بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اسماعيل،واقعا از تو بعيده.آخه اون لباس ايدا چي بود؟:-&
اصلا به درد اون شرايط و مبارزه و اين حرفا نمي خورد.بيشتر شبيه لباس هاي مهموني و عروسي بود!

كاملا موافقم.از هر چه بگذريم،سخن كلير خوش تر است!
در ضمن،واقعا اخطار به جايي بود.مثل اينكه قبلا تجربه كردي!:d

در ضمن،اخطار با (ط) نوشته ميشه!;)

گل گفتي.منم از اون لباس كلير خوشم مياد.اگه توي 7 لباسي شبيه اون داشته باشه من راضيم!

اخه نیما من اصلا منظور شما ها رو نمیدونم از اینکه شما کلا از چه لحاظ از لباس کاراکتر خوشتون میاد
من از نظر ظاهری میگم لباس ایدا تو 4 بهتره ولی از لحاظ حجاب و پوشش تو 6 بهتره
در ضمن مگه ایدا یه زن ارتشی یا پلیس هست که توقع دارین لباسش بدرد اون شرایط و محیط بخوره؟
در سته ایدا تو 4 نه اومده بود مهمونی نه عروسی ولی همونطور که میدونین ایدا یه زن مرموز و جاسوس قرمز پوشه نه یه مامور خاصی مثل جیل
پس لباسی که ایدا پوشیده بود لازم نبود که مناسب اون محیطش باشه .اتفاقا همون لباس کار درستی بود.در ضمن ایدا از 2 تا 4 خبیثتر شده و بیشتر حالت مرموز وموزی داشت پس واقعا اون لباس براش میومد.گرفتین چی میگم؟ولی تو 6 ایدا یکم ارومتر و مهربانتر به نطر میرسه و در ضمن سنش هم این رو اقتضا میکنه که اونجا لباسش سنگین تر باشه ولی از نظر ظاهری حرف من اینه که مال 4 قشنگتره ولی مال 6 سنگینتره.منظور منم در کل همین بود
حالا کی از کلر بد بگه؟کلر از اون بچه مثبتاس .اگه تونستین از ش بد بگین؟

اه اه انقدر اعصابم خورد شد دیشب که به سختی خوابم برد
با کلی زحمت رزیدنت ایول ریمیک رو با دولفین بازی کردم تا اول دیسک 2 روی نرمال به قدری خوب رفته بودم که با کمترین مصرف تیر و گل ، و جمع کردن همه آیتم ها و همه کار ها به درستی
اما لعنتی کارگردانش با این بازی سازیش اول دیسک دو تازه با خودم گفتم اِ من دارم میرم دیسک 2 پس ربکا که صدای جیغش اومد دیگه چرا پیداش نشد ؟ بعد رفتم گاید بازی رو خوندم فهمیدم بعله ربکا مرده من هم دیگه سیو از اونجایی که بتونم ربکا رو نجات بدم ندارم و هر چی هم تا الان زحمت کشیده بودم کشک :|
آخه نمیدونم من علم غیب دارم که ربکا توی یه اتاقی که دیگه اصلاً کاری نداریم اونجا با یه هانتر درگیر شده و نیاز به کمک داره ؟ این کی ساخته ای خدا
بچه ها کسی سیو گیم از اون جایی که کلید Helmet رو به دست میاریم نداره ؟

اخه نیما من اصلا منظور شما ها رو نمیدونم از اینکه شما کلا از چه لحاظ از لباس کاراکتر خوشتون میاد
من از نظر ظاهری میگم لباس ایدا تو 4 بهتره ولی از لحاظ حجاب و پوشش تو 6 بهتره
در ضمن مگه ایدا یه زن ارتشی یا پلیس هست که توقع دارین لباسش بدرد اون شرایط و محیط بخوره؟
در سته ایدا تو 4 نه اومده بود مهمونی نه عروسی ولی همونطور که میدونین ایدا یه زن مرموز و جاسوس قرمز پوشه نه یه مامور خاصی مثل جیل
پس لباسی که ایدا پوشیده بود لازم نبود که مناسب اون محیطش باشه .اتفاقا همون لباس کار درستی بود.در ضمن ایدا از 2 تا 4 خبیثتر شده و بیشتر حالت مرموز وموزی داشت پس واقعا اون لباس براش میومد.گرفتین چی میگم؟ولی تو 6 ایدا یکم ارومتر و مهربانتر به نطر میرسه و در ضمن سنش هم این رو اقتضا میکنه که اونجا لباسش سنگین تر باشه ولی از نظر ظاهری حرف من اینه که مال 4 قشنگتره ولی مال 6 سنگینتره.منظور منم در کل همین بود
حالا کی از کلر بد بگه؟کلر از اون بچه مثبتاس .اگه تونستین از ش بد بگین؟
ایدا تو re6 هم لباسش بدرد ماموریت نمیخوره ولی هرچی باشه از 4 بهتره
همینکه یه زن جاسوسه خودش باعث میشه که لباسش بدرد کارش نخوره.اخه چه جاسوسی دیدین که با کفش پاشنه بلند و اون لباس دیدین؟
درکل نظر من و شما متفاوته
کلر رو توی degeneration هیچ مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا به پای ایدا نمیرسه:d

