بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من دو صفحه ی پیش یه بحثی رو شروع کردم، که متاسفانه لگدمال شد بین بحث دوستان:دی
حالا اگه اجازه هست دوباره مطرح کنم سوالو:
این همه بدی های Re 6 رو زیر ذره بین بردیم، بیاید یه بار به صورت کاملا بیطرفانه نکات مثبتش رو بیرون بکشیم:دی
نقاط مثبتش ایدا بود. تا حدی تونسته بود وجهه خراب بازی رو درست کنه ولی بازم کافی نبود.
ولی جدا از هر چی میخوام بگم یه ایرادی بهش وارد میشه. میخواستم از گرافیک بگم که خب نوسان داره. از داستان که خب افتضاحه. از گیم پلی که نچسبه. نقاط منفیش به مثبتش میچربید.

ببینید دوستان، یک کاربر به اسم (ویرایش شد
:d
) همون دفعه پیش که من اینجا دعوام شد، آدرس کلوپی را به من داد و همه چیز را اونجا خوندم و از تمام روابط باخبرم
به عنوان نماینده اصلی جناح مقابل که اینجا بحث هایی می کرد باید بگم
اینجا دعوا شد
ولی رابطه کسی با کسی شکر آب نیست !
هر کس همون قد که می خواد با دوستانش در ارتباطه و این یه مسئله کاملا شخصیه
بحثه در مورد بازیه حرف داری بزن
نمی خواد جو بگیرتت
بیا حرفتو بزن یا یکی مخالفته یکی موافقت سوالی هم داری بچه ها جواب می دن اگه احترامی هم برای اطلاعات افراد این تاپیک قائل نیستی بهتره حرف و کوتاه کنی

من دو صفحه ی پیش یه بحثی رو شروع کردم، که متاسفانه لگدمال شد بین بحث دوستان:دی
حالا اگه اجازه هست دوباره مطرح کنم سوالو:
این همه بدی های Re 6 رو زیر ذره بین بردیم، بیاید یه بار به صورت کاملا بیطرفانه نکات مثبتش رو بیرون بکشیم:دی
من 6 رو دارم از اول می رم
اولین نکته قابل توجه اسپویل های بی رویه کپکام بود جوری که می دونستیم ایدا کلون داره و این تو داستان مهم بود
نکته بعدی کارگردانی ضعیفه بازی بود که اون بنده خدا هم حق داشت 600 نفر رو کراگردانی کردن کاره سختیه
در مجموع الان داری می گی که گفتی نکته مثبت گفتم ولی این همش منفیه
این بازی هیچی جز fun نداره و در کل خاک تو سره کپکام
بچه ها گفتن ایدا
حق دارن ایدا خودش کلا خوبه راضیم ازش اما این برمی گرده به خودش شخصیتش مث وسکر
اما در مجموع احساسی که پایان بازی داری وقت تلف کردنه
اگه با دوستات بازی کنی حال میده و خودت تنها نه !
سنگ بزرگ نشانه نزدنه

آخرین ویرایش:
تاپیک سایلنت هیل با این‌]جا قابل قیاس نیست! اساس رزیدنت ایول بعد از شماره 4 دارای شخصیت دوگانه شد!
هواداران دوگانه! سلیقه‌های دوگانه!
رزیدنت ایول روی نبوغِ داستانی و شیوه‌ی روایت پیش می‌رفت که یه دفعه همه چیز عوض شد!
رزیدنت ایول‌های کلاسیک تماما نبوغ بودن. شاهکارهای تکرار نشدنی. معرف ژانر ترس-بقا و پایه و اساس بازی‌هایی مثل سایلنت هیل!
اما خودش خودشو نابود کرد. با شماره 4 اوج بسیار بلندی گرفت که سقوطی با همون عظمت در پی داشت.
در مقایسه با سایلنت هیل هم خیلی جا موند. سایلنت هیل اساس سایکولوژی‌ای داره که تا صد شماره رو می‌شه ازش پیش برد!

از نکات مثبت Resident Evil 6 فقط اوایل سناریوی "لیون" و اواسط "ایدا" یادم میاد. واقعا همه چیز اون‌جا عالیه. البته این‌که مثه شماره دو سوار یه ماشین می‌شن و واسه یه زامبی تصادف می‌کنن، اصلا جالب نبود.
بخوام ادامه بدم بدیاش می‌شه!

