mohamadr6
کاربر سایت
حالا اونو ول کن چه خبر از کلیر؟:dمسخره كردن به خاطر غلط تايپي از اون عادي تره!![]()
حالا اونو ول کن چه خبر از کلیر؟:dمسخره كردن به خاطر غلط تايپي از اون عادي تره!![]()
اسماعيل،واقعا از تو بعيده.آخه اون لباس ايدا چي بود؟
اصلا به درد اون شرايط و مبارزه و اين حرفا نمي خورد.بيشتر شبيه لباس هاي مهموني و عروسي بود!
كاملا موافقم.از هر چه بگذريم،سخن كلير خوش تر است!
در ضمن،واقعا اخطار به جايي بود.مثل اينكه قبلا تجربه كردي!:d
در ضمن،اخطار با (ط) نوشته ميشه!
گل گفتي.منم از اون لباس كلير خوشم مياد.اگه توي 7 لباسي شبيه اون داشته باشه من راضيم!

ایدا تو re6 هم لباسش بدرد ماموریت نمیخوره ولی هرچی باشه از 4 بهترهاخه نیما من اصلا منظور شما ها رو نمیدونم از اینکه شما کلا از چه لحاظ از لباس کاراکتر خوشتون میاد
من از نظر ظاهری میگم لباس ایدا تو 4 بهتره ولی از لحاظ حجاب و پوشش تو 6 بهتره
در ضمن مگه ایدا یه زن ارتشی یا پلیس هست که توقع دارین لباسش بدرد اون شرایط و محیط بخوره؟
در سته ایدا تو 4 نه اومده بود مهمونی نه عروسی ولی همونطور که میدونین ایدا یه زن مرموز و جاسوس قرمز پوشه نه یه مامور خاصی مثل جیل
پس لباسی که ایدا پوشیده بود لازم نبود که مناسب اون محیطش باشه .اتفاقا همون لباس کار درستی بود.در ضمن ایدا از 2 تا 4 خبیثتر شده و بیشتر حالت مرموز وموزی داشت پس واقعا اون لباس براش میومد.گرفتین چی میگم؟ولی تو 6 ایدا یکم ارومتر و مهربانتر به نطر میرسه و در ضمن سنش هم این رو اقتضا میکنه که اونجا لباسش سنگین تر باشه ولی از نظر ظاهری حرف من اینه که مال 4 قشنگتره ولی مال 6 سنگینتره.منظور منم در کل همین بود
حالا کی از کلر بد بگه؟کلر از اون بچه مثبتاس .اگه تونستین از ش بد بگین؟
از نظر من که کلیر چرک ناخن ایدا هم نمیشه به هر حال نظرات متفاوتهداش محمد،ايدا چرك ناخن كلير هم نميشه!:d
گرچه قبول دارم كه زيادي مثبته.
آره.ايدا توي رزيدنت اويل 6 مثبت ترين حالتش رو داشت و حتي شخصيت منفي اصلي بازي (كارلا) رو هم خودش كشت!
ولي كفش پاشنه بلند رو خوب اومدي.آخر سوتيه!
داداش،ريميك رو از اول برو.چاره اي نيست ديگه.اون سيوي كه شما ميخواي پيدا نميشه!
از نظر من که کلیر چرک ناخن ایدا هم نمیشه به هر حال نظرات متفاوته![]()
شوخی کردم دوتاشون در یه سطح هستن:d

نه نخواستم تیکه بندازم فقط خواستم بگم که با حرفت مخالفماولا اگه ميخواي تيكه بندازي،تيكه ي خودم رو به خودم ننداز.يك چيز جديد بگو!
دوما ايدا اصلا در سطح كلير نيست.چون كلير از همون اول يكي از شخصيت هاي اصلي سري بوده (در كنار كريس،جيل و ليون).ولي ايدا اول فقط يك شخصيت جانبي بود و به مرور زمان،نقشش پررنگ شد!
آخه ... به ... چه ربطی دارهبعدش هم ايدا هميشه زير مجموعه ي ليونه و هميشه براي اينكه بتونيم با ايدا بازي كنيم،بايد اول بازي اصلي رو با ليون تموم كنيم.در حالي كه كلير خودش يك شخصيت مستقل و در حد ليونه!