نه میخوای به آشفورد و ورونیکا برگرده؟ چجوری برگرده؟ شخصیت های مرده رو چجوری دوباره زنده کنن؟ اونوقت دیگه آبگوشتی میشه.خوب پس هیچی دیگه!
بفرمایند در تاپیک رو تخته کنند توی هر سایتی!
شما دیگه با Revelation هم راضی نمی شید دیگه والا نمی دونم چی میخواید توی این نسل.نسلی که گند برداشته رفته،سلیقه ها برگشته به خاطر بازی های اشکن و راحت (مصداق همین COD و GOW و ...) و مهمتر از همه هزینه های سرسام آور بعد ما هنوز دنبال امارت اسپنسر میگردیم
کپکام هرکاری کنه عزیزان دوباره به آشفورد و وسکر و ورونیکا و .... بر نمیگرده.من بهتون قول میدم.پس یا سعی کنید کنار بیاید (اگر ممکن بود.نه آشغالی مثل OP Raccon City رو تحمل کنید) یا هیچی دیگه فقط 3 نسخه اول رو بازی کنید و با سلیقه دیگران مخالفت نکنید
در ضمن، مگه شما Rev رو بازی کردین که اینجور با قاطعیت در موردش نظر میدین؟ سینا بازیش کرده و راحت نظرشو میگه. ولی من و تو که بازی نکردیم نباید نظر بدیم. هیچکس هم نمیگه Rev بده. من نمیدونم این حرفا رو از کجا در میارین؟ سینا داره میگه داستانش مثل RE6 و RE4 برای خودشه و جوری نیست مرتبط با قبلیا باشه و ادامه دادنش فرقی در صورت قضیه نمیکنه وگرنه بازی صد در صد از RE6 بهتر بوده. نمرات و نقد ها و ... اینا و در نهایت حرف سینا برای من مدرکه.
الان به این سوال باید بتونی جواب بدی که مگر کپکام با RE6 به خاک سیاه ننشست؟نمیشه عزیزان نمیشه
می تونه یک رزیدنت خوب بسازه و بدون مشکل اما نه کپی قدیما
شما هزینه،بازار،سلایق،پیشرفت گیم پلی و .... رو در نظر بگیرید
این همه بازی پر زرق و برق با قابلیت های متنوع موجوده باور کن طرف حاضر نیست بیاد یک کلت 15 تیر با 3 گلوله بگیره دستش توی راهرو راه بره جسد بکشه!اگر چنین چیزی بسازه مطمئن باش شکست میخوره.فن های قدیمی راضی می شند اما کپکام به خاک سیاه می شینه از هزینه
یه مثال، اصلا چجوری امکان داره که یه نفر فیلم ترسناک بسازه ولی کمدی باشه؟ دقیقا کپکام همین کارو داره میکنه.
این شرکت کلی درآمد داره و کلی هم نیرو داره. چرا نمیره روی یه IP تر و تمیز سرمایه گذاری کنه و کلی فن بیس جمع کنه؟ ولی میاد اینجوری خراب میکنه که باعث میشه هم فن بیس بزرگش از بین بره و هم طرفداران جدید هم باهاش حال نکنن.
در نهایت، میخوایین بپذیرین و میخوایین نپذیرین. RE6 شکست خورد و اینو فقط ما نمیگیم. یه جهان دارن میگن.
آخرین ویرایش: