند بار کنسلی..خود کپکام با فشار بیش از حد.. از ترس فروش کم مقصر بوده..میکامی میخواسته تغییراتی تو سری بده اما نه چیزی که ما تو نسخه نهایی دیدیم..(اینو بارها آزمایش و خطای میکامی نشون میده..تازه از اول پروژم خودش کارگردان نبوده..بعدا به عهده میگیره) حتی تیم تولید بازی هم از تغییر سبک وحشت به اکشن ناراحت بودن..:

it was decided to change the game's genre to reinvent the series. Mikami took over directorial duties from Shibata and began working on the version that was released. In a later interview, he mentioned that he was put under enormous pressure by Capcom, threatened with the series' cancellation if the game had not sold well. According to the game's producer Hiroyuki Kobayashi, the development team felt depressed and were hard to motivate after the focus of the game shifted from horror to action.

از طرفیم شاید این اعتماد به نفسو نداشته که Resident Evil و برداره از Capcom بره و تو یه استودیو دیگه بسازه و منتشر کنه..بالاخره این 2 اسم با هم گره خوردن و جدا کردنشون به این راحتی نیست..کوجیما هم که متال گیرو برد به استودیوی خودش..بازم کونامیو به عنوان ناشر کنار خودش نگه داشت..ممکن بود کپکام با میکامی به این توافق نرسن..خلاصه میکامی نخواست ریسک کنه..اگه داستان الان اتفاق میافتاد شاید این کارو میکرد..

اولا که روح بود. دوما از توی دیوار اومد بیرون (Srsly؟ از کی تا حالا آدم از توی دیوار میاد بیرون و اینور اونور ظاهر میشه و تلپورت میکنه؟) سوما من محیط های بیرون رو ندیدم. شما دیدی که با قاطعیت نظر میدی؟ چهارما طراحی محیطش دقیقا شبیه عمارت اسپنسر و آشفورد و مارکوس بود. پنجما اینکه این قرتی بازیا به RE نیومده. بازی رسما Fatal Frame بود.

این دشمن Hookman نام داره همون حالتهای زامبي را داره ،طبق گفته استاد و داستانه بازی ویروس umbrella توسط دکتری روش کار میشه و تغییراتی در اون ایجاد میشه که fog virus نام پیدا میکنه که زامبيها یک چنین حالتی پیدا میکنن

میکامي برای ایجاد ترس بیشتر و تنوع و جلوگیری از تکراری شدن بازی این ایده های جدید و دشمنانه جدید را به بازی اضافه کرده بوده

کسی که خالق یک بازی و پدر سبک ترس هست خودش بهتر ميدونسته چی بسازه و چی کار کنه :|

اتفاقا همین دیشب داشتم تو ویکی میخوندم که قضیه این ورژنhook manچی بوده..که گویا نسخه های کنسل شده بدون تریلری هم قبل ازین وجود داشته..ولی در مود این نسخه هم صحبت از بیماری هست. و هم ماورالطبیعه..حالا میکامی چجوری این 2 مقوله رو بهم میخواسته ربط بده ..میتونسته خیلی جالب باشه..:

The story was set in a haunted building where Leon contracted a bizarre disease and foughtparanormal enemies, such as animated suits of armor, living dolls, and a ghostlike man armed with a large hook.
میشه گفت اون مرد یجور روح خاص ! بوده..کاش میکامی بعدها توضیح میداد چی توی ذهنش بوده..

در مورد نسخه نهایی پس از چند بار کنسلی..خود کپکام با فشار بیش از حد.. از ترس فروش کم مقصر بوده..میکامی میخواسته تغییراتی تو سری بده اما نه چیزی که ما تو نسخه نهایی دیدیم..(اینو بارها آزمایش و خطای میکامی نشون میده..تازه از اول پروژم خودش کارگردان نبوده..بعدا به عهده میگیره) حتی تیم تولید بازی هم از تغییر سبک وحشت به اکشن ناراحت بودن..
از طرفیم شاید این اعتماد به نفسو نداشته که Resident Evil و برداره از Capcom بره و تو یه استودیو دیگه بسازه و منتشر کنه..بالاخره این 2 اسم با هم گره خوردن و جدا کردنشون به این راحتی نیست..کوجیما هم که متال گیرو برد به استودیوی خودش..بازم کونامیو به عنوان ناشر کنار خودش نگه داشت..ممکن بود کپکام با میکامی به این توافق نرسن..خلاصه میکامی نخواست ریسک کنه..اگه داستان الان اتفاق میافتاد شاید این کارو میکرد..:

