بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نه اتفاقا منم اون‌جوری نیستم! و خوشحالم که تو از معدود کسایی هستی که از مسخره بازی و اینکارا بدت میاد.
اما به طور کل کاستوم‌ها از نظرم چاشنی جالبی هستن گرچه خودم هم انتخاب نمی‌کنم. کرس رو یک ملوان مورد دار کردن جیل رو هم دزد دریایی! تنها ربطشم اینه که 95 درصد بازی توی دریا و کشتی می‌گذره.
من به طور کل از ORC حالم بهم خورد! آخر کار که دو دسته می‌شن و باس آخرش لیان هست دیگه جایی واسه حرف زدن نمی‌ذاره! هزارتا تیر رو سر لیان خالی کنی هم نمی‌میره!
پارسال حتی نشستم و دوباره رزیدنت ایول 2 رو 4 بار تموم کردم! (البته برای تموم کردنش باید 4 بار رفت!)

حمله همزمان دوتا نمسیس و بریکین توی مرسنریز و اکستریم بتل هستن!
زیاد رو بازی‌های فرعی حساب نکن. اینا یه جور سرگرمی بدون در نظر گیری ذات قصه، واسه وقت پر کردنه که این وسط رید مود از همشون سره.
با این اوصاف من مطمئنم رولیشنز رو بیشتر از 2 بار تو یک ماه بازی می‌کنی! سراغ رید مود هم نرو اگه حال نمی‌کنی. تو رید مود یه مرحله باید راچل رو بکشی، حالا کاراکترو خودت انتخاب می‌کنی! راچل تو داستان اصلی فقط یه باس غم انگیزه! وقتی که تبدیل شده یه یادداشتی کنارش گذاشته که دقیقا اتفاقایی که سرش میومده رو تا جایی که تونسته نوشته.
از من می‌شنوی آب دستته بذار زمین بشین رولیشنز رو با صدای بلند بازی کن. زیادم تو بحر گرافیکش نرو.

آخرین ویرایش:
نه اتفاقا منم اون‌جوری نیستم! و خوشحالم که تو از معدود کسایی هستی که از مسخره بازی و اینکارا بدت میاد.
اما به طور کل کاستوم‌ها از نظرم چاشنی جالبی هستن گرچه خودم هم انتخاب نمی‌کنم. کرس رو یک ملوان مورد دار کردن جیل رو هم دزد دریایی! تنها ربطشم اینه که 95 درصد بازی توی دریا و کشتی می‌گذره.
من به طور کل از ORC حالم بهم خورد! آخر کار که دو دسته می‌شن و باس آخرش لیان هست دیگه جایی واسه حرف زدن نمی‌ذاره! هزارتا تیر رو سر لیان خالی کنی هم نمی‌میره!
پارسال حتی نشستم و دوباره رزیدنت ایول 2 رو 4 بار تموم کردم! (البته برای تموم کردنش باید 4 بار رفت!)

حمله همزمان دوتا نمسیس و بریکین توی مرسنریز و اکستریم بتل هستن!
زیاد رو بازی‌های فرعی حساب نکن. اینا یه جور سرگرمی بدون در نظر گیری ذات قصه، واسه وقت پر کردنه که این وسط رید مود از همشون سره.
با این اوصاف من مطمئنم رولیشنز رو بیشتر از 2 بار تو یک ماه بازی می‌کنی! سراغ رید مود هم نرو اگه حال نمی‌کنی. تو رید مود یه مرحله باید راچل رو بکشی، حالا کاراکترو خودت انتخاب می‌کنی! راچل تو داستان اصلی فقط یه باس غم انگیزه! وقتی که تبدیل شده یه یادداشتی کنارش گذاشته که دقیقا اتفاقایی که سرش میومده رو تا جایی که تونسته نوشته.
از من می‌شنوی آب دستته بذار زمین بشین رولیشنز رو با صدای بلند بازی کن. زیادم تو بحر گرافیکش نرو.

