بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

هنوز منتظر اون روزم که کپکام از Kevin رزیدنت اویل: آوتبرک یه اویل درست کنه!:دی
أره kevinهم چهره جالبی بود بازی أوتبرک گرافیک خوبی داشت و چیزهای جدیدی هم مثل همکاری بین شخصیتها حرف زدن و فرمان دادن به هم باز کردن درها بسته توسط زامبیها تو بازی بود

هنوز منتظر اون روزم که کپکام از Kevin رزیدنت اویل: آوتبرک یه اویل درست کنه!:دی
والا 12 ساله منتظر حضور مجدد کلر در سری اصلی هستیم :دی فکر کنم با این وضعیت این خواستت در رویا هم تحقق پیدا نمیکنه :دی

دو سه روزه دارم rE6 بازی میکنم از اونچه که فکر میکردم بازیه بهتریه .:d
البته شبی یه سیو بازی میکنم.هنوز فسمت لیان هستم.
درسته که داری بهترین قسمت بازی رو بازی می کنی اما به هر حال، بعد از 5 6 ماه ملت تازه دارن پی می برن به حقیقت! همین که پی ببرن و پیش وجدان خودشون خجالت بکش هم کافیه!:دی

حمید مگه اون جایی که گفتم نرفتی؟!!

اونجا رفتم نبود یا من پیداش نکردم مثل این که در حالت Infernal فقط اونجاست!

- - -ویرایش - - -

چرا دیگه حمید جان 15 تا هندپرینت می‌خواد. البته مطمئنم یه جایی هم باید می‌بوده. به سولاریوم رفتی؟ استخر آلوده طبقه بالا. فکر می‌کنم باید همون‌جا باشه توی نرمال.

اونجا هم گشتم نبود کلا اشتباه کردم از اول روی نقشه بازی نکردم ضمنا اوتبریک جدید برای Ps-Vita با نام Talk Oaks تو راهه!

خداکنه بیشتر از یه شایعه باشه. البته یه اوتبریک واسه Tall Oaks ضروریه! نه معلوم شد چطور ویروس توی شهر پخش شده و نه چطور منهدم شد! بهترین بخش شماره 6 Tall Oaks بود که خیلی زود سر و تهش هم اومد.
از اونجا که نینتندو از سونی کینه به دل داره من چشم از همکاری رزیدنت ایول با سونی آب نمی‌خوره.
یادت هست قول اومدن نسخه پورتیبل سونی واسه چه سالی بود!؟ اون زمان حتی Vita درکار نبود.

خوب بالاخره سناریو لیون تموم شد
زیاد از داستان راضی نیستم ولی در کل بازی رو دوست داشتم
سناریو لیان خوبه مخصوصا اولش.
Agree

.........

RE:revelations چطوره؟سقف سرعت دانلود من 40 و خورده ای کیلوبایته!!برای دانلودش باید از جون مایه بذارم!!!می ارزه یا نه؟

در یک کلام عالیه
biggrin1.gif

اگه هارور دوست داری که از دنیا و آخرتتم مایه بذاری ارزششو داره
biggrin1.gif
(من با نصف سرعتی که تو داری گرفتم،قدر نتت رو بدون
biggrin1.gif
)
خوبه.بعد از DMC کلکشو میکنم

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره سناریو لیون تموم شد
زیاد از داستان راضی نیستم ولی در کل بازی رو دوست داشتم

Agree

.........

RE:revelations چطوره؟سقف سرعت دانلود من 40 و خورده ای کیلوبایته!!برای دانلودش باید از جون مایه بذارم!!!می ارزه یا نه؟
در یک کلام عالیه:دی
اگه هارور دوست داری که از دنیا و آخرتتم مایه بذاری ارزششو داره:دی (من با نصف سرعتی که تو داری گرفتم،قدر نتت رو بدون:دی)

