بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خوب پس هیچی دیگه!
بفرمایند در تاپیک رو تخته کنند توی هر سایتی!
شما دیگه با Revelation هم راضی نمی شید دیگه والا نمی دونم چی میخواید توی این نسل.نسلی که گند برداشته رفته،سلیقه ها برگشته به خاطر بازی های اشکن و راحت (مصداق همین COD و GOW و ...) و مهمتر از همه هزینه های سرسام آور بعد ما هنوز دنبال امارت اسپنسر میگردیم
کپکام هرکاری کنه عزیزان دوباره به آشفورد و وسکر و ورونیکا و .... بر نمیگرده.من بهتون قول میدم.پس یا سعی کنید کنار بیاید (اگر ممکن بود.نه آشغالی مثل OP Raccon City رو تحمل کنید) یا هیچی دیگه فقط 3 نسخه اول رو بازی کنید و با سلیقه دیگران مخالفت نکنید
نه میخوای به آشفورد و ورونیکا برگرده؟ چجوری برگرده؟ شخصیت های مرده رو چجوری دوباره زنده کنن؟ اونوقت دیگه آبگوشتی میشه.
در ضمن، مگه شما Rev رو بازی کردین که اینجور با قاطعیت در موردش نظر میدین؟ سینا بازیش کرده و راحت نظرشو میگه. ولی من و تو که بازی نکردیم نباید نظر بدیم. هیچکس هم نمیگه Rev بده. من نمیدونم این حرفا رو از کجا در میارین؟ سینا داره میگه داستانش مثل RE6 و RE4 برای خودشه و جوری نیست مرتبط با قبلیا باشه و ادامه دادنش فرقی در صورت قضیه نمیکنه وگرنه بازی صد در صد از RE6 بهتر بوده. نمرات و نقد ها و ... اینا و در نهایت حرف سینا برای من مدرکه.

نمیشه عزیزان نمیشه
می تونه یک رزیدنت خوب بسازه و بدون مشکل اما نه کپی قدیما
شما هزینه،بازار،سلایق،پیشرفت گیم پلی و .... رو در نظر بگیرید
این همه بازی پر زرق و برق با قابلیت های متنوع موجوده باور کن طرف حاضر نیست بیاد یک کلت 15 تیر با 3 گلوله بگیره دستش توی راهرو راه بره جسد بکشه!اگر چنین چیزی بسازه مطمئن باش شکست میخوره.فن های قدیمی راضی می شند اما کپکام به خاک سیاه می شینه از هزینه
الان به این سوال باید بتونی جواب بدی که مگر کپکام با RE6 به خاک سیاه ننشست؟
یه مثال، اصلا چجوری امکان داره که یه نفر فیلم ترسناک بسازه ولی کمدی باشه؟ دقیقا کپکام همین کارو داره میکنه.
این شرکت کلی درآمد داره و کلی هم نیرو داره. چرا نمیره روی یه IP تر و تمیز سرمایه گذاری کنه و کلی فن بیس جمع کنه؟ ولی میاد اینجوری خراب میکنه که باعث میشه هم فن بیس بزرگش از بین بره و هم طرفداران جدید هم باهاش حال نکنن.

در نهایت، میخوایین بپذیرین و میخوایین نپذیرین. RE6 شکست خورد و اینو فقط ما نمیگیم. یه جهان دارن میگن.

آخرین ویرایش:
نه میخوای به آشفورد و ورونیکا برگرده؟ چجوری برگرده؟ شخصیت های مرده رو چجوری دوباره زنده کنن؟ اونوقت دیگه آبگوشتی میشه.
در ضمن، مگه شما Rev رو بازی کردین که اینجور با قاطعیت در موردش نظر میدین؟ سینا بازیش کرده و راخخت نظرشو میگه. ولی من و تو که بازی نکردیم نباید نظر بدیم.
ای بابا :d آخر نسلی هزاران بازی ریبوت شدند و هزاران مرده از قبر در اومدند و دوباره بازی کردند حالا اویل بر نگرده؟چیزی که پتانسیل هم داره؟
نه بازی نکردم نمی گم هم بهترینه اما توی این چهار پنج ساله اولین باره میشنوم اویل ترسناک شده منم فقط از روی اخبار و غیره یک نظر گفتم.نظر موقت مجازه برادر!چیز شاقی که در موردش نگفتم که.گیمر بودن دوستتون هم زیر سوال نبردم

خوب پس هیچی دیگه!
بفرمایند در تاپیک رو تخته کنند توی هر سایتی!
شما دیگه با Revelation هم راضی نمی شید دیگه والا نمی دونم چی میخواید توی این نسل.نسلی که گند برداشته رفته،سلیقه ها برگشته به خاطر بازی های اشکن و راحت (مصداق همین COD و GOW و ...) و مهمتر از همه هزینه های سرسام آور بعد ما هنوز دنبال امارت اسپنسر میگردیم
کپکام هرکاری کنه عزیزان دوباره به آشفورد و وسکر و ورونیکا و .... بر نمیگرده.من بهتون قول میدم.پس یا سعی کنید کنار بیاید (اگر ممکن بود.نه آشغالی مثل OP Raccon City رو تحمل کنید) یا هیچی دیگه فقط 3 نسخه اول رو بازی کنید و با سلیقه دیگران مخالفت نکنید
یه S بنداز آخر Revelation
همچین میگی چی میخوایم انگار RE6 شاهکار بوده !!! RE5 هم بخاطر داستان و به یه سرانجام رسوند و 100 البته بابت آلبرت وسکر کبیر قابل تحمل بود و حالا 1 2 مورد دیگه
GOW هم God Of War هست
GeOW میشه Gears Of War
بازیه خوب بسازه تا هزینش برگرده و هم سود کنه !
اگه نسل PS1 بود RE1-RE2-RE3 رو داده بود بیرون اونوقت میگفتم دیگه هیچی نمیخوام
برای چی کنار بیایم مگه بازی قحطه ؟؟
نمیدونم چندبار باید این رو تو این تایپیک بگیم
سلیقه های همه محترمه ولی سلیقتون رو فکت ( FACT ) نکنید

منم بازي نكردم.ولي گيم پلي كامل تمام مراحل رو ديدم.بازي نسبت به 5 و 6 خيلي ترسناك تر بود.ولي انصافا بازم به 6 نسخه ي كلاسيك (1-2-3-كد ورونيكا-ريميك و زيرو) نمي رسيد.روي داستانش هم زياد كار نشده بود.جذاب بود.ولي آبگوشتي بود.يعني كلا اضافي بود.انصافا داستان 6 بهتر بود كه اين هم طبيعيه.چون يك شماره ي اصليه.البته من داستان 6 رو فقط از لحاظ طراحي و پيچيدگيش و صد البته شخصيت پردازي ايدا دوست دارم.وگرنه از لحاظ ارتباطش با نسخه هاي قبل قبولش ندارم.چون بود و نبودش هيچ فرقي نمي كنه!

سلیقه های همه محترمه
مشکل ما هم همیشه با اویل همینه.یکی خیلی مودب و ساکت میگه بازی خوبی بود دوسش داشتم یکی میپره وسط میگه برید با این سلیقتون براتون تاسف می خورم و ..... (منظورم شما نیستی) و مخالفت ها با یک سلیقه آغاز میشه
چون بود و نبودش هيچ فرقي نمي كنه!
تک تک عوامل آمبرلا مرحوم شدند کارکتر ها هم پیر شدند نباید هم فرق کنه :d

يعني چي نبايد فرق كنه؟خب عوامل آمبرلا مردند.شخصيت هاي مبهم ديگه كه موندن.ايدا،شري،استيو،بيلي،هانك،نيكلاي،الكس وسكر،سازمان و....الآن RE6 به كدوم يكي از اينا پرداخت؟ايدا توي بازي بود.ولي حتي اسمي از سازمان هم برده نشد.الآن با اومدن RE6،اطلاعات ما از سازمان يا حداقل خود ايدا تغييري كرده؟اين خيلي مسخره است.شري يكي از پر پتانسيل ترين شخصيت هاي بازي بود.ولي گند زدن بهش و مزخرف ترين سناريوي ممكن رو براش نوشتن.داستان اين همه شخصيت ناتموم داره.اونوقت اينا ميان تخم و تركه ي وسكر رو ميندازن وسط.واقعا شرم آوره!

HUNK مونده
هانک با کی؟یک تنه دنیا رو به گند بکشه؟ :d
زیاد جالب نمیشه.اون مامور و سرباز حرفه ای بود نه متخصص ویروس شناسی و آزمایشگاه و ....
.ولي حتي اسمي از سازمان هم برده هم نشد
قبل از پاسخ دوباره بگم نه لیسانس رزیدنت دارم نه میمیرم برای 6 اما :
بالاخره مگه آمبرلا منهل نشده؟کدوم سازمان؟

ای بابا :d آخر نسلی هزاران بازی ریبوت شدند و هزاران مرده از قبر در اومدند و دوباره بازی کردند حالا اویل بر نگرده؟چیزی که پتانسیل هم داره؟
خب چرا همون اول نمیگی بازی باید ریبوت بشه؟ بله پتانسیل این سری بینهایت بالا هست ولی در حال حاضر دیگه نمیتونه ادامه پیدا کنه.
باید یه دست ریبوت بشه و استانداردهای جدیدی براش معرفی بشن و بر اساس همون دوباره پیش بره. نه اینکه یه سری استانداردها براش معرفی شدن و تند تند میان تغییرشون میدن

باید یه دست ریبوت بشه و استانداردهای جدیدی براش معرفی بشن و بر اساس همون دوباره پیش بره. نه اینکه یه سری استانداردها براش معرفی شدن و تند تند میان تغییرشون میدن
با این جمله کاملا موافقم.چیزی با DmC هم کردند و چیز تمیزی شد.این مسلما عالی میشه.اما متاسفانه دیگه ....... هزینه و سلیقه!این دو عنصر کوفتی
یه چورایی هانک و دارودستش راکون سیتی رو به گند کشیدنا ؟؟
بازم .......... هرکی رزیدنت بازی میکنه میره دنبال سرمنشاء توی اینترنت میگرده سراغ وسکر و همراهانش میره نه کسی که فقط دستور اجرا کرد

دستور این بود که کار رو ترتمیز اجرا کنن
همین گند باعث شد آمبرلا دستش رو بشه
تو دادگاه محکوم بشه !! سهامش نزول کنه
منم نگفتم HUNK رو بیارن کاراکتر منفی_اصلی بازی ! ولی نه دیگه ازش هیچ خبری نباشه

آرش خان،پس براي همين ما هرچي ميگيم،شما يك چيز ديگه ميگي.يعني شما حتي داستان كامل رو هم نمي دوني؟مگه كل داستان فقط آمبرلاست؟يعني واقعا نمي دوني سازمان چيه؟پس ايدا واسه ي كي كار مي كنه؟
سازمان يك تشكيلات سري است كه نه نامش مشخصه و نه رئيسش.سازمان رقيب اصلي شركت آمبرلاست.
در جولاي 1998 وسكر با در دست داشتن اطلاعات بدست اومده در واقعه ي عمارت،به آمبرلا خيانت مي كنه و به سازمان ملحق ميشه.وسكر در سازمان با ايدا كه يكي از جاسوسان بسيار حرفه اي و وفادار سازمان بوده آشنا ميشه.سازمان به وسكر ماموريت ميده كه بره به راكون سيتي و نمونه ي ويروس G رو گير بياره.ولي چون همه فكر ميكردن كه وسكر مرده و نميخواسته هويتش فاش بشه،سازمان بهش اجازه ميده كه ايدا رو به جاي خودش بفرسته.
توي كد ورونيكا هم وسكر از طرف سازمان اومده بود به جزيره ي راكفورت ديگه.چون ماموريت داشت كه نمونه ي ويروس تي ورونيكا رو بدست بياره.
حتي نابودي آمبرلا هم زير سر سازمان بود.چون در سال 2003 وسكر به دستور سازمان بود كه بر عليه آمبرلا توي دادگاه شهادت داد و بعدش هم رفت به روسيه و كل اطلاعات آمبرلا رو دزديد!(البته اونا رو به سازمان نداد و به ترايسل ملحق شد.)
به عبارت ديگه بعد از آمبرلا،سازمان بيشترين حضور و تاثير رو توي داستان داشته.در حال حاضر هم مهم ترين ابهام داستان همين سازمانه!
اصلا تا حالا اينا رو شنيده بودي؟:d

منم نگفتم HUNK رو بیارن کاراکتر منفی_اصلی بازی ! ولی نه دیگه ازش هیچ خبری نباشه
در کل خیانتی که متاسفانه شد دیگه ...... بلایی که سر خیلی ها اومد نه تنها افراد دوست داشتنی رزیدنت اویل.صنعت گیم کلا داره عوض میشه
کمپانی ها جرات می کنند میگند گرافیک 60 درصده آدم چی بگه؟انتظار احترام به سلیقه هواداران اصیل رو داشته باشه؟!
من خودم باور کن کنید ذوق مرگ نیستم پای رزیدنت 6 می شینم اما چی کار کنیم!اصطاحا گیمر Apologist هستیم سر این IP نمی دونم مقالش رو زده بودم دیدی یا نه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or