بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام :d
باور بفرمایید قصد بحث کردن ندارم. حتی میتونید از اون دوستتون آقای t.m.b.d هم بپرسید. اما از اونجایی که دوستان فعال در این فروم حرف از دموکراسی میزنند، پس فکر میکنم حق طبیعی من باشه که بخوام از یک سری چیزها و حرف هایی که در این مدت نبودم و زده شده دفاع کنم. پس اگر فکر میکنید ممکنه ناراحتتون کنه.............. خب بهتره اصلا نخونید :d
هرکس میاد اینجا..وقت میذاره..عکس میگیره.. و نهایتا پست میکنه مطلبشو..حتما رزیدنت اویلو واقعا دوست داره....همین کافیه که باهاش برخورد خوبی بشه..حالا چه درست بگه چه غلط...;)
کلا حرف قشنگی بود ;)

میشا تمام دلایلی که نیاز بودو آورد، احد تأیید کرد
کلا خواهش میکنم :d

میتونم یه سوالی بپرسم :-/ لطفا به این کامنت دقت کنید :arrowd:
گذاشتن لینک و مطلب از سایت های فارسی زبان هم مجاز نیست . طبق قانون سایت
و الان به این یکی دقت کنید :d
:arrowd:

اون کامنت انگلیسی الان شد منبع معتبر؟
اون سوالی که بالا میخواستم بپرسم را، الان میپرسم ;)
الان من بالاخره نفهمیدم شماها کدوم را قبول دارید :d واقعا جالبه. یه جا لینک های سایت های ایرانی را قبول ندارید، یه جای دیگه کامنت های انگلیسی زبان را زیر سوال میبرید. ای بابا................ ما چه کنیم بالاخره که شما دوستان راضی بشید :-/

آره شاید مزاقتون خوش نمیومده
راستی فکر کنم مزاج درست تر باشه ها ;)

یعنی ما چون فارسی می نویسیم قدرت تحلیل ـمون کمتره؟ :-/
واااااااااااای گودزیلا تو دیگه چرا :-o

من نمیدونم چرا بعضی ها یه کاری میکنند همه از این فروم برن؟
تاپیک مگه اخیصاصیه؟!
پس کاری کنند فقط یه عده خاص بتونن بیان توش
یکی یه نظری داد یکی هم ادامه داد
چرا بد برخورد میکنید
من خودم از همتون سابقه بیشتری تو سایت دارم و اویل باز ترم
کمتر میشه پست بذارم
ولی جهالت تا کجا؟
مثل بچه آدم با هم بحث کنید
اگر به نتیجه نمیریسید بگید:
این نظر شماست و قابل احترام ولی من قبول ندارم و نظر من اینه
این کار سختیه؟!!!
نمیدونم چرا از این پست خوشم اومدش :d هویجوری :d

الان شما مثلا اومدی اوضاع رو آروم کنی؟ با این جملات؟
آقای احد، خودمونیما ولی شما هم با این جمله به ظاهر آرام کنندتون، زیر زیرکی کم آتیش به پا نمیکنیدا. آقای محترم، با اینکه من واقعا برا شما احترام زیادی قائل هستم اما واقعا یه سوال برام پیش اومده :-/ شما که صحت حرف های ما را تایید کردید و دوستانتون هم به شدت از شما حرف شنوی دارند و یا حداقل توی بحث با شما کمی رعایت میکنند، چرا حاضر نشدید که از حرف خودتون لااقل، دفاع کنید؟

و همچینین بازی کردن سوالی داشته باشند صمیمانه به سوالات و نقطه ابهامشون جواب داده خواهد شد
:-":-j ;))

سلام به همگی
به به بالاخره یه لیون هم اینجا پیدا شد :x سلاملکم ;;) حال شما :-/

از وقتی که اومدم همه فراری شدن
آقا شما زیاد سخت نگیرید. کلا اینجا یه حزب راه افتاده به اسم "متنفران لیون" :d ایراد از خودتون نیست بلکه از اسم و عکس آواتارتونه :d

خب
بلاخره دیشب کنتراتی نشستم از اپیزود 5 تا آخر رولیشنز رو رفتم
بعد از این همه اویلای بی اصالت این اویل خیلی بهم چسبید!!:d
در مورد بازیش:
داستانش خوب بود ولی از وسطای بازی خود آدم میتونه حدس بزنه که چی به چیه و نقش کاراکترها چیه.
تنها کاراکتر هایی که منو سورپرایز کرد نقششون ریموند و جسیکا بودن بخصوص ریموند که نمیشد بگی خودیه یا نه!
گیم پلیش که شبیه نسخه های آخر بود ولی با نکات خاص خودش
سیستم اینونتوری به نظر من ضعیف کار شده بود به دلایل زیر:
فقط قابلیت حمل 3تا سلاح داشت
قابلیت کومباین اصلا تو بازی نبود
فضای اینونتوری کلا واسه تماشا بود هیچ چیزی نمیشد توش جابه جا کرد فقط میتونستی چیز میزاتو چک کنی
سیستم جاخالیش همونطور که قبلا گفتم خوب بود
بعد رزیدنت اویل 3 این اولین بازی ای بود که جا خالی دادن توش قلقی بود اینجور نبود که دکمه بیاد وسط تصویر بنویسه شما هم بزنی
یه سوتی بد سر باس آخر بازی این بود که طرف بعد غیب شدن وقتی من چسبیده به دیوار بودم از پشتم از تو دیوار میومد میزد:|
کمبود تیر واسه مگنوم به شدت حس میشد! اصلا حال نداد بهم مگنومش!
کله ترکوندن نداشت بازی اینم اصلا حال نداد!
هانترها بسیار آسون بودن درصورتی که اونا رو تو سری های قبلی میدیدی در میرفتی!! اینجا همشون پشم بودن!:|
همه جونوراش شل و ول بودن. اصلا باعث دقدقه بازیکن نمیشن!
فقط دوتا جونور جالب به نظر من داشت بازی
یکی اون کوسه های تبدیل شده
یکی هم گرگ های بازی
درسته که گرگا زود میمردن ولی احتمال اینکه بزنن کاراکترو خیلی زیاد بود اونم به دلیل سرعتشون بود

یکی از نکات باحال بازی این بود که با اینکه دوربین باهاتون حرکت میکنه نباید همینطوری سر پیچ ها بدویید برید چون تا دوربین وارد تقاطع میشد اگه جونوری اونجا بود صددرصد میزدتون
این شبیه دوربینهای کلاسیک بود
وقتی دوربین از یک نما به نمای دیگه میرفت و نمیدونستید اونور چیه اگه میدویید ممکن بود زامبی بگیرتتون
ولی در کل جو بازی واسه بار اول واسم خیلی جالب بود و بهم کمی حس کلاسیک داد(منظورم ترس و اضطراب هست:-s)
من از بازی راضی بودم
اینا همگی نظرات شخصی من بود دلیلی بر وحی بودنش نیست فقط خواستم تجربه خودم رو با دوستان در تاپیک شیر کنم...اگه کسی هم نکته و نظری راجع به بازی به اینا اضافه کنه خوشحال میشم
ببینم بازی از دید بقیه چطور بوده
اگه براتون افت نداره با یه آدم کم سن و سال بحث کنید آقای عزیز، منم حاضرم راجع به این بازی صحبت کنم. چون هم خیلی خوشم اومده از این بازی و هم عاشق جیل هستم :x و هم منم توی دو سه تا نکته با شما موافقم و هم توی بعضی چیزا مخالف :-s

خب توی این مدت که نبودم، رزیدنت اویل ریمیک را تموم کردم و به نظرم بهترین رزیدنت اویله عمرم بود :x یعنی حرف نداشت. کسی حاضره در موردش صحبت کنیم :-/

آخرین ویرایش:
خب ریمیک وقعا OK بود.عیبی که داره اینه که محیط بازی یکم از لحاظ نور پردازی زیادی تاریک و یکنواخته برخلافه RE1 ولی در کنارش محاسن زیادی داره
از داستان مهم و قشنگش بگیر تا گرافیک ترس معما و طراحی خوب شخصیتاهی کریس و جیل و وسکر
من یکی از چهره فوق العاده زیبای جیل خیلی لذت بردم
خودم بیشتر طرفدار لیون و ایدا قشنگه هستم ولی واقعا جیل بهترین شخصیت اویله.اویلهای کلاسیک رو هم اول با جیل میشناسیم
واسه باری برتون هم دلم حسابی تنگ شده حد اقل بجز جیل خوب بود باری برتون رو هم تو RE7 میدیم تا خاطرات گذشتمون هم زنده بشه
یه چیزی پارکر به نظرتون از لحاظ قیافه شبیه باری نبود؟چه اشکالی داشت به جای خلق یه شخصیت جدیدی مثل پارکر تو رولیشن از همون بری استفاده میکردن؟

خب ریمیک وقعا OK بود.عیبی که داره اینه که محیط بازی یکم از لحاظ نور پردازی زیادی تاریک و یکنواخته برخلافه RE1 ولی در کنارش محاسن زیادی داره
از داستان مهم و قشنگش بگیر تا گرافیک ترس معما و طراحی خوب شخصیتاهی کریس و جیل و وسکر
من یکی از چهره فوق العاده زیبای جیل خیلی لذت بردم
خودم بیشتر طرفدار لیون و ایدا قشنگه هستم ولی واقعا جیل بهترین شخصیت اویله.اویلهای کلاسیک رو هم اول با جیل میشناسیم
واسه باری برتون هم دلم حسابی تنگ شده حد اقل بجز جیل خوب بود باری برتون رو هم تو RE7 میدیم تا خاطرات گذشتمون هم زنده بشه
یه چیزی پارکر به نظرتون از لحاظ قیافه شبیه باری نبود؟چه اشکالی داشت به جای خلق یه شخصیت جدیدی مثل پارکر تو رولیشن از همون بری استفاده میکردن؟
وای اتفاقا به نظر من یکی از نقاط قوت بازی همین نورپردازیش بود. ولی میگم این وسکر را زورکی نچپوندن توی بازی های بعدی :-/ آخه مگه کلا نمرده بود؟ ولی توی ریمیک میگن نقشه خودش بوده مگه نه؟ البته یه جورایی هم زیادی مخه ها ;) من یه جورایی خوشم اومد ازش. خوش تیپ هم هست :d البته نه از این خوش تیپ دهاتی ها :d
ولی داستانش حرف نداشت. مخصوصا اون بخش لیزا و پدر و مادرش. من همیشه برام سوال بود که چه کسی این عمارت را درست کرده بود. ولی این اسپنسر هم خیلی نامرده. توی شماره 5 این وسکر خیلی باحال میکشتش.
کلا باید بگم که این ریمیک واقعا و کاملا از هر نظر به نظرم کامل بود. واقعا از اویل 4 هم بهتر بود :d
اما به پارکر به نظرم زیاد خوب نبود توی رویلیشنز. اصلا هم شبیه بری برتون نبود. کلا رویلیشنز از همه شخصیت های بازی های قبلی اویل کپی کرده بود. اون دختره جسیکا که مثلا همون ایدا بود که عمررررررررررررا :d ایدا میخورتش :p پارکر هم مثلا بری. ولی بری کجا و پارکر کجا. اون رئیسشون هم بد نبودش.

خب ریمیک نور پردازیش که واقعا بد نبود اتفاقا محشرم بود:dگرافیک بازی واقعا عالی بود
منظورمو بد رسوندم.در واقع محیطهایی ریمیک فوق العاده ترسناک بودن و 99 در صد محیطهای بازی تاریک بود و کمبود رنگ داشت .مثلا بهتر بود یه سری از قسمتهای بازی از رنگهای روشن هم استفاده میکردن تا محیط بازی کسل کننده و یکنواخت به نظر نیاد.
پارکر از لحاظ قیافه شبیه بری نبود؟شایدم نبود.ولی به چشم من که شبیه میاد.ولی درسته بری کجا پارکر کجا
حالا بگذریم.این رولیشن رو میخواستن مثلا مثل کلاسیکها بسازن.اون صندوق ذخیرشون که اصلا نبود بهتر بود.کلا عمرا دیگه بتونن مثل قدیم رزیدنت اویل بسازن.ولی باز از شماره 6 خیلی بهتر بود این رولیشن