it was decided to change the game's genre to reinvent the series. Mikami took over directorial duties from Shibata and began working on the version that was released. In a later interview, he mentioned that he was put under enormous pressure by Capcom, threatened with the series' cancellation if the game had not sold well. According to the game's producer Hiroyuki Kobayashi, the development team felt depressed and were hard to motivate after the focus of the game shifted from horror to action.
IP بازی دست کپکام هست نه میکامی! اگر دست خودش بود که با خود فرزند خود را میبرد. همین الان کلی ناشر بهتر از کپکام وجود دارد.جریان کوجیما فرق داره. ان IP مال خودش هست نه کونامی!

IP بازی دست کپکام هست نه میکامی! اگر دست خودش بود که با خود فرزند خود را میبرد. همین الان کلی ناشر بهتر از کپکام وجود دارد.جریان کوجیما فرق داره. ان IP مال خودش هست نه کونامی!
:d خب دوست عزیز..قبلا صحبت شده و میدونیم که مال کپکامه..این که میکامی فرزندشو مثل کوجیما برای خودش ثبت نکرد..! الان بحثم اینه که حتی اگر برای خودش بود ممکن بود این کارو در اون زمان نکنه..

:d خب دوست عزیز..قبلا صحبت شده و میدونیم که مال کپکامه..این که میکامی فرزندشو مثل کوجیما برای خودش ثبت نکرد..! الان بحثم اینه که حتی اگر برای خودش بود ممکن بود این کارو در اون زمان نکنه..
ولی من میگم میکرد. چون به لحاظ شخصیتی شجاع هست.ترسی ندارد.:p

اخه سری با 5 و 6 به گند کشیده شد. اگر همین کپکام میتونست ان دو عنوان را از لحاظ کیفی به قسمت 4 برسوند دیگه شاید کسی ان حداقل انتقادات را از میکامی نمیکرد.
به نظر من دیگه کپکام صلاحیت ساخت این سری بازی را ندارد. باید به میکامی سپرده بشود. علتش هم این هست که واقعا بازیسازی بزرگ به غیر از کوبایاشی یا کاواتا تو کپکام وجود نداره و متاسفانه ان ها هم در نقش تهیه کننده ظاهر میشوند نه کارگردان!
کپکام توی این نسل روی روال نزولی افتاده و کیفیت بازیاش به طرز فجیعی پایین اومده. یکی از دلایلش هم همکاری با شرکت های غربی بوده که خدا رو شکر با شکست مواجه شد و تمام پروژه هایی که داشت رو به ژاپن منتقل کرد. خیلی از مهره های ارزشمند کمپانی رفتن و عملا فقط سری Street Fighter توی بالاترین کیفیت خودش مونده.
حتی اگر کپکام صلاحیت ساخت ادامه بازی رو پیدا کنه، با اون گندی که سر RE6 زدن من بعید میدونم بتونن جمعش کنن. با آوردن مهره سوخته و بی ارزشی مثل جیک مولر عملا گند زد به بزرگترین شخصیت بازی یعنی وسکر و کلی پلات هول به بازی اضافه کرد.
من با RE5 مشکلی نداشتم. چون به نظرم RE5 یکی از بهترین قسمت ها از نظر داستانی بود و باقی چیزها مثل اکشن شدنش رو میشه توجیه کرد (بحثی که قبلا من و حامد داشتیم). حتی با 4 هم مشکل نداشتم (قسمت دهکده بازی یه قسمت اضطراب آور خوب به حساب میومد.). ولی 4 میباست یه شماره فرعی میشد و به جاش Code Veronica به عنوان یه شماره اصلی عرضه میشد (نکته اینجاست خودشون هم اقرار کردن به این موضوع). به نظرم RE با شماره 5 تموم شد و پرونده-ش بسته شد. اگرچه کلی پلات هول داره که میشه پرشون کرد ولی وجود جیک مولر رو هیچوقت نمیشه از چهره بازی خط زد.