آخرین ویرایش:
داش محمد،ايدا چرك ناخن كلير هم نميشه!:d
گرچه قبول دارم كه زيادي مثبته.
آره.ايدا توي رزيدنت اويل 6 مثبت ترين حالتش رو داشت و حتي شخصيت منفي اصلي بازي (كارلا) رو هم خودش كشت!
ولي كفش پاشنه بلند رو خوب اومدي.آخر سوتيه!

داداش،ريميك رو از اول برو.چاره اي نيست ديگه.اون سيوي كه شما ميخواي پيدا نميشه!

داش محمد،ايدا چرك ناخن كلير هم نميشه!:d
گرچه قبول دارم كه زيادي مثبته.
آره.ايدا توي رزيدنت اويل 6 مثبت ترين حالتش رو داشت و حتي شخصيت منفي اصلي بازي (كارلا) رو هم خودش كشت!
ولي كفش پاشنه بلند رو خوب اومدي.آخر سوتيه!

داداش،ريميك رو از اول برو.چاره اي نيست ديگه.اون سيوي كه شما ميخواي پيدا نميشه!
از نظر من که کلیر چرک ناخن ایدا هم نمیشه به هر حال نظرات متفاوته
422.gif

شوخی کردم دوتاشون در یه سطح هستن:d

آخرین ویرایش:
از نظر من که کلیر چرک ناخن ایدا هم نمیشه به هر حال نظرات متفاوته
422.gif

شوخی کردم دوتاشون در یه سطح هستن:d

اولا اگه ميخواي تيكه بندازي،تيكه ي خودم رو به خودم ننداز.يك چيز جديد بگو!;)
دوما ايدا اصلا در سطح كلير نيست.چون كلير از همون اول يكي از شخصيت هاي اصلي سري بوده (در كنار كريس،جيل و ليون).ولي ايدا اول فقط يك شخصيت جانبي بود و به مرور زمان،نقشش پررنگ شد!

اتفاقا بيشتر روي شونه هاي كليره!چون كلير از همون اولين حضورش مثل كريس،جيل و ليون شخصيت اصلي بازي ها بوده.ولي ايدا هميشه يك نقش مكمل داره و هيچ وقت نقش اول داستان نبوده و نيست.توي 2 كه كلير يكي از شخصيت هاي اصلي بود (مثل ليون).تازه چون خواهر كريس بود،داستان رو به نسخه ي اول ربط مي داد.ولي ايدا فقط يك شخصيت پارتنر بود (مثل شري).پس در حد هم نبودن.كد ورونيكا هم كه كلا به خاطر ادامه دادن سرگذشت كلير و كريس ساخته شد و كلير توي خط اصلي داستانش حضور داشت و باعث شد كه كريس بياد به جزيره ي راكفورت و وسكر بتونه پيداش كنه (اصلا داستان كريس و وسكر،در اصل از همين كد ورونيكا ادامه پيدا كرد و عامل اينكه كريس و وسكر در يك نقطه ي مشترك از دنيا بهم برسن هم كلير بود.) در حالي كه سناريوي ايدا توي 4،بعد از تموم كردن بازي اصلي باز مي شد و گرچه به نظر من از ليون مهم تر بود،ولي بازم نقشش بيشتر مكمل محسوب مي شد تا اصلي.توي 6 هم با اينكه مهم تر شده بود،ولي بازم مكمل سناريوهاي ديگه بود.در كل برخلاف كلير،نقش ايدا بيشتر مكمله تا اصلي.
بعدش هم اگه اينجوري كه تو ميگي حساب كنيم،ايدا از كريس،جيل و ليون هم مهم تره.چون نقش ايدا داستان سازه (مثل وسكر،اسپنسر،بيركن و....) و اصلا نميشه اون رو با شخصيت هاي روايتگر مثل كريس،جيل،كلير و ليون مقايسه كرد!