راستش من یه عادتی که دارم خیلی به ندرت یک بازی رو چند بار بازی میکنم حتی رزیدنت اویل مگه اینکه زمان زیادی ازش بگذره که دوباره برم سراغش مثل 2 و 3 و 1 کلا از این که یک بازی رو دوبار تو فاصله زمانی کم بازی کنم خوشم نمیاد از طرفی وقت این کارم ندارم الان دارم رزیدنت اویل رولیشنز رو بازی میکنم اپیزود 7 هستم بازی قشنگیه جدا از گرافیکش خیلی سادست و به راحتی میشه فهمید که این بازی واسه کنسول دستی بوده و از روی اون پورت شده اما بازم قشنگه تو بازی تا حالاش که زیاد نترسیدم به انداره ریمیک اصلا! یه وقت دیدی ریمیکو دوباره با کرس رفتم ;) وقتی ریمیک بازی میکردم انگار که خودم تو بازی بودم ولی این ورلیشنز آهنگسازی زیبایی داره خیلی قشنگه مخصوصا وقتی وارد اون سالن تشریفات کشتی میشی :x داستان بازی آبکی این میره دنبال اون خودش گم میشه با بقیه میرن دنبال اونا یه عده میرن باز ماموریت اونا رو تموم کنن منظورم جیل و پارکر بودن که رفتن دنبال کرس و جسیکا خودشون گرفتار شدن باز کرس و جسیکا اومدن دنبال اینا همو هم پیدا نمیکنن در صورتی که از همون جاهایی میرن که همشونم رفتن تقریبا فعلا که پیدا نکردن :d بازی خیلی از این سناریو به اون سناریو میشه منظورم شخصیت ها عوض میشن همین لذت بازی رو یکم میگیره به نظر من ولی در کل خوبه تاریخچه کشتی کویین زنوبیا رو خوندم جالب بود نمدونستم اینم
معماریش کار جرج ترورو بوده
از تو دشمنای بازی از اون اززهایی که به تموری دارن که وقتی میری جلوشون یا تیر میزنی میکترکه خوشم میاد شبیه اینا تو رزیدنت اویلل 6 هم بود معماهای بازی اصلا سخت نیست! تو 6 هم نبود معما فقط آلودگی آب رزیدنت اویل 3 رو کاغذ کشیدمس تا تونستم حلش کنم :d

اگه کتاب کمدی الهی رو خونده باشی یک سری ارتباطات ظریفیو حتی تو اسامی می‌بینی که همه چیو بهم پیوند می‌ده و انسجام داستان هوش از سرت می‌پرونه.
آره کرس و جیل، کسانی که آمبرلا رو از بین بردنو با نقشه کشیدن اون‌جا تا...

متأسفانه ریمیک و زیرو رو بازی نکردم... باید واسشون وی بخرم! البته مو به مو داستانشونو می‌دونم. ریمیک هم یه قسمت جنگل اضافه داره از 1.
نمی‌دونم چرا توی ریمیک کرس رو شبیه کرس امروزی درنیاوردن! توی یک این شکلی بود چون هنوز طراحی حرفه‌ای نداشت. چهره و هیکلش خیلی فرق می‌کنه.

آخه از این شبیه سازا خیری ندیدم تاحالا! شبیه ساز وی رو امتحان کردم بقدری گرافیک پایین و داغون بود که همون‌جا حذفش کردم. به توصیه شما حتما شبیه ساز گیم کیوب رو امتحان می‌کنم.

اگه کتاب کمدی الهی رو خونده باشی یک سری ارتباطات ظریفیو حتی تو اسامی می‌بینی که همه چیو بهم پیوند می‌ده و انسجام داستان هوش از سرت می‌پرونه.
آره کرس و جیل، کسانی که آمبرلا رو از بین بردنو با نقشه کشیدن اون‌جا تا...

متأسفانه ریمیک و زیرو رو بازی نکردم... باید واسشون وی بخرم! البته مو به مو داستانشونو می‌دونم. ریمیک هم یه قسمت جنگل اضافه داره از 1.
نمی‌دونم چرا توی ریمیک کرس رو شبیه کرس امروزی درنیاوردن! توی یک این شکلی بود چون هنوز طراحی حرفه‌ای نداشت. چهره و هیکلش خیلی فرق می‌کنه.