این دشمن Hookman نام داره همون حالتهای زامبي را داره ،طبق گفته استاد و داستانه بازی ویروس umbrella توسط دکتری روش کار میشه و تغییراتی در اون ایجاد میشه که fog virus نام پیدا میکنه که زامبيها یک چنین حالتی پیدا میکنن

میکامي برای ایجاد ترس بیشتر و تنوع و جلوگیری از تکراری شدن بازی این ایده های جدید و دشمنانه جدید را به بازی اضافه کرده بوده

کسی که خالق یک بازی و پدر سبک ترس هست خودش بهتر ميدونسته چی بسازه و چی کار کنه :|
بله بله. RE تا 3 تا شماره اولش یه بازی علمی تخیلی بود که لااقل جنبه علمیشو میشد یه جورایی توجیه کرد ولی این یکی کجاش جنبه علمی داره؟ بازی داشت ماورای تخیلی و به سایلنت هیل نزدیک میشد.
کسی که خالق یک سری و به قول شما پدر سبک ترس هست هم میتونه کارشو خراب کنه. فرق بین من و شما اینه که شما چشماتون رو بستین و فک میکنین میکامی هیچ خطایی نمیکنه و همش کارش درسته. توضیحات دوستمون اون بالا در نوع خودش هم جالبه.. ماوراطبیعه...
فعلا باید با این قضیه کنار بیایین که خود میکامی گفته من سری RE رو نابود کردم. End of the story.

پ.ن: یه تیکه مصاحبه میکامی:
"The Resident Evil remake is actually one of my favorites of the series too," Shinji stated. "But it didn't sell very well. Maybe there weren't many people ready to accept that. Because of the reaction to the Resident Evil remake, I decided to work more action into Resident Evil 4. Resident Evil 4 would have been a more scary, horror-focused game if the remake had sold well.”
گفته من تصمیم گرفتم اکشن بیشتری به شماره 4 بیارم. نگفته کپکام ازم خواست.
میبینی؟ مسئله پوله. سر فروش ریمیک افسردگی گرفت، میفهمی؟ افسردگی! بعد اینجا میگن خودش میدونسته چکار داره میکنه:)

میبینی؟ مسئله پوله. سر فروش ریمیک افسردگی گرفت، میفهمی؟ افسردگی! بعد اینجا میگن خودش میدونسته چکار داره میکنه
وقتی که فروش پایینه به غیر از افسردگیه میکامی..فشار کپکام بیشتر میشه که سبک بازی باید تغییر کنه..که اینجا بهش اشاره نکرده..ولی اینجا گفته:

In a later interview, he mentioned that he was put under enormous pressure by Capcom, threatened with the series' cancellation if the game had not sold well

و در آخر مصاحبه ای که گذاشتین گفته که:رزیدنت اویل 4 با تمرکز بیشتر روی ترس و وحشت میبود..اگر رزیدنت اویل ریمیک فروش خوبی داشت..

وقتی که فروش پایینه به غیر از افسردگیه میکامی..فشار کپکام بیشتر میشه که سبک بازی باید تغییر کنه..که اینجا بهش اشاره نکرده..ولی اینجا گفته:

In a later interview, he mentioned that he was put under enormous pressure by Capcom, threatened with the series' cancellation if the game had not sold well