اولا اگه ميخواي تيكه بندازي،تيكه ي خودم رو به خودم ننداز.يك چيز جديد بگو!;)
دوما ايدا اصلا در سطح كلير نيست.چون كلير از همون اول يكي از شخصيت هاي اصلي سري بوده (در كنار كريس،جيل و ليون).ولي ايدا اول فقط يك شخصيت جانبي بود و به مرور زمان،نقشش پررنگ شد!
نه نخواستم تیکه بندازم فقط خواستم بگم که با حرفت مخالفم
003.gif

من اصلا منظورم داستان شخصیت ها و اینا نبود بحث سر اینکه کدومشون خوشکل ترن بود منم نظرمو گفتم

تو این دوره زمونه پارتنرها بیشتر از خود قهرمان ها داستان رو یدک میکشن
شما داستان رو بزار جلوت ببین کدوم بیشتر موثر بوده تو بازی
رو خط اصلی بوده یا عابر پیاده هم مهم نیست

اتفاقا اينكه يك شخصيت توي خط اصلي باشه يا مكمل (به قول تو عابر پياده) خيلي هم مهمه.كلير جزو شخصيت هاي كلاسيك رزيدنت اويل محسوب ميشه و اون زماني كه ايدا فقط يك نقش كوچيك توي RE2 داشت،كلير توي دو شماره از نسخه هاي اصلي نقش اول داشته (در كنار ليون توي 2 و در كنار كريس توي كد ورونيكا).نقش ايدا از رزيدنت اويل 4 به بعد پر رنگ شد.
به علاوه ايدا اصلا توي داستان هاي مهمي حضور نداشته.4 و 6 كه كلا داستان هاي فرعي بودن.فقط 2 مهم بود كه اونجا هم ايدا شخصيت اصلي نبود و اون موقع هنوز در حد يك پارتنر بود.الآن مثلا توي RE6،ايدا چه تاثيري توي داستان سري و جلو بردن خط اصلي داستان سري گذاشت؟درسته كه داستان RE6 كلا سر ايدا بود،ولي اصلا بود و نبود داستان RE6 چه فرقي مي كنه؟RE6 براي ايدا يك نقش سوخته محسوب ميشه!
بعدش هم ايدا هميشه زير مجموعه ي ليونه و هميشه براي اينكه بتونيم با ايدا بازي كنيم،بايد اول بازي اصلي رو با ليون تموم كنيم.در حالي كه كلير خودش يك شخصيت مستقل و در حد ليونه!

خواهشا اين بحث رو تمومش كن.چون هر شخصيتي جايگاه خاص خودش رو داره.اون جاهايي كه كلير بوده ايدا نبوده و اون جاهايي هم كه ايدا بوده كلير نبوده ديگه.

آخرین ویرایش:
شما میخوای داستان رو تیکه تیکه کنی !!>؟؟؟؟ مگه کتلته
چرا همش تو اون زمان گیر کردید
آقا زیرمجموعه چیه !!! فکرت رو باز کن ! چرا خود خوری میکنی . وجبی هم بخوای انداره بگیری سهم ایدا بیشتر بوده
اصلی فرعی نداره
بعدش هم ايدا هميشه زير مجموعه ي ليونه و هميشه براي اينكه بتونيم با ايدا بازي كنيم،بايد اول بازي اصلي رو با ليون تموم كنيم.در حالي كه كلير خودش يك شخصيت مستقل و در حد ليونه!
آخه ... به ... چه ربطی داره

اگه بخوایم مهم بودن این 2 نفر رو مورد بحث قرار بدیم، تا یک بازه زمانی مشخص، کلر مهمتر بوده ولی از اون بازه به بعد، به علت غیبت طولانیش در بازی، از ایدا عقب‌ افتاده. کلر روی 2 تا داستان تاثیرگذار بوده(بازی) ولی ایدا روی 3 داستان تاثیرگذار بوده. میشه گفت تا قبل زمان عرضه RE4، کلر مهم‌تر از ایدا بوده، ولی بعد RE4 ایدا اولویتش بالاتر رفته. حتی توی فایل‌های RE5 هم به طور غیرمستقیم بهش اشاره میشه.

آخرین ویرایش:
توي پست قبلي هم گفتم.ايدا اصلا توي داستان هاي مهمي حضور نداشته.4 و 6 كه كلا داستان هاي فرعي بودن.فقط 2 مهم بود كه اونجا هم ايدا هنوز شخصيت مهمي نشده بود.الآن مثلا توي همين RE6،ايدا چه تاثيري توي داستان سري و جلو بردن خط اصلي داستان سري گذاشت؟درسته كه داستان RE6 كلا سر ايدا بود،ولي اصلا بود و نبود داستان RE6 چه فرقي مي كنه؟RE6 براي ايدا يك نقش سوخته محسوب ميشه!
ايدا توي داستا هاي خودش مهم بوده،ولي نكته اينجاست كه داستان هايي كه ايدا توشون بوده مهم نبودن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or