[FONT=&amp]آقا پوریا،شما در جواب پست قبلي من گفته بودي كه همه ي حرف هام چرت هستن و در آخرش هم اين شكلك رو گذاشته بودي:[/FONT]:-$[FONT=&amp]اين يعني چي؟يعني خفه شم؟من با اين همه سابقه اي كه توي اين تاپيك دارم،هيچوقت به خودم اجازه ندادم كه با كسي اينجوري حرف بزنم.حتي اگه نظر كسي،برخلاف نظر من بوده باشه.ولي شما هنوز از راه نرسيدي،اينجوري با من حرف ميزني.فقط به خاطر اينكه نظرم،برخلاف نظر تو بوده.حتي اگه حق با تو باشه و حرف هاي من درست نباشند،بازم حق نداري با اين لحن باهم صحبت كني.واقعا براي خودم متاسفم![/FONT]
[/SPOILER= [FONT=&amp] [/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp]من هنوزم درباره ي روليشنز سر حرفم هستم و [/FONT]RE6[FONT=&amp] رو به روليشنز ترجيح ميدم!دليل نميشه چون روليشنز چند تا از آلمان هاي سري كلاسيك رو داشته بهتر باشه.روليشنز واقعا خسته كننده و فاقد تنوع داشت.الآن ديگه نبايد توقع داشت كه مثل سري كلاسيك،فقط يك گوشه وايستيم و با شات گان يا مگنام به تايرنت شليك كنيم.مبارزات بايد تنوع داشته باشه و اين همون ضعفي بود كه در روليشنز وجود داشت.بعضي از مبارزات [/FONT]RE6[FONT=&amp] مثل مبارزه ي ايدا با اره برقي يا مبارزه ي كريس و پيرز با مار نامرئي به كل روليشنر مي ارزيد.چون تنوع داشت و وسط مبارزه،صحنه هاي غير منتظره و هيجان انگيزي رخ مي داد.بخش هايي مثل تعقيب و گريز با اتومبيل و بخش هاي داخل هواپيما (كه به نظر من،در يك بازي امروزي ضروري هستند) هم باعث تنوع بيشتر بازي مي شد كه متاسفانه باز هم روليشنز فاقد اونا بود و از اول تا آخر فقط بايد توي سه تا كشتي شبيه به هم راه مي رفتيم!علاوه بر اينكه سبك بازي،تا حدودی بچه گانه و مسخره بود.از چهره ی بچه گانه و صداي نازک جيل که اصلا با نسخه های قبلی قایل مقایسه نبود گرفته تا قيافه ي موجودات بازي مثل هانترها كه فوق العاده مسخره و خنده دار بودند.[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]ما عادت كرديم وقتي از يك چيزي خوشمون مياد،از همه چيزش تعريف كنيم و برعكس وقتي هم كه با يك چيزي سر لج بيفتيم،كلا همه چيزش رو تخريب كنيم.اصلا قبول.سبك و گيم پلي روليشنز خوب بود.ولي در مورد داستانش واقعا نمي تونم اينو قبول كنم.درسته.داستان [/FONT]RE6[FONT=&amp] كاملا فرعي بود و با وجود اينكه طراحي پيچيده و جالبي داشت،اما هيچ ابهامي رو از داستان هاي قبلي رفع نمي كرد.ولي آيا داستان روليشنز غير از اين بود؟يكي از دوستان اشاره كرده بود كه داستان روليشنز،شبيه به يك فيلم سطح بالا بود.درسته.داستان روليشنز پلكاني و جذاب بود.اما در شرايط فعلي و با وجود ابهامات مهمي مثل:سازمان،ايدا،استيو،هانك،نيكلاي و الكس وسكر،واقعا ساختن يك بازي با يك داستان فرعي چه لزومي داشت؟الآن واقعا بود و نبود داستان روليشنز چه فرقي مي كنه؟[/FONT][FONT=&amp]اون دوستمون به اين نكته هم اشاره كرد كه روليشنز ابهامات مربوط به تاسيس سازمان [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] رو رفع كرد.دوست عزيز،توي [/FONT]RE5[FONT=&amp] يك فايل مختص [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] وجود داشت كه در اون،تمام جزئيات مربوط به مراحل قانوني تاسيس [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] و همچنين اختيارات اون در كشورهاي مختلف،به طور مفصل بيان شده بود و واقعا نسبت به روليشنز،اطلاعات بيشتري رو در اختيار ما ميذاشت.من خودم شخصا اگه بخوام در مورد [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] اطلاعات بدست بيارم،ميرم سراغ اون فايل نه روليشنز!يعني واقعا ساختن يك بازي به بهانه ي نشون دادن چگونگي تاسيس [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] واقعا مسخره است.اون هم وقتي كه اين همه ابهام بزرگ توي داستان وجود داره.[/FONT]

