بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آرش خان،چرا مياي توي پروفايلم ميگي؟خب بيا همينجا بگو داستان رو نمي دونم ديگه.چيزي ازت كم نميشه!:d
همینجا هم می گم :d انقدر بزرگه داستانش آخه ....... هر کسی یک بازی رو دوست داره میره تا تهش رو در میاره دیگه مثل شما
من آخه شماره 2 رو کامل نرفتم.از 3 به بعد رو فقط بازی کردم اونم در حد ورونیکا و شماره 1 و غیره اطلاعات نمیده آدم چه انتظاری داره؟!

درست هموند جوری ک حدس میزدم جواب دادین .....
اویل6 ی بازی کامله و من خودم ب شخصه بهش نمره 8.5 میدم
ی دوستی گفته بود اویل بنیان گذار سبک horrorه درست اما اون سبک الانم ج میده؟؟؟؟؟؟
الانم شما از 4 تا زامبی کند و بی عرضه میترسیتن؟
اصن بازی اکشن شده .... نمی تونین با هاش کنار بیاین؟
جدا درک نمیکنم ک چرا از این بازی بدتون میاد؟
بازم میگم من کسی نیستم ک بار اولم باشه اویل بازی میکنم ......
اویلای قدیمی دیگه نمیتونستن ادامه پیدا کنن
بنابراین این سبک برا اویل خیلی مناسبه
اصن قصد توهین ب سلیقه دوستان این تاپیک ندارم
اما اویل 6 مشکلی نداره اصلا
:d

اویل 6 بد نبود اما ما توی پست های بالا به نظر جالبی توافق پیدا کردیم : یک ریبوت که می شد ساخت!
داستانش به اندازه کافی به قول دوستمون ناگفته از سازمان و غیره داره

با توجه به اینکه تو شماره‌های اخیر هیچ اسمی از T3o نبرده شده فکر کنم دیگه Capcom بی‌خیال اون شده و بعد از خیانت وسکر دیگه تصمیم گرفته گروه رو منحل کنن :دی.

البته به نظر من اینجوری بهتر هم هست، با این راهی‌ که Capcom در پیش گرفته بعید نیست تو شماره بعد یدفه چند تا بمب ول کنن اینور انور و سربازان جان در کف BSAA برن عملیات جستجو و نجات و کلا پرونده سازمان رو تو شش ساعت ببنده :دی من ترجیح میدم یه راز باقی بمونه تا اینجوری شه.

ی دوستی گفته بود اویل بنیان گذار سبک horrorه درست اما اون سبک الانم ج میده؟؟؟؟؟؟
بنیان گذار که Alone In The Dark بود ( اگه اشتباه نکنم )
RE این سبک رو به اوج رسوند و به همه شناسوندش با استانداردهای بهتر
الانم شما از 4 تا زامبی کند و بی عرضه میترسیتن؟
مشکل اینجاس که شما RE رو همین 4 تا زامبی میدونید
نه اتمسفر نه گیم پلی نه موزیک نه داستان نه ...........................
اصن بازی اکشن شده .... نمی تونین با هاش کنار بیاین؟
جدا درک نمیکنم ک چرا از این بازی بدتون میاد؟
آخه این چه مدل استدلاله
چون این بازی دیگه RE نیست
بازم میگم من کسی نیستم ک بار اولم باشه اویل بازی میکنم ......
بار چندمه ؟؟؟ و کدوم RE ??:d
پس بیخود کردن گفتن بازگشت به ریشه ها
ریشه ها یعنی قدیمی ها یعنی RE های کلاسیک
اصن قصد توهین ب سلیقه دوستان این تاپیک ندارم
اما اویل 6 مشکلی نداره اصلا
آره پس این همه آدم تو دنیا و سایتها همه باج گرفتن بازی رو بکوبن