و در آخر مصاحبه ای که گذاشتین گفته که:رزیدنت اویل 4 با تمرکز بیشتر روی ترس و وحشت میبود..اگر رزیدنت اویل ریمیک فروش خوبی داشت..
او زمان بعد از ساخت شماره اول وقتی اسم میکامی سر زبون ها افتاد، یه جورایی همه کاره در مورد سری RE خود شخص میکامی بوده (بر خلاف امروز که ناشر تصمیم گیرنده هست و اختیار تام در بیشتر مواقع به سازنده و کارگردان نمیدن). کپکام بهش فشار میاورد ولی به اندازه الان توی ساخت بازی توسط یکی از مهره های ارزشمندش دخالت نمیکرد. گفت تحت فشار بوده که سری رو کنسل میکنن ولی نگفته کپکام دستور داد بازی اکشن بشه.
از طرف دیگه سر 3 شماره اول میکامی یه عقیده و طرز تفکر خاصی داشته که سر شماره 4 عقیده-ش رو زیر پا میذاره:
With Resident Evil 1, 2, 3, and all the rest of the series before Resident Evil 4, I was always saying to the staff, ‘Scaring the player is the number one thing.’ But for the first time, in Resident Evil 4, I told the team that fun gameplay is the most important thing. That’s what I said. Then the second thing [would be ] nothing. And then the third thing is to be scary. That’s what I said to the team.
میگه که من به اعضای تیم میگفتم ترس همیشه اولویت اوله. ولی وقتی خواستیم شماره 4 رو بسازیم، گفتم اول گیم پلی مهمه که بازیکن لذت ببره. دوم هم هیچی و سوم ترسه! یعنی عملا به عقیده-ش لگد زد.

چرا میکامی الان داره The Evil Within رو میسازه؟ مگر نگفته بود گیم پلی مهمه و ترس رده سومه؟ جوابش کاملا مشخصه.

پ.ن: اینم همینجوری بخونین بد نیست:
[h=1]موفقیت تجاری رزیدنت اویل ریمیک میتوانست جلوی اکشن شدن رزیدنت اویل 4 را بگیرد.[/h]

.

بله بله. RE تا 3 تا شماره اولش یه بازی علمی تخیلی بود که لااقل جنبه علمیشو میشد یه جورایی توجیه کرد ولی این یکی کجاش جنبه علمی داره؟ بازی داشت ماورای تخیلی و به سایلنت هیل نزدیک میشد.
کسی که خالق یک سری و به قول شما پدر سبک ترس هست هم میتونه کارشو خراب کنه. فرق بین من و شما اینه که شما چشماتون رو بستین و فک میکنین میکامی هیچ خطایی نمیکنه و همش کارش درسته. توضیحات دوستمون اون بالا در نوع خودش هم جالبه.. ماوراطبیعه...
فعلا باید با این قضیه کنار بیایین که خود میکامی گفته من سری RE رو نابود کردم. End of the story.

پ.ن: یه تیکه مصاحبه میکامی:

میبینی؟ مسئله پوله. سر فروش ریمیک افسردگی گرفت، میفهمی؟ افسردگی! بعد اینجا میگن خودش میدونسته چکار داره میکنه:)

نه شما میخوای. همه تقصیرها را بندازي سر میکامي،
شما یک روی سکه را میبینی
روی دیگرش که مسائل و درگیریهای پشت پرده میکامي با کپکوم بوده سر ساخت شماره 4را نمی بینی و گفتن همین حرفی که من نابود کردم 'reرا متاسفانه میکامي چون از لحاظ قانونی پشتبانه محکمی نداشت و فکر نمی کرد کپکوم این طوری بش خیانت بکنه/:)

کپکوم چندین بار زیرکانه و با قصد قبلی با بهانه‌های الکی سر رزیدنت4 میخواسته میکامي را اخراج کنه و ساختن عنوانه رزیدنت را به
شخص دیگری بده تا پول بیشتری به جیب بزنه :|

اما میکامي به دلیل احساس قلبی و علاقه ای که به این عنوان داشت یعنی فرزند خودش سعی میکرد کنار بیاد با کپکوم ،

خیلی ساده و واضح کپکوم سعی داشت نام ميکامي را از روی این عنوان پاک کنه:|

کپکوم رزیدنت 4 که میکامي نصفش را ساخته بود متوقف کرد و اونا مجبور کرد از اول رزیدنت 4 را بسازه با موارد و سلیقه که کپکوم میخواست در بازی باشه:)