[FONT=&amp]پوریا توي حرف هاش به اين نكته اشاره كرده بود كه با اومدن نمسيس،مو به تن همه سيخ ميشد.ولي با ورود يوستاناك،آدم خنده اش مي گرفت!خب اولا بايد بگم كه بخشي از دلايل ترسناك نبودن يوستاناك مربوط ميشد به سبك و محيط مسخره ي سناريوي جيك كه واقعا در خور يوستاناك نبود و اگه يوستاناك مثلا در سناريوي ليون ظاهر مي شد،به مراتب ترسناك تر از اين جلوه پيدا مي كرد یا برعکس اگه نمسیس توی RE6 میومد،شاید اینقدر ترسناک و تاثیرگذار نمیشد.[/FONT][FONT=&amp]دوما كار جيك و شري در مبارزه با يوستاناك،به مراتب سخت تر از كار جيل در مبارزه با نمسيس بود!چون يوستاناك هوش فوق العاده بالاتري داشت و مي تونست از تمام ابزارهايي كه در پيرامونش بودند استفاده كنه.علاوه بر اينكه به تمام انواع سلاح ها و ابزارآلات مورد نيازش هم مجهز بود.نمسيس فقط ترسناك تر بود كه اونم توي مبارزه تاثيري نداره.توي مبارزه فقط هوش و امكانات دشمن مهمه كه در اين زمينه،مسلما يوستاناك برتري داشت.البته طبيعي هم بود.چون نمسيس مربوط به سال 1998 بود.ولي يوستاناك مربوط به سال 2012 بود.علاوه بر اينكه مراحل مبارزه با يوستاناك،به مراتب متنوع تر از مبارزات نمسيس بودند.تنها برتري نمسيس اين بود كه اولا ظاهر ترسناك تري داشت و دوما تعداد دفعات مبارزه با اون بيشتر بود.متاسفانه حضور يوستاناك توي بازي كم رنگ بود كه اين بي سليقگي كپكام رو مي رسونه![/FONT]

آخرین ویرایش:
رولیشنز نشون داد رزیدنت ایول این قدرتو داره که بدون وسکر و آمبرلا هم می‌تونه بتازونه. ساختن یه بازی با این عناصری که یه عمره توی ذهن مردم می‌چرخه کار زیاد سختی نیست! (گرچه آمبرلا با نامی دیگه هنوزم حضور داره.)
نکته بعدی اینه که ما داریم بازی می‌کنیم و نیاز به کات سین و درک بالاتری حتی از فیلم داریم، پس با خوندن چند خط داستان نمی‌شه سر و ته پیدایش BSAA رو جمع کرد. می‌بایست به وجودش بها می‌دادن و نحوه قدرت گرفتنشو به تصویر می‌کشیدن. تیم استارز سرگذشت و تجربه‌ی فوق‌العاده‌ای رو برای همه داشت و در این برهه، نیاز به درک بهتری از BSAA بود. نه آمبرلا و داستانی که بعد از کد ورونیکا رسما به اطناب بی‌دلیل دست انداخته. شماره 4 باید یه پایان برای سری می‌بود. رزیدنت ایول اولین بازی در سبکی هست که بازی‌های زیادی مثل سایلنت هیل به اون دست انداختن.
حالا که ادامه دار شد می‌بایست از این داستان بی‌هدف کنار می‌رفت تا در جای دیگه‌ای خودنمایی کنه! در داستان و اتمسفر! اساس رزیدنت ایول! و چه بهتر از به تصویر کشیدن بزرگ‌ترین اتفاقات سازمانی که مهم‌ترین شخصیت‌های سری بعد از استارز عضوی از اون هستن؟ چه بهتر از حس ارتباط و صمیمیت با اعضای این سازمان که در آینده هم نام‌شون رو خواهیم شنید؟
برخلاف انتظار من، در بهترین زمان ممکن شاهکاری به نام Revelations عرضه شد.
سلیقه شما امروزیه و به مذاق شما کارهای امروزی هم زیاده. رزیدنت ایول نیاز به اتمسفر داره. تنها چیزی که باش جون گرفت و تازوند. و خوشبختانه تمام اعتراضاتی که مثل رگبار صفحه فیسبوک‌شو پر کرده بودن، جاشونو به تمجید و تعریف دادن. اعتراضات الآن فقط مربوط به DLC های این بازی شده!
رزیدنت ایول 7 کتاب داره! خیلی بیشتر از یه بازیه امروزیه که داستان‌‌هاشون دیگه خنده دار شده.