شانس بد ما رو نگاه .... :| امروز، سومین روزی هست کهتوی مرحله آخر کریس گیر کردم ( همون موقع فرار) دیشب تا اونجایی که برای دومین بار پیرس رو میندازه از پایین بره بالا رفتم اما تا اومدم خودم برم اشتباهی یک دکمه دیگه زدم، بعد سریع V رو زدم، دیگه یارو بی شعور زد انداخت منو :| اعصابم فجیها خورد شد می خواستم به کل بازی رو پاک کنم :|

شانس بد ما رو نگاه .... :| امروز، سومین روزی هست کهتوی مرحله آخر کریس گیر کردم ( همون موقع فرار) دیشب تا اونجایی که برای دومین بار پیرس رو میندازه از پایین بره بالا رفتم اما تا اومدم خودم برم اشتباهی یک دکمه دیگه زدم، بعد سریع V رو زدم، دیگه یارو بی شعور زد انداخت منو :| اعصابم فجیها خورد شد می خواستم به کل بازی رو پاک کنم :|

شما فعلا کمپین جیک و ایدا رو تموم کن خدا بزرگه.:d.

بالاخره تموم شد :| :d یعنی انگار خستیگی یک سال تحصیلی رو دارم :d
از اون موقعی که از مدرسه اومدم، به کوب نشستم سر این تا ردش کنم، دو سه بار تا سر حد مرگ خودم، کیبورد رو ترکوندم :d

واقعا واقعا یکی از زیباترین پایان های بازی رو توی کمپین کریس دیدم :x بله حداقل برای من یکی از زیباترین قسمت ها بود... از این نظر الان فکر می کنم حرف علی آقا درست بوده که می گفت کمپین کریس از لیون ( با اینکه اکشن هست ) اما قشنگ تره، و کاملا درست می گفت :x البته برای لئون هم برای من راضی کننده بود.

واقعا Piers یکی از فوق العاده ترین کارکتر های جدید برام بود

syy7pqj6jzrhrq3xvh0q.jpg

x6ryop4tatpy1zatyu1y.jpg

0yvw9vrzupc1h6jxea4.jpg

پ.ن: بخش جیک = :| این چیه ؟؟؟ فقط خندیدم :d تا اولین ملاقات با اون غوله که سیو می کنه رسیدم خیلی خنده دار بود :))
پ.ن2: بنظرم هم شری و هم جیک کارکتر های خوبی باشند، از نظر صدا، حرکات و ... بخش مضخرفی دارند بیجاره ها :d

دیگه دیگه :d

یه سوال: دوستان فرض کنید من یه تازه کار هستم، و الان تازه می خوام برم سری Resident Evil رو بازی کنم و هیچی هم بلد نیستم، نه از حرکات و نه از کار ها و حتی کارکتر ها ...
بنظرتون اول کدوم نسخه ها رو دانلود کنم ؟ لینک دانلودش واسه PC هست ؟

سوال 2 : از بین RE 1 و 2و و3 کدومشون رو میشه فارسی، زیرنویس فارسی بازی کرد ؟

دیگه دیگه :d

یه سوال: دوستان فرض کنید من یه تازه کار هستم، و الان تازه می خوام برم سری Resident Evil رو بازی کنم و هیچی هم بلد نیستم، نه از حرکات و نه از کار ها و حتی کارکتر ها ...
بنظرتون اول کدوم نسخه ها رو دانلود کنم ؟ لینک دانلودش واسه PC هست ؟

سوال 2 : از بین RE 1 و 2و و3 کدومشون رو میشه فارسی، زیرنویس فارسی بازی کرد ؟
رزیدنت 3 نسخه کاملا دوبله موجوده کیفیت دوبله هم خیلی خوبه!من دوبله رو بازی کردم
برای داستان سه قسمت اول (البته اگر ویندوز سون اجرا کنه.مطمئن نیستم) + کد ورونیکا داستان رو به کلی میگه
چهار و پنج هم برای گیم پلی خوبه.بازم نسخه 5 خیلی گیم پلی تمیزی داره

رزیدنت 3 نسخه کاملا دوبله موجوده کیفیت دوبله هم خیلی خوبه!من دوبله رو بازی کردم
برای داستان سه قسمت اول (البته اگر ویندوز سون اجرا کنه.مطمئن نیستم) + کد ورونیکا داستان رو به کلی میگه
چهار و پنج هم برای گیم پلی خوبه.بازم نسخه 5 خیلی گیم پلی تمیزی داره