من داشتم یک سری تحقیقاتی راجع به اینکه آیا تیراندازی همراه با حرکت اصلا واسه رزیدنت اویل لازم هست یا نه؟
بعد اویل های نسل های پیش رو که برسی کردم دیدم یه دوتا اویلی هستن که این تیراندازی همراه با جرکت توشون خوب اجرا شده
اولی که قدیمی تره رزیدنت اویل دِد اِیم هست
دومی رزیدنت اویل آوت بریک فایل#2
یک مزیتی که آوت بریک نسبت به دِد اِیم داشت این بود که علاوه بر حرکت خودش خودکار هم روی هدف نشونه رو میبرد که این واسه شلیک به هدف های پرنده و پر تحرک خیلی مفید بود
باحالی دِد اِیم تو این بود که اسلحه رو میگرفت کنار کلش راه میرفت آروم ،،به آدم کلی حس استرس میداد که سر پیچ بعدی چیه که سریع بزنیش!
الان به نظر من کپکام باید بشینه از این نمونه هایی که خودش داره و موفق بوده بهره ببره واسه اویلای بعدیش
دیگه بسه بابا نگاه کردن به مودرن وار فیر و بازی های شوتر
آبرو واسه بازی نذاشته!
نه تو فروم های ایرانی نه فروم های خارجی رزیدنت اویل آبرو دیگه نداره
همه به چشم یه بازی سوخته بهش نگا میکنن

این تیراندازی در حین حرکت در واقع به بازی دیگه کپکام یعنی Dino Crisis بر میگرده که علاوه بر کنترل بینهایت روون و نرمش، این امکان وجود داشت که عکس العمل های به موقع نشون بدیم و دشمنا رو دور بزنیم. دقت کنین اونای که میگن دوربین کلاسیک الان دیگه به درد نمیخوره باید برن یه دست دیگه DC2 رو بازی کنن و بعد دوباره فکر کنن.
من همیشه فکر میکنم کاش RE همون سبک DC رو ادامه میداد و DC سبک RE و دوربین اون رو برای خودش میساخت. حتی تصورش هم خوفناکه:d
در جواب اسفندیار بزرگ، بودنش که خوبه (اگه بشه همراه با حرکت تیراندازی هم کرد) ولی نبودش هم هیچ مشکلی نداره به نظرم.

من داشتم یک سری تحقیقاتی راجع به اینکه آیا تیراندازی همراه با حرکت اصلا واسه رزیدنت اویل لازم هست یا نه؟
بعد اویل های نسل های پیش رو که برسی کردم دیدم یه دوتا اویلی هستن که این تیراندازی همراه با جرکت توشون خوب اجرا شده
اولی که قدیمی تره رزیدنت اویل دِد اِیم هست
دومی رزیدنت اویل آوت بریک فایل#2
یک مزیتی که آوت بریک نسبت به دِد اِیم داشت این بود که علاوه بر حرکت خودش خودکار هم روی هدف نشونه رو میبرد که این واسه شلیک به هدف های پرنده و پر تحرک خیلی مفید بود
باحالی دِد اِیم تو این بود که اسلحه رو میگرفت کنار کلش راه میرفت آروم ،،به آدم کلی حس استرس میداد که سر پیچ بعدی چیه که سریع بزنیش!
الان به نظر من کپکام باید بشینه از این نمونه هایی که خودش داره و موفق بوده بهره ببره واسه اویلای بعدیش
دیگه بسه بابا نگاه کردن به مودرن وار فیر و بازی های شوتر
آبرو واسه بازی نذاشته!
نه تو فروم های ایرانی نه فروم های خارجی رزیدنت اویل آبرو دیگه نداره
همه به چشم یه بازی سوخته بهش نگا میکنن
اتفاقا این تیپ که میگی اگه به اویل اضافه بشه خیلی بهتر عمل میکنه، کل اویل به زاویه دوربین بستش بوده که باعث شده تمام کلاسیک ها خفن از آب در بیان ولی با تم و گرافیک امروزی اینجور دوربین رو ساختن و اینجور محیط رو تولید کردن با توقعات فن های امروز و دیدی که نسبت به بازی ها دارن تقریبا غیر ممکنه، نمیگم نمیشه ولی شدنش منوط به برنامه ریزی و ریز نگری ای داره که کپکام تو این چندساله از خودش نه تنها نشون نداده بلکه اون چیزی هم که داشته زده ترکونده
این تیراندازی در حین حرکت در واقع به بازی دیگه کپکام یعنی Dino Crisis بر میگرده که علاوه بر کنترل بینهایت روون و نرمش، این امکان وجود داشت که عکس العمل های به موقع نشون بدیم و دشمنا رو دور بزنیم. دقت کنین اونای که میگن دوربین کلاسیک الان دیگه به درد نمیخوره باید برن یه دست دیگه DC2 رو بازی کنن و بعد دوباره فکر کنن.
من همیشه فکر میکنم کاش RE همون سبک DC رو ادامه میداد و DC سبک RE و دوربین اون رو برای خودش میساخت. حتی تصورش هم خوفناکه:d
در جواب اسفندیار بزرگ، بودنش که خوبه (اگه بشه همراه با حرکت تیراندازی هم کرد) ولی نبودش هم هیچ مشکلی نداره به نظرم.
اتفاقا منم تو DC این مدلو تست کردم خیلی خفن و خوب از آب در اومده و امیدوارم از همین مدل های DC2 دوربین سازی کنه ولی همونطور که بالا گفتم ریز نگری ای لازمه که کپکام امروزی اونو دیگه نداره