هانترها دقیقا هانترهای ریمیک هستن.
صدای جیل صدای میشل روف هست که صدا پیشه‌ی فوق‌العاده معروف چه برای بازی چه فیلم هست! که در فیلم سه بعدی Resident Evil Degeneration هم نقش داشته.
صدا کاملا شبیه به صدای جیل کلاسیک هست و توی ORC هم بوده.

موجودات با ظاهری فوق‌العاده شبیه‌ترین به موجودات کلاسیک بودن.
فایل‌های بازی در مورد باس‌ها و نوشته‌هایی که از تبدیل شدن یادداشت کردن فضا رو مثل گذشته یخ می‌کنن.
رید مود هزار درصد بهتر از مرسنریز طراحی شده.
سیستم آپگریدها برخلاف افتضاح 6، بهترینو در کل سری داشته.
داستان از ادبیات فوق‌العاده‌ای تشکیل شده که با خوندن کتاب کمدی الهی مو به تن سیخ می‌کنه.

تمام این صحبت‌ها به کنار، کپ کام این برگ برنده رو برای پاک کردن اعتراضات 6 به این سرعت عرضه کرد و به همون سرعت پاسخ گرفت.

رفتم نظراتتونو راجب Revelations دیدم بدتر گیج شدم.بالاخره داستان "فوق العاده جذاب" ه یا "غیر ضروری و به درد نخور"

PS:بعد از Re6 تا یه مدت حوصله هیچ Resident Evil ی رو نخواهم داشت!!

---

خوب تا اینجا که سناریو لیون قابل قبول و سناریو ی کریس عزیز COD بود.مونده سناریو ی جیک و ایدا که امیدوارم یچیزی از توش در بیاد:p

ایدا نباید کاراکتر فرعی میشد!بیشتر از همه وسط راه ظاهر میشه یدفه کاراکتر اصلی میکردنش دیگه!8-|