آرش جان جدی جدی باور کردی :d من که 4 و 5 و 6 رو خوردم :d
ولی از کلاسیک ها هیچکدوم رو تموم نکردم، فقط سه رو تا وسط هاش رفتم، اون دوبله ای که میگی رو میتونی برام لینکش رو پ.خ کنی ؟

ممنون میشم :x دمت گرم

سلام بروبچ اویلی
خب بچه های این تاپیک هم واره در حال رزمایش با evil6 هستن
و تو کتشون نمیره ک ی اویل فن قدیمی هم از اویل 6 خوشش اومد باشه......
اما چرا؟
من خودم با اویل بزرگ شدم .... اویل 2 رو هزار بار رفتم اخر..... با کد ورونیکا زندکی کردم.... با نمسیس چ خاطره هایی ک نداشتیم
اما هیچ چیز بدی تو اویل 6 ندیدم ...
مشکلتون با این بازی چیه؟؟؟؟؟ چون میکامی نمیسازدش؟
دوربینش؟ اکشن شدنش ؟ داستانش؟:-/
خب منم ک با اویل های قدیمی هزارتا خاطره دارم از اویل 6 خوشم میاد
خدا وکیلی اگه اویل های جدید با همون سبک قدیمی ساخته میشد همین شما اویل فنای قدیمی ازش ایراد نمیگرفتین؟
اخه الان ک دیگه کسی از ی زامبی ک همش میگه:مااااااا نمیترسه....
خدا وکیلی چن نفر از شما هنوز اویل 2 رو بازی میکنین ؟
من خودمم بازی میکنم اما مث قدیما باهاش فاز نمیگیرم.......:(
اره اویلای قدیمی اسطوره بود اما برا زمان خودشون:|
این اویلای جدید ام میتونن اسطوره باشن اگه دیدتون رو عوض کنین
:d

شما بی زحمت آخرین پست من قبل از این پست رو بخون

آخرین ویرایش:
بالاخره تموم شد :| :d یعنی انگار خستیگی یک سال تحصیلی رو دارم :d
از اون موقعی که از مدرسه اومدم، به کوب نشستم سر این تا ردش کنم، دو سه بار تا سر حد مرگ خودم، کیبورد رو ترکوندم :d

واقعا واقعا یکی از زیباترین پایان های بازی رو توی کمپین کریس دیدم :x بله حداقل برای من یکی از زیباترین قسمت ها بود... از این نظر الان فکر می کنم حرف علی آقا درست بوده که می گفت کمپین کریس از لیون ( با اینکه اکشن هست ) اما قشنگ تره، و کاملا درست می گفت :x البته برای لئون هم برای من راضی کننده بود.

واقعا Piers یکی از فوق العاده ترین کارکتر های جدید برام بود

syy7pqj6jzrhrq3xvh0q.jpg

x6ryop4tatpy1zatyu1y.jpg

0yvw9vrzupc1h6jxea4.jpg

پ.ن: بخش جیک = :| این چیه ؟؟؟ فقط خندیدم :d تا اولین ملاقات با اون غوله که سیو می کنه رسیدم خیلی خنده دار بود :))
پ.ن2: بنظرم هم شری و هم جیک کارکتر های خوبی باشند، از نظر صدا، حرکات و ... بخش مضخرفی دارند بیجاره ها :d
نقل قول:((واقعا واقعا یکی از زیباترین پایان های بازی رو توی کمپین کریس دیدم :x بله حداقل برای من یکی از زیباترین قسمت ها بود... از این نظر الان فکر می کنم حرف علی آقا درست بوده که می گفت کمپین کریس از لیون ( با اینکه اکشن هست ) اما قشنگ تره، و کاملا درست می گفت :x البته برای لئون هم برای من راضی کننده بود.)):|
داداش شما 14 ساله نیستی؟؟!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or