البته یه نکته مهم دیگه، شخصیت پردازی کرس از همه جا بهتر کار شده بود.

البته یه نکته مهم دیگه، شخصیت پردازی کرس از همه جا بهتر کار شده بود.
نظر شخصی شماست دیگه ؟؟ درسته ؟؟ فکت که نیست ؟؟؟
سوال هست در کمال آرامش

RE هم قابل مقایسه با SH نیست . اصلا مقایسه این 2 اشتباه هست
همین RE4 ای که من و خیلی های دیگه ازش شاکی هستیم , GOTY شد
SH هم از HC داغون شد !! اگه خیلی ها گفتن Downpour خوبه , بدلیل اینه که از HC خاطره خوشی ندارن !! , وگرنه Downpour هم چنگی به دل نمیزد

آره نظر شخصیه منه عزیزم!
تو یک مرحله بد روحی قرار داشت و دقیقا جایی بود که می‌شد شخصیت پردازی بی‌نظیری از آب درارن و اینکارو هم انجام دادن.

سایلنت هیل خراب شد. می‌دونم Downpour چنگی به دل نمی‌زنه! Book of Memories هم که یه عنوان جکه! اما هنوز می‌تونه صد شماره موفق ازش بیرون بیاد.
مثلا عنوانی به بزرگیه گذشته با نام Silent Hill 5 عرضه شه. اتفاقی که میافته اینه که دیگه هیچ‌کدوم از شماره‌های فرعی توی موفقیت سری حتی به چشم نمیان! کل سری دوباره می‌شه شاهکار و هیچ ضعفی توی هیچ قسمتیش دیده نمی‌شه چون اونا شماره دار نبودن.
نمی‌شه گفت مقایسه اشتباهه. سایلنت هیل بلافاصله بعد از ابداع ژانر Survival-Horror توسط رزیدنت ایول، در یک تم متفاوت به طور کامل از تمام ویژگی‌های این ژانر استفاده کرد.
بازی بزرگی شد اما کنار رزیدنت ایول حتی به چشم نمیومد. و حالا چی؟ رزیدنت ایول تقریبا از دور خارجه!
مقایسه از این لحاظه.

بازم می‌گم، Resident Evil 4 یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های دنیاست از نظر من، اما همچنان لحظه سقوط سری.
یادمه هر دفعه که یه تصویری خبری از شماره 5 میومد زیر ذره بین می‌ذاشتم. منتظر بودم برگرده به استایل خودش. با تمام لذتی که از 4 بردم نمی‌خواستم 5 بویی ببره ازش. 5 شد کپی ازش!

آخرین ویرایش:
آره نظر شخصیه منه عزیزم!

سایلنت هیل خراب شد. می‌دونم Downpour هم چنگی به دل نمی‌زنه به هیچ وجه! Book of Memories هم که یه عنوان جکه! اما هنوز می‌تونه صد شماره موفق ازش بیرون بیاد.
مثلا عنوانی به بزرگیه گذشته با نام Silent Hill 5 عرضه شه. اتفاقی که میافته اینه که دیگه هیچ‌کدوم از شماره‌های فرعی توی موفقیت سری حتی به چشم نمیان! کل سری دوباره می‌شه شاهکار و هیچ ضعفی توی هیچ قسمتیش دیده نمی‌شه چون اونا شماره دار نبودن.
نمی‌شه گفت اشتباهه. سایلنت هیل بلافاصله بعد از ابداع ژانر Survival-Horror توسط رزیدنت ایول، در یک تم متفاوت به طور کامل از تمام ویژگی‌های این ژانر استفاده کرد.
بازی بزرگی شد اما کنار رزیدنت ایول حتی به چشم نمیومد. و حالا چی؟ رزیدنت ایول تقریبا از دور خارجه!
مقایسه از این لحاظه.
ابته باید اضافه کنم که RE قبل از اینکه نابود بشه (RE6) بار خودشو بست و خیلی خوب تموم شد. الان فقط ریبوت کارسازه. دیگه شخصیت نداره و اضافه کردن شخصیت های بیخود و بی مصرف بدون منطق داستانی کار ساز نیست.
SH هم چون هیچ کدوم از شماره هاش به هم وابسته نیستن خیلی راحت میتونن تا n شماره ادامه بدن (البته در تئوری). ولی اونم ساختنش کار هر کسی که از راه میرسه نیست.

به عنوان نماینده اصلی جناح مقابل که اینجا بحث هایی می کرد باید بگم
اینجا دعوا شد
ولی رابطه کسی با کسی شکر آب نیست !
هر کس همون قد که می خواد با دوستانش در ارتباطه و این یه مسئله کاملا شخصیه
بحثه در مورد بازیه حرف داری بزن
نمی خواد جو بگیرتت
بیا حرفتو بزن یا یکی مخالفته یکی موافقت سوالی هم داری بچه ها جواب می دن اگه احترامی هم برای اطلاعات افراد این تاپیک قائل نیستی بهتره حرف و کوتاه کنی
یعنی من همیشه عاشق افشین بودم با این حرفای قشنگش اینم باید مثل دیگر حرفاش طلا گرفت زد سر در تاپیک:x!!!
راستی سلام افشین جان...خوبی داداش...آقا شرمنده خیلی دیر به دیر میام و خبری نمیگیرم...ایشالله کم کم پررنگ میشمb-)
آقا این رزیدنت تا زمانی که از طرز فکر فقط دنبال پول بودنش دست برنداره درست نمیشه...آخه رزیدنت اویل با اون سبک سوروایورهارور کجا گروه خونیش به اکشن میخوره؟؟؟!!!
بازی زامبی کشی اکشن که بود...لفت فور دد،،کال آو دیوتی،،رد دد،، اینا همشون شوتر اکشن زامبی کشی
من موندم کپکام ترسید از چی عقب بمونه که اونم این شاهکارو خراب کرد
به قول سینا هنوزم جای بدتر شدن داره ولی امیدوارم اینکارو نکن!!
خداروشکر هنوزم شخصیت های خراب نشده داره سری: هانک، کلیر،نیکولای،آیدا...

هر بازی میتونه نکات مثبت و منفی مختلفی داشته باشه.این برمیگرده به دید و خواسته های گیمر.مثلا برای بعضیا وجود پاتنر تو بازی خیلی جذابه ولی برای بعضیا ملال اوره.پس این میتونه واسه رزیدنت 6 هم نکته مثبت تلقی بشه هم منفی.در کل نکته منفی رزیدنت 6 اگه از گرافیک بازی صرف نظر کنیم.یکیش مربوط میشه به وجود پاتنر تو هر سه سناریو اصلی.لا اقل اگه کپ کام میخواست این بازی هم فن های کلاسیک رو جذب کنه هم فنهای مدرن.میتونس سناریو لیون رو از نظر داستانی طوری طراحی کنه که این یکی نیاز به پاتنر و شخصیت جدید هلنا نداشته باشه.چون فنهای کلاسیک مخالف وجود یار تو بازی هستن و این اعتقاد کاملا منطقی هست.ولی متاسفانه گیم پلی و داستان بازی طوری تغییر کرده که نبود پاتنر ممکنه غیر منطقی به نظر برسه .تصور کنید تو سناریو کریس خود کریس تنها و تنها باشه بازی چطور میتونس پیش بره؟ضمن اینکه شخصیت پیرز تو سناریو کریس دست کمش اندازه خود کریس داستان ساز بود بر خلاف شوا تو رزیدنت 5 که عمده نقشش مربوط به گیم پلی هست نه داستان.تو سناریو لیان هم تا حدی هلنا تو داستان نقش داره.واقعا جای تاسف داره سیستم بازی تا این حد دگرگون شده.ولی در کل هر جور هم حساب کنیم پاتنر اضافیه وقتی قصد سازندگان از شخصیتهای اویل 6 اوردن کریس و لیان و یه شخصیت جدید دیگه بنام جیکه دیگه نمیشه گفت روی شخصیتهای پاتنر مثل پیرز و هلنا هم حسابی ویژه باز کرده باشن.اگرچه شخصیتهای پاتنر هم دارن تو بازی نقش ساز میشن و مثلا خود پیرز اگه نبود کریس مرده بود. پس هر جور حساب کنیم شخصیتهای پاتنر اضافین فرقی هم نداره کیا باشن حتی اگر کریس یا وسکر رو هم به عنوان پاتنر بیارن بازم اضافی هستن ولی اینم بگم جیک شخصیت پاتنر نبود تو بازی پاتنر جیک شری هستش ولی خود جیک رو من اضافی میدونم.من موندم اگه قراره جیک تو اینده بیاد نقش چی هست؟فکر میکنید واقعا لازم بود وسکر پسر د اشته باشه؟چرا اصلا تا قبل اویل 6 تو هیچ فایلی اشاره ای به اینکه وسکر پسر داره نشده؟این چیز کم اهمیتی نبوده که بخوان بهش اشاره ای نکنن .به خاطر این که اصلا این فکر تو سرشون نبود که وسکر پسر داشته باشه و وقتی فکر ساخت نسخه 6 به سرشون میزنه به فکر اوردن جیک به عنوان پسر وسکر میفتن! در مورد اینکه نکات مثبت اویل 6 به نظر من یکیش کارلاس .این شخصیت منفی طوری طراحی و پرداخته شده که خوب میتونه حس تنفر رو به گیمر القا کنه در ضمن اینکه نکات مثبت این بازی تو سناریو های لیان و ایداس موافقم بجز اینکه ایدا در نقشی نسبتا متفاوت و مثبت نما ظاهر شد که اصلا چنین ایدایی باب میل من نیست!میشه گفت ایندو سناریو لیان و ایدا تو بعضی قسمتها نسبت به سناریوهای جیک و کریس بهتر کار گذاشته شده ان شخصیت پردازی لیان تو نسخه6 افتضاح بود!از نظر طراحی ظاهری هم نسبت به سنی که داره خیلی پیر نشون داده شده.نه به اون لیانی که تو دامنیشن طراحیش کرده بودن و نه به لیان که ما تو رزیدنت 6 دیدیم ولی طراحی کریس به نسخه5 شابهت خوبی داره و اینکه سنش کمی رفته بالا هم بخوبی نمایش داده شده و مسلما شخصیت پردازیه کریس نسبت به بقیه شخصیتهای این بازی بهتر نشون داده شده.
ولی شخصیت پردازی جیک و شری و هلنا و بخصوص لیان در حدی که باید باشه نیست

آخرین ویرایش:
یعنی من همیشه عاشق افشین بودم با این حرفای قشنگش اینم باید مثل دیگر حرفاش طلا گرفت زد سر در تاپیک:x!!!
راستی سلام افشین جان...خوبی داداش...آقا شرمنده خیلی دیر به دیر میام و خبری نمیگیرم...ایشالله کم کم پررنگ میشمb-)
آقا این رزیدنت تا زمانی که از طرز فکر فقط دنبال پول بودنش دست برنداره درست نمیشه...آخه رزیدنت اویل با اون سبک سوروایورهارور کجا گروه خونیش به اکشن میخوره؟؟؟!!!
بازی زامبی کشی اکشن که بود...لفت فور دد،،کال آو دیوتی،،رد دد،، اینا همشون شوتر اکشن زامبی کشی
من موندم کپکام ترسید از چی عقب بمونه که اونم این شاهکارو خراب کرد
به قول سینا هنوزم جای بدتر شدن داره ولی امیدوارم اینکارو نکن!!
خداروشکر هنوزم شخصیت های خراب نشده داره سری: هانک، کلیر،نیکولای،آیدا...
شرمنده می کنی اسفندیار جان
قربونت منم خوبم منم این روزا سرم شلوغ بود نمی تونستم بیام تاپیک ولی از این به بعد باهم میایم تایپک و بالا می کشیم
بحث پول پارو کردن یه طرف
چون یسری می گن رزیدنت ایول 1 2 3 با اختلاف خیلی کم به بازار اومدن و شماره 2 هم اون فروش فضایی رو نسبت به زمان خودش داشت
منم فک می کنم این بزدلی کپکامو نشون میده که به آب و آتیش زد برای دوزار بیشتر که البته اونم گیرش نیومد
مشکل اصلی بازی اینه که کاراگردان درست حسابی با تجربه بالا سره این بازی نیست
لازم نیست حتما خود میکامی سر کار باشه حداقل یکی باشه که استاد بازی سازی باشه که تو ژاپن هم کم نیست
یا حداقل بدنش دست یه سازنده غربی با تجربه نه یه تیمه درپیت مث slant six :دی
به نظرم تیم سازنده رولیشن بهترین تیم در شرایطه فعلیه و اگه بودجه بیشتر برای ساخت بازی روی کنسول های پیشرفته بگیرن می تونن بازی حتی خیلی بهتر بسازن

راستی اینجا کسی از رولیشن حرف نزد به نظرتون بازی چطور بود
نکات منفی و مثبتش به نظرتون چیه ؟؟؟؟

اینم یه آرت فوق العاده که خاطرات زیادی رو برامون زنده می کنه

1098245_639779929374998_1881718994_n.jpg

شرمنده می کنی اسفندیار جان
قربونت منم خوبم منم این روزا سرم شلوغ بود نمی تونستم بیام تاپیک ولی از این به بعد باهم میایم تایپک و بالا می کشیم
بحث پول پارو کردن یه طرف
چون یسری می گن رزیدنت ایول 1 2 3 با اختلاف خیلی کم به بازار اومدن و شماره 2 هم اون فروش فضایی رو نسبت به زمان خودش داشت
منم فک می کنم این بزدلی کپکامو نشون میده که به آب و آتیش زد برای دوزار بیشتر که البته اونم گیرش نیومد
مشکل اصلی بازی اینه که کاراگردان درست حسابی با تجربه بالا سره این بازی نیست
لازم نیست حتما خود میکامی سر کار باشه حداقل یکی باشه که استاد بازی سازی باشه که تو ژاپن هم کم نیست
یا حداقل بدنش دست یه سازنده غربی با تجربه نه یه تیمه درپیت مث slant six :دی
به نظرم تیم سازنده رولیشن بهترین تیم در شرایطه فعلیه و اگه بودجه بیشتر برای ساخت بازی روی کنسول های پیشرفته بگیرن می تونن بازی حتی خیلی بهتر بسازن

راستی اینجا کسی از رولیشن حرف نزد به نظرتون بازی چطور بود
نکات منفی و مثبتش به نظرتون چیه ؟؟؟؟

اینم یه آرت فوق العاده که خاطرات زیادی رو برامون زنده می کنه

1098245_639779929374998_1881718994_n.jpg

صد در صد موافقم باهات
راجع به رولیشنز من تازه شروع کردم و الان چپتر3 هستم
تا اینجای بازی خیلی از جو بازی خوشم اومده!!
اون باس اولش هم خیلی خوب و یه ذره سخت بود
سیستم جاخالیش یه ذره سخته ولی خوبه و ایده اش رو خوب اجرا کردن
سیستم تیر اندازی در حال حرکتش هم خیلی خوب و خوش دسته! شبیه به آوت بریک2 و دد اِیم می مونه.
یه چیز جالب دیگه ای که داشت و من خوشم اومد روایت داستان هست
بعد هر فصل یه خلاصه میگه،خیلی باحال بود...جو سریال بهم میده!
سیستم کاستمایز کردن سلاحاش هم خیلی خوب شده...اینکه میتونی اگه ستینگی کردی عوض کنی واینا واقعا خوبه...حق انتخاب با خودته دیگه چه اسلحه ای حمل کنی با چه آپشن هایی
تا الان همین نکات به نظرم رسید

اونم اعصابش خورد شدو‌ واسه مدتی‌ از سایت رفت
:d بابا من نمیتونستم بیام که وگرنه میومدم :d

من بگم :-/ اول که لیون :d باور کنید از سر طرفداری نمیگم :-s سناریوی لیون خیلی قشنگ بودش. عین رزیدنت اویلای قدیمی شده بود :d و بعدش ایدا :x که واقعا ماهه :d

بازم می‌گم، Resident Evil 4 یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های دنیاست از نظر من، اما همچنان لحظه سقوط سری.
تشوییییییییییییق :d و به نظر من هنوزم هست :d اما میگم یه سوال :-/ به نظر این رزیدنت اویل ریمیک واقعا قشنگ نیست :-/ حتی از 4. آخه دوربین ثابت خیلی مزه میداد :|

راجع به رولیشنز من تازه شروع کردم و الان چپتر3 هستم
تا اینجای بازی خیلی از جو بازی خوشم اومده!!
اون باس اولش هم خیلی خوب و یه ذره سخت بود
سیستم جاخالیش یه ذره سخته ولی خوبه و ایده اش رو خوب اجرا کردن
سیستم تیر اندازی در حال حرکتش هم خیلی خوب و خوش دسته! شبیه به آوت بریک2 و دد اِیم می مونه.
یه چیز جالب دیگه ای که داشت و من خوشم اومد روایت داستان هست
بعد هر فصل یه خلاصه میگه،خیلی باحال بود...جو سریال بهم میده!
سیستم کاستمایز کردن سلاحاش هم خیلی خوب شده...اینکه میتونی اگه ستینگی کردی عوض کنی واینا واقعا خوبه...حق انتخاب با خودته دیگه چه اسلحه ای حمل کنی با چه آپشن هایی
تا الان همین نکات به نظرم رسید
من تمومش کردم :>
جاخالیش خیلی مسخره بود ولی باید بهتون این نوید را بدم که باید حسابی این کار را یاد بگیرید :d چون غول آخر بازی قراره حسابی از شرمندگیتون در بیاد :d روایت داستانش هم دقیقا عین سریالا شده بود :d
به نظر من یه ایراد داشت :d زامبی نداشت :d هیولاهاش هم خیلی تکراری میشدن :d

خب تغییرات لژ :
1 نفر که قبلا در لژ بود , حذف شد . :-&
علی ( Safety & Peace ) به جایگاه بالاتری منصوب شد :bighug:
حسین ( Big Boss ) به جمع ما اضافه شد :-*
احتمال 99% قسمتی ساخته بشه , که زیر نظر من و حامد باشه و حق وتو کردن داشته باشیم >:)
در ادامه امکان داره 1 2 نفر دیگه اضافه بشن .
احتمال حذف 1 نفر دیگه هم وجود داره
آخر هفته هم جلسه داریم

خب تغییرات لژ :
1 نفر که قبلا در لژ بود , حذف شد . :-&
علی ( Safety & Peace ) به جایگاه بالاتری منصوب شد :bighug:
حسین ( Big Boss ) به جمع ما اضافه شد :-*
احتمال 99% قسمتی ساخته بشه , که زیر نظر من و حامد باشه و حق وتو کردن داشته باشیم >:)
در ادامه امکان داره 1 2 نفر دیگه اضافه بشن .
احتمال حذف 1 نفر دیگه هم وجود داره
آخر هفته هم جلسه داریم
خوبه
بسیار عالی
محل ثابت جلسات که سرجاش هست ولی قرارگاه طوفان ظاهرا عوض شده محل جدید قرارگاه رو به من هم ابلاغ کنید
که البته شنیدم در زمان غیبتم چند قرار جدید هم زدید
-----------------------------
یه سوال کوچیک داشتم
این اویل 1.5 که جز پروژه های نیمه تمام هست اصلا قابل دسترسی هستش ما هم یه تستی بزنیم یا نه؟
حالا خودم هم تست نکنم عیب نداره اکه کسی بازیشو رفته یه توضیحی بی زحمت بده ببینم داستان چی بوده؟
کی به کی بوده؟
کجا بوده؟
چقدر با اویل 2 فرق داشته
ممنون میشم:x

من RE 1.5 رو دارم . دیدمت برات میارم . همینطور ویدئو کاملش رو از یوتوب دانلود کردم
کلا لوکیشنهای زیادی تو RE2 نسبت به 1.5 تغییر کرد . حالا میارم برات خودت میبینی

_________________________________________________________________________________
خب ادامه ماجرا ....
تمام مکانها ( راهروها خیابونها اتاقها آزمایشگاه ها و ......... ) همرا با تمام کات سین ها دیالوگ ها پرونده ها فایلها کاراکترها و ........... داستان بازی رو میسازن
اگر در یکی از این موارد کسی تونست 1 مورد بیاره که , جایی تو بازی توسط کاراکتری گفته شده یا توسط کات سین یا دیالوگ یا فایل یا ... دیده شده که آزمایشگاهی (UTF) که تو RE0 واقع در کوهستان آرکلی هست همون آزمایشگاه برکین در RE2 واقع در راکون سیتی هست !!
من حرفش رو قبول میکنم !
اگه کسی بتونه خلاف حرف من رو ثابت کنه در واقع تونسته داستان بازی رو نقض کنه
اما اگه 1 مورد هم نتونه کسی بیاره نه ازش میخوام که عذرخواهی که نه اینکه بره و دیگه نیاد !! فقط میخوام نظر کارشناسی نده
_________________________________________________________________________________
این رو با اونی هستم که خودش میدونه !!
راستی فهمیدی Steve کجای Code Veronica میمیره ؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or