Fallen-Angel
کاربر سایت
سلام :d
باور بفرمایید قصد بحث کردن ندارم. حتی میتونید از اون دوستتون آقای t.m.b.d هم بپرسید. اما از اونجایی که دوستان فعال در این فروم حرف از دموکراسی میزنند، پس فکر میکنم حق طبیعی من باشه که بخوام از یک سری چیزها و حرف هایی که در این مدت نبودم و زده شده دفاع کنم. پس اگر فکر میکنید ممکنه ناراحتتون کنه.............. خب بهتره اصلا نخونید :d

میتونم یه سوالی بپرسم
لطفا به این کامنت دقت کنید :arrowd:
:arrowd:

الان من بالاخره نفهمیدم شماها کدوم را قبول دارید :d واقعا جالبه. یه جا لینک های سایت های ایرانی را قبول ندارید، یه جای دیگه کامنت های انگلیسی زبان را زیر سوال میبرید. ای بابا................ ما چه کنیم بالاخره که شما دوستان راضی بشید

شما که صحت حرف های ما را تایید کردید و دوستانتون هم به شدت از شما حرف شنوی دارند و یا حداقل توی بحث با شما کمی رعایت میکنند، چرا حاضر نشدید که از حرف خودتون لااقل، دفاع کنید؟

سلاملکم
حال شما 
و هم منم توی دو سه تا نکته با شما موافقم و هم توی بعضی چیزا مخالف
خب توی این مدت که نبودم، رزیدنت اویل ریمیک را تموم کردم و به نظرم بهترین رزیدنت اویله عمرم بود
یعنی حرف نداشت. کسی حاضره در موردش صحبت کنیم 
باور بفرمایید قصد بحث کردن ندارم. حتی میتونید از اون دوستتون آقای t.m.b.d هم بپرسید. اما از اونجایی که دوستان فعال در این فروم حرف از دموکراسی میزنند، پس فکر میکنم حق طبیعی من باشه که بخوام از یک سری چیزها و حرف هایی که در این مدت نبودم و زده شده دفاع کنم. پس اگر فکر میکنید ممکنه ناراحتتون کنه.............. خب بهتره اصلا نخونید :d
کلا حرف قشنگی بودهرکس میاد اینجا..وقت میذاره..عکس میگیره.. و نهایتا پست میکنه مطلبشو..حتما رزیدنت اویلو واقعا دوست داره....همین کافیه که باهاش برخورد خوبی بشه..حالا چه درست بگه چه غلط...![]()

کلا خواهش میکنم :dمیشا تمام دلایلی که نیاز بودو آورد، احد تأیید کرد
میتونم یه سوالی بپرسم
لطفا به این کامنت دقت کنید :arrowd:و الان به این یکی دقت کنید :dگذاشتن لینک و مطلب از سایت های فارسی زبان هم مجاز نیست . طبق قانون سایت
:arrowd:
اون سوالی که بالا میخواستم بپرسم را، الان میپرسماون کامنت انگلیسی الان شد منبع معتبر؟

الان من بالاخره نفهمیدم شماها کدوم را قبول دارید :d واقعا جالبه. یه جا لینک های سایت های ایرانی را قبول ندارید، یه جای دیگه کامنت های انگلیسی زبان را زیر سوال میبرید. ای بابا................ ما چه کنیم بالاخره که شما دوستان راضی بشید

راستی فکر کنم مزاج درست تر باشه هاآره شاید مزاقتون خوش نمیومده

واااااااااااای گودزیلا تو دیگه چرا :-oیعنی ما چون فارسی می نویسیم قدرت تحلیل ـمون کمتره؟![]()
نمیدونم چرا از این پست خوشم اومدش :d هویجوری :dمن نمیدونم چرا بعضی ها یه کاری میکنند همه از این فروم برن؟
تاپیک مگه اخیصاصیه؟!
پس کاری کنند فقط یه عده خاص بتونن بیان توش
یکی یه نظری داد یکی هم ادامه داد
چرا بد برخورد میکنید
من خودم از همتون سابقه بیشتری تو سایت دارم و اویل باز ترم
کمتر میشه پست بذارم
ولی جهالت تا کجا؟
مثل بچه آدم با هم بحث کنید
اگر به نتیجه نمیریسید بگید:
این نظر شماست و قابل احترام ولی من قبول ندارم و نظر من اینه
این کار سختیه؟!!!
آقای احد، خودمونیما ولی شما هم با این جمله به ظاهر آرام کنندتون، زیر زیرکی کم آتیش به پا نمیکنیدا. آقای محترم، با اینکه من واقعا برا شما احترام زیادی قائل هستم اما واقعا یه سوال برام پیش اومدهالان شما مثلا اومدی اوضاع رو آروم کنی؟ با این جملات؟
شما که صحت حرف های ما را تایید کردید و دوستانتون هم به شدت از شما حرف شنوی دارند و یا حداقل توی بحث با شما کمی رعایت میکنند، چرا حاضر نشدید که از حرف خودتون لااقل، دفاع کنید؟و همچینین بازی کردن سوالی داشته باشند صمیمانه به سوالات و نقطه ابهامشون جواب داده خواهد شد

