بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

فایل سیو 100% کامل رو از سایت gamefaqs دانلود کردم لانچر و کلت بی نهایت داره سریع برم تا آخرش ببینم چی میشه حد اقل :دی
نظر من هم اینه که کلیر خیلی دوست داشتنیه مخصوصاً تو کد ورونیکا توی پلی استیشن 2 چقدر ناز بود ، دوست دارم یه قسمت با شخصیت قابل بازی کلیر بسازن ، مثل شماره 2 اگه با لیان باشه که عالی میشه ، مسخره است که تا حالا فقط 2 قسمت ازش ساختن
جیل هم خیلی دوسش دارم ولی توی اویل 3 دوسش داشتم ، توی 5 و این جدیده قیافش رو عوض کردن آدم فکر میکنه یکی دیگست و جیل نیست ، من همون شکلی دوستش داشتم که تو 3 بود ، تو ریمیک هم خیلی خوبه
ایدا هم خیلی خوبه
در کل همه خوبن فقط یخورده کریس نچسبه :دی ولی اون هم آدم دوسش میداره ولی در مقایسه با اونا و لیان اینطوری میشه

تو میخوای داستان رو تیکه کنی ؟؟؟؟ خب بکن
ولی نیا بگو اینطوری درسته
ما یه داستان کلی و جامع داریم توش سهم همه هم مشخصه ولی تو میخوای بالا پایین کنی

خب احد جان،از اون سه تا بازي كه ميگي ايدا توشون بوده دو تاش چرته و جزو داستان هاي فرعيه.مخصوصا 6 كه اصلا بود و نبودش فرقي نمي كنه.در حالي كه هر دو بازي كلير،جزو مهم ترين داستان ها محسوب ميشن!

کلر در کل یکی از مظلوم ترین شخصیت های سری RE چون بعد مدتی کنار گذاشته شد
کپکام فقط به شخصیت هایی که پول ساز باشن توجه داره مثل لیون و کریس(»خصوصا لیون) و شخصیت مثل جیل که فقط یه سنخه کامل درونش حضور داشتهبرای عنوانی مثل Revelation استفاده میکنه!

اگه بخوایم مهم بودن این 2 نفر رو مورد بحث قرار بدیم، تا یک بازه زمانی مشخص، کلر مهمتر بوده ولی از اون بازه به بعد، به علت غیبت طولانیش در بازی، از ایدا عقب‌ افتاده. کلر روی 2 تا داستان تاثیرگذار بوده(بازی) ولی ایدا روی 3 داستان تاثیرگذار بوده. میشه گفت تا قبل زمان عرضه RE4، کلر مهم‌تر از ایدا بوده، ولی بعد RE4 ایدا اولویتش بالاتر رفته. حتی توی فایل‌های RE5 هم به طور غیرمستقیم بهش اشاره میشه.
با این نظر کاملا موافقم

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

با اقای mr.death صحبت کردم گفت هر وقت سر یه نظر سنجی به توافق رسیدین اطلاع بدین
موضوع رو چی بذاریم؟

ایدا تو re6 هم لباسش بدرد ماموریت نمیخوره ولی هرچی باشه از 4 بهتره
همینکه یه زن جاسوسه خودش باعث میشه که لباسش بدرد کارش نخوره.اخه چه جاسوسی دیدین که با کفش پاشنه بلند و اون لباس دیدین؟
درکل نظر من و شما متفاوته
کلر رو توی degeneration هیچ مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا به پای ایدا نمیرسه:d
ببینید من از اولم گفتم ایدا چون جاسوسه میتونه لباسای مردمی تره بپوشه ولی جیل معمولا اینطور نیست حالا مشکلی هست که ایدا تو محیط جنگ بیاد کفش پاشنه بلند بپوشه؟وقتی میگم ایدا جاسوسه یعنی نباید از لباسایی که میپوشه ایراد گرفت در ضمن او کفش پاشنه بلندی که ایدا تو RE4داشت خودش یکی از عواملی که من از پوشش ایدا خوشم اومده
در کل این بحث ایدا کدوم لباسش بهتره رو دیگه بهتره تمومش کنیم چون وقتی سلیقه من اینو پسند میکنه سلیقه شما اونو هیچوقت به تفاهم نمیرسیم

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 AM ارسال شده بود ----------

