بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

مشکل اینجاس که شما RE رو همین 4 تا زامبی میدونید
نه اتمسفر نه گیم پلی نه موزیک نه داستان نه ...........................
فک کنم اشاره کردم ک من با اویل زندگی کردم باهاشم خیلی فاز میگرفتم اما تو زمان خودش! گیم پلی هم برا زمان خودش عالی بود
داستان ک هنوزم تو یادمه بنابراین من اصن از اویلای قدیمی بدم نمیاد بلکه عاشقشونم
اما اون سبک اویل دیگه نمیتونست ادامه پیدا کنه
بار چندمه ؟؟؟ و کدوم RE ??
من از اول با همه اویلا بودم از اویل یک گرفته تا کد ورونیکا و 6 و کلا هرچی اویل تو دنیاس من تمومیدم
شما اصن نگران این موضوع نباش:d

رزیدنت اویل 6 رو ول کنید این The Evil Within میخواد کولاک کنه ها! اوه چه رقابتی بشه کپکام هم حتما از اون طرف نمیخواد واسه رزیدنت اویل 7 کم بیاره چون اگه این بازی TEW خوب فروش کنه و موفق بشه همه طرفدارای رزیدنت اویل رو به سمت خودش میکشه پس اونم قاعدتا میره سمت ترس!

http://forum.bazicenter.com/thread76510/#post2580484

با سلام به دوستان اویلی نه {دویلی}
^_^
بجه ها میخواستم بپرسم خط داستانی رزیدنت اویل 0 با بقیه این سری !
رابطه داره ؟
چون میخوام از اول بازی هارو شروع کنم این سوال رو پرسیدم ؟
اگر هم نداره ! ارزش بازی کردن داره ؟

{راستی بچه ها ببخشید توی بحستون پریدم و یک سوال دیگه مطرح کردم شماها استاد مایید دیگه}
راستی در مورد بحستون خدایی بحس خوب بودن یا نبودن 6 و یا نیاز به تغییرش بحس جالبیه !
نظرم یکم عوض شد نسبت به وقتی که بازی اومد !
ببینید بچه ها اگر تونستید برید نقد تصویری اویل 1 گیم کیوب مال گیم اسپات رو نیگا کنید !
همش خرده گرفته از اینکه شخصیت ها مثل تانکن بازی مثل دویل مای کرای نیست !
ولی الان میگن تند راه میره باید مثل تانک باشه !
من میخوام بگم 6 رو خود مردم خواستن اینطوری بشه !
شاید من خودمم هم مو.افق نباشم ولی نیگاهی به نقد های نسخه های قبل 4 بندازین همه میگفتن کند هست و چرت . پرت !
مشکل از خود همون ها شروع شد !

ببین آقا جون اینجا که چت روم نیست
میای از RE حرف میزنی و خلاصش میکنی به 4 تا زامبی ! دیگه پستهای خودت رو که منکر نمیشی ؟؟؟
بعد هم تا المپیوس میری بالا
خیلی راحت هم میگی RE6 اصلا مشکلی نداشت
بعد شما اگر میخوای جواب بدی ! به همه حرفای من جواب بده نه به 2 خطش
من لااقل 5 مورد اینجا نوشتم 10323 بعد شما اومدی 2 تا خط رو بسط دادی

سينا،خون خودت رو كثيف نكن!:d
من كاملا با سينا موافقم.حداقل اگه نمي خواستن مثل سري كلاسيك بسازن و به نظرشون همين سبك جديد خوب بوده،نبايد مي گفتن بازگشت به ريشه ها.چون همه ي فن ها منتظر اون سبك بودن.حداقل اگه از همون اول مي گفتن:آقا بازي اكشنه،تكليف همه مشخص بود.اونايي هم كه دوست نداشتن،اين همه مدت منتظر نمي موندن و سر كار نمي رفتن!
بازم ميگم.اين سبك خوبه.ولي نه براي رزيدنت اويل.هر بازي بايد اصالت خودش رو حفظ كنه و به هدف خودش پايبند باشه.توي كل دنيا،رزيدنت اويل نماد سبك وحشته.حالا چرا بايد اينجوري بشه؟پس سازندگان كال آف ديوتي هم برن يك بازي ترسناك بسازن ديگه!قبلا هم گفتم.اونا خيلي بيشتر از كپكام،به ريشه هاشون پايبندند!