ريميک دلایل مربوط به زمان خودش را داره،

دکتر روانشناس هم که شدی شما:))

آخرین ویرایش:
با سلام
من زياد نمينويسم
فقط خواستم متذكر شم واقعا نكاتي كه باعث تعطيلي ٣/٥ و رفتن به سمت ٤ شد رو نديديد؟!
تو أون سألها با فراوان شدن علاقه عمومي به سمت بأزي ها سياست به اين مقوله مهم روي باز نشون داد
بنا به دلايلي از اين دست بود كه سكولاريسم و كليسا و دين ستيزي رواج يافت زمان بوش بود و happy holiday بجاي happy christmas!
همين شد كه شخصيت هاي بد أويل هم عوض شدند كاملا سفارشي و نخنما كأخ سفيد در نجات راكون سيتي و غيره معرفي شدند و...
همين دليل بود كه علي رغم قرارداد نينتندو أويل ٤ برأي همه بورت شد و باز به همين دليل ريميك و زيرو كه اين مولفه ها رو نداشتند، نشدند
استاد هم اين وسط مستعصل مونده بود و اخر هم ول كرد و رفت

نه شما میخوای. همه تقصیرها را بندازي سر میکامي،
شما یک روی سکه را میبینی
روی دیگرش که مسائل و درگیریهای پشت پرده میکامي با کپکوم بوده سر ساخت شماره 4را نمی بینی و گفتن همین حرفی که من نابود کردم 'reرا متاسفانه میکامي چون از لحاظ قانونی پشتبانه محکمی نداشت و فکر نمی کرد کپکوم این طوری بش خیانت بکنه/:)

کپکوم چندین بار زیرکانه و با قصد قبلی با بهانه‌های الکی سر رزیدنت4 میخواسته میکامي را اخراج کنه و ساختن عنوانه رزیدنت را به
شخص دیگری بده تا پول بیشتری به جیب بزنه :|

اما میکامي به دلیل احساس قلبی و علاقه ای که به این عنوان داشت یعنی فرزند خودش سعی میکرد کنار بیاد با کپکوم ،

خیلی ساده و واضح کپکوم سعی داشت نام ميکامي را از روی این عنوان پاک کنه:|

کپکوم رزیدنت 4 که میکامي نصفش را ساخته بود متوقف کرد و اونا مجبور کرد از اول رزیدنت 4 را بسازه با موارد و سلیقه که کپکوم میخواست در بازی باشه:)

اصلا ربطی به ريميک نداره اون بحثش جدا هست و دلایل مربوط به خودش را داره،
دکتر روانشناس هم که شدی شما:))
میکامی با شماره 4 دوربینی رو به صنعت گیم آورد که کاملا جدید بود و به یه استاندارد تبدیل شد. این روی مثبت قضیه و دلیل امتیاز های بالای بازی و تحسین منتقدا بود. این میشه روی دیگه سکه.

توضیح میدی چرا کپکام باید فردی رو که یه مهره گنده و دلیل بزرگ شدن کمپانیشون میشه رو از کمپانیش اخراج کنه؟
بعد توضیح میدی چرا فکر میکنی کپکام بهش خیانت کرد در حالیکه IP مال خودش بود و میکامی یکی از کارمنداش؟
توضیح میدی این بهانه های الکی و قصد های قبلی چی بودن و چرا میخواسته میکامی رو اخراج کنه؟
توضیح میدی اون شخص دیگه که بازی رو میخواستن بسپرن دستش کی بوده یا میتونسته باشه؟

اینا رو به انضمام سوال های قبلیم که پرسیدم جواب بده خواهشا. البته میدونم نمیتونی. یعنی جوابی نداری که بدی.