به به بالاخره یه لیون هم اینجا پیدا شدسلام به همگی
سلاملکم
حال شما 
آقا شما زیاد سخت نگیرید. کلا اینجا یه حزب راه افتاده به اسم "متنفران لیون" :d ایراد از خودتون نیست بلکه از اسم و عکس آواتارتونه :dاز وقتی که اومدم همه فراری شدن
اگه براتون افت نداره با یه آدم کم سن و سال بحث کنید آقای عزیز، منم حاضرم راجع به این بازی صحبت کنم. چون هم خیلی خوشم اومده از این بازی و هم عاشق جیل هستمخب
بلاخره دیشب کنتراتی نشستم از اپیزود 5 تا آخر رولیشنز رو رفتم
بعد از این همه اویلای بی اصالت این اویل خیلی بهم چسبید!!:d
در مورد بازیش:
داستانش خوب بود ولی از وسطای بازی خود آدم میتونه حدس بزنه که چی به چیه و نقش کاراکترها چیه.
تنها کاراکتر هایی که منو سورپرایز کرد نقششون ریموند و جسیکا بودن بخصوص ریموند که نمیشد بگی خودیه یا نه!
گیم پلیش که شبیه نسخه های آخر بود ولی با نکات خاص خودش
سیستم اینونتوری به نظر من ضعیف کار شده بود به دلایل زیر:
فقط قابلیت حمل 3تا سلاح داشت
قابلیت کومباین اصلا تو بازی نبود
فضای اینونتوری کلا واسه تماشا بود هیچ چیزی نمیشد توش جابه جا کرد فقط میتونستی چیز میزاتو چک کنی
سیستم جاخالیش همونطور که قبلا گفتم خوب بود
بعد رزیدنت اویل 3 این اولین بازی ای بود که جا خالی دادن توش قلقی بود اینجور نبود که دکمه بیاد وسط تصویر بنویسه شما هم بزنی
کمبود تیر واسه مگنوم به شدت حس میشد! اصلا حال نداد بهم مگنومش!یه سوتی بد سر باس آخر بازی این بود که طرف بعد غیب شدن وقتی من چسبیده به دیوار بودم از پشتم از تو دیوار میومد میزد
کله ترکوندن نداشت بازی اینم اصلا حال نداد!
هانترها بسیار آسون بودن درصورتی که اونا رو تو سری های قبلی میدیدی در میرفتی!! اینجا همشون پشم بودن!
همه جونوراش شل و ول بودن. اصلا باعث دقدقه بازیکن نمیشن!
فقط دوتا جونور جالب به نظر من داشت بازی
یکی اون کوسه های تبدیل شده
یکی هم گرگ های بازی
درسته که گرگا زود میمردن ولی احتمال اینکه بزنن کاراکترو خیلی زیاد بود اونم به دلیل سرعتشون بود
یکی از نکات باحال بازی این بود که با اینکه دوربین باهاتون حرکت میکنه نباید همینطوری سر پیچ ها بدویید برید چون تا دوربین وارد تقاطع میشد اگه جونوری اونجا بود صددرصد میزدتون
این شبیه دوربینهای کلاسیک بود
وقتی دوربین از یک نما به نمای دیگه میرفت و نمیدونستید اونور چیه اگه میدویید ممکن بود زامبی بگیرتتون
ولی در کل جو بازی واسه بار اول واسم خیلی جالب بود و بهم کمی حس کلاسیک داد(منظورم ترس و اضطراب هست)
من از بازی راضی بودم
اینا همگی نظرات شخصی من بود دلیلی بر وحی بودنش نیست فقط خواستم تجربه خودم رو با دوستان در تاپیک شیر کنم...اگه کسی هم نکته و نظری راجع به بازی به اینا اضافه کنه خوشحال میشم
ببینم بازی از دید بقیه چطور بوده
و هم منم توی دو سه تا نکته با شما موافقم و هم توی بعضی چیزا مخالف 
خب توی این مدت که نبودم، رزیدنت اویل ریمیک را تموم کردم و به نظرم بهترین رزیدنت اویله عمرم بود
یعنی حرف نداشت. کسی حاضره در موردش صحبت کنیم 
آخرین ویرایش:

پارکر هم مثلا بری. ولی بری کجا و پارکر کجا. اون رئیسشون هم بد نبودش.