[FONT=&amp]آقا پوریا،شما در جواب پست قبلي من گفته بودي كه همه ي حرف هام چرت هستن و در آخرش هم اين شكلك رو گذاشته بودي:[/FONT]:-$[FONT=&amp]اين يعني چي؟يعني خفه شم؟من با اين همه سابقه اي كه توي اين تاپيك دارم،هيچوقت به خودم اجازه ندادم كه با كسي اينجوري حرف بزنم.حتي اگه نظر كسي،برخلاف نظر من بوده باشه.ولي شما هنوز از راه نرسيدي،اينجوري با من حرف ميزني.فقط به خاطر اينكه نظرم،برخلاف نظر تو بوده.حتي اگه حق با تو باشه و حرف هاي من درست نباشند،بازم حق نداري با اين لحن باهم صحبت كني.واقعا براي خودم متاسفم![/FONT]
[/SPOILER=
[FONT=&amp][FONT=&amp]من هنوزم درباره ي روليشنز سر حرفم هستم و [/FONT]RE6[FONT=&amp] رو به روليشنز ترجيح ميدم!دليل نميشه چون روليشنز چند تا از آلمان هاي سري كلاسيك رو داشته بهتر باشه.روليشنز واقعا خسته كننده و فاقد تنوع داشت.الآن ديگه نبايد توقع داشت كه مثل سري كلاسيك،فقط يك گوشه وايستيم و با شات گان يا مگنام به تايرنت شليك كنيم.مبارزات بايد تنوع داشته باشه و اين همون ضعفي بود كه در روليشنز وجود داشت.بعضي از مبارزات [/FONT]RE6[FONT=&amp] مثل مبارزه ي ايدا با اره برقي يا مبارزه ي كريس و پيرز با مار نامرئي به كل روليشنر مي ارزيد.چون تنوع داشت و وسط مبارزه،صحنه هاي غير منتظره و هيجان انگيزي رخ مي داد.بخش هايي مثل تعقيب و گريز با اتومبيل و بخش هاي داخل هواپيما (كه به نظر من،در يك بازي امروزي ضروري هستند) هم باعث تنوع بيشتر بازي مي شد كه متاسفانه باز هم روليشنز فاقد اونا بود و از اول تا آخر فقط بايد توي سه تا كشتي شبيه به هم راه مي رفتيم!علاوه بر اينكه سبك بازي،تا حدودی بچه گانه و مسخره بود.از چهره ی بچه گانه و صداي نازک جيل که اصلا با نسخه های قبلی قایل مقایسه نبود گرفته تا قيافه ي موجودات بازي مثل هانترها كه فوق العاده مسخره و خنده دار بودند.[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]ما عادت كرديم وقتي از يك چيزي خوشمون مياد،از همه چيزش تعريف كنيم و برعكس وقتي هم كه با يك چيزي سر لج بيفتيم،كلا همه چيزش رو تخريب كنيم.اصلا قبول.سبك و گيم پلي روليشنز خوب بود.ولي در مورد داستانش واقعا نمي تونم اينو قبول كنم.درسته.داستان [/FONT]RE6[FONT=&amp] كاملا فرعي بود و با وجود اينكه طراحي پيچيده و جالبي داشت،اما هيچ ابهامي رو از داستان هاي قبلي رفع نمي كرد.ولي آيا داستان روليشنز غير از اين بود؟يكي از دوستان اشاره كرده بود كه داستان روليشنز،شبيه به يك فيلم سطح بالا بود.درسته.داستان روليشنز پلكاني و جذاب بود.اما در شرايط فعلي و با وجود ابهامات مهمي مثل:سازمان،ايدا،استيو،هانك،نيكلاي و الكس وسكر،واقعا ساختن يك بازي با يك داستان فرعي چه لزومي داشت؟الآن واقعا بود و نبود داستان روليشنز چه فرقي مي كنه؟[/FONT][FONT=&amp]اون دوستمون به اين نكته هم اشاره كرد كه روليشنز ابهامات مربوط به تاسيس سازمان [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] رو رفع كرد.دوست عزيز،توي [/FONT]RE5[FONT=&amp] يك فايل مختص [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] وجود داشت كه در اون،تمام جزئيات مربوط به مراحل قانوني تاسيس [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] و همچنين اختيارات اون در كشورهاي مختلف،به طور مفصل بيان شده بود و واقعا نسبت به روليشنز،اطلاعات بيشتري رو در اختيار ما ميذاشت.من خودم شخصا اگه بخوام در مورد [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] اطلاعات بدست بيارم،ميرم سراغ اون فايل نه روليشنز!يعني واقعا ساختن يك بازي به بهانه ي نشون دادن چگونگي تاسيس [/FONT]B.S.A.A[FONT=&amp] واقعا مسخره است.اون هم وقتي كه اين همه ابهام بزرگ توي داستان وجود داره.[/FONT]

[FONT=&amp]پوریا توي حرف هاش به اين نكته اشاره كرده بود كه با اومدن نمسيس،مو به تن همه سيخ ميشد.ولي با ورود يوستاناك،آدم خنده اش مي گرفت!خب اولا بايد بگم كه بخشي از دلايل ترسناك نبودن يوستاناك مربوط ميشد به سبك و محيط مسخره ي سناريوي جيك كه واقعا در خور يوستاناك نبود و اگه يوستاناك مثلا در سناريوي ليون ظاهر مي شد،به مراتب ترسناك تر از اين جلوه پيدا مي كرد یا برعکس اگه نمسیس توی RE6 میومد،شاید اینقدر ترسناک و تاثیرگذار نمیشد.[/FONT][FONT=&amp]دوما كار جيك و شري در مبارزه با يوستاناك،به مراتب سخت تر از كار جيل در مبارزه با نمسيس بود!چون يوستاناك هوش فوق العاده بالاتري داشت و مي تونست از تمام ابزارهايي كه در پيرامونش بودند استفاده كنه.علاوه بر اينكه به تمام انواع سلاح ها و ابزارآلات مورد نيازش هم مجهز بود.نمسيس فقط ترسناك تر بود كه اونم توي مبارزه تاثيري نداره.توي مبارزه فقط هوش و امكانات دشمن مهمه كه در اين زمينه،مسلما يوستاناك برتري داشت.البته طبيعي هم بود.چون نمسيس مربوط به سال 1998 بود.ولي يوستاناك مربوط به سال 2012 بود.علاوه بر اينكه مراحل مبارزه با يوستاناك،به مراتب متنوع تر از مبارزات نمسيس بودند.تنها برتري نمسيس اين بود كه اولا ظاهر ترسناك تري داشت و دوما تعداد دفعات مبارزه با اون بيشتر بود.متاسفانه حضور يوستاناك توي بازي كم رنگ بود كه اين بي سليقگي كپكام رو مي رسونه![/FONT]