دوستان ویلیام بیرکن رو که خاطرتون هست؟ ایشون دانشمند بر جسته ای بودن.خالق ویروس جی هم به ایشون نسبت دادن.فکر میکنین ویلیام یه نقش منفی بود؟
از نظر من ویلیام در کل ادم خوبی بود یعنی منفی نبود.خانواده دوست بود یعنی ویلیام ازدواج کرده بود یه دختر خوبی هم به اسم شری داشت چیزی که شخصیتهای مثبت ما یعنی کریس و لیون جیل و کلرو امثال اون ندارن .در حالیکه این ویزگی رو ویلیام داشت و بعضیها هم اونو شخصیت منفی میدونن
این این مقدمه چینی من برای اینه که بدونم شما از ازدواج کاراکترها اطلاعی ندارین؟مثلا جیل با کریس ازدواج کرده؟یه جا خونده بودم که جیل نامزده پارکر هست.ولی من به گفته اعتقاد ندارم.حالا کاری ندارم جیل نامزده کی باشه من نمیدونم چرا این کاراکترای مثبت ما اصلا فکر ازدواج نیستن؟کریس فکر میکنه سنش کمه؟سنش شده الان 40!واقعا تعجب میکنم علت اینکه کریس ازدواج نکرده چیه؟یعنی وقت نداره؟البته منظور من از ازدواج تشکیل خانواده هست .نه رابطه جنسی.من فکر میکنم رابطه جنسی بین کاراکترا بوده ولی رابطه زوجیت و کلا مبحث ازدواج نبوده.چون حتی من در هیچ فایلی هم ندیدم که به موضوع ازدواج جیل با کریس اشاره شده باشه.البته خیلیها جیل و کریس رو نامزد هم میدونن.منم اینو رد نمیکنم ولی صد در صد هم موافق نیستم که ایندو تا نامزد همن

Resident Evil: Revelations:
در اسپیول یک سوال مطرح کردم اگر دوست دارید چیزی از اتفاقات مهم بازی ندونید به هیچ وجه اسپیول رو نخونید:
2 کارکتر مهم بازی در این تصویر هست یکش مشخصه اون یکی رو پیدا کنید:d واقعا یکی از سایت‌های خارجی حماقت کرد این عکس رو برای کسایی که بازی نکردند گذاشت که داستان بازی اسپویل بشه

آخرین ویرایش:
Resident Evil: Revelations:
در اسپیول یک سوال مطرح کردم اگر دوست دارید چیزی از اتفاقات مهم بازی ندونید به هیچ وجه اسپیول رو نخونید:
2 کارکتر مهم بازی در این تصویر هست یکش مشخصه اون یکی رو پیدا کنید:d واقعا یکی از سایت‌های اخراجی حماقت کرد این عکس رو برای کسایی که بازی نکردند گذاشت که داستان بازی اسپویل بشه

چندان هم پستت اسپویل نداشت!:d تو تریلرهای رسمی بازی هم صحنه مبارزه جیل با راشل بوده، اسپویل؛ کاری که کپکام تبحر خاصی توش داره!:|

به هر حال گفتم جواب رو:d

خوب حدود 5 روز و 6 ساعت و 23 دقیقه تا عرضه revelations مونده!

قبل از عرضه بازی می‌شه نظرسنجی رو هم عوض کرد. به نظر من با توجه به بحث صفحات آخر می‌تونیم موضوع نظرسنجی رو "کلیدی‌ترین یا مهم‌ترین شخصیت مؤنث سری" بگذاریم با سه گزینه: کلر، جیل و ایدا!

چندان هم پستت اسپویل نداشت!:d تو تریلرهای رسمی بازی هم صحنه مبارزه جیل با راشل بوده، اسپویل؛ کاری که کپکام تبحر خاصی توش داره!:|

قبل از عرضه بازی می‌شه نظرسنجی رو هم عوض کرد. به نظر من با توجه به بحث صفحات آخر می‌تونیم موضوع نظرسنجی رو "کلیدی‌ترین یا مهم‌ترین شخصیت مؤنث سری" بگذاریم با سه گزینه: کلر، جیل و ایدا!
خوب آره ولی این برای کسایی که تریلر‌ها رو ندیدند و نسخه 3DS رو بازی نکردند اسپویل حساب میشه.:d