بی خیال داداش دعوا نداریم ک
هر کس ی عقیده ای داره و منم اصلا نمیخوام جواب شما رو بدم
در هر صورت من ب دوستانی ک با من هم عقیده نیستن مث داش نیما و سینا اصن نظرم رو تحمیل نمیکنم
دوس ندارم جو تاپیک اینجوری بشه
در هر صورت من باید بگم چون ی کم سو تفاهم شده
من عاشق اویلای قدیمی ام
و از اویل 6 بدم نمیاد
فک کنم سو تفاهم شده بود

داش حامد،اتفاقا شما در مورد من دچار سوءتفاهم شدي!مگه من گفتم دعوا دارم؟مگه من خواستم نظرم رو به كسي تحميل كنم؟من فقط نظر خودم رو ميگم.اتفاقا من با اينكه بيشتر طرفدار سري كلاسيك هستم،هيچوقت نگفتم كه از RE6 بدم مياد.اتفاقا اولين كسي كه توي تاپيك از داستان RE6 تعريف و تمجيد كرد خودم بودم.
هميشه هم گفتم.اگه قرار باشه به RE6 به چشم ادامه ي داستان نگاه كنيم،داستانش خوب نيست.چون هيچ ابهامي رو برطرف نمي كنه.ولي اگه بهش به چشم يك داستان مستقل نگاه كنيم،واقعا شاهكاره!همونقدر كه داستان RE5 از لحاظ وابستگي به نسخه هاي قبل و رفع ابهامات گذشته مايه گذاشته بود،انصافا RE6 هم از لحاظ طراحي و روايت بسيار زيباي داستان مايه گذاشته بود.علاوه بر اينكه طراحي داستان RE6،به مراتب سخت تر و پيچيده تر از طراحي داستان RE5 بود.چون بايد 4 تا داستان مختلف رو با هم ادغام مي كرد و به هم ربط مي داد.
مثلا توي سناريوي جيك،چيز زيادي از داستان به ما نميگن.جريانات مربوط به كارلا و سيمونز رو هم اصلا مطرح نمي كنن.كلا جيك و شري فقط طعمه بودن و فقط بخش خيلي كوچيكي از نقشه هاي كارلا به حساب ميان.
توي سناريوي كريس ما با كارلا طرف بوديم.در صورتي كه فكر كنيم ايداست كه داره اين جنايات رو مرتكب ميشه.مخصوصا كه به خاطر نسخه هاي قبل،يك ذهنيت نسبتا منفي هم ازش داشتيم.(البته همه ي اينا در صورتي بود اگه اسپويل نمي كردن!)
توي سناريوي ليون هم با سيمونز طرف بوديم.ولي ماجراي رابطش با ايدا رو مبهم گذاشتن.از طرفي هم اين سوال برامون پيش مياد كه چرا رفتارهاي ايدا،با هم در تضادن.
توي سناريوي ايدا هم اومدن به تمام اين سوالات پاسخ دادن و ارتباط بين تمام اين مسائل رو روشن كردن.علاوه بر اينكه ما فهميديم كه ايدا در پشت صحنه ي تك تك حوادث بوده و از همه چيز هم مطلع بوده.گاهي اوقات به طور نامحسوس،به شخصيت هاي داستان (مثل جيك و شري) كمك مي كرده و گاهي اوقات هم از بعضي ها (مثل كريس و پيرز) براي رسيدن به اهدافش و پيدا كردن همزاد خودش استفاده مي كرده.
پس مي بينيم كه من داستان RE6 رو واقعا درك مي كنم و دوستش دارم.مشكل من فقط با سبك بازي است.من ميگم بازي مي تونست در كنار داشتن يك داستان خوب،يك گيم پلي و آتمسفر كلاسيك و ترسناك هم داشته باشه.حداقل توي سناريوي ليون بايد اينطور مي بود.چون قول داده بودن.ولي نبود!(يا اگر هم بود،خيلي كم بود.)

آخرین ویرایش:
سلام مجدد خدمت دوستان گلم @};-

همون طور كه پيش تر قول يه مقاله و سوپرايز خوب رو به شما داده بودم خدمت رسيدم تا وفاي به عهد كنم و لينك مقاله رو براتون بزارم.

مقاله مروري بر كارنامه ي هنري استاد ميكامي و بيان نقش موثر اين استاد در گسترش صنعت بازيسازي هستش.
اميدوارم كه ازش خوشتون بياد.

آدرس: بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PC | شینجی میکامی، پدر سبک وحشت

نكته: براي حفظ كيفيت مقاله از بخش هاي كوچيكي از كارنامه استاد چشم پوشي شده.

موفق باشيد:)

دوستان ببخشید اینجا میگم باید میرفتم توی RE6|PC ولی خب باید برم و وقتم کمه :

این باس اولیه مرحله ی جیک، که در قفل هست باید چیکار کنیم، نه اینکه بلد نباشم پیدا کنم، خیلی سادست ولی حال ندارم دو ساعت سر این بخش مضحک وقت بذارم :|

باید یکاری کنم بخوره به در یا اینکه یه کاری کنم ستون ها خراب شه ؟

دوستان ببخشید اینجا میگم باید میرفتم توی RE6|PC ولی خب باید برم و وقتم کمه :

این باس اولیه مرحله ی جیک، که در قفل هست باید چیکار کنیم، نه اینکه بلد نباشم پیدا کنم، خیلی سادست ولی حال ندارم دو ساعت سر این بخش مضحک وقت بذارم :|

باید یکاری کنم بخوره به در یا اینکه یه کاری کنم ستون ها خراب شه ؟
شلیک کن بهش :دی، به مقدار کافی‌ دمیج بخوره میافته پایین.
اول و آخر همون هست :دی بی‌ خیال بشو نیست یارو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or