خب ریمیک نور پردازیش که واقعا بد نبود اتفاقا محشرم بود:dگرافیک بازی واقعا عالی بود
منظورمو بد رسوندم.در واقع محیطهایی ریمیک فوق العاده ترسناک بودن و 99 در صد محیطهای بازی تاریک بود و کمبود رنگ داشت .مثلا بهتر بود یه سری از قسمتهای بازی از رنگهای روشن هم استفاده میکردن تا محیط بازی کسل کننده و یکنواخت به نظر نیاد.
پارکر از لحاظ قیافه شبیه بری نبود؟شایدم نبود.ولی به چشم من که شبیه میاد.ولی درسته بری کجا پارکر کجا
حالا بگذریم.این رولیشن رو میخواستن مثلا مثل کلاسیکها بسازن.اون صندوق ذخیرشون که اصلا نبود بهتر بود.کلا عمرا دیگه بتونن مثل قدیم رزیدنت اویل بسازن.ولی باز از شماره 6 خیلی بهتر بود این رولیشن
آره شبیه بود ولی فقط از لحاظ هیکل و ریش :d البته این نظر منه ;) ولی اویل 6 بحثش جداست. سناریوی لیون و ایداش به نظر من خیلی خوب بودش. سناریوی کریس که هیچی دیگه :d کریس توی ریمیک خیلی باحال بود :d حتی توی رویلیشنز هم خیلی خوب بود. اما جیل تو همه جا محشره :d

بودنش که خوبه (اگه بشه همراه با حرکت تیراندازی هم کرد) ولی نبودش هم هیچ مشکلی نداره به نظرم.
من یه چیزی بگم؟ به نظر من بودن این امکان خیلی خوبه توی بازی. چون با اینکه بازی به طور کلی واقعیت نداره اما این خیلی بی منطقی به نظر میرسه که افسران کار کشته ای مثل کریس و لیون و جیل و غیره نتونن در حال حرکت تیراندازی کنن. منظورم اینه که هر آدمی میتونه این کار را بکنه دیگه. مگر اینکه تسلط و تمرکز نداشته باشه.
ولی کلا به نظرم به طبیعی بودن بازی خیلی کمک میکنه و اصلا لزومی نداره حس ترس را با این فاکتور به گیمرا القا کنن. کلی چیزای دیگه مثل موزیک و فضا و نورپردازی و غیره هستش برا ترسوندن :d

همین ملتن که حماسه ای مثل All your base are belong to us رو خلق کردن8-|:دی
===
هر کی میگه دوربین کلاسیک به درد نمیخوره باید از کره ی خاکی تبعید بشه:|:دی
از مهمترین عوامل ایجاد ترس دوربینه، شما یه بار Re های کلاسیک رو با دوربین مرسوم الان تصور کنین، عمرا حس ترسی که در حالت عادی بازی دارین درتون ایجاد بشه.