ببینید من از اولم گفتم ایدا چون جاسوسه میتونه لباسای مردمی تره بپوشه ولی جیل معمولا اینطور نیست حالا مشکلی هست که ایدا تو محیط جنگ بیاد کفش پاشنه بلند بپوشه؟وقتی میگم ایدا جاسوسه یعنی نباید از لباسایی که میپوشه ایراد گرفت در ضمن او کفش پاشنه بلندی که ایدا تو RE4داشت خودش یکی از عواملی که من از پوشش ایدا خوشم اومده
در کل این بحث ایدا کدوم لباسش بهتره رو دیگه بهتره تمومش کنیم چون وقتی سلیقه من اینو پسند میکنه سلیقه شما اونو هیچوقت به تفاهم نمیرسیم

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 AM ارسال شده بود ----------

دوستان ویلیام بیرکن رو که خاطرتون هست؟ ایشون دانشمند بر جسته ای بودن.خالق ویروس جی هم به ایشون نسبت دادن.فکر میکنین ویلیام یه نقش منفی بود؟
از نظر من ویلیام در کل ادم خوبی بود یعنی منفی نبود.خانواده دوست بود یعنی ویلیام ازدواج کرده بود یه دختر خوبی هم به اسم شری داشت چیزی که شخصیتهای مثبت ما یعنی کریس و لیون جیل و کلرو امثال اون ندارن .در حالیکه این ویزگی رو ویلیام داشت و بعضیها هم اونو شخصیت منفی میدونن
این این مقدمه چینی من برای اینه که بدونم شما از ازدواج کاراکترها اطلاعی ندارین؟مثلا جیل با کریس ازدواج کرده؟یه جا خونده بودم که جیل نامزده پارکر هست.ولی من به گفته اعتقاد ندارم.حالا کاری ندارم جیل نامزده کی باشه من نمیدونم چرا این کاراکترای مثبت ما اصلا فکر ازدواج نیستن؟کریس فکر میکنه سنش کمه؟سنش شده الان 40!واقعا تعجب میکنم علت اینکه کریس ازدواج نکرده چیه؟یعنی وقت نداره؟البته منظور من از ازدواج تشکیل خانواده هست .نه رابطه جنسی.من فکر میکنم رابطه جنسی بین کاراکترا بوده ولی رابطه زوجیت و کلا مبحث ازدواج نبوده.چون حتی من در هیچ فایلی هم ندیدم که به موضوع ازدواج جیل با کریس اشاره شده باشه.البته خیلیها جیل و کریس رو نامزد هم میدونن.منم اینو رد نمیکنم ولی صد در صد هم موافق نیستم که ایندو تا نامزد همن

ازدواج کاراکترها رو اطلاعی در موردش ندارم و میشه گفت که اصلا حتی اطلاعات زیادی هم در این مورد وجود نداره اما وجود رابطه رو زیاد موافق نیستم که وجود داشت .....:-?

داشتم خبرهای فرود کپسول فضایی سایوز رو میخوندم دیدم اسم یکی از فضا نوردا کریس هدفیلده .......:))

آخرین ویرایش:
ازدواج کاراکترها رو اطلاعی در موردش ندارم و میشه گفت که اصلا حتی اطلاعات زیادی هم در این مورد وجود نداره اما وجود رابطه رو زیاد موافق نیستم که وجود داشت .....:-?

داشتم خبرهای فرود کپسول فضایی سایوز رو میخوندم دیدم اسم یکی از فضا نوردا کریس هدفیلده .......:))
دوستان رابطه ای بین کاراکترا معلوم نیست وجود داشته یا نه.منم بر اساس حدسم این حرفو گفتم پس اشتباه نشه حرفم رو تایید نکردم
اما اگه صحبتی از ازدواج کاراکترها کردم فقط برای یه یاد اوری بود نه نظر سنجی چون در مورد ازدواج کاراکترا هیچ کس فعلا اطلاعی نداره و بحث و نظر سنجی هم بی فایده هست
پیشنهاد میکنم در مورد مطالب مفید تر بحث بشه مثل همین بازی که رولیشنز که قراره چند روز دیگه بیاد

منم با این نظر سنجی موافقم. شما هم یه نظری بدید تا نظر سنجی رو بذاریم دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or