کتاب دانته رو نخوندم متاسفانه! برای شبیه ساز این بهترینه خودم با یکی از همینا حالا یادم نیست دقیقا کدوم ورژن خیلی ورژن عوض کردم تا تونستم بدون افت فرم و کیفیت عالی بازی رو اجر و تموم کنم. Download Dolphin

یه سوال هم داشتم من الان تفنگ Rifle رو نمیدونم حالا چطوری شده از دستم در رفته نگرفتم میتونیم برگردم و دوباره بگیرمش یا نه? الان مرحله ای هستم که کشتی داره غرق میشه و پر از آب شده! آژیر خطر هم به صدا در اومده!

آخرین ویرایش:
کتاب دانته رو نخوندم متاسفانه! برای شبیه ساز این بهترینه خودم با یکی از همینا حالا یادم نیست دقیقا کدوم ورژن خیلی ورژن عوض کردم تا تونستم بدون افت فرم و کیفیت عالی بازی رو اجر و تموم کنم. Download Dolphin

یه سوال هم داشتم من الان تفنگ Rifle رو نمیدونم حالا چطوری شده از دستم در رفته نگرفتم میتونیم برگردم و دوباره بگیرمش یا نه? الان مرحله ای هستم که کشتی داره غرق میشه و پر از آب شده! آژیر خطر هم به صدا در اومده!
Rifle رو اگر اشتباه نکنم همون دور و برا پست یه کانتینر روی یه صندوق افتاده. البته اگر اشتباه نکنم! اگر اون مرحله هستی که باید بری زیر آب و شنا کنی فکر نکنم بتونی بری برش داری.

ممنون، حالا همین بود که بهترین نتیجه رو داد؟ مرسی عزیزم.

منم هیچ بازی رو نمی‌تونم دوبار برم، حتی 99٪ فیلم‌ها رو هم نمی‌تونم دوبار ببینم اما این سری خیلی فرق داره! (جز 6)
برای من 90٪ داستان مهمه. اینه که آرخام سیتیو یه بارم نتونستم تموم کنم و رولیشنزو دوبار تو یه ماه رفتم!
منم بار اول روی نرمال نتونستم Rifle رو گیر بیارم. دفعه دوم روی کژوآل رفتم برای اینکه بدون مصرف گیاه تموم کنم (خیلی هم سخت‌تر از نرمال می‌شه!). این‌بار بعد از ورود به عرشه‌ی تفریحی، در سمت راست، انتهای راهرو روی زمین افتاده بود!
در حالت عادی با جمع کن 15 هندپرینت بدست میاد. که البته نوعش فرق داره و قدرتش کم‌تره.

آخرین ویرایش:
ممنون، حالا همین بود که بهترین نتیجه رو داد؟ مرسی عزیزم.

منم هیچ بازی رو نمی‌تونم دوبار برم، حتی 99٪ فیلم‌ها رو هم نمی‌تونم دوبار ببینم اما این سری خیلی فرق داره! (جز 6)
برای من 90٪ داستان مهمه. اینه که آرخام سیتیو یه بارم نتونستم تموم کنم و رولیشنزو دوبار تو یه ماه رفتم!
منم بار اول روی نرمال نتونستم Rifle رو گیر بیارم. دفعه دوم روی کژوآل رفتم برای اینکه بدون مصرف گیاه تموم کنم (خیلی هم سخت‌تر از نرمال می‌شه!). این‌بار بعد از ورود به عرشه‌ی تفریحی، در سمت راست، انتهای راهرو روی زمین افتاده بود!
در حالت عادی با جمع کن 15 هندپرینت بدست میاد. که البته نوعش فرق داره و قدرتش کم‌تره.

یعنی در حالت عادی اصلا Rifle گیر نمیاد؟ pffff

داستان رولوشن چطور بگم نمیشه بفهمید که چقدر به سری اصلی وابسته است. تو RE 6 اصلا حرفی از افراد این نسخه نبود تو Re 5 یک فلش بکی‌های کوچکی زده شد مثلا همین کریک خلبان رولیشن تو Re 5 بود و ماجرای جیل و خوب نمیشه داستان این نسخه رو به عنوان داستان سری اصلی حساب کرد. خیلی بدم میاد کپکام کاراکترهای فرعی رو سریع فراموش می‌کنه نصف بار بازی برعده اینا است

چرا دیگه حمید جان 15 تا هندپرینت می‌خواد. البته مطمئنم یه جایی هم باید می‌بوده. به سولاریوم رفتی؟ استخر آلوده طبقه بالا. فکر می‌کنم باید همون‌جا باشه توی نرمال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or