آخرین ویرایش:
دوربین ایزومتریک باعث میشد به محیط کاملا مسلط نباشیم و دید محدودی داشته باشیم و محدودیت های نسل های قبل که باعث میشدند گیمر نسبت به زمان حال دستش بازتر نباشه خودشون جزئی از عوامل ترس محسوب میشدند و اینکه زمان خودش چون عوامل ترس تازگی داشت بیشتر بر روی گیمر تاثیر میگذاشت البته هنوز هم همینطور هست (مثلا من RE Remake یا 2 و 3 رو که بازی میکنم ترس بهم غلبه میکنه) ولی نه به صورتی که زمان خودشون بودند . دوربین داینامیک در نسل ششم و هفتم چون محدودیت های قبل رو نداشتند کارآمد بود . RE های کلاسیک رو همه میپسندیم , همشون عالی هستن و Resident Evil 2 رو بیشتر و بیشتر دوست دارم , فوق العادست .
بازی پتانسیل این رو داره که با زاویه دوربین داینامیک جو و اتمسفر گیرا و ترسناک داشته باشه . در Lost In Nightmares زاویه دوربین به ایزومتریک تغییر میکرد ولی گیم پلی با زاویه دوربین داینامیک نسبت به ایزومتریک بهتر بود و از نظرم ایزومتریک تا حدود نسبتا کم گیم پلی رو ناکارآمد و سخت میکرد . همونطور که حامد جان اشاره کرد اگر قراره به این صورت بازی عرضه بشه باید یکسری تغییرات اساسی در بازی رخ بده و امکانش هم هست ولی به نظرم سازنده ها این ریسک رو نمیکنن .

همین ملتن که حماسه ای مثل All your base are belong to us رو خلق کردن8-|:دی
===
هر کی میگه دوربین کلاسیک به درد نمیخوره باید از کره ی خاکی تبعید بشه:|:دی
از مهمترین عوامل ایجاد ترس دوربینه، شما یه بار Re های کلاسیک رو با دوربین مرسوم الان تصور کنین، عمرا حس ترسی که در حالت عادی بازی دارین درتون ایجاد بشه.
دقیقا من دوست دارم رزیدنت واقعا ریشه برگرده
البته اگه کپ کام فرق ریشه و ساقه رو بدونه:))

دوربین ایزومتریک باعث میشد به محیط کاملا مسلط نباشیم و دید محدودی داشته باشیم و محدودیت های نسل های قبل که باعث میشدند گیمر نسبت به زمان حال دستش بازتر نباشه خودشون جزئی از عوامل ترس محسوب میشدند و اینکه زمان خودش چون عوامل ترس تازگی داشت بیشتر بر روی گیمر تاثیر میگذاشت البته هنوز هم همینطور هست (مثلا من RE Remake یا 2 و 3 رو که بازی میکنم ترس بهم غلبه میکنه) ولی نه به صورتی که زمان خودشون بودند . دوربین داینامیک در نسل ششم و هفتم چون محدودیت های قبل رو نداشتند کارآمد بود . RE های کلاسیک رو همه میپسندیم , همشون عالی هستن و Resident Evil 2 رو بیشتر و بیشتر دوست دارم , فوق العادست .
بازی پتانسیل این رو داره که با زاویه دوربین داینامیک جو و اتمسفر گیرا و ترسناک داشته باشه . در Lost In Nightmares زاویه دوربین به ایزومتریک تغییر میکرد ولی گیم پلی با زاویه دوربین داینامیک نسبت به ایزومتریک بهتر بود و از نظرم ایزومتریک تا حدود نسبتا کم گیم پلی رو ناکارآمد و سخت میکرد . همونطور که حامد جان اشاره کرد اگر قراره به این صورت بازی عرضه بشه باید یکسری تغییرات اساسی در بازی رخ بده و امکانش هم هست ولی به نظرم سازنده ها این ریسک رو نمیکنن .

الان شما بازی دیابلو رو در نظر بگیری دوربینش ایزومتریک هستش و محیط های خارج از دید داره و در کنار اون تغییرات و کار های اساسی ای از طرف بلیزارد اعمال شده که بازی نه تنها تکراری نمیشه بلکه بهتر و بهتر هم میشه
من به نظرم دوربینی که میتونه خوب وضعیت ترس رو القا کنه و از اون حالت خیلی دینامیک هم خارج بشه دوربین کد ورُنیکا هستش در کنار حالت کلاسیک بودنش متحرک بودن یا همون ایزومتریک بودنو داره که خیلی به نظرم خوب کار شده ولی برای نسل امروزی دوربین کد ورُنیکا باید با جزئیات، سلیقه ها، تغییرات و خیلی چیزای دیگه در نظر گرفته بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or