همه اینا به فروش ریمیک ربط داره و مدرک هم نشونت دادم. ایضا نشونت دادم که کپکام بهش نگفته بود اکشن بساز. فقط گفته بود چیزی بساز که فروش داشته باشه و میکامی فروش رو توی اکشن کردن بازی دید. کپکام با میکامی مشکل پیدا کرد اما بعد از ساخت یا حین ساخت RE4.
دفعه بعد با مدرک کافی بیا وسط بحث. در صورتی که ببینم حرفاتو تکرار میکنی و مدرک نمیاری، بحث رو ادامه نمیدم و میذارم با بُتی که از میکامی برای خودت ساختی، خوش باشی.

اما در مورد روان شناس:
I have kind of a lingering trauma there, because the Resident Evil remake didn't sell – much more than people would think.
Anything else؟:-$

پ.ن: نکته جالب قضیه اینجاست تمام این حرفا رو خود میکامی زده ولی معلوم نیست فازتون چیه;)

میکامی با شماره 4 دوربینی رو به صنعت گیم آورد که کاملا جدید بود و به یه استاندارد تبدیل شد. این روی مثبت قضیه و دلیل امتیاز های بالای بازی و تحسین منتقدا بود. این میشه روی دیگه سکه.

توضیح میدی چرا کپکام باید فردی رو که یه مهره گنده و دلیل بزرگ شدن کمپانیشون میشه رو از کمپانیش اخراج کنه؟
بعد توضیح میدی چرا فکر میکنی کپکام بهش خیانت کرد در حالیکه IP مال خودش بود و میکامی یکی از کارمنداش؟
توضیح میدی این بهانه های الکی و قصد های قبلی چی بودن و چرا میخواسته میکامی رو اخراج کنه؟
توضیح میدی اون شخص دیگه که بازی رو میخواستن بسپرن دستش کی بوده یا میتونسته باشه؟

اینا رو به انضمام سوال های قبلیم که پرسیدم جواب بده خواهشا. البته میدونم نمیتونی. یعنی جوابی نداری که بدی.

همه اینا به فروش ریمیک ربط داره و مدرک هم نشونت دادم. ایضا نشونت دادم که کپکام بهش نگفته بود اکشن بساز. فقط گفته بود چیزی بساز که فروش داشته باشه و میکامی فروش رو توی اکشن کردن بازی دید. کپکام با میکامی مشکل پیدا کرد اما بعد از ساخت یا حین ساخت RE4.
دفعه بعد با مدرک کافی بیا وسط بحث. در صورتی که ببینم حرفاتو تکرار میکنی و مدرک نمیاری، بحث رو ادامه نمیدم و میذارم با بُتی که از میکامی برای خودت ساختی، خوش باشی.

اما در مورد روان شناس:

Anything else؟:-$

پ.ن: نکته جالب قضیه اینجاست تمام این حرفا رو خود میکامی زده ولی معلوم نیست فازتون چیه;)

این حرفاتو من همه را میدونم و کاملا تکراری هست. این وسط درک و شعور مردم را نادیده گرفتی. میکامی تو حرفاشم میگه که ریمیک بیشتر از سطح فکر مردم فروش نرفت. به نظر من باز هم تقصیر کپکام. دیگه انقد پول پرست! تازه تو با قسمت 5 که یک کلون از رزیدنت4 بوده مشکلی نداری. ان وقت با 4 که بهترین بازی سال 2005 ، بهترین بازی تاریخ از نظر گیم پرو در سال 2005 ، دومین بازی تاریخ از نگاه edge در سال 2007 به نظر میاد مشکل داری! در ضمن میکامی پدر سبک ترس هست. مواظب خودت باش. چون دیدم گفتی پدر سبک ترستون!
در رابطه با سوالات جوابش یک کلمه هست. کپکام یک عقیده ی مذخرف و عجیبی داره و مدام تیم سازتده ها را عوض میکنه!!! کامیا گفته بود بدترین اتفاق زندگیم زمانی بود که خبر رسبد دارند قسمت دوم دویل را بدون اطلاع من میسازند. کپکام دنبال کیفیت نیست دنبال فروش! تو این نسل حتی نتونست یک سری بازی درست درمان بسازه و اصلا هم براش مهم نیست. فقط میخواد فروش بره
میکامی باید میرفت
اینم ببینید
http://forum.bazicenter.com/thread86931/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or