من نمیگم یوستاناک خنده دار بود ولی نمسیس موندگار شد این عمرا بشه! شاید بعضی از دلایلش این باشه 1- به خاطر اون صدای S.T.A.R.S که هر وقت میگفت مو به تن همه سیخ میشد! به خاطر چهر فوق العاده خشنش و مبارزاه باهاش سخت و نفسگیر بود ولی یوستاناک اکثر مبازاتش به غیر از جای مذاب ها کوئیک تیم اونت بود و راحتتر میشد ردش کرد! و در آخر اینکه اینکه دشمن اصلی در بازی رزیدنت اویل 3 بود.

آخرین ویرایش:
وقتی از کپ کام شنیدم رولیشنز بازیه ترسناکیه خیلی ذوق کردم ولی وقتی بازیش میکنید زیادم اینطور نیست. .اصلا تصور مردم از کلاسیک چیه؟ کلاسیک یعنی تنهایی نا امیدی معما گیم پلی غیر خطی (مثلا گیم پلی 5و6 خطی بود) کمبود مهمات اکشن کم
کلاسیک به معنای دوربین ثابت وجود صندوق ذخیره مهمات دستگاه تایپ واسه سیو کردن و.. نیست.
حالا یکی به من بگه تو رولیشنز خیلی تنها بودیم؟مسلما خیر وجود پاتنر مثقل پارکر یا جسیکا به معنی تنهایی نیست.گیم پلی بازی مثل کلاسیکها غیر خطی بود قبول ولی وجود اپیزود مختلف و عدم پیوستگی از جذابیت بازی کم میکرد که این ویژگی تو کلاسیکها نبود.البته معما چند تا داشت ولی نه مثل کلاسیک.
بازی اشکالاتی هم داره اوزها اصلا با پارکر کاری نداشتن فقط به سمت جیل میومدن یعنی واقعا پارکر میتونه خودشو نا مرئی کنه؟
دشمنان بازی زیادی تخیلین.من هنوزم زامبیها رو بهترین دشمن میدنم اصلا مگه هر چی ظاهر دشمن عجیب تر باشه ترسناکتر میشه؟فقط رفتارشون کمی شبیه زامبیها بود فقط بر خلاف زامبیها گوشتخوار نبودن خون خوار بودن.ولی در کل زامبیها این امتیاز رو داشتن که وقتی به ظاهرشون نگاه میکردیم حالت انسان گونه داشتن ولی اوزها اصلا اینطور نبودن.شاید ظاهر اوزها ترسناکتر باشه ولی شبیهb.o.wها بودن دشمنان انسان گون تو این بازی اصلا نداشتیم.همون گانادو ها و ماجینیها اگرچه کمتر ترسناک بودن ولی خیلی به واقعیت نزدیک بودن.تو داستان رزیدنت اویل عادت داریم ترس رو با واقعیت بسنجیم.
داستان این بازی خوب کار گذاشته شده ولی اگه ساخته نمیشد مهم نبود.چون داستان این بازی قبل نسخه 5 هست در حالیکه خود بازی بعد نسخه 5 ساخته شده.این خودش کم اهمیت بودن داستان رو میرسونه.
از گرافیک بازی ایراد نمیشه گرفت چون از کنسول دستی رلیز شده و نبایدم انتظار گرافیک مطلوبی داشته باشیم.ولی گرافیک بازی قابل تحمله
طراحی ظاهری کریس تو این نسخه قابل قبوله شباهتی به نسخه5 داره ولی از طراحی جیل خوشم نیومد چهرش شبیه دخترای چینی بود(البته این نظر منه)تعجب اوره طراحی جیل تو مرسنریز 3d خیلی جالبتره.
در کل بازی نسبت به نسخه 6 ترسناکتر و کلاسیکتره ولی نسخه